Sziasztok Lányok!
Hát ma nem nagyon tudtam jönni, vagyis inkább már tegnap. Csak átfutottam a dolgokat. Remélem majd holnap tudok rá válaszolni.
Most csak ennyi telik tőlem.
Steffi,
Pihenőszék!
Hát nem jó ha sokáig benne van a baba, de amúgy hasznos dolog.(csak tényleg ne legyen benne sokat!) Mi is nagyon sokat vaciláltunk, hogy kell e ez nekünk. Az uncsitesónak van, és Ő szereti. Olyat érdemes venni amin játékok is vannak és tépőzáras ( a miénk nem tépőzáras, de még szoktam rá tenni tépázárasat is) Szóval ha nagy a lakás, akkor érdemes, mert be tudod kötni a babát, és akkor biztonságban van. Én még nem volt járóka ebbe tettem bele, ha egyedül voltam és nem akartam bevinni a kiságyba, és mivel ennek füle is van át tudod vinni másik szobába. Én mikor teregettem vittem benne Larát magammal. Meg a legfontosabb, hogy mikor vacsizunk, odateszük magunkhoz, hisz Ő is társasági lény, és ha valahol a szobában fekszik az mégsem úgyan az. Szóval így akkor is velünk van. És jól érzi magát. Igaz meg nem nyugszik benne, hiába hintázik, de jó!
Ja aludni nem nagyon jó benne, de hát mi ebben is el tudunk aludni, persz csak napközben!!!
Én csak ajánlani tudom

Pihenőszékben
Járóka,
Egyszer itt valaki azt írta, hogy minél hamarabb teszi bele az ember annál jóbban hozzá szokik a baba.
és ez biztos igaz is.
Nekünk vasárnap óta van járókánk (ez is állítható 3 magasságban)
És féltem tőle hogy mit fog hozzá szólni, de nagyon bejön Larának.
Ez is fából van.
És szerintem is az a jó, mivel ebbe majd bele tud kapaszkodni, mikor fel akar állni.
Nappal járóka éjszaka kiságy!
Már ebben is lefényképeztem, de még nincs róla kép fent a gépen, de majd ha feltettem. Küldöm.
Remélem segítettem.
szerintem a járóka az hasznos, ha az van, akkor a pihenőszék annyira nem fontos, bár mondom az étkezéseknél jó hogy Ő is ott van, ha nem alszik

Meg az is jó, hogy tudom egyik szobából a másikba vinni.
Na most már megyek aludni, mert lassan ébresztő lesz.
Jó sétát lányok! És szép napocskás napot kívánok!!!
puszika
Ancsa