Viol, a mi éjjelünk se volt valami fényes két napja este csak úgy hajlandó elaludni Alexandra ha bent ülök nála és fogom a kezét.Fél
ötkor kiabál anya ,anya átmentem megbeszéltem vele, hohógy ha kap egy kis cicit utánna még alvás van válasz ja.Visszatettem fél óra múlva
anya , apa felváltva kiabálta kb. negyed órán keresztül kisebb nagyobb szünetekkel aztán áthoztam közénk, hátha majd elalszik ez meg is történt 1/2 7 körül és aludt 9-ig.Valami lehet, hogy volt a levegőbe.
Keresztpapádnak jobbulást ,a mi volt szomszédunknak is gégerákja volt ,de sajnos ő tavaly nyáron két év szenvedés után meghalt, de ezt nem elszomorításnak mondom igaz őneki áttétes volt mert későn ment orvoshoz.A kemo biztos mégjobban legyengíti,de család talán tud energiát átadni neki és fontos hogy ő is megakarjon gyógyulni.
Esztermami, te aztán birod még így szinte az utolsó héten is.Az első babód mekkora volt amikor megszületett?
Katus,ezek a viccek
Nitta, micsoda kis mosolygós Zoé érdemes volt feltenni a képeket.Megértem amit ítrál Bánfalvárol én így voltam Lövővel.4 éves koromig együtt laktunk a mamámékkal és csak akkor költöztünk be Sopronba az Ibolya utra, de nagyon nem szerettem a panelt. Minden hétvégémet szünetemet itt Lövőn töltöttem és ha nem jöhettem belebetegettem.
Rik, jó a képed a férjem ki volt akadva a technikatanár üzenetén azt mondta, ő biztos írt volna neki de azt nem köszönte volna meg.Egyébként hogy hívják a tanárt?Kiváncsi leszek milyen lesz a ringispül.
Már akartam kérdezni, a nagyobb gyerekes anyukáktól hogyan kezdtétek el wc-re szoktatást és elöször bilire?
Kincsővel jöttök ma usziba?

[/url]