A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ésszel és szívvel a közös álomért

Látod Éva! A pozitív teszteknél mindig meg lehet Téged találni! Meg, ha valakinek segítség kell! Olyan kedves vagy tényleg! Nehogy már úgy érezd, elhanyagolunk!

Zora
Kép
zora7

Nem jössz, Te kis piszok, mi, pedig még a palacsintákat is elégetem a várakozás miatt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

Sziasztok Lányok!

Ági!
Annyira örülök! Majd 2 nap múlva erősebb lesz az a csík!
Én igazából még soha sem teszteltem a mensi várható időpontja előtt pozitívat, inkább utána 3-4 nappal, tehát azonnal 2 csík lett, de nézd meg Titiét, az övé is halvány még. Majd erősebb lesz!

Lányok!
Én nem vagyok elkeseredett!!!! Ma reggel az voltam, mert 2 hányást és 2 ájulást nyomtam el, de azt csak az Utro okozza.
A hőmet felteszem, de az emelkedést is az Utro okozza! Szóval nekem nincs miért izgulni, majd a teszt előtt!
Útálok már minden hónapban "terhes lenni" a bevitt plusz hormon miatt!

Sajnos csak a déli órákban tudok itt csücsülni. :cry: :cry: Úgy hiányzik, hogy tudjunk egy kicsit beszélgetni!
Sajnos itt napközben kicsit csendesebb, de a másik topik is csak 2 napja pörög ennyire!
Nekem nagyon jól esik, hogy együtt örülhetek veletek!
Tök nyálas tudom, de nagyon szeretlek Titeket!

Éva

Kép
balimama

Éva! Mi is nagyon szeretünk! Nem válaszoltál a patkánykampányomra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zora
Kép
zora7

Egyébként Mo-val egyszerre fogtok nagy bejelentéseket tenni, vagy egymást üldözve, és én utánatok, de ki tudja talán Panda megelőz perceken belül , követi Ind és góóóól!

Zora
Kép
zora7

Én hülye! hát persze, az egészre Krisz teszi fel a koronát! Bocs, ha elkevertem a sorrendet!

Zora
Kép
zora7

Na jól elvagyok magammal, nem mintha mást érdemelnék, ezt már Süni is ecstelte!

Zora
Kép
zora7

Zora!
Tudod, hogy már én is szeretném a patkányt?!
Már csak Apát kell meggyőzni! Nem lesz könnyű, mert a nagylánnyal szinte elviselhetetlenül nehéz most. Én minden este sírva fekszem le!

Na itt egy görbe!
Kép
Zora, ha nem látod: a 13. napra betette a pé-t és lassan kúszik felfelé a hőm (most 36,7, tegnap 36,5, előtte 36,4), de sajnos a porgeszteron pótlás miatt ez most semmit sem mond. Legfeljebb annyit, hogy felszívódik a gyógyszer.

Rohanok, mert a kisfiam kiabál: "szüzanyám itt kaka van!"
Délben jövök!
Puszi!

Zora, én is kérek palacsintát!!!

Éva

Kép
balimama

Hogy ne mondana semmit, a baba szépen be tud ágyazódni!!!

Zora
Kép
zora7

Basszus Éva! Én hívtalak Titeket találkozóra hozzám, de arra se válaszolt senki! Pedig palacsinta, és a lenyűgöző egyéniségem, ezt kevesen hagynák ki!

Zora
Kép
zora7

Basszus Éva! Én hívtalak Titeket találkozóra hozzám, de arra se válaszolt senki! Pedig palacsinta, és a lenyűgöző egyéniségem, ezt kevesen hagynák ki!

Zora
Kép
zora7

Ági,
Huuuu mennek a drukkok hogy jól beerősödjön az a csík. Addig is vigyi magadra :D

Balimama,
Valakinek még a plusz progitól sem megy ilyen szépen fel a hője szóval nagyon ügyi vagy :D Ebből még lesz valaki :wink: A hányást ájulást sajnálom de remélem hogy még 3 hónapig nálad maradnak!!!
Kép
[/url]
Vendég

Hú Panda , ez jó volt! 1 day until Testing?

