Hello Csajok!
Napközben "belétek olvasgattam", de most csak pár dologra tudok reagálni....
Kispiskótának: a kolléganőmnek a sima UH-n végig kisfiút mondtak, aztán elmentek 4 d-re ott meg azt, hogy lány. Aztán kisfiú lett
Elizának: egyik ismerősömnek is nemsokára lesz ez a cukorvizsgálta, és a lelkére kötötték, hogy este 7 után már ne egyen, és előtte egész nap csak könnyű, cukormentes dolgokat szabad..pedig azt tervezte, hogy este hétig jól bezabál, hogy aztán bírjon 12 órát koplalni
Bettike: jó a laposkúszás, pé után is ilyen lesz, remélem, csak kb. 5-6 tizeddel magasabban
Gaby: szóval vérszívás pénteken
Purc: nagyon jók az UH képek!!! Komolyan mondom, ki leszek képezve, mire mi is odakerülünk, az UH-s dokinak már semmit sem kell magyaráznia
Cocamica: én úgy érzem 2 babód tuti lesz! Bár ha majd megszületnek, akkor csak ritkán tudsz ide, írni, mert mindkét kezed tele lesz gyerekkel!

Azt látom az UH képen, hogy 2 Coca Rád, 1 meg Apára hasonlít, mert ő szürke, a többiek meg zöldek
Szilcsi: betársulsz egy hétfői tesztre? Vagy nem bírod ki? Lehet, hogy én sem
Sonjus: szerintem a Bromo nem kavarhatta meg a ciklusod...Anno én is ciklus közepén kezdtem el szedni, így jobb is, mert ha a magas prolaktin miatt nincs pé, akkor a következő ciklusra már hathat a Bromo...
Szilbee: én Fahrenheitben látom a görbéd

furcsálltam is azokat a hatalmas ugrásokat
Lili: egy ilyen eseményen nem lehet olyan hamar túljutni, mint az ember hiszi. Tapasztalatom ugyan nincs, de mivel itt mindenki annyira vágyik babára, el tudom képzelni. Adj időt magadnak...
Snufi: akkor holnap végre minden kiderül, és nem sokkolunk tovább mindenféle találgatással
Panni: gyűjtsd az energiáidat

szükség lesz rá ebben a ciklusban
Vakond: örülök, hogy minden rendben Veletek...
Judis: Nektek is örülök!
Katica: túlélted a 8 órádat?
Robcsi: kiskoromban én is kunyeráltam kaját, a vonaton egy szimpatikus házaspártól
Most mennem kell vacsitfőzni, de még visszatérek és pár szót magamról is írok, ha kíváncsiak vagytok rá, ha nem