Helló Lányok!
Sajnos csak a melóból tudok netezni, így az esti órákban nem tudok hozzászólni az írásokhoz. Látom, írtatok is jó sokan és sokat.
Köszönöm az üdvözléseket. Jól kierőszakoltam belőletek az üdvözlést
Én is üdvözlöm az újonnan csatlakozókat, bár én is csak tegnapelőtt csatlakoztam.
Legi!
Jó ötlet a táblázat:
Szülés várható ideje: május 20.
Kor: 35
Kórház: OGyK
Baba neve: még nincs konkrét
Tesó: Nincs
Pici!
Mi történt a vonalzóddal? Lemaradtál egy nappal! Köszi a listát.
Bogyra!
Ne aggódj, és is sokat írok, azaz inkább hosszúakat. De nyugodtan lőjetek le, ha túlzásba viszem.
Gabi!
Látom, egy helyen fogunk szülni. Bár van 10 nap közöttünk, de még az is lehet, hogy egyszerre akarnak majd a babáink világot látni. De ha hamarabb szülök, szívesen adok majd neked tanácsokat. Patrikot is ott szülted?
Elisabeth!
Ezt egy nagyon szép ajándék. Én is szeretnék képet látni a babóról.
Én direkt nem hallgatok meg rémtörténeteket. De egyébként úgy vagyok vele, hogy manapság már mindenki túléli a szülést, és ha fájnia kell, akkor fájni fog. Azt a pár órát rászentelem a gyermekem életére. Eddig még nem paráztam a szülés miatt. A vége fele biztos, hogy nem leszek ennyire nyugodt. Majd riportolok
Nekem az eredményeim eddig mind nagyon jók. Cukrom is tökéletes lett. Pedig nem kímélem magam az édességektől. Ezért is szedtem fel már 10 kilót. Ami panaszom van, az a hátfájás már egy jó hónapja, és a szeméremcsontom fáj nagyon sokszor, főleg hosszú ülés vagy felkelés után. Ja, és hogy nagyon sokszor keményedik a hasam, olyankor úgy érzem, mintha egy kő darab lenne bennem.
Mi még semmit nem vásároltunk. Kicsit furi, hogy itt már mindenki elindult beszerzőútra. A babakocsit kinéztem a neten, a kiságyat is. A pelenkázót csináltatjuk. Hordozót kapok. Az apróságokat pedig majd áprilisban tervezem megvenni, ha már nem dolgozok.
Valaki kérdezte, hogy kaptunk-e várandósok kiskönyvét a védőnőtől. Én kaptam, még az első viziten. Igaz, hogy még 2005-ös, és fogalmam sincs, hogy a benne lévő ajándék kuponok még beválthatóak-e.
Én is azt hallottam, hogy Johnson babacuccok nem minden babánál válnak be, mert az illatanyagok bekavarhatnak. Fogalmam sincs, hogy én mit fogok használni. Van, aki a Gabira esküszik. Más meg a gyógyszertári elkészítésű cuccokra.