Sziasztok!:)
Jó sok mindent írtatok, bocsi, ha véletlenül valakit kihagynék, de Mindenkinek Gratula a jó eredményekhez!!!
Emma, Nenoke, Gurgula, KISPISKÓTA gratula a kisfiúkhoz!! Hihetetlen, akkor tényleg nem mond sokat a pocak formája
Sokan raktatok fel képeket kismamákról, mosolygós babákról, gömbölyödő pocakokról, mind nagyon szépek!!!
Barbuli! Szuper, hogy kislányod lesz!!!
Szivvi: Ne aggódj, Neked tuti leány marad, s nem nő neki semmi extra alkatrésze
Apukák is nagyon helyesek
Két napja Kisbaba olyan heves sorozatokat nyom le a pocakomban, hogy mindig elnevetem magam. Ez még nem is lenne baj, de tegnap ezt a vonaton tette, s mikor már majdnem kipukkant belőlem a röhögés gondoltam előveszem a mobilom, s úgy csinálok, mintha egy vicces e-mailt kapnék, különben szegény többi utas gondolhatja, "milyen hülye ez az amerikai"
Szóval most nagyon boldog vagyok, hogy ilyen élénk, s végre már Kispapa is megérezte a mozgást, ami meg még csodálatosabb!
Nekem is asszem 18+1. napon mozgott úgy, hogy ha rátettem a hasamra a kezem éreztem, addig csak a buborékok voltak.
Aztán most vagyok 19+4, s ilyen hevesen rúgkapál.
Szóval az már tuti a baba, amit írtatok, s meglátjátok egy hétre rá már hogy fogjátok érezni!!!
Nézelődöm most neten fiúnevek után is, mert jövő héten újra orvos, hátha kiderül a neme, másrészt meg Kispiskóta babájából kiindulva mégiscsak jobb, ha van tartalékban fiú név is
Jajj, most folyton csak mosolygom
Legyen nagyon kellemes napotok Nektek is, s drukk Mindenkinek aki megy láthatásra a közeljövőben!
Pussz