A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Gombóc,
az az igazság, hogy csak érzem, hogy van vesém, meg néha egy kicsit tompán fáj.
most iszom, mint a kefekötõ, de ha rosszabodik, akkor doki:o(
amúgy nem is tudok a jobb oldalamon aludni, mert úgy jobban nyomódik.
neked mit csináltak vele? gondolom gyogyót nem kaptál.

Manócska
16+2
Manócska

Sziasztok!
Orsoly, Gumicukor! Köszi a Tena-infókat!
Márti!
Megnéztem a képeket, Ármin továbbra is gyönyörû, a snuglit hol vetted? Arról a honlapról rendelted?
Leszter!
Örülök, hogy mára elmúlt a dolog. Tényleg nyugi!!!
Az éjszakai élményed meg hajszálra ugyanolyan, amilyen nekem is volt a 28. hét elején. Éjjel arra ébredtem, hogy olyan, mintha ki akarna törni a pocakomból a baba. Onnantól kezdve teljesen máshogy éreztem a mocorgását, inkább nagyobb, erõsebb mozdulatok voltak. Aztán következõ UH-n fejjel lefelé volt. Kép

Kangi!
A röhögésbõl még mára is jutott, amikor visszaolvastam... Kép

HeniPapa, várjuk a híreket, és drukkolunk addig is!

Snoopy, a pasas gyönyörû!!!

Zsuzsi, gyógyulj meg hamar!!!

Pusz
Franyo
34
franyo

MAnocska,
elkuldtek vese UH-ra, ott megallapitottak, hogy majdnem 4 cm-es a tagulat, azonnal kaptam vizelettenyeszteshez kemcsovet, amit surgosseggel kiemeleztek, es kaptam egy lorugas antibiotikumot (augmentin) 5 napig, amit terhesek is szedhetnek. Mikor erdeklodtem a dokitol, hogy ez nem karos-e a babanak, azt mondta, ez a gyogyszer a babara semmilyen veszelyt nem jelent, viszont ha elhanyagolom ezt a dolgot, es belazasodom, akkor azonnal befektet a korhazba vesekateterrel. Pont a novemberi Kismama ujsag volt teli ilyen sztorikkal, hogy emiatt eletveszelybe kerult a mama (marmint tul keson ment el ezzel dokihoz). En nem mertem ezek utan elviccelni...Kép Kaptam fajdalomcsillapitot is, NO-SPA-t, max. 3*2-t szedhettem volna, de en inkabb szenvedem es naponta max. 2-t vettem be...Kép
Ket het alatt rendbejottem, azt mondtak, vagy Gombocka maszott le a vesevezetekemrol, vagy vesekovem/vesehomokom volt, ami a sok folyadektol aztan kiurult. De irtam mar, nekem szo szerint gorcsolt a vesem, ugyhogy remeljuk, Te nem jutsz el idaig. De figyelj magadra, nagyon! KépKép

Maci_2, hat persze, hogy kuldok! Kép

Gombóc
Gombóc

köszi Gombóc,
akkor iszok most jó sokat, az biztos nem árt.
Amúgy most beszéltem anyukámmal, azt mondta amikor velem terhes volt, én is elõszeretettel nyomtam a vesevezetékét:o))))
hát, úgy látszik én ilyen családból származom:o)))
Azért amit leírtál a kezeléssel kapcsolatban, elég ilyesztõen hangzik:o(((((
Ja, most voltam a kajás topikban, hát a ti palacsintátok ezek után már nem is hoz lázba:o))))))))

Manócska
16+2
Manócska

SZiasztok!

Heni! Drukk a mai babához! Kép

Maci_2, Franyo! Én a Nagy Lajos király útján (talán 112?), a Minimanó boltban vettem a snuglit, de lehet, hogy egyszerûbb Lieseltõl megkérdezni, hogy hol árulják még, ugyanis õ varrja! Tavaly ilyenkor vettük, kb. 5-6000 ft volt. Liesel a Túl az elsõ napokon-ban található legtöbbször és úgy emlkészem, van a profiljában emilcím is!

Leszter! Hát, szerintem ez a tipikus keményedés, amit éreztél! Kép Úgyhogy ezek szerint elkezdett "gyakorlatozni" a szervezeted Kép Én mindig úgy éreztem, mintha egy vasabroncsot szorítanának egyre jobban a hasamra - kíváncsi vagyok, most mikor és úgyanígy jelentkezik-e majd a keményedés?

Manócska! Szerintem a sok ivás csak jót tehet! Lehet, hogy semmi gáz nincs, csak a növekvõ baba csinál helyet magának és tolja lassan odébb a vesédet! Én is éreztem hasonlót, csináltam is rögtön pisitesztet, ami negatív lett, meg ittam sokat én is, aztán kb. egy hét múlva elmúlt és azóta sincs!

Maci_2! A Kálvin téren van a Városkapu Üzletház, az a kék metróhoz jó is neked! Én már rég voltam a kismamaboltban (tavalyelõtt) de elég barátságos árakra és normális ruhákra emlékszem! KÉrdezted a belgyógyásztól a SAlvust? (Persze, könnyen lehet, hogy nem ismeri, tapasztalatom szerint az orvosok többsége nem nagyon érdeklõdik a szelíd gyógymódok iránt) Ha egyszer van egy kis idõd, megírnád mélben részletesen, hogy a SOTE-n mi történik genetikai tanácsadáson? Érdekelne, hogy mennyire egységes az eljárás, hátha lesz majd még harmadik babó is Kép (neth@index.net)

Gyógyteák: Hát, én ittam kamillát és kakukkfüvet is sokat, de szerencsére egyik sem okozott semmi bajt! Akkor minden gyógyteát csak komoly utánanézés után javaslok! Kép Az én szervezetem már biztosan hozzászokott, mert én betegségmentes állapotomban is szívesen iszom ilyesmit!

Vízöntõk! De jó, hogy ennyien vagyunk! KépKépKép A feketeerdõtorta nekem is nagy kedvencem, tegnap ettem is egy szelettel a nagy döntés örömére és nagyon fini volt! Kép A szülinapomra antyukámtól kávétortát "rendeltem", már alig várom! Ti mikor ünnepeltek?

Ez a palacsintázás már naggggyon bosszantóóóóó Kép KÉnytelen leszek én is hétvégén nekiállni sütni! Bár, még Leszter almáspitéjét sem csináltam meg, mert aznap, mikorra terveztem,, beállított anyukám egy csomó almáspitével - igaz, boltiak, de finik voltak!

Timici! Neked van rendes leírásod a cukordiétáról? Ha van és nem nagy teher, elküldenéd a címemre? Köszi elõre is!

Márti
19+3
márti

SZiasztok!

Heni! Drukk a mai babához! Kép

Maci_2, Franyo! Én a Nagy Lajos király útján (talán 112?), a Minimanó boltban vettem a snuglit, de lehet, hogy egyszerûbb Lieseltõl megkérdezni, hogy hol árulják még, ugyanis õ varrja! Tavaly ilyenkor vettük, kb. 5-6000 ft volt. Liesel a Túl az elsõ napokon-ban található legtöbbször és úgy emlkészem, van a profiljában emilcím is!

Leszter! Hát, szerintem ez a tipikus keményedés, amit éreztél! Kép Úgyhogy ezek szerint elkezdett "gyakorlatozni" a szervezeted Kép Én mindig úgy éreztem, mintha egy vasabroncsot szorítanának egyre jobban a hasamra - kíváncsi vagyok, most mikor és úgyanígy jelentkezik-e majd a keményedés?

Manócska! Szerintem a sok ivás csak jót tehet! Lehet, hogy semmi gáz nincs, csak a növekvõ baba csinál helyet magának és tolja lassan odébb a vesédet! Én is éreztem hasonlót, csináltam is rögtön pisitesztet, ami negatív lett, meg ittam sokat én is, aztán kb. egy hét múlva elmúlt és azóta sincs!

Maci_2! A Kálvin téren van a Városkapu Üzletház, az a kék metróhoz jó is neked! Én már rég voltam a kismamaboltban (tavalyelõtt) de elég barátságos árakra és normális ruhákra emlékszem! KÉrdezted a belgyógyásztól a SAlvust? (Persze, könnyen lehet, hogy nem ismeri, tapasztalatom szerint az orvosok többsége nem nagyon érdeklõdik a szelíd gyógymódok iránt) Ha egyszer van egy kis idõd, megírnád mélben részletesen, hogy a SOTE-n mi történik genetikai tanácsadáson? Érdekelne, hogy mennyire egységes az eljárás, hátha lesz majd még harmadik babó is Kép (neth@index.net)

Gyógyteák: Hát, én ittam kamillát és kakukkfüvet is sokat, de szerencsére egyik sem okozott semmi bajt! Akkor minden gyógyteát csak komoly utánanézés után javaslok! Kép Az én szervezetem már biztosan hozzászokott, mert én betegségmentes állapotomban is szívesen iszom ilyesmit!

Vízöntõk! De jó, hogy ennyien vagyunk! KépKépKép A feketeerdõtorta nekem is nagy kedvencem, tegnap ettem is egy szelettel a nagy döntés örömére és nagyon fini volt! Kép A szülinapomra antyukámtól kávétortát "rendeltem", már alig várom! Ti mikor ünnepeltek?

Ez a palacsintázás már naggggyon bosszantóóóóó Kép KÉnytelen leszek én is hétvégén nekiállni sütni! Bár, még Leszter almáspitéjét sem csináltam meg, mert aznap, mikorra terveztem,, beállított anyukám egy csomó almáspitével - igaz, boltiak, de finik voltak!

Timici! Neked van rendes leírásod a cukordiétáról? Ha van és nem nagy teher, elküldenéd a címemre? Köszi elõre is!

Márti
19+3
márti

Urszila,
nem igérhetek semmit.Kép Lehet, hogy még 29-én is bõszen irogatok, hiszen Zsuzsi szerint túlhordom és hát a dokim se látott még semmi jelt az "indulásra". De igérem jelzem, ha már bennt vagyok, vagy én sms-ben vagy a kispapa.Kép

Gombóc,
én nem félek a szüléstõl, inkább várom és kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz?hogy indul?mikor indul?stb. És nagyon, de nagyon szeretném már látni a pocaklakómat!!!KépKépKép

Nekem még ilyen mensis görcseim sincsenek.Kép Ki tudja jelent-e ez valamit, de nincsenek. Inkább az van, napi 1szer, hogy nagyon éles szúrást érzek a hüvelyemben. Olyan mintha valaki egy kést szúrna fel, ez eltart vagy fél percig, aztán elmúlik. Nagyon szar, baromira fáj és tök hirtelen jön.Kép De más nincs.

Heni kispapája, hogy áll a helyzet, jelentést kérünk!Kép Annyira izgulok, hogy mi a helyzet.

Zsuzsi,
varrás ügyben még én sem állok sehol, de legalább már kiszabtam a cuccokat, remélhetõleg lesz idõm befejezni.Kép

Manócska,
kismamásan sírni nem szégyen.Kép

Leszter,
az nagy hegy, nagy valószínõséggel a popója volt.Kép Az én kicsi fiam, imádja kitolni magát, amitõl én majd meghalok úúúúgy fáj, az neki nagyon jól esik. Mostanában is csinálja még párszor, de fõleg a 28 és 34hét között volt jellemzõ. A Klinikán gyakran ébredtem éjjel arra, hogy baromira fáj és egy merõ kõkemény csúcs volt a pocakom. A babának ez nem fáj, sõt, bezzeg a mamájának.Kép
Mikor már egyre kevesebb a helye, sokat nyújtózik és ilyenkor nagyon érdekes alakzatot bír felvenni az ember pocakja, na nem minden fájdalom nélkül.KépKépKép

Megyek teregetek, jók legyetek és Heni drukk továbbra is!
Pusssza
Timici
39+0
timici

Márti,
mire gondolsz rendes leíráson cukros diéta ügyben????

Nálam úgy volt, hogy mikor kiedrült, hogy magasabb a cukor érték a határnál, akkor arra ítéltek, hogy nem ehetek 200gr ch-nál többet naponta, hogy mit lehet azt nem mondták, csak adtak egy táblázatot, hogy miben mennyi van, ill. egy másikat, hogy osszam el a CH adagokat 6 étkezésre.
Aztán mivel a 2 héttel késöbbi vércukor profilom-nál a reggeli érték magas lett, így levettek 20gr Ch-t, így maradt nekem mostanáig a 180gr-os CH diéta.

Ha ezen kívül kell valami, akkor szívesen segítek, de a CH adagok ált. eltérõek szoktak lenni. Ha gonolod megírom nekem mennyi, de ez nem biztos, hogy másnak is jó.
Illetve van egy web oldal:
[url=http://www.fogyinfo.hu/tapanyagtablazat.html" TARGET="_top]http://www.fogyinfo.hu/tapanyagtablazat.html[/url]
ahol megtalálod, hogy miben mennyi CH van.

Remélem tudtam segíteni, de ha van konkrét kérdésed, akkor csak írj a fules7@freemail.hu-ra.
Pusssza,
Timici
39+0

U.i.: Nagyon jók a snuglis képek, én is meglestemKép
timici

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszi a házasságleveles infót, ma délelõtt elintéztem. Pontosabban anyukámat elküldtem, és õ elintézte. Kép

Amúgy meg itt a bizonyíték, hogy mennyit ér egy horoszkóp. Semmit... mi még mindig itthon, egyben. Kép

Hajrá Heni!!!!! Kép

Leszter, szerintem csak forgolódott a babád, azért éreztél hol alul, hol felül feszülést. A keményedés inkább az egész méhet feszíti be, nem csak az alját, vagy a tetejét.

Snoopy, levél ment.

Pusza!

Kispici
Már nem írok heteket, meg napokat... Kép
kispici

Timici!
Köszi a linket, fogom használni a táblázatot! Egyébként "rendes" alatt azt értettem, hogy adtak-e esetleg egy-két heti komplett étrend-mintát, mert nekem azzal van gondom, hogy én magam elég lusta vagyok ezeket számolgatni. SZerencsére kifejezett zükség nincs a számítgatásra, ugyanakkor még az Árminnal összeszedett súlyfeleslegemtõl (ami zömmel a szoptatás alatt jött rám) sem tudtam megszabadulni és arra gondoltam, hogy persze, kifejezetten fogyózni nem ajánlott terhesség alatt, de kontrollálni lehet a súlyt. De akkor ezek szerint kénytelen leszek számolgatni - na, mindegy, úgy látom, abba is bele lehet jönni, nem?

Nem tudom, miért ment el az elõzõ regényem kétszer is Kép, olyan léassú lett a netem, hogy szeriontem a türelmetlenségem miatti nyomkodás küldte el duplán - bocsi! Nálatok is ilyen csiga lett a babanet? Minden más rendesen jön-megy, csak épp ez nem Kép

Márti
19+3
márti

MEGVAN!
MEGVAN
MEGVAN!
KEDVES KISMAMÁK!
EZUTON TUDATOM VELETEK,HOGY LÁNYOM MEGSZÜLETETT 11ÓRA 55 KOR
ADATAI.3822 G
51 CM
NAGYON NEHÉZ SPONTÁN SZÜLÉS VOLT. AZ ANYUKA ÉS A BABA NAGYON JÓ EGÉSZSÉGNEK ÖRVEND.!!!!!!!!!
HA SIKERÜLT FELRAKNOM AKKOR A PROFILBA A SZÜLETÉSE UTÁN 5 PERCCEL KÉSZÜLT KÉP VAN.

HENIPAPA
heni1979

Heni Papa,
köszönjük az infót.Kép(a profilban egy térkép jött be)

Hatalmas gratula Heninek, Heni Papának és a babának!KépKépKép
Sok-sok tejcsit és jó egészéget!Kép
Nem semmi mekkora lányka sikeredett belõle, sok boldogságot neki!:KépKépKép

Timici
timici

Márti,
rendes étrendet nem adtak, sõt azt sem árulták el, hogy mégis hogyan és mit fõzzek. Ugyan minek is?Kép
De bele lehet jönni, meg ha kicsit többet ettem pl. ebédre, akkor kihagytam az uzsonnát, meg ilyenek.
Nagyon rossz egyébként ez a számolósdi, meg a kevés mennyiség miatt én szinte mindig éhes vagyok.Kép

Ha nem igen van baj a cukroddal, elég ha arra figyelsz, hogy ne egyél cukrot és olyat amiben cukor van, vagy legalább csak kevset. Húst pl. bármennyit lehet enni és a zöldségek is keveset tartalmaznak, de pl. a gyümölcsök elég sokat és hát a péksüteményekKép.

Étrend ügyben esetleg a körzeti dokival lehetne beszélni, nekik szokott lenni étrendjük cukrosoknak, azt esetleg át lehet böngészni, hogy van-e benne ehetõ.Kép

Bocs, hogy étrenddel nem tudlak megdobni, de nekem sem adtak. Amit a kórházban kaptam, abból annyit szûrtem le, hogy fõleg tartalom nélküli levesek jöhetnek szóba és a fõzelékek hússal. Ugyanis a burgonya, rízs és tészata szintén tele van szénhidráttal.

Arra mindig figyelek, hogy reggelire ne egyek,igyak tejes dolgot, mert az nagyon felviszi a vércukor szintet és utána viszonylag hamar megéhezek. Próbálom tartani a 2-3órát az étkezések között, de a héten pl. már nem foglalkozom a gyümölcsök ch-jával, eszem a narancsot és a kiwit, mert kell a vitamin.Kép Eddig sajna nem nagyon lehetett, mert cukrosak.

Ha van még valami, ami azóta eszedbe jutott csak szólj, remélem tudok segíteni.
Timici
timici

Heni es a PApa
Nagyon nagy gratula!!!!! Kép A kicsi nagyon edes, es jo,hogy vegre ideat van!!!! Kép Sok, sok boldogsagot es koszonjuk az izgis kozvetitest!!! Kép

Norka
34+6
norkini

Heniék! Nagy-nagy gratula a kislányotokhoz! KépKépKép

Márti! De jó, te is Vízöntõ! Kép Én január 24-én öregszem egy évet, és te?

Kispici, drukk-drukk!!! KépKépKép

Timici, Gombóc, most már nektek is mehet, ugye? Kép

Pusz
Franyo
34
franyo

Heni!
Nagy-nagy gratula! KépKépKép Hogy hívják a leányzót?

Timici! Köszi a részletes felvilágosítást! Kép Megpróbálok valahol keresni kész étrendet, mert ha mindig abból fõzök/eszem, ami épp van itthon, akkor nagyon nehéz tartani a diétát, fõleg, hogy Árminnak nincs rá szüksége, úgyhogy õmiatta nem lehet megtenni, hogy csak nyers zöldség legyen az ebéd - szóval, a tervezés miatt lett volna jó! Egyébként táblázataim vannak nekem is, szerintem elméletben elég felkészült vagyok - de sajnos ez önmagában nagyon kevés Kép (Az igaz, hogy az akaraterõ talán még inkább hiányzik hozzá, mint a kész étrend, de akaraterõt végképp nem tudok mástól szerezni, ezért próbálkozom az étrenddel Kép!)

Márti
19+3
márti

Franyo!
Én február 2-án, mikor a nmackót kell lesni! KépKépKép

Márti
márti

Sziasztok!

Heni,
Gratulalok a kislanyhoz, nagyon kis edes!!! Sok boldogsagot!Kép

Lanyok, nem tudja valaki Heni babajanak a nevet? Talan Dora, ha jol emlekszem, de nem merem beirni, mert nem biztos...

Udv:

Leszter
28+1
leszter

Heni,Heni Papa,
most már nekem is bejött a babuci képe.
Írtó édes, gratula hozzá még egyszer!!!KépKépKép

Franyó,
még van idõnk, de a drukk sosem árt.Kép

Márti,
hát igen, az akaraterõ fontosabb talán az étrendnél is.Kép
De az önmegtartóztatás is kell, nekem az édesség tekintetében nincs.Kép Most ugyan nem eszem csak diabetikus csokit, de alig várom, hogy megszüljek és végre ehessek egy francia krémest vagy egy marcipános csokit.Kép

Kispici,
drukk, drukk, drukk!!!Kép

Na megyek fõzni,pussssza
Timici
39+0
timici

HENI, GRATULALOK! Nem pici a kislany, az biztos! KépKépKép
Sok boldogsagot es egeszseget kivanok az egesz csaladnak! Kép

MArti, nekem csak edeseget nem szabad ennem, ugyhogy ha nem birom tovabb, ugy dietazom, hogy megcsinalom az edesseget, de glukonon-nal vagy Canderellel. Legtobbszora parom eszre se veszi a kulonbseget. Kép

Maci_2, palacsinta megy. Diabetikus lekvaros, candereles turos es candereles kakaos volt a menu...paromnak a toltelek cukrosan, mert most megerezte a kulonbseget...Kép

Franyo, koszi, de mi ugy tunik, meg rahuzunk...KépKép

Gombóc
38+6
gombóc

Kismamik:
(Agit kivettem a tabla elerol, mar biztos babazik.)

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Kispici [size=-2]2002.04.10.[/size] 40+2 36 év/1.b. Budapest 2003.01.17. [size=-2]2003.01.15.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Csemniczky[/size]
[size=-2]2.[/size] Timici [size=-2]2002.04.19.[/size] 39+0 28 év/1.b. Budapest 2003.01.26. [size=-2]2003.01.24.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Szendei[/size]
[size=-2]3.[/size] Gombóc [size=-2]2002.04.20.[/size] 38+6 29 év/1.b. Óbuda 2003.01.25. [size=-2]2003.01.25.[/size] [size=-2]Margit K. / Dr. Béres[/size]
[size=-2]4.[/size] Barbi_ [size=-2]2002.04.25.[/size] 38+1 25 év/1.b. Tatabánya 2003.01.28. [size=-2]2003.01.30.[/size] [size=-2]Tatabányai K. / Dr. Borsó[/size]
[size=-2]5.[/size] Zsuzsi74 [size=-2]2002.04.28.[/size] 37+5 28 év/3.b. Németország 2003.02.04. [size=-2]2003.02.02.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Nyúlandi [size=-2]2002.04.26.[/size] 38+0 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.02.03. [size=-2]2003.01.31.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Pirus [size=-2]2002.05.04.[/size] 36+6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XVII.[/size] 2003.02.06. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]SOTE II / Dr.Mericli Metin[/size]
[size=-2]8.[/size] Miszike [size=-2]2002.05.04.[/size] 36+6 23 év/1.b. Budapest 2003.02.08. [size=-2]2003.02.08.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]9.[/size] Myssnia [size=-2]2002.05.10.[/size] 36+0 28 év/1.b. Budapest 2003.02.14. [size=-2]2003.02.14.[/size] [size=-2]János K. / Dr. Dömötöri J.[/size]
[size=-2]10.[/size] Kangi [size=-2]2002.05.17.[/size] 35+0 27 év/1.b. Budapest 2003.02.23. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]Bajcsy-Zsilinszky Kórház / Dr. Polgár[/size]
[size=-2]11.[/size] Norkini [size=-2]2002.05.17.[/size] 35+0 25 év/1.b. Pécs 2003.02.17. [size=-2]2003.02.21.[/size] [size=-2]POTE[/size]
[size=-2]12.[/size] Judó [size=-2]2002.05.19.[/size] 34+5 33 év/2.b. Gödöllõ 2003.02.23. [size=-2]2003.02.23.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Sárvári[/size]
[size=-2]13.[/size] Franyo [size=-2]2002.05.26.[/size] 33+5 25 év/1.b. Budapest 2003.02.27. [size=-2]2003.03.02.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Urbán[/size]
[size=-2]14.[/size] Mano2 [size=-2]2002.05.25.[/size] 33+6 29 év/1.b. Budapest 2003.03.01. [size=-2]2003.03.01.[/size] [size=-2]János Kórház / Dr. Bárány[/size]
[size=-2]15.[/size] Momo [size=-2]2002.05.31.[/size] 33+0 32 év/2.b. Albertirsa 2003.03.06. [size=-2]2003.03.07.[/size] [size=-2]Szent István Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 31+5 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]17.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 31+5 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]18.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 31+4 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size]
[size=-2]19.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 31+2 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]20.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 32+0 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]21.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 30+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]22.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 30+0 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]23.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 29+1 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]24.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 28+1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]25.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 27+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]26.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 26+5 28 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]27.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 26+5 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]28.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 26+4 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 26+3 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Sz. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]30.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 25+0 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]31.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.26.[/size] 25+0 32 év/3.b. Budapest 2003.05.02. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]32.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 23+5 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]33.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 23+4 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]34.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 22+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]35.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 21+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]36.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 20+0 30 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size]
[size=-2]37.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 19+4 34 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]38.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 18+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]39.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 17+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]40.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 17+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]41.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 17+3 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika[/size]
[size=-2]42.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 17+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]43.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 16+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]44.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 16+0 24 év/1.b. Budapest 2002.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]45.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 14+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE N&otilde;i Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]46.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 14+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]47.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 13+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
</pre>
leszter

Heni és Henipapa!
Sok gratula a kislányhoz! Legyetek nagyon boldogok!
Gyönyörü a lányod! Büszke lehetsz rá! Nagyon ügyi volt a Heni is!Kép

puszi
sasha és a 14 hetes Gábor

Kép
sasha

SZIASZTOK!
KÖSZI A GRATULÁCIÓKAT.
A BABA NEVE DORINA./AZ EKÖBB KIMARADT/
HENI MONDTA,HOGY IRJAM MEG A MÁLNALEVÉLTEA JÓTÉKONY HATÁSÁT,UGYANIS A DOKI ILYET RITKÁN LÁT CSAK,HOGY FÉL TIZKOR EGY UJJNYIRA 11 ÓRAKOR PEDIG 4!!! UJJNYRA LETT NYITVA.
HENIPAPA
A PROFILBAN MÁR JÓ A KÉP
heni1979

... es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Moxi Viki 4100g, 53cm 2002.11.02. ( - ) 5 nap
Csipkebogyó Luca Melinda 3290g, 52cm 2002.11.03. napra pontos babaKép
Fodbetti Ádám 4050g, 53cm 2002.11.06. ( - 6 ) nap
Szilcsike Szilvia Anna 3550g, 53cm 2002.11.07. ( + 12 ) nap
Bmaas Enikõ 3760g, 52cm 2002.11.07. ( - ) 2 nap
PM Zsófi 3400g, 54cm 2002.11.09.
Nyulika Balázs 2800g, 55cm 2002.11.09. ( - 12 ) nap
Mj Móni Christopher Thomas 3400g 2002.11.13. ( - 6 ) nap
Olga Andrea 2420g, 53cm 2002.11.14.
Kamelia Ádám 3035g, 49cm 2002.11.18. napra pontos babaKép
Pilinke Róbert 4510g, 56cm 2002.11.20. napra pontos babaKép
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Kép Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
</pre>
leszter

Sziasztok Lanyok,

Heni es Henipapa,
Oriasi gratula, tenyleg nem kissulyu a lanyod. Amikor meglattam a kepet rola olyan sirhatnekom tamadt, csak tudnam miert, mikor olyan szepKép

Kispici,
Neked megy a drukk, szerintem babo csak rendes akart lenni es megvarta, hogy mindent beszerezzel.Kép

Zsuzsi,
Jobbulast! Ahogy a torteneteket olvasom Gyurirol tok aranyos lehet, bar gondolom az adott pillanatban egyszer-ketszer neked nem eppen ez a pontos kifejezes raKép Mellesleg, hogy tudja megvalositani a bevasarlo kocsibol valo kimaszast vagy az itteniek masak lehetnek, mert mi meg beletenni is alig tudjuk, nemhogy abbol meg is kimasszon.

Leszter,
Csatlakozom a tobbiek velemenyehez valszeg a babo fogolodott csak, azert mar kisebb a helye.

Timici, Gomboc,
Majd szules utan 2-3 nappal, mikor hirtelen kiurul a viz tok karcsunak fogjatok latni a bokatokat. En mondtam anno Kispapinak, hogy teljesen manoken bokam lett(ami azert terhesseg elott sem volt igaz) de o ott es akkor tok aranyosos es lelkesen bologatot hozzaKép

Manocska,
Az elottem levok mar ellattak tok jo tanacsokkal, drukk, hogy javuljal. Ha nem szunik a fajdalom akkor doki , de ha megszunik is azert legkozelebbi vizitnel szamolj be rola, ha ugy is csinal UH-t legalabb egy kicsit jobban megnezi a vesedet nincs-e egy kis tagulatod.

Marti,
Armin nagyon szep gyerek! Tok jok a snuglis kepek. Elarulnad, hogy hol lehet beszerezni( bar mar lehet, hogy irtad csak en vagyok bena es elfelejtettem elmenteni). Gyogyteakat en is ittam ezerrel, ugy latszik erdemesebb mindennek jobban utanna nezni.

Vizontok, tenyleg tok jo, hogy ennyien vagyunkKép. En igazabol semmilyen sutit nem nagyon eszek meg, tortat pedig egyaltalan nem, de azert remelem maradhatok koztetekKép Szulinap eleg idetlen, mert 13.-an es penteken szulettem (bar boszi nem lett belolem).

Tegnap babo tok ari volt, probaltam este beszelgetni vele kb 11 ora magassagaban pocin at, mire Kispapi megjegyezte, hagyjam mar szegeny pindurit aludni. Babo szerintem nem volt almos es mocorgott nekem egy pindurit, amit Papa is erezni akart es beszelt hozza, hogy neki is mozogjon, na erre a lanyom ket akkora rugassal valaszolt, hogy az elsonel en is ugrottam egyet.Nem hiaba mondjak, hogy a lanyok inkabb apasak.Kép

Angi
20
angela2

Heni papi,
gartula Heninek és neked a pici lányhoz!
Sok boldogságot!:o)))))))))))))))

Hogy én mostanában mindig elérzékenyülök valakinek megszületik a babija! Mi lesz késõbb?:o))))

Azt olvastam valamelyik horoszkópban, hogy a vízöntõ emberekbõl van a legkevesebb a világon. Ehhez képest itt mennyien vagytok! Meg ahogy a táblázatot elnézem, jön az utánpótlás is:o))))))))

Képzeljétek, megvettem az elsõ igazi kismami nacit:o))))
Most tök happy vagyok tõle:o))))

Maci2,
remélem azért tudsz valamit kezdeni a ruhával. Na az egyszer biztos, hogy nem vagy egy nagy darab ember:o)de roppant helyesek vagytok pocaklakóddal, no és kispapi is nagyon szimpi:o)))))))))

Manócska
16+2
Manócska

Köszi Angi,

Persze szólok a dokimnak a dologról. Ma megittam már 3 liter folyadékot, remélem estére nem fog megint fájni, hamár egy új mamanaciba csomagoltam!:o)))))))))))

Manócska
manócska

Kangi
Itt is sutott a nap 7 agra. Mar tul vagyunk a labtorlos idoszakon. Most mar nincs olyan sar. De nem mondom,hogy nem untam.... Kép

Manocska
Gratula a nacihoz! Kép Viseld egeszseggel (szo szerint!Kép )

Lanyok
Vettunk cseh textil pelus anyagbol furdolepedot a babanak es nagyon szupi. Ajanlom mindenkinek! Bar azt mondjak, lehet ilyen anyagot venni nemelyik meteraru boltban es akkor meg olcsobb a dolog, csak be kell szegni a szelet!

Norka
34+6
norkini

Angi,
A bevasarlokocsik szerintem ugyanolyanok. Gyuri nagyon sovany, es eleg akrobata alkat. Az idos nenik es az eladok allandoan ram szolnak, hogy vigyazzak mar jobban a gyerekre, mert ki fog esni! Hal´Istennek eddig meg nem sikerult kipottyannia, ahogy elnezem eleg magabiztosan is csinalja! Es elhiheti mindenki, en orulnek a legjobban, ha neha nyugton ulne a feneken!

Az en babam is vizonto lesz, hacsak keddig (?) meg nem gondolja magat, es ki nem bujik! En eloszor tokre el voltam keseredve, elolvastam valami babahoroszkopot, ami az elso ket gyerekre eleg jol raillett, viszont a vizonto gyerekekrol eleg hatborzongato dolgokat irt! De aztan itt nehany vizonto leany megnyugtatott! Kép

Koszonom a jokivansagokat, azt hiszem a gyogyulas utjara leptem, legalabbis remelem!
Baba ma olyan keveset mozgott, remelem minden okes vele! De tenyleg kezdek aggodni! Alig rugdos, jo ha feleannyit es fele olyan erosen, mint Gyuri!

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Sziasztok!

Snoopy,
Koszi a biztatast, remelem, igazad van, csak tudod lelkileg akkor is megvisel, nem nagyon tudok mit csinalni. Es mindig attol felek, hogy nehogy ez meg csak a kezdete legyen, azaz hogy nehogy erosodjon, mert akkor gaz van. De mar sokkal nyugodtabb vagyok, tenyleg!
A kisfiad nagyon edes a kepen, es a szoba is klassz lehet.Kép

Timici,
Azert en drukkolok, hogy a baba ugy idozitsen, hogy a parod itthon legyen epp, amikor kibujik. Be szeretne menni amugy a szulesre?
Koszi, hogy leirtad, hogyan szokta kinyomni magat Bence, olyan megnyugtato, hogy mas is erez olyasmit, mint en.Kép

Maci_2,
Orulok, hogy nem fektettek be. Csak igy tovabb!Kép

Manocska,
Jobbulast a vesednek!Kép
Gratula az uj kismamanacihoz, en is ugy orultem neki, mikor megvettuk!

Urszila,
Koszi Neked is a megnyugtatast!
Direkt a mellbimbomat nem kenegettem, de akkor majd vigyazok, hogy cicikenegetesnel veletlenul se menjen oda a krem.

Franyo, Gomboc,
Tok erdekes, hogy irtatok, hogy Nektek milyen erzes volt a babo befordulasa, es hogy mindkettotoknek ejszaka volt, es par het elteressel ebben az idoszakban. Remelem, en is csak azt ereztem.

Gomboc,
Szerintem inkabb arra trenirozd magad, hogy ha nemi fajdalom aran is, de minden osszehuzodassal (es nem fajassal!) kozelebb kerulsz a babahoz!

Marti,
Hmm, szoval szerinted ez kemenyedes...? Nemtom, jobban orulnek, ha nem az lenne...Kép Amugy ma is ereztem parszor ezt a kemenyedes-szeruseget, de mindig a baba mozgasara adott "valaszkent". Probalom gyozkodni magam, hogy valszeg megfordult a baba, maskepp nyomja a mehemet, mint eddig, es ahogy meg tornazik is, egyreszt ot magat erzem nekifeszulni a mehfalnak, masreszt a mehem a huzo-feszito hatasra osszehuzodassal valaszol. Ez hujeseg?Kép

Kispici,
Tovabbra is DRUKKK!Kép

Puszi:

Leszter
28+1
leszter

Hat nem elfelejtettem a legfontosabbat?!?!

Heni, Henipapa, gratulalok Dorinahoz, sok oromet es jo egeszseget kivanok mindannyiotoknak!

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Leszter,
Nagyon is jol erzed! Tudod, nekem eleg keson fordult meg a baba, es az elso napokban nagyon furcsa volt, hatarozottan kenyelmetlenebb lett cipelni a pocakom, meg foleg ulni azutan, hogy a labai, popsija kerultek felulre! Egesz mas, mint amikor eleve ugy no a gyerek, fejjel lefele! Maj megszokod! Addig meg marad az erzes, mintha karot nyeltel volna!
Az osszehuzodasok meg a harmadik harmadban mar elofordulnak! Amig nem tobb, kb. orankent egy, es nem faj (ugy ertem nem jar egyutt kulon fajdalommal, csak maga az osszehuzodas erzese kellemetlen), addig nincs jelentosege.

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Leszter,
Nagyon is jol erzed! Tudod, nekem eleg keson fordult meg a baba, es az elso napokban nagyon furcsa volt, hatarozottan kenyelmetlenebb lett cipelni a pocakom, meg foleg ulni azutan, hogy a labai, popsija kerultek felulre! Egesz mas, mint amikor eleve ugy no a gyerek, fejjel lefele! Maj megszokod! Addig meg marad az erzes, mintha karot nyeltel volna!
Az osszehuzodasok meg a harmadik harmadban mar elofordulnak! Amig nem tobb, kb. orankent egy, es nem faj (ugy ertem nem jar egyutt kulon fajdalommal, csak maga az osszehuzodas erzese kellemetlen), addig nincs jelentosege.

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

sziasztok kismamik!
mindenkinek köszönjük a sok jókivánságot.
a profilban egy ujjabb kép van

henipapi
heni1979

sziasztok!

Minden ujdonsült kismamának és kispapának nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok.

Na most csak ennyi
Sziasztok
Andy és a ma 3hetes Márk

Ja a profilban van kép rólunk.
andy78

Sziasztok! Kép
Megjöttem az egésznapos mindenféléböl (kocsivontatás, buli), és most csak gyorsan annyit, hogy:

Timici Kép
küldhetsz mailt, holnapra válaszolok!

Majd még olvasok meg irok! Most fürdök! Mert táncoltam és fáradt vagyok Kép

Pussz
Kangi
35+0
kangi

Leszter,

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Andy,
Nagyon edes kis jatekmacid van!

Tudnam miert ment el haromszor az elozo hozzaszolas?!

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Na itt vagyok, lement a buli Kép Volt kedvesem is ott dolgozik, és jól megtáncoltatott, na nem sokat, csak 4 számot, de bizony mondom, csak úgy szuszogtam utána Kép

Viszont délelött kocsit vontattunk egy cimborával, ö vontatott, én meg ültem és kormányoztam a hátsó kocsiban. Hogy az mekkora para! Brrrr .... na mindegy, ezt is ki kellett próbálni egyszer, de nem volt nagyon finom Kép
Ami azonban még ennél is rémesebb volt, az a SZÖRTELENITÉS géppel cimü délelötti fejezet KépKépKép nagyon fájt! Sokkal jobban, mint eddig bármikor, úgyhogy csak arra gondoltam közben, hogy a szülés még jobban fog fájni, és azt is ki fogom valahogy birni Kép Nálatok hogy van ez?

Heni és Henipapa Kép
nagy-nagy gratula Dorinához! Gyönyörü baba! Kép

(... és bekerültem az elsö tizbe ... juhuhujjj...)

Angi, Franyo, Márti Kép
én 12-én töltöm a következö szülinapom Kép

Timici Kép
bocs, egész nap géptávolban voltam, küldd a mailt nyugodtan, holnapra válaszolok!

Leszter és mindenki, aki már érezte a NAGY FORDULÁST: irigy-irigy-irigy! Én még semmi ilyesmit nem éreztem az uccsó UH óta sem, amikor kis feneke volt lent Kép

Zsuzsi Kép
12 éves koromig én is kákabélü vézna voltam. Akkor aztán elkezdtem falni, de továbbra is vézna maradtam Kép Ne aggódj, Gyuri is pont annyit eszik, amennyit a kis szerkezete igényel Kép

Maci_2 Kép
nagyon örülök, hogy használt a kollektiv drukk! Vigyázz is magadra! Kép

Manocska Kép
minden rendben lesz, meglátod!

Pussz
Kangi
35+0
kangi

Sziasztok!

Végre ideértem, sikerült végigolvasnom a ami napi termést. Jó sokat írtatok! Kép

Heni, Henipapa Kép
Gratulálok a gyönyörû kislányhoz! Jó egészséget és jó sok tejcit a picinek! Kép

Lányok! Most érzem igazán, hogy nem vagyok a régi! Pár hónapja még meg se kottyant volna ennyi tennivaló, ami ma rám szakadt, de most kész vagyok. De legalább megvan az eredménye! Jött ma hozzánk egy kutykozmetikus, és meseszép lett az óriásuszkárunk (utána takaríthattam a kutyaszõrt, igaz negyon vigyáztunk hogy ne repüljön, de akkor is sok repkedett) Uána hazajött kispapi és elmentünk anyagot venni babónak, rácsdédõt akaork csinálni meg behúzni a matracot és most 450FTt/m volt. Meg vettünk egy kiskádat, olyan normált 1200Ft-ért, itt az olcsó, mert akoárhol néztem mindenütt kb 2000, vagy a felett volt az ára. Sötétkéket vettünk (nem volt más Kép ) És mikor hoztam felfele mindenki kérdezte mikor lesz meg a kisfiú, mintha ez bármit is jelentene. De nekem meg amúgy is nagyon tetszik, mert nem átlagos! Most meg már a 3. adag mosnivaló van a gépben (mostam kézzel is közben) és kiderült a kis piros ruciról, amirõl azt hittem használt, hogy nem volt. LEgalábbis kimosva biztos nem, mert az elsõ két leve szép piros volt, majd egyre fakult, az öblítõs meg egyáltalán nem Kép .

Timici!
Hát ez a "turi" Debrecenben van sajnos Kép , neked elég messze van. Any is debreceni azért kérdezte, mert ritka az ilyen lehetõség errefele.

Any! Holnap küldök mailt!

Angela!
Az én babám is nagyon be tud indulni az apukája hangjára, fõleg reggel, miután felkel és elkezd hozzám beszélni. De leht, hogy amikor mi elkezdünk beszélgetni arra õ felébred és a nemtetszését adja tudtunkra? Majd ha kint lesz megtudom. Kép Most is buli van bent, de lehet a fél liter kakaó teszi a hatás a gyerekre Kép

Na megyek megnézem magamnak a mosógépet, és elteszem magam holnapra.

Puszi
Nadine
22+4

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Nagyon régen jelentkeztem már, és annyi minden történt azóta! Lili valószínûleg tej-, tojás- és szójaallergiás, így volt elég teendõnk!
Tudja valaki, hogy az AFP eredmény mértékegységei hogy vannak? Na, ez értelmes volt. Szóval nekem mg/l-ben van meg, és úgy láttam, mindenki általában MOM-ot ír.

Pocok!
Nagy gratuláció Ajsához!!! Szép nagy baba!

Andy!
De jó! Te is szegedi vagy? Boldog gömbölyödést kívánok Neked!
Én Lilivel végig szedtem a Maternát, és összesen 7 kilót híztam, Lili is picike volt, 2450 gramm. Ennyit arról, hogy nagy babák születnek. Kép
Szerintem azért menj el a dokidhoz, mégis jobb, ha megvizsgál.

Maci_2!
Ne aggódj! Én amikor Lilit vártam, annyira leégett a lábam, hogy egy foltban felhólyagosodott, azóta is látszik, de Lilin semmi nyoma. Kép

Kangi!
Gratulálok a vizsgádhoz! Nem semmi!

Manócska!
Nekem az elsõ terhességnél nagyon szép lett a bõröm, és lány lett. Na, most próbálj kiigazodni! Kép

Tina!
Igen, van hálós bugyi, 2 db van egy csomagban. Nekem elég volt a kettõ, zuhanyzásnál kimostam mindig a használtat, és fél óra múlva már száraz is volt. Van több méret, a súly alapján megmondják a gyógyszertárban, hogy melyik a jó.

Leszter!
Ne izgulj, tuti nincs nagy baj, ha nem görcsölsz. Pláne, ha a dokid sem izgul. Kép

Heni!
Nagyon nagy gratuláció a kislányhoz! Kép Kép Kép

Ildianyu
ildianyu

Kangi,
A szortelenitos esetedrol az jut eszembe, hogy en ugyanezt gondoltam, ugy 10 evvel ezelott. Aztan szules utan mar futyulve szortelenitettem, magamban meg azt mondogattam, hogy ez vakarozas a szuleshez kepest! nem ijesztgetni akartalak am!!! Kép

En mar beletorodtem, hogy Gyuri ilyen sovany, es kesz! Utal enni! Csak kar, hogy ezt elore nem tudtam, es hamar feladtam a szoptatast, amikor okos vedoneni eloszor beszolt, hogy ha igy haladunk ehen fog halni a gyerek, es adjak neki tapszert, vagy fejjek. Hat fejtem...9 honapig...telefejtem a melyhutot, aztan abbahagytam, mert abszolut nem kellett neki. Sot, 9 honapos koratol 2 eves koraig egyaltalan nem ivott sem tapszert, sem tejet. Utalja! De azt nagyon banom, hogy emiatt abbahagytam a szoptatast! Mar akkor is jobban szeretett aludni, mint enni!

Vettem egy 75 cm atmeroju labdat! Tok jo rajta ulni, meg ugralni! Csak egy gond van, balheznak rajta a gyerekek!

Myssnia, Jo utat! Remelem sikerrel jartok!!! Majd kerjuk a beszamolot!

Zsuzsi
37+4
zsuzsi74

Kangi,
Kocsivontatasert nem irigyellek, remelem azert nincs nagyon nagy baja az autonak. Viszont legalabb egy jot buliztal utannaKép Nagyon kozeli a ket datumKép
Szortelenites geppel, nekem is jobban faj ilyenkor, igaz maskor sem a kedvencem. Brrr..Kép

Nadine,
Most tunt fel, hogy Db-ni vagy. A szuleim nem messze elnek onnan, en oda jartam gimibe es egyetemre, sot meg azutan is ott laktunk par evig. 2 honapja mikor otthon voltam latogatoba nagyon tetszett az uj kozpont.

Zsuzsi,
Azert az eleven, orokmozgo gyerekek az igaziakKép
Az, hogy sovany alkati dolog, ha egeszseges akkor nincs baj. Matyi szinten rossz evo volt mindig, o 1 evesen elvalasztotta magat es utanna se lefejt tej, se tapszer, se tej. 2 eves koratol iszogat tejet, de pl. hust meg mindig nem tudok beletomni, esetleg spagettikent, vagy fasirtkent. Gyuri megeszi a csoki, sutit? Nalunk meg ezek sem mennek, mert neha mar ott tartottam inkabb egyen ezt, de egyen valamit. Cserebe eleven, jokedvu, igazi belevalo fiu, igy en is nehezen bar, de eljutottam addig, hogy beletorodjek a nem evesebe.

Manocska,
Gratula az uj nacihoz, viseljetk egeszseggel!

Andy78,
Nagyon ari Mark

Angi
angela2

Sziasztok, még benéztem van-e új hír.Kép

Nadine,Kép
hát igen, Debrecenbe nem valószínû, hogy lemegyek túrni.Kép
Sebaj, majd csak találok Pesten is.

Kangi,
ari vagy, majd akkor holnap elküldöm a szöveget, most már túl fáradt vagyok hozzá, hogy begépeljem. Örülök, hogy tánciztál, biztos tök jó volt.
Ha jól tudom a gépi szõrtelenítést nem ajánlják a terhesség alatt, gondolom a megváltozott bõrviszonyok és érzékenység miatt.

Angi,
igen tudom, hogy szülés után rendezedik a lábdagadás kérdés, de ez most cseppet sem vígasztal, ugyanis már annyira feldagadt, hogy nem férek bele a papucsomba sem, hogy veszek így cipõt magamra??? Nem csak széltében dagadt, hanem felfele is a rüsztömnél és fáj ha állok.KépKépKép
Pedig még van idõnk hátra...

Leszter,
igen, igen, apás szülést szeretnénk. Párom mindent látni akar.Kép Mikor úgy volt, hogy császárral szülünk, akkor is be akart jönni, sõt nézni ahogy csinálják. Szerencsére úgy néz ki rendes szülés lesz. Azt hiszem néküle nem tudnám végigcsinálni. Na jó, tudom, hogy nem lehet kiszállni és nélküle is meg kell majd szülnöm a fiam, de azt hiszem sokat jelent majd, ha mellettem lesz, biztonságot ad és bátorít.Kép

Na megyek, mert nem esik jól ülni, mindenkinek szép jó éjszakát, pusssza
Timici
39+0
timici

Sziasztok!

Heni, nagyon sok gratula!!! Kép Kép Kép

Egy javaslat a Tena hálós bugyi kiválasztásához: inkább még a vétel elõtt mérjétek meg a csípõtöket mégegyszer, ne a babásság elõtti méretet mondjátok be reflex-szerûen! Én ugyanis így jártam, és pici is lett Kép. Megpróbálom majd visszacserélni, hátha...
Nem tudom pontosan, mennyibe kerül a Tena betét, de ha jól értesültem, 2000 Ft/csomag. Létezik ez??? Tapasztaltabb mamák: szerintetek jó a betétpelenka? Méretre megfelelõnek látszik, de a hátoldala nem nejlonos. Nem ereszt át? Egyébként a Brumimaciban lehet kapni, 500/csomag, az eladó szerint szokták szüléshez vinni.

Miszike
36+6
miszike

Kangi,
nem kell aggódni, csak én okoskodtam túl korán, teljesen mindegy, hogy hol érzed a csuklást, semmi köze az elhelyezkedéshez. Ma voltam uh-n, a babó teljes mértékben fejvégû.

Gumicukor,
igen, igazad van, szerintem is mindenkinek a saját szülése a legmeghatározóbb, egyedül azt éled át. Úgy döntöttem, hogy mégsem akarnám megnézni videón másét, legalábbis amíg túl nem leszek a dolgon... Kép

Tündimami,
remélem, már nem vagy náthás, de ha mégis: naggyon szuper orrkenõcs, semmi káros mellékhatás: UNGUENTUM NASALE. Garantáltan kitisztítja az orrot, én is csak ezzel tudtam aludni. (Nagyon olcsó)
Ha jól tudom, szinte az egyetlen komolyabb dolog, amit kismamák is használhatnak, a BIOPAROX nevû torok- és orrspray. Antibiotikum, nem tudom, hogy "szimpla" náthára is javasolják-e, kérdezd meg a gyógyszertárban. (Elég drága)
Jobbulást!

Miszike
miszike

Apropó, málnalevél tea!
Nincs valakinek TUTI tippje, hogy hol lehet kapni? Mert a lábam is lejárom, de mindenhol elfogyott... És az idõ nagyon megy...

Na, ma éjszakára lelövöm magam, többet nem írok! Jó pihenést!

Miszike
36+6
miszike

Sziasztok!

Hú Timici már a második?KépKépKép
Lányok!
Nem tudja valaki a Kispesti (XIX) nagy anyagosbolt címét pontosan? VAlahol a Villanytelepnél van az 50-es villamos vonalánál és nem emlékszem, hogy pontosan hol! Egyszer már megírta valaki hónapokkal ezelött mikor még én is kismami voltam, de most már se idõm se energiám végigböngészni pár hónap archívját...Kép

Köszi
sasha

Kép
sasha

Szép napot! Kép

Timici Kép
esö után köpönyeg a szörtelenités, többet nem vlsz, hogy fogok még a terhesség alatt, ettöl az egytöl meg nem gyulladtak be a tüszöim, hálistennek Kép
Mailed még nem ért ide.

Angi Kép
sajnos a kocsi tök döglött, de ez egy régi autó, már július óta van új, csak novemberig a barántöm használta, utána esett szét, és most húztuk haza a szerviz elöl.

Tényleg, nincs bontós ismerösötök Pesten, akit érdekelhet egy 1984-es Ford Escort 1.6DL? Alkatrésznek még jó lehet. Bocs az off-ért.

Ildianyu Kép
köszi a gratulát Kép
AFP: most nézem az én leletemet. Azon AFP (ng/ml) és MOM is fel van tüntetve. Az én MOM-om 1,1, és tökjónak minösitették, de még 1,8-ra is azt hallottam, hogy normális. Az archivban benne van valahol a két kb. határérték, de hogy mikoriban keresd, azt sajnos nem tudom Kép

Miszike Kép
én csak azért aggódom, mert még 3 hete is faros volt a baba, és azóta nem éreztem nagy mozgást, hogy befordult volna ...
TENA betétröl nem tudok neked segiteni, én egy bontot csomit kaptam egyelöre a barátnömtöl.

Zsuzsi Kép
eddig sose fájt igy... de biztos, hogy a szülés után megváltoznak a fájdalomról alkotott fogalmaim. de nem félek, azért se! Kép Föleg, mert ha faros marad, úgyis megcsászároznak ... Kép

Felkeltem a kispapit Kép Bulizni volt az éjjel, de ha nem ébresztem fel, akkor elúszik az egész napunk, pedig van tennivalónk ... Kép

Pussz
Kangi
35+1
kangi

SZiasztok!

Ildianyu! Van egy "Alacsony AFP..." topik, abban szerepelnek a normális értékek! Nekem 1,2 MOM lett, ami egyenlõ 34,5 ml/nanogrammal (nekem mindkét értéket megmondták), ez teljesen jó!

Angi! Milyen elõadásra jársz? Tanulsz még valamit vagy csak szórakozol? Kép Snugli-ügyben Lieselt érdemes keresni, õ varrja ugyanis, a Túl az elsõ napokon topikból. Vállalnak postázást is. Meglestem Matyit Kép, nagyon szép! KépKép

Megyek vissza sütni-fõzni!

Márti
19+4
márti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: