Sziasztok lanyok!
Mizujs, mindenki pihizget?
Velem sajna csak annyi ujsag van, hogy megint jott belolem egy kis gyanus cucc, mondjuk meg kevesebb, mint ket napja, es amig csak ennyi, addig igyekszem megorizni a hidegveremet!
A babucink par napja nagyon aktiv, sokszor meglepodok, hogy par nap alatt hogy valtozhat ennyit a rugdosasanak az erossege. Olyan kis aranyos, neha ugy erzem, hogy teljesen kialakult elkepzelesei vannak arrol, hogy mit is akar, hogy lenne neki kenyelmes, es addig erolkodik, amig el nem eri!
Lanyok, annyiszor szerettem volna mar kerdezni, hogy Nektek mikor dudorodott ki a koldokotok? Es ez hirtelen tortent, vagy szep fokozatosan?
Zsuzsi,
Koszi a megfordulasos infot, mind a haromszor megnyugtato volt olvasni!

Ma mar jobb a helyzet sokkal, vagy csinalt maganak helyet a babo, vagy meg se fordult(?), nem tudom.
Amugy voltunk a heten szuleselokesziton, egy pszichologus tartotta, es ugyanazt mondta, mint amit Nadine, hogy a kozelgo szules egyik megbizhato jele, ha a kismama hirtelen extrem modon elkezd takaritani! Ha jol emlekszem, azt mondta, hogy ilyenkor 1-2 napon belul mgindul a szules!!!
Heniek,
Nagyon edes Dorina a kepen, meg egyszer sok boldogasgot!
Andy78,
Mark is gyonyoru baba!
Kangi,
Orulok, hogy jol sikerult a buli!
A kocsivontatas nem lehetett egy nagy elmeny, foleg hogy nehol meg jegesek az utak...
Lehet, hogy a Te babad is befordult mar, csak nem erezted, nem?
Nadine,
Azert csak ovatosan a hazimunkaval, nem tudod inkabb tobb napra szetosztani?
Ildianyu,
Sajnalom, hogy a kislanyod allergias, de azert jo esellyel kinovi, es csak atmenetileg kell dietaztatni, ugye?
AFP: nekem 34,8 ng/ml lett (ha jol emlekszem), ez 1,1 MOM, de ha jol tudom, nem linearis az atszamitas, hanem a pontos terhessegi ido es a testsuly alapjan kalkulaljak valahogyan.
Timici,
Az apas szulesrol teljesen egyezik a velemenyunk.

En el sem tudom kepzelni, hogy a ferjemtol kulon, akar tobb, mint egy egesz napig egyedul, idegen emberek kozott kinlodjak... Arrol nem is beszelve, hogy O egy nagyon fontos elmennyel szegenyebb maradna, es szerintem a csalad kialakulasa szempontjabol is lenyeges.
Orsoly,
En mar azt is csodalom, hogy van idod olvasni meg a topikot, es segiteni nekunk ebben-abban (koszi!

), csak vicces volt olvasni a 22 mm-es betetrol!
Miszike,
Ha jol emlekszem, talan Gomboc irta, hogy
"Obudan, a Kolossy teri piac elso emeleten, a neve Bugaek Fuvesboltja es ott van malnalevel tea."
Myssnia,
Remelem, sikerrel jartatok!

Majd irjal, ha tudsz!
Kispici,
Drukkkk!!!
Tovabbi jo hetveget mindenkinek, puszi:
Leszter
28+2