Mamy
Humana 2: Ákos szereti, Ő már az Humana ha 1-et is evett újszülött korában a kórházban, mert ott azt mondták hogy amit én mértem az hülyeség és a gyerek semmit nem evett, most a 3-ast kéne próbálni, de azt nem eszi meg (ízesített, és szerintem is undorító íze van), De az 1-et és a 2-őt is simán elfogadta, de most találtam Pesten picit másféle 2-es-et, és ezt fogja vacsizni üvegből, remélem ez is izleni fog neki!
Anyuci
érdekes hogy amit receptre vettünk a gyógyitárban Humana Ha2-őt 1 doboz 650g és kb. 2400Ft, míg most amit pesten a Kaiserban és valamelyik drogériában vettem az 900g-os és ugyan annyi, és ml-g eltérés van 1-2 dologban csak, és persze remélem nagyon hogy ennek az íze ugyan olyan mint a gyógyitáras, habár nem láttam rajta sehol hogy ízesített lenne!
Bárány
a képet Szindiről priviben is elküldheted, de szerintem a képek alapján nincs is elálló füle
Fül téma: apjuk Ákosnál már kb. 6 hónaposan ha nem hamarabb megállapította, hogy a gyerek 2 füle nagyon nem egyforma (végülis senkinek sem az), elővett 1 szalagmércét és azzal méricskélte szegény gyerek füleit, hogy mennyivel nagyobb ill. kisebb az egyik füle mint a másik, én meg azt mondtam neki erre, hogy ennyi hibája legyen ne több, és akkor én leszek a legboldogabb ember a földön, habár már most is az vagyok, de azért néha még méricskéli
sziasztok
Erika