Zora
Kép
zora7

Ági,
Az lemaradt hogy nekemmáskor iskésett már szóval nem olyan nagy dolog ez. Meg tegnap este nagyon fájt a jobb oldalon az alhasam olyan volt mintha égett volna és most is érzékeny. Elmegyek majd dokihoz ha nem jön meg mert egy picit megijedtem... Szóval nem hiszem hogy lenne baba de nem vagyok szomorú majd legközelebb!
Kép
[/url]
Vendég

Palacsintázni akarok!!!!!!
Szervezzük meg!!!!!
És jót beszélgetni is akarok!!!!
Jaj, Lányok bárcsak igazatok lenne!!! Tessék gyorsan babásodni!
A teherbeesésről már mindent tudunk, most már babázni akarok!!!!

T (ez egy Tamás betü és a kisfiam kérte!)
Bocs, ez ilyen akarós nap!

Puszi!!!

Éva

Kép
balimama

Zora,
Nem csak a vonalzóm miatt mert folyamatosan hosszabbítgatom....
Vendég

Oké , tudom, hogy vársz még, csak vicceltem. Kicsit lökött vagyok ma, szerintem a Maca hatása. Éva, tessék megszervezni, én adom a helyszínt!

Zora
Kép
zora7

De még szülés előtt!!!

Zora
Kép
zora7

Zora,
Nem lehet a maca hatása mert nem szedem és nem hiszem hogy okozhatna ekkora fájdalmat...
Vendég

És ne nyálazzatok majd össze nálam semmit! XI. kerületben székelek.

Zora
Kép
zora7

Bocs Panda, nem figyeltem! A Macát nem arra írtam! A fájdalom lehet a sárgatest helyén képződő ciszta, rosszra ne gondolj! Nekem is fájt a terhesség első heteiben, utánanéztem mitől! De UH. segítene tisztázni.

Zora
Kép
zora7

Egyébként a beágyazódás felöli oldal lehet fájdalmasan érzékeny, én mindig tudtam melyik petefészekből lett a baba és hová ágyazódott.

Zora
Kép
zora7

Most megyek, este jövök!

Zora
Kép
zora7

Lányok!
Annyira köszönöm, olyan jól esik hogy velem együtt izgultok.

Pandácska
Nem mérted meg a hődet? Annyira kíváncsi lettem volna. Azért továbbra is megy a drukk!

Éva
A Te görbéd is nagyon szépen megy felfelé. A rosszulléteket sajnálom.

Zora
A macának ilyen mellékhatásai vannak? Neked is már nem sokára lesz a pé-ed? Én nem szoktam ezt figyelni, de most hogy ennyire néztem magam nekem a baloldali petefészkem fájt (fájt az túlzás inkább éreztem)

Ildikó
Tegyed fel majd a görbédet!

Mo
Mennyit mértél ma? Úgy izgulok érted is.

Krisztinka
Mi van veled? Nagyon eltűntél. Gondolom most pihi van. bejelentkeztél már a dokihoz?

Ági

Kép
[/url]
ági2

Ági,
Nem mértem mert felkeltem éjszaka és így nem volt meg az 5 óra folyamatos alvás.
Vendég

Lányok!
Én gyerekkorom óta nem aludtam összesen 5 órát egy éjszaka!
Talán pocakos koromban. Én ilyen kis alvásigényű vagyok, szerintem az a fontos, hogy mindig ugyanolyan körülmények között mérjük a hőt (kb. ugyanannyi alvás, időpont stb..)

Ági!
Belegondoltam, hogy Te aztán tényleg termékeny vagy!
Én a felével is kiegyeznék!!!

Pandácska!
Te nem szoktál rosszul lenni a gyógyszerektől?

Ildikó!
Görbét kérünk!
Nem jössz mostanában Budapestre?

Éva

Kép
balimama

Balimama,
Hát ennyire nem mint te. Inkább fejfájás meg hőhullám.
Vendég

Halihó Csajok!

Már én is itt vagyok, csak 9-től néztem a Nationalon a Az élet az anyaméhben- Ikrek című filmet. Nagyon jó volt, végra ezt is láthattam, hogyan csinálják a császármetszést, biztos nekem is így csinálták, csak engem altattak.
Aztán meg nem győztem visszaolvasni annyit írtatok és közben micsoda csöpögés ment. Tiszta nyál lett minden!!! :lol: :lol: :lol:

Jaj csajok annyira izgulok értetek! Remélem sok pozitív tesztet fogunk látni a közeljövőben.
Zora! Szerencséd, hogy nem hagytál ki!!!! :wink:

Nálunk most ez a hónap kimarad, hogy ne decemberi legyen a baba. Lehet nem is árt egy kis nyugalom, mert valamelyik este kaptam apától egy kis fejmosást, hogy állandóan a babaprojekten agyalok. :oops:

Szerintem a jövő héten jelentkezek be a dokibácsihoz, ha már elmúlt a vérzés.

Éva! Ha most beszeded a progit, kell még valamit szedned? Jó lenne, ha rendben lennének a hormonjaink és egyenes út vezetne már végre a tündérbabákhoz!!!

Lnd! Én is szoktam éjszaka fel kelni, sőt mostanában 6,30 körül ébred Manó és akkor kap egy kis teát, aztán még visszabújok és csak utána mérek. De már kibróbáltam hogy nem szokott még ilyenkor változni a hőm.

Mo! Ha beválik a csoda Macád én is beruházok rá!!!! Drukkolok ezerrel!!!

Ági! Remélem hamarosan erősödik a csík!

Pandácska! Nálad mi a helyzet?

Ildi! Remélem Te is jó hírekkel jössz majd a hónap végén??

Lyna! Te hová tűntél!!!?? :roll:

Pusza
Vendég

Nekem az a gyanúm, hogy a 12. hétig fogok progi pótlást kapni, mert tényleg nagyon nagy a hiány nálam.
Persze idővel úgyis megszokom.

Pandácska!
Pattanásaid nem lettek?
Tini korom óta nem nézett ki így a bőröm!

Krisztinka!
Én már régen nem hiszek abban, hogy megtudnám választani melyik hónapban szülessen a babám!

Tényleg Lyna! Nem illik így eltűnni!!!!

Éva

Kép
balimama

Balimama,
Nem lettek tőle patik. Nekem is sokáig kell majd progit szednem mert sajna hiány van belőle nálam is. Remélem tényleg megszokod és jobban leszel!!
Vendég

Pandácska
Én sem szoktam egyhúzamban 5 órát aludni. Kb éjfél körül szoktunk lefeküdni apával és 1/2 8-kor kelek és éjszaka 3 + kelés tuti megvan.
Holnapra kérek szépen a egy hőt, hidd el az nagyon sok mindent elárul. A bizonytalanság a legrosszabb.

Éva
Biztos neked sem kell már sokat várni, drukkolok nagyon. Most, hogy neked ilyen hiány van a progival azért terhes lehetsz vagy várni kell?Már nem emlékszem lehet, hogy kérdeztem az előzőekkel könnyen terhes lettél? Különben szerintem ezt biztos lehet örökölni. Mi 5-en vagyunk testvérek és az anyukám is pikk-pakk terhes lett mindig.

Krisztinka
De jó, én is úgy megnéztem volna. Majd megnézem az újságban lehet, hogy megismétlik. Egyszer már volt egy ilyen a tv-ben a national-en ugyanez volt a címe csak nem ikrekkel, én fel is vettem.

Ági

Kép
[/url]
ági2

Sziasztok csajok!

Jó sokat irtatok.

Sikerült lefordítanom a fertin a folyáshoz tartozó bejegyzéseket és beirtam azt a pár napot amit magamnak feljegyeztem most ilyen a görbém.:

Kép

Ági irtam a másik topikban is hogy nagyon örülök az halvány csíknak, és drukkolok, hogy erősődjön.

Zora én kimaradtam a sorból de úgy döntöttem, hogy keresztül húzom a számításaidat és én is becsatalkozom a sorba.

Én szertnék decemberi babát Bálintom is majdnem akkora sikerült. január 4-ei.
. :lol: :lol: :lol:

Most már csak azt nem tudom mitől fáj a a hasam 2 napja, remélem elmúlik gyorsan :? :? :?

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Jaj csajok most jutott az eszembe, hogy a férjemnek 17-én lesz a szülinapja, 20-án meg a házassági évfordulónk, de jó lenne egy pozítív tesztel megajándékozni.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Ági! Gratulálok a teszthetz!

Panda! A terhességi jelekről:
Amikor Bennel terhes lettem a mensi kimaradása után 2 héttel mentem orvoshoz. Addig semmit nem éreztem, csak amikor meg kellett volna jönnie, görcsölt kicsit a hasam, úgy mintha megjönne. Tehát amikor elviekben 6 hetesen elmentem orvoshoz még semmi sem látszódott csak a petezsák, ez pedig kevés volt a terhesség megállapításához, úgyhogy 2 héttel későbbre visszahívott (8.hét), de még akkor is üres volt. Azt mondta, hogy kicsit nőtt a petezsák, de még mindig nem lát benne semmit, lehet, hogy elhalt, de várjunk még és menjek vissza megint 2 múlva. Különben pont ekkor derült ki, hogy a nővérem terhes lett az 5. hónapos babájának kizárólagos szoptatása mellett és még nem tudta, hogy megtartsa-e, elég rossz érzés volt. Amikor 2 héttel később megint elmentem, remegő végtagokkal, akkor már látszott, hogy ver a szíve és teljesen bepótolta lemaradását, pont olyan volt, mint egy kis 10hetes. Na én ebben az időszakban az égegyadtavilágon semmit nem éreztem, pedig biztosak lehettek abban, hogy a nap minden percében terhességi jeleket akartam felfedezni magamon és semmi nem volt. És emiatt egyfolytában paráztam. Akkor nagyon örültem volna egy kis hányingernek, fájdalmas melleknek, de semmi nem volt. És ami az egészben a legviccesebb, hogy ugyan tüneteket továbbra sem éreztem, de 2 héttel később már akkora volt a hasam, hogy átadták a helyet a buszon. 2 hét alatt hatalmasat nőtt. Különben még a legelejéhez annyit, hogy mivel görcsölt a hasam, azt gondoltam, hogy meg fog jönni, és ezt mondtam apának is, amikor kérdezte, hogy érzem. Ezt nehéz megfogalmazni vagy megmagyarázni emellett, de titokban biztosan tudtam, hogy terhes vagyok és lehet, hogy inkább vetéléstől tartottam. Mivel az első hónapban összejött, lehet, hogy ígyis úgyis ezt éreztem volna. Nem tudom, tény, hogy most is volt ilyen érzésem. Azt is éreztem, hogy fiam lesz.

Szerintetek elő tudom idézni a menstruációt tornával, akkor ha előtte nem volt pé? Tehát van így is minek lelöködnie, vagy most tök felesleges erre hajtanom? Különben engem egyáltalán nem hajt, hogy fogyjak, sőt inkább híznom kéne, de akármennyit is eszem, egy deka se jön fel. Pedig az orvosom szerint ez is nehezítheti a szervezetemnek a visszaállást. 170 cm vagyok és sokszor csak 48kg. Eredetileg sem voltam több 50nél, de most állítólag sokkal vékonyabb vagyok mint szülés előtt.

Zora, Balimama!
Nektek mi a véleményetek erről a szójakapszuláról, meg arról, hogy nekem akkor ösztogénhiányom van-e valószínűsíthetően? És most szedjem a maca vibét vagy ne? Nagyon sok mindenre csak óvatosságból írják rá, hogy nem lehet szedni szoptatás alatt.

KépKép

KépKép
lnd

Én is nagyon örülnék a decemberi babának! én is decemberi vagyok (21), meg apa is és csak azt utáltam, ha összevonták az ajándékozást, de mivel ezt tudom milyen rossz, biztos, hogy odafigyelnék. Különben a névnapja úgyis májusban lesz. Maja Virág lesz a neve, akár fiú, akár lány! :lol: :lol: :lol:
Fiú nevünk egyáltalán nincs. Ami tetszene, az már van a közeli rokonságban, olyat pedig nem akarnék.

KépKép

KépKép
lnd

Miért van az, hogy a fórumon mindig későbbi időpontot látok, mint ahány óra van igazából? Így soha nem tudom, hogy mikor írt vk.

KépKép

KépKép
lnd

Krisztinka
Most ismétlik 14-től, megyek is nézni majd jövök utána.

Andi
A kisfiam is március 17-én született, most lesz 3 éves. Én is ilyen ajándékot akartam adni apának csak nem mertem hamarabb tesztelni, neki febr 28-án volt. Ma reggel mikor megcsináltam a tesztet akkor mondtam neki, hogy bolgog születésnapot, ez még lemaradt.

Megyek mert elkezdődött.

Kép
[/url]
ági2

Ind,
Köszi :D

Ági,
Oké akkor majd holnap mérek egy hőt!

Kép
[/url]
Vendég

Én is nézem Ági. De lesz jövő vasárnap 11-én 16 órakor is!
Vendég

Az én kisfiam is március 17-én született :lol: :lol: :lol:
Most leszünk 2 évesek!

Ind!
Roppantul irigyellek! Bár a 48 kg egy kicsit kevés. Nagyon kellene néhány kilo. Már 2-3 kg is sokat jelentene.
Komolyan gondolkodom a Te eseteden már napok óta, de nem nagyon tudok mondani semmit.
Nem merek a gyógynövényes dolgokhoz hozzászólni, mert félek, hogy úgy elrontunk, hogy évekig nem hoznak rendbe!
Tényleg kellene hormonszinteket nézni, meg nyálkahártya vastagságot.
Menstruálni lehet peteérés nélkül is.

Érdekes én is tudtam mindegyik babámnál szinte a fogamzás pillanatától, hogy babás vagyok, persze lehet, hogy csak utólag bebeszéltem magamnak.

Emlékszem nekem is azt mondta az orvos, hogy 8. héten menjek UH-ra. Előtte is érdemes elmenni az orvoshoz, mert a szükséges tenyésztéseket, rákszűrést megcsinálhatja, de ha nincs panasz, akkor a 7-8. hetet szokták mondani.

Éva

Kép
balimama

Ind,
Nekem is jó volna híznom majd szólj ha tudsz valami tuti receptet. Az a baj ha fel is szedek egy picit amint megjön lemegy rólam...
Vendég

Ind
Nem tudom, hogy mit kellene szedned vagy jó e a szója szerintebb jobb lenne ha inkább elmennél a dokihoz. Egy vérvételből megállapitják a hormonokat vagy lehet, hogy magas a prolaktined még. Lehet, hogy célravezetőbb mint mindenfélét össze-vissza beszedni.
48 kg az nagyon kevés.

Krisztinka
Képzeld el befeküdtam e az ágyba, hogy akkor megnézem a gyerekek úgyis aludtak erre elaludtam. Láttam vagy 10 percet az elejéből. Na akkor megnézem majd 11-én.

Éva
De jó, milyen sokan születtek március 17-én, akkor itt nagy topic ünneplés lesz :lol:

Ági

Kép
[/url]
ági2

Kedves Lányok!

Remélem nem haragszotok, hogy "átjövök" hozzátok! Mostanában inkább csak olvasgattam a babanetet és ritkán írtam a történtek miatt, de most úgy érzem, hogy szükségem van valakire/valakikre, akikkel megtudom beszélni a dolgaimat. Mivel sajnos a másik topik teljesen széthullot, oda már szinte senki sem ír, gondoltam, hogy csatlakoznék hozzátok! Titeket már ismerlek, és ahhoz most nincs erőm, hogy beilleszkedjek egy új csapatba! Ha gond, akkor nyugodtan szóljatok, nem vagyok egy sértődős típus!

Kedves Ind, Pandácska, Lyna! A többiekkel régebben egy másik topikba együtt voltam, de mivel az teljesen széthullott, mindenki másfelé vette az irányt. Rólam annyit, hogy van egy 27 hónapos kisfiam, és február 20-án volt egy spontán vetélésem. A 7. hét végén, elkezdtem barnázni, majd egy kicsit vérezni. AKkor derült ki uh-on, hogy a petezsák nem fejlődött rendesen, és üres. SZerencsére a dokim úgy látta jónak, ha várunk egy hetet, hogy a természet megoldja a dolgot, és ha ez nem történik meg, akkor jött volna a műszeres befejezés. Mivel erre nem került sor, azt mondta a doki, hogy nem kell várnunk, nyugodtan próbálkozhatunk. Tegnap a páromtól kaptam egy doboz lh tesztet, amit egyből ki is próbáltam, igaz még csak a 10. napon tartottam, de két csíkos lett. Igaz még a teszt csík halvány volt így negatív, de ma már erősödött a második csík, és remélem, hogy holnap már pozitív lesz a teszt.
Vendég

Még azt elfelejtettem írni, hogy nekem a dokim ajánlotta a Szójavit Fortét, hogy a sárgatest hormon működésemen természetes szerrel egy kicsit lendítsünk. Napi egy szemet szedek belőle. Mivel a múltkori babásodásomnál hőmérőztem, így tudom, hogy elég későn volt pé-m, a 20. napon, és általában 28 naposak a ciklusaim. Ha most az lh tesztek nem hazudnak, akkor most előbb lesz, ami már jó jel számomra. Amúgy hőmérőzök is!
Vendég

Little,
Kép

Sajnálom a történteken remélem te is minnél elöbb bebabásodsz!!
Nővéremnek 6 hetesen volt spontán vetélése és két hónap múlva megint babás lett neked is ezt kívánom :D
Vendég

Aranyos vagy Pandácska! Olvastam, hogy a Te utad se könnyű! Remélem hamarosan meghozza a gyümölcsét ez a sok hercehurca!
Vendég

Ilyet kívánok mindenkinek :D :D
Kép
Vendég

Ági!!!!! GRATULÁLOK!!!

óóóÓÓÓÓóóóó! Éva! Egy percig se hidd, hogy nem gondolunk rád!!! Nagyon szeretünk! Aggódok érted a rosszullétek miatt!!! Nagyon sajnálom :cry: Na, ettől félek én is.... ugye megértitek, ha nem merek elmenni a dokihoz....

Ind! A fertit szerintem is vezetned kellene! A gyógynövényekhez egy kicsit értek, de igaza van Évának. Mivel szoptatsz, nem tudni, hogy mi használ és mi árthat. Ne haragudj, de szerintem ezt most csak a doki tudja neked megmondani.

Panda! Nagyon megy a drukk! Mérd a hődet reggel, ne foglalkozz azzal, hogy mennyit alszol. Én is felkelek a férjemmel reggel (néha hajnali 3-kor indul), és utána visszaalszok.

Krisz! A várakozás miatt jössz ritkábban???? Na nehogy máááár!!!
Beírok egy feketét mindjárt!!! :lol:

Ildi! Már megint olyan kis titkos vagy!!! Görbét kérünk!

Andi! A ferti szerint egy időben vagyunk. :wink:

Little! Köszöntelek! Örülök, hogy ide is írsz! Maradj velünk! Nagyon sajnálom, ami veled történt! Szívből kívánom, hogy ne kelljen sokat várnod a babára!!!!

Mindjárt varázsolom a hőmet. Csak egy kicsit játszom az idegekkel. :wink: Ezt Krisztől tanultam.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zora! A palacsintázásban benne vagyok!! Bár, tavaly benne voltam a Guenniess könyvben, én ettem a világon a legtöbb palacsinát... jaa, és a legrövidebb idő alatt persze. Úgyhogy, nagyon bátor csajszi vagy, ha ezek után még áll az alku! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Little! Nagyon örülök, hogy itt vagy! Meglátod, mostmár jobb idők jönnek! Szinte ugyanott tartunk, én a 8. napon vagyok és várom a pé-t, aztán hajrá! műszeres befejezés ide, vagy oda én megpróbálom. Te hány éves vagy?

Zora
Kép
zora7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: