A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

ugye küldhetek nektek egy kisboszorkát söprűn? Vasorra nem volt, de csákója igen. Igaz, nem ezen a fotón, de ezt imádom.

Kép

Kép
kissmanó

Manó
Inkább tündérnek kellett volna maskarázni!! Ő a kisebbik csajszid?

KépKép

KépKép
szivvi

Manó: nagyon édi a boszid :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

aha. Lehet igazad van, s elsőszülöttem kellene boszorkány legyen? Hát ezt már elszúrtam. Mentségemre legyen mondva, a ruhácska kölcsön volt, s csak a kiscsajra volt jó. Edinának jövő szerdán lesz, s még nem tudjuk mibe öltözik. Tavaly egér volt, ráadásul a farkán lógott egy "igazi" mouse. Irodából csórtam, s igazi élő egér rágta volt meg a kábelét, ezétt mán nem müxött.

Ja, s kössz az Adria nevében a dícséretet.

Kép
kissmanó

Brigi!
Azon gondolkodtam, hogy nem tudnád valami szolíd terrorral rávenni a fiúkat a BEpakolásra? Esetleg: "Amit szeretnétek az új szobátokban is használni, azt be kell ide rakni, különben itt marad és a Kovács néni fog vele játszani." Nemtom, mert még csak elméletben nevelek kölköt, neked több tapasztalatod van, csak az uncsiöcsimen látom, hogy a Dadusa tök jól rászoktatta a pakolásra azzal, hogy játékot csinált belőle.
Vendég

Bori: már én is próbáltam. Most ott tartunk hogy kaptak 1-1 dobozt ők is és oda pakolgatják a játékokat. Először be utánna ki :lol: De így legalább haladok én is a többivel :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsuzsi, látod, nincs semmi gond! Örülök, hogy minden rendben! Táblázattal várjunk még?

Kissmanó, nem hiszem, hogy van 50cm mély motyogatógép, de ha egyszer médiamárktban járunk, akkor mindenképpen elkolbászolok arrafele... amúgy cuki boszid van!

Brigi, olyan jókat mosolygok a fiaidon. Igazi rosszcsontok. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

http://www.bosch-haztartasi-gepek.hu/te ... &prod=2871

Igaz, hogy ez csak 4 terítékes, de a mélysége 48 centi. Szal létezik.
Jól emléxem? 50 centibe kell beleférnetek? Az lehet, hogy gáz, most ha utánagondolok, nekem a 60 centi szóba sem jött, az 57 szűkön, de végül, ha jól tom, akkor találtam egy szuperrrr 55 centiset. Egyébként 55-öst most is láttam, beépíthető verzióban (60 és 45 centi szélesben is), szintén a bosch oldalon. Nekem ez a márkám ami a motyogatómasinkát illeti, én nem csalódtam benne. Hétvégeken van olyan nap is, hogy 3x teljesít. S ez 12 személyes. Igaz, olykor vendégsereg is van, de ha mosogatni kéne................ hmmm rágondolni is rossz.
Na offtopic vége, mék alszani. Mett itten ugyi egy órával előrébb járunk. S éccaka 1:40-kor a biológiai órám kirángat a klotyóba, nem érdekli mennyit aludtam előtte.

Jóccakát mindenkinek aki esetleg még ma betéved.

Kép
kissmanó

Nenoke, kis kíváncsi!:)
"Keresztelőre" kell a fehér ruha. Elvileg van a gyülekezetnek, csak nem biztos, hogy akkor beleférek még. Lehet, hogy érdekelne, nincs képed róla? (fehér blúzzal szerintem megoldható, ha túl hideg lenne).

Hogy csináltad a feliratos képeket?

Zsuzsi!
Gratula a kislányhoz! :)

KépKépKépKépKép
uxi

Oh, megzavarodott a Snugglepie.
De csak Emi vonalzója... Azt írja, 1 éves, 4 hónapos és 4 napos, közben tegnap volt 1 éves, 4 hónapos. Szerintem azt hiszi, február 31 napos volt...

KépKépKépKépKép
uxi

Zsuzsi, gratula a kislányodhoz s nagyon örülök, hogy minden rendben Vele!!! :D

Manó, édi a boszid:)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Manó! Nagyon aranyos a kislányod!!! :D

Brigi! Èdesek lehetnek a fiaid... :wink:

Szia Mary!!! :D

Ma már kicsit jobban van a hátam.
molkata

JÓ REGGELT MINDENKINEK! CSAK KÖSZÖNÖK ÉS KÉSZÜLŐDÖM IS , MENNEMM KELL UH-RA.MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK!

Kép
Kép
christine

sziasztok!

zsuzsiiii! örülök, hogy minden rendben kovács pöttyel, tudtam én..és gratulálok a kislánykához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
most nincs nálam a papíros amire felírtam..de én mit mondtam, hogy mi lesz????????? végülis mindegy, fő, hogy egészséges.
jesszzzzz :lol:

kissmanóó!!
van 2 csíkszeredai volt oszitársam, akikkel a színisuliba jártam..
a srác a veszprémi színháznál játszik10 éve..a lányka meg bp-n
talán ismered is őket?? :roll:

erdély gyönyörűűűű!

tsókolok mindenkit..
torolve_20131003125716

Szia Kata! :D Örülök, hogy jobban vagy!

Rózsa, jó babanézést!!!
Vendég

Kissmanó, nagyon kösziiiiiiii!!!! Akkor mindenképpen utánanézek, ezek szerint mégiscsak létezik még más méretekben is.

kétfiús anyuka
babdorka

Zsuzsi :D
Egészséges kicsi Pötty-höz gratulálok! Örülök!

Manó :D
Hű de helyes kis boszi!

Péntek vaaaaaaaaaan! Szeretem ezt a napot! 2 nap előttünk, amit két és felecsként töltünk! :D

Kép
Kép
emma1976

Zsuzsi, gratuláció!

Uxi, OK, megpróbálom este lefényképezni. Ujjatlan, és apró gyöngyök vannak ráhímezve.

Manó, boszika nagyon édi. :-)

Szorítsatok LÁnyok, ma 1-re megyek genetikai UH-ra. MOndjuk most annyira nem aggódom, mint szoktam, mert reggel N-palacsintát ettem, és azóta olyan boldogan rúgkapál a Kölök, hogy msot először éreztem a hasamra tett kezemmel. Muszáj lesz este is enni, hoyg prezentálni tudjam papának. :wink:

Kép
nenoke

Nenoke: megy a drukk, és kérjük a híreket

Rózsa: te is írd meg hogy mi volt az Uh-n

Mindenkinek szép napot!

Kép
szücsi

Sziasztok!

Mindenkinek aki ma megy láthatásra drukk és várjuk a híreket-beszámolót :wink:

Megyek tovább pakolni. Még kb 24órát lakunk itt :lol:

brigi73

Sziasztok Drágáim!

Dorka: Szerintem ne színezz még be, mert egy kicsit bizonytalan vagyok lányügyben, ugyanis az uh doki néha-néha elaludt, nem igazán hiszem még el a "diagnózist" :D

Gurgiii: Asszem ezt is azt is mondtál, mert nem tudtam pontosan a fogantatást, de mindegy is...biztos a jó lesz!

Csajok: Mindenkinek nagyon köszönöm!!!!!

Kép
zsuzsi**

Brigi, akkor nem sokára nem fogsz tudni írni nekünk? :cry:

Christine, Nenőke drukk halmazaim mennek!!!

kispiskóta

Gurgula, mi lesz a hétfői babaváró előadás témája?

kispiskóta

Zsú: dehogynem :lol: Apa már beszerezte a mobil modemet, rögtön lesz netem :lol: Igaz kicsit korlátozva leszek, de nem fogok teljesen elveszni :wink:

brigi73

Szia Kismamik!
Rózsa, Nenoke jó láthatást! Siessetek a hírekkel!
Brigi
Kitartás!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi
Gratulálok a félidőhöz! :D

Kép
Kép
emma1976

Köszi Mary!

Rózsa és Nenoke! Nagy-nagy drukk!

Brigi! De lesz ott is interneted, nem? Azt írtad egyszer....
molkata

Brigi! Már válaszoltál. Megnyugodtam :wink:

Szilvi! Gratula!
molkata

Sziasztok!

szép időnk van megint...
Szivvi gratulálok én is!
várok mindenkit aki láthatáson volt ma.
én meg kicsit beteg vagyok,szedem a homeo-s bogyót meg veszek v.mit köhögésre is.

Bridzsi

Kép
esztora

Kösz csajszik, nagyon rendik vagytok!

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora
Gyógyulj meg hamar! Szerdára meg mindenképp!

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka! Örülök, hogy tecc amit írtam. Első reakcióm az volt, mikor írtad, hogy majd körülnéztek a Media Markt-ban, hogy de hát én nem ezt javasoltam, hanem azt, hogy nézz szét a márkanevek közt a világhálón. Mett ugyi mi a bíztosíték arra, hogy az ügyeletes eladónak van hallvány fogalma mindenféle márkanév mindenféle variációjáról. Na, de inkább körülnéztem a kedvenc márkanevem oldalán, s örülök, hogy reményt keltett benned az amit találtam.
Offtopic folytatás, szintén elektronikában. Írtam a Mo-i Miele honlapján található árinformálódással kapcsolatban, de képzeljétek milyen válasz jött: nem áll módjukban segíteni, mert Romániából írok. Há ezt nem bírom elhinni. Ha pl. keresek egy magyar állampolgárt, s teszem azt talán az ő nevében vásárolok, de áthozom ide, lévén már mi is eu-s ország, akkor mi van? Szerintem ez negatív diszkrimináció. Kapják be. Na, nem dühöngök, inkább mék haza Bp térképért, egy havernak ígértem kölcsön.
Ja, Gurgula - szabad neveket kérdeznem? Mert így azért nem tom megaszondani, hogy ismerhetem-e őket.

Kép
kissmanó

Köszi Szivvi igy lesz.
szerintem csak v.mi nátha lesz mert a boltban egy kislány rátüsszentett a kezemre (érezhetően) hiába töröltem le fert.kendővel v.mi médis bejutott.
meg már jobban kijött volna ha v.mi komolyabb lenne.
szerncsére hat a lenkei féle vitamin nem leszek betegebb. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Kép
És még azt hittem nekem nagy a pocim..

KépKép

KépKép
szivvi

No, Lányok, most indulok. Soká fogok hazaérni onnan, úgyhogy soká fogok csak jelentkezni, ne aggódjatok.
Most folyamatosan azt szuggerálom magamba, hogy kijövök, és telefonálok az uramnak, hoyg tüneményes egészséges kisfiúnk van, Nektek meg három legvigyoribb szmájlival közlöm a jó hírt.

Kismanó, jó az a betűszín, főleg, ha pont rózsaszín alapra jutott volna. :wink:

Kép
nenoke

Kissmanó, örülök, hogy írtál, már nézegetjük is a boltokat, eddig még csak webesáruházban találtam megfelelőket, de még nézelődünk, és nem adom fel! :lol:

Ez felháborító diszkrimináció!!! Ez borzasztó! Hogy tehetnek így különbséget??? Kép
Szerintem vagy vásárolj máshol, vagy ha itt szeretnél, akkor e-mailben úgy sem tudják ellenőrizni, hogy honnan írsz, írj úgy, mintha innen írnál!

Szivvi, jók ezek a pocakképek! Melyik vagy Te, és ki a másik? Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Sziasztok lányok, hazaértem.
Képet nem tudok feltenni, mert videó készült. Nyuszi sokat nőtt, hatalmas lábai vannak...
Édesen mocizott odabennt, mindene megvan, kicsit átlagon felüli a mérete, ezért asszonta a doktor, hogy július 22-én szülünk, nem 31-én. Ki érti ezt? Sokat változott 4 hét alatt.
Jövőhét kedden genetikai uh lesz a klinikán, ott is lesz videófelvétel, meg hivatalos lelet is. Akkor majd leírom a méreteit is, mert most nem kaptam leletet, csak bekukkantottunk. A nemét persze nem mutatta, hogy mi
:lol: , úgyhogy lehet ebből még rózsaszín kelengye :lol: :lol: :lol: .
Sok puszi mindenkinek, jó láthatást Nenoke-nak és majd este jelentkezem. :wink: , addigis jók legyetek ebben az esős időben.

Kép
Kép
christine

A balos vagyok én, a másik a legjobb barátnőm, ő a 32.héten tart. Én is már bárcsak ott tartanék..
Nenoke
Várunk vissza nagyon!
Rózsa
De jó neked, hogy láthattad a törpöt!

KépKép

KépKép
szivvi

Esztora! Gyógyulj meg!!!

Szilvi! Hú-ha!!!

Rózsa! Gratula!

Nenoke! Szorítok értetek! Minden ok lesz!
molkata

Szivi: Jóóóóó "kis" pocak!

Rózsa: garatula!

Nenoke: még mindig megy a drukk !

Esztora: remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Kép
szücsi

Sziasztok!!

Tudom ezer éve nem voltam, de igyekszem mindig bele-bele olvasni, hogy kivel mi történik!
A legnagyobb változás talán kispiskótánál láttam! Remélem a fiúnak is örültök!!
Nálam semmi érdekes, édesen növöget Babus úgyhogy a normál gatyáktól elbúcsúztam, de szerencsére a nővéremtől kaptam egy gatyát is! Merő nátha vagyok én is egész héten, de nem is úszhatnám meg,mert egész nap 30 gyerek között tevékenykedem,ezek között meg mindig van beteg!
egy dolog történt viszont,amitől kicsit megijedtem. reggel láttam a hálóingemen,meg másnap a melltartóban is, hogy valami cucc jön már mindkét mellemből. Normális ez? Csak azért vagyok kicsit megijedve,mert nekem már a terhességem elött magas volt a prolaktin szintem/ami a tejelválaszrásért dolgozi/ és volt ilyen tejszerűm,de magától még nem bújt elő! Nektek van ilyen tapasztalatotok?

És bocs,hogy az újakat, akik már nem is újak, lassan én számítok annak, :cry: még nem is köszöntöttem! Tök jó, hogy ilyen sokan vagyunk! Lassan kicsi lesz az ikea is a találkozónkra! Ugye arról még nem maradtam le?

sok puszi és jó pocakoskodást kívánok mindenkinek!
Vendég

Szia Orsi
De jó, hogy előkerültél! Nem voltál láthatáson mostanában? A tej témához nem tudok hozzászólni, nekem az első harmad vége felé volt, de csak ha piszkáltam :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Orsi, nehogy megijedj, az csak előtej!:)

Nem mindenkinek van, de előfordulhat, hogy már terhesség alatt is szivárogni kezd, állítólag a 16-17. héttől kezdve lehet.
Teljesen normális dolog (és az is, ha nincs:)).

KépKépKépKépKép
uxi

Tudom, nekem ez a mániám, többet nem is hozom elő, de akkor sem értek azzal egyet, ha az első harmadon túl a dokik módosítgatják az uh-s méret alapján a szülés időpontját.
(Nem minden doki csinálja, az enyém (legalábbis a régi) Eminél sosem módosított, pedig volt, hogy 1 héttel nagyobbnak jósolta a gép. Úgy tudom, az első harmad után már nem mérvadó, a korra nem, csak a nagyságra utal a méret.

Szerintem ez azért lehet gáz, mert így már az előrehozott időpont körül tiszta para mindenki, (holott még nyugiban lehetne pihizni) és ha nem indul meg, esetleg megindítják, nehogy túlhordás legyen (közben meg még nem is értek el a terminushoz).
Mert amúgy mindegy, mit jósolnak, a baba tesz rá magasról... :).

KépKépKépKépKép
uxi

Köszönöm lányok,igyekszem gyógyulni.
vettem szirupot is és lehet du. alszok egyet.

Bridzsi

Kép
esztora

Uxi ezzel nagyon egyettértek.soha nem hittem el hogy lurkó kisebb 1 héttel de minden vizsgálatot ehhez igazitottak.én mindig maradtam a júl.10-nél.
B.nőmet is a 34 héttől hivták hetente a kórházba mert hogy 2 héttel nagyobb a baba.aggódott folyton mert a férje 2 hétre elutazott,mondanom se kell hogy a kiirt időben született meg Bence.

Bridzsi

Kép
esztora

Én is tiszta nátha vagyok... Emivel együtt:(.
Bakker, megnéztem, én még az ő köptetőjét sem vehetem be....
Mondjuk nem értem, terhesség és szoptatás alatt kerülendő, de csecsemőknek adható...

KépKépKépKépKép
uxi

hú, csajok, rámijesztett a bébi. 12 óta többször keményedtem, meg be-beszúr a hasamba. Ittam MG pezsgőtabit, lassan hazahúzok. Csak hosszú a vezetés is hazáig :(

Kép
Kép
emma1976

Aha, az a szín a levelezési színem álltalában, így aszondtam, hogy bevállalom. DE az előnézetben azért megkukkeroltam, s az mivel ugyi mindig rózsaszín (ugyi nem szoktat engem ehhez?), úgy néztem, hogy bevállalható.
Na indulok a törpökért az oviba.
Csók néktek.

Kép
kissmanó

Emma, ne ijedj meg! Nekem ma egész nap keményedik igaz nem fáj csak néha úgy érzem magam, mint egy nagy hordó! Neked fáj, ahogy keményedik? Én nem szedek rá semmit!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: