A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Anita!

Ezt nem hagyhatomn ki :lol: Mi így vártuk Réka fogát :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gira !Nekünk is ban hasonló képünk. :lol: TEljesen véletlenül vettem észre hogy Norbinak felül van foga.Egészen addig azt hittem hogy csak két foga lesz... :D Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Ja és a fenti 4 egyszerre jön(illetve mostmár csak három.)

Enikő!
Ha már ilyen szégyenlős akkor csak lány lehet.Nálunk NIkinek sokáig nem lehetett 100%biztosan látni hogy csaj.A hapsik viszont nagy terpeszben mutogatták hogy mi van odalent.... :lol:
Ma voltunk utoljára Norbival gyógytornán. :) :) :)
Nikit még gyúrni kell ,de szerintem őt sem sokáig.Szóval most nagyon örülök.

Exi!
Meddig kell a ventolin Petinek?Mi is kaptunk kölcsön egy babyhalert a dokinktól de miután ezt a gyógyszert hónapokig kell szedni visszaadtam és elkértem a kolléganőmtől az övét.Ők már évek óta nem használják.Amúgy ez a fajta 6000 ft és nem lehet feliratni,de van olyan is ami "csak"4000 "ft-ba kerül.

Légzésfigyelőt lehet kölcsönözni is bababoltokban.

NA megyek összerámolom a lakást pedig NINCS KEDVEM

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Gira, Zitacicu jók ezek a képek. :D Én is hasonlóképpen próbálkozok, de úgy összeszorítja a száját, hogy szinte belefehérednek az ajkai. Na, majd, ha ásít megpróbálom kilesni.

Enikő, Máté is szégyenlős volt, mi csak a genetikai vizsgálat miatt tudtuk, hogy fiú. A 32 hetes UH-on mondta a doktornő, hogy picit látszik, de Manó mindig oldalt feküdt, felhúzott térdekkel mikor UH-ra mentünk. Még megmérni is saccperkábé tudták :D

Üdv mindenkinek

Anita

goodfairy

Sziasztok! :)

Jó ez a fogmutogatósdi! :lol: :lol:

Botondnak is jön vhol a foga, mert iszonyúan kotorászik, pedig ez rá nem volt jellemző. Rágófogra tippelek, de én nem tudom megnézni, mert nem engedi. :?

Zitacicu :)
Mi az a babyhaler? :oops:
Vmi olyasmi, amivel könnyebben be lehet fújni - pl. a pulmicortot - a manó szájába?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem... :)

Enikő :)
Gratu itt is az UH-hoz! :)
A lényeg, hogy minden rendben van!!!
Én is pont arra gondoltam, mint Zitacicu, hogy a lányok ilyen szégyenlősek. De fene tudja, ez is olyan lehet, mint a pociforma! :lol:
Legkésőbb júliusban úgyis megtudod! :wink:

Ma megyünk vérvételre Botival (1 éves vizsgálat) Csak az ujját szúrják, de én azt is úgy nem szeretem....ezért jön apa is!
Súlyt is mérünk, na arra vagyok igazán kíváncsi, mert olyan nehéz a srác, mint a sár! :shock:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! Én is Szegeden szültem a Klinikán másfél éve, de nyáron Bp.-re költöztünk. Ezért a Bp.-i topikba írogattam eddig. Kell valakinek eladó légzésfigyelő. Nekünk ban Angel Care, és még júliusig garanciás. Nem használtuk, ajándékba kaptuk, és volt addigra másik :)

Ha valakit érdekel megadom a mobilszámomat:06-70-233-32-47.Üdv.:Orsi.

Danika
KépKép
orsi_juhasz

Orsi!

Gyanixit biztos érdekelni fogja, csak mivel 1-2 hete szült, kevés az ideje netezni. :lol:
De biztos jelentkezni fog!!! :wink:

Karmen!
Akkor Mórán csinálnak neked ctg-t??? :wink:
Ki ott a doki??
Lehet nekünk is inkább Mórára kellett volna kiköltöznünk, tök jó, hogy ott annyi minden van. :lol:
Láttam az újságba, hogy most a 10 év alatti gyerekeknek ingyenes a fürdő is. :lol:
És hát ugye most csináltak új gyerekmedencét, játszóház, családi napközi, szóval tök jó lehet. :D
Házról nem teszel fel képet????
:wink:

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Zitaa: Igen megkaptam a képeket, nagyon jóóóóók :lol: A Szabó doktor úr (genetikus) magánrendelésén voltam UH-án! :wink:
Jártok már a bölcsibe????

Karmen: Nem eddig nem a Rigóba jártunk. És megvan már az új helyük igen, és úgy döntöttem át is iratom a Bogit. Nagyon szimpi volt mindkét szerb csoportos óvónéni és a gyerekek is aranyosak voltak!
Kitartás neked++++++++++++++++++++++

Megkérdeztem a Waldorf csoportot is -ha már ott vagyok- hogy hova kerülnek át, és Tépára egyik oviba bérelnek majd termet! Mondjuk nekem nem volt szimpi a Waldorf csoport, se az óvónő, se a kialakítása, olyan nagyon "szentfazék" hely, a gyerekek néma csendben voltak bent, kicsit "félelmetes" volt, vagy csak nem ahhoz vagyok szokva :lol: Mindegy én oda nem iratnám a törpöket, de hát mindenkinek mások az igényei :wink:

Anita: Nektek miért kellett genetikai vizsgálat??? Az hasbaszuri volt???

Zitacicu,Zituska. Sztem ez a szégyellőség dolgo nem nemfüggő :lol: Csak mázli kérdése hogy épp láccik avagy sem! Hát nekem most nem volt mázlim! A 2 csajom már ennyi idősen nagytotálba mutogatta a szeméremajkait :lol: :lol:

Zituska: Nekünk nem emlékszem h lett volna vérvétel 1 évesen! De lehet hogy csak a szokásos, agykihagyásom miatt nem emlékszem :lol: Drukk Nektek! Majd apa segít lefogni a gyereket...Kemény menet lesz! Várjuk az élménybeszámolót....

Zitacicu: Szuper hogy vége a tornának Norbinál! Sztem Niki is nagyon ügyesen mozog ám! És ügyesen próbál "beszélni is" úgyhogy tutira nem kell már neki sem sokáig a gyógytorna :)

Gira: Dobsz egy friss képet az "ikrekről" :lol: ???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Zituska!

Igen a könnyebben lehet befújni a manó szájába a gyógyszert.

Enikő!
Tudom ám én hogy nem a szégyenlősség miatt van de általában ezt szokták mondani. :lol: Tényleg olyan mint a pocakforma.
Majd én is elküldöm a képeket ha egyszer végre letöltöm a gépre.

Kép
Kép
zitacicu2

Szegény kismanók, remélem gyorsan kibujnak azok a fogacskák!

Zita! Ide Szegedröl jár ki 2 nödoki, fiatal mindkettö és nagyon dicsérik öket, én még csak az egyiknél voltam. UH nagyon modern, uj, CTG nem tudom van-e de ha nincs akkor sem tudok amiatt már bemenni Szegedre, az utat sem nagyon birnám ki, szoval csak szülni fogok nekiindulni. AMugy tényleg nagyon sokféle rendelés van, és már akkor is fogadtak amikor még szegedi lakcimem volt, szoval bárki mehet.
Fürdöben nagyon tetszik Orsinak is az uj medence, na meg a játszóház, amugy ö minden hétvégén megy apucival 1-2x uszni.
Házrol még mindig nem csináltam fotot, vártam hogy legyen függöny, kerités, járda de a függönyt már csak szülés után tudom megvenni, a többi meg folyamatosan készül. Majd megirom ha feltöltöm a képeket, már sokan várják:)

Zitacicu! Örülök hogy ilyen sokat használt a gyógytorna!
Nekünk a Ventolin 2 hónapig kellett használni, aztán lett helyette egy még drágább de azt is csak 1 hónapig kellett. Mivel nem járt le igy idönként van hogy mégis adom neki amikor tartosan nagyon köhög, kicsit asztmatikusan

Orsi meg holnap kapja a védöoltást, már 2x el kellett halasztani, már nagyon várja, de tényleg, szoval remélem most nem jön közbe semmi sem. Büszke rá hogy ö már nem szokott sirni ha szurják. Na majd kiderül most is igy lesz-e

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő :)
Hát igen :lol: gondoltam én, hogy ugyanolyan "hiedelem" lehet, mint a poci! :lol:
A vérvétel utáni hangulatot (ami nem is volt annyira vészes :) ) végül személyesen láthattad! :wink: Jó volt talizni Veletek! :D

Köszi! :) Hol lehet ilyet kapni?

Boti vérig sértődött a dokinénire, amiért megszúrta, volt üvöltés rendesen. :( De a vérképe tökéletes szerencsére! :)
A súlyán még én is kiakadtam, pedig számítottam rá, hogy nem lesz kevés: 12850g! :shock: és 81 cm! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Enikő, azért kellett genetikai vizsgálat, mert a 18 hetes UH-on kétoldali plexus cisztát (magyarul koponyűri cisztát) láttak Manóm fejecskéjében. Ez, bár nagyon kis százalékban (kb. 2-3 %), de okozhat genetikai rendellenességet (pl. down-kór). Ezért javasolták a genetikai vizsgálatot. Annak ellenére megcsináltattuk, hogy a nyakiredő és az AFP is tökéletes volt. Igen a, hasbaszuri volt, a méhlepényből vettek mintát, és azt vizsgálták. Hál' Istennek minden rendben, de én azt a két hét poklot nem kívánom senkinek. Még bele gondolni is fájt, hogy mi lett volna... :cry: Akármikor megmozdult sírógörcsöt kaptam, a doktornő azzal "ijesztgetett", hogy befektet a klinikára, ha nem nyugszom le. De szerencsére minden rendeződött és nekem ezt a 2 hetet leszámítva fantasztikus terhességem volt.

Megyek, mert nagyon hisztis ma Máté.

Üdv

Anita

goodfairy

Most csak gyors mert a lányaim épp a kádban áznak :lol:

Van a lépcsőházunkban egy 21 éves lány. Ő szokott vigyázni a lányaimra, ha úgy adódik :) Nagyon kedves, szereti a gyerekeket, a kölkök is Őt :) Etet, fürdet, pelenkáz, játszik :)
Ha valakinek szüksége lenne bébisittyóra, akár 1-2-3 órára vagy akár egész napra, vagy hozni vinni a gyereket oviba/ből, játszótérre...stb stb este is hétvégén is ha kell, akkor szóljatok, megadom az elérhetőségét :wink:

Mennem kell, majd altatás után jövök...
Pusz

ceniko
Szeged

lányok: megoldódott a légzésfigyelős problémánk!!Egyik isnerősünktől vettünk!!! :lol:

Nem tudom ma mi van a levegőben, de Rékánk nagyon nyűgi volt, szinte óránként szopizott, sírva ébredt és sztem fájt a pocija is. Most meg fürdetés után is csak picit szopizott és bealudt. Ma még nem nagyon szopizott egy nagyot, mindig csak rászopizott az előzőre, így nem tudom milyen esténk lesz!!
remélem holnap helyreáll!!!

Kép
gyanixi

Megjöttünk Alsópáhokról tökszuper volt! a gyerekek imádták, Jozsót ilyen boldognak és felszabadultnak még nem láttam, teljesen odavolt "Bobóországért", bár Bobótól irtóra megijedt és ordítva ugrott a nyakamba, amikor közeledett :)))))

Boldizsár rengeteget és mindent evett, tömte be a margarinos kenyeret, a bulátát, kekszeket is.

Bevallom a fürdő része nagy csalódás volt, a szegedi Anna fürdőnek a poros nyomába nem ér, de a célnak megfelelt.

A bölcsi szolgáltatást nem tudtuk kihasználni, mert Boldi nem maradt ott és 10 perc múlva hozták utánunk, Jozsót egyedül meg nem volt szívünk otthagyni.

Az utazás az horror volt, nem Jozsó miatt, aki simán kibírta, hanem Bogyi miatt, aki odafelé végigordította az utat, visszafelé meg olyan sikeresen sikerült hánynia, hogy a fele magára a másik fele rám jutott.....

van egy pár kép, nem túl jók sajna

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Üdv!

Kitti, nálunk sosem volt olyan, hogy Peti nem vett huzamosabb ideig levegőt, viszont olyan igen, hogy nem láttam, hogy lélegzik-e, és nem is éreztem (mindezt hajnalok hajnalán, félkómásan), pedig jó hosszan tartottam a kezem a hátán. :o Laposan vette a levegőt....
Hát a macskaalomtól egyelőre úgy tartjuk vissza, hogy feltesszük tesóm ágyára...oda még nem mászik fel érte. :) A cicust mértékkel nyúzza, mert a cicus nem nagyon díjazza Peti erre irányuló megmozdulásait, így nagyon figyelünk, hogy ne legyen baj.

Zitacicu, Peti is szégyenlős volt, mert mellső falra tapasztotta a méhlepényt, így az első 4-5 UH-n mindig csak azt mondták az orvosok, hogy ők talán fiúnak látják... :)
Petinek Ventolin kb. erre a hétre kell, mától 2x2 puff, 3 nap múlva 2x1, és utána, ha kell, akkor max. estére. Én a jövő héten viszem vissza a BabyHalert, aztán majd alkotunk házilag egyet kólásüvegből.

Zituska, remélem, túlestetek a vérvételen. Mikor én Petivel voltam, nagyon féltem, hogy majd visítani fog, főleg, hogy éhgyomorra mentünk, és tök csendben volt, még vigyorgott is a laborosokra.
A BabyHaler tényleg arra való, hogy könnyebben be lehessen adni a Ventolint, meg a többi fújósat a gyereknek, gyakorlatilag egy műanyag henger, aminek az egyik végére ráteszed a gyógyszert, a másik végén meg van egy maszk, azt ráteszed a gyerek szájára és orrára, és fújsz.

Gyanixi, nekünk tegnap volt nyügi napunk...ma minden OK volt Petivel.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Írtam privit :D

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Exi: Háromaska is mellső falra van tapadva :lol: Macskaalom az ágyon??? Áááááááááááááááááááááááááááá :x :shock:

Kinga: Válasz ment :wink:

Anita: Ez nagyon brutál lehetett basszus! Plexus ciszta :shock: Mik vannak..... És mit mondtak mitől volt???? Hány éves vagy most??? Tehát hány évesen voltál várandós?

Dancsi: Nagyon jók a képek,a fürcsis fogmosós, király :lol: Az én csajaim is így szoktak fogatsúrolni :) Ez a játszóház/tér fullos :wink: Kikapcsolódtál kicsit???? Tudtál azért pihenni????

Zituska: Én is nagyon örülök, hogy taliztunk :) Boti tünci, Viola jól ledózerolta, bocsika érte :oops: De hát kell, hogy szokja :lol:

ceniko
Szeged

Cenikő, tényleg nagyon brutál volt. Bele sem mertünk gondolni, hogy mi lesz, ha... Hisz annyit vártunk rá, nem lehet, hogy gond legyen. Hál' Istennek nincs is, Máté teljesen egészséges. Szóval igazából nem tudni mitől alakul ki, a magzati fejlődés egy bizonyos stádiumában van csak jelen, és a 26-dik hétig minden esetben nyomtalanul eltűnik. Nekünk a 24-dik héten volt kontroll - ugyanis 4 héttel a genetikai vizsgálat után kell menni kontroll UH-ra - és akkor már nem volt meg a ciszta. Kb. minden 4-5-dik terhességnél jelen van. Vannak orvosok, akik meg sem mondják a kismamának, nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Ez azért van, mert tényleg nagyon minimális az esélye annak, hogy genetikai rendellenességgel párosul. Szerencsére a fődoki, aki a genetikai UH-ot csinálta nem ilyen. Kicsit szárazon tálalta, de minden segítséget megadott, hogy a legjobb dokihoz kerüljünk genetikai vizsgálatra. Ja, és persze az én dokinőm is igen pozitívan állt a dologhoz, mindenben támogatott. Ez sokat segített. Igen, hasbaszuri volt, a méhlepényből vettek mintát. Nem fájt, csak kellemetlen volt, és utána 2 hét ágynyugalom. Na azt volt nehét kibírni. De muszály volt a vetélés veszély miatt, bár az is csekény, kb. 1-1,5%. Nem korfüggő, hogy megjelenik-e, egyébként jan. 31-én töltöttem a 31-et, tehát 30 voltam, mikor Máté született.

goodfairy

ERröl a BabyHalerröl még én sem hallottam. A ventolinhoz kell? Nekünk azt mondta a doktornéni hogy egy joghurtos kupán vágjak lyukat és azon keresztül maszkként fujjuk a sprayt.

Anita! Nekem 3 hét volt mire meglett a genetika eredménye, tényleg szörnyü volt a várakozás. Gondolhatod mit éreztünk mi is, 4 évet vártunk rá, azt mondták nem is lehet gyerekünk erre spontán sikerült és akkor felmerült beteg lehet...

Dancsi! Örülök hogy tetszett az üdülés, ezek szerint már mindenki meggyógyult! Mikor kezditek az épitkezést, alapozás már van?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gira: Felcsillanta a halvány reménysugár, hogy talán majd Gréti is alszik éjjel 11 órát :)
"Nyaralás" jól hangzik.
Egyébként igen, ez a fogzás dolog is olyan szerintem mint a hasfájás...minden újszülöttre rá lehet fogni ha sír, hogy hasfájós, aztán meg ha sír, nyűgös, akkor biztos a foga jön :D
Persze, tényleg sok baba hasfájós biztos...csak szerintem már minden kis nyafira ráfogják sokan.
Ja, hétvégén veszünk bilit. Addig meg nézegetjük a Bilikönyvet, és próbálom magyarázni a lánynak, hogy mit meg hogy....De ha nem mutat sok hajlandóságot a dologra, akkor még pihentetem ezt a projectet. Egyébként ilyen időben nagyon nehéz lehet szobatisztaságra szoktatni, mert ha szólna is hogy pisilni kell, pl. ha kint vagyunk, nem tudom levetkőztetni hidegben, hogy megöntözzünk egy fát....Azt meg csak nem várhatom el tőle hogy tartsa magában amíg hazaérünk. Szóval most mi még csak majd szerintem szokjuk a gondolatot, hogy mi lesz...néha ráültetem, és adott esetben éljenzünk :)

Csibe: Édes a fiad. :) És milyen nagy már. Persze, írj bátran ha kérdésed van, meg egyébként is ha lesz időd. :)

Bibi: Hogy van Barni? Remélem meggyógyult!

Enikő: Örülök, hogy minden ok Pocakbíborlacival.
Violnak gyors fogzás. Grétit most legutóbb egy szemfog kínozta meg, 2 napig lázas volt, akkor bújt ki a fog. Neki 16 foga van, csak a 4 hátsó rágó hiányzik.

Zitacicu: Gréti is szégyenlős volt, soha nem tárulkozott ki, csak sejteni lehetett hogy nincs a lába közt semmi.
Viszont barátnőm kislánya az első perctől szétterpesztette a lábait, minden alkalommal bemutatta mi van a lába közt. :)

Karmen: Túl van Orsi az oltáson? Nagy az öröm? :)

Zituska: Az igen, szép méretei vannak a legénynek :)

Anita: Borzasztó 2 hét lehetett. :( De milyen gyönyörű fiúcska lett. Gondolom mindent feledtet.

Dancsi: Ez a fürdős kép nagyon klassz a srácokról. Hatalmas már Boldi is. Hármaska lesz? :)
Alsópáhokonb mi is voltunk egyszer átutazóban :) Nyáron Zalakaroson nyaraltunk. Úgyhogy csak kívülről láttuk a hotelt :(

No, megyek, feladatom van. Gréti bukfencezik, és közben kiabál, hogy: "éti buccenc, aja nézi"...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Képzeljétek, Gréti közölte, hogy "Éti pisil", levettem róla a pelust, ráültettem a wc-re (szűkítővel) és 1 perc múlva belepisilt. Úgyhogy megvolt az első üdvrivalgás nálunk is. :):):)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő,
pihenni? viccelsz? :) majd jövőre

Gratulálok Violának!

BEa,
Grétinek is gratulálok a pisihez, azt hiszem Jozsó lesz az utolsó pelusos gyerek itt a fórumon :)

hármaskát egyelőre nem tervezünk, Bogyi feladja a leckét rendesen :(
mára megint lebetegedett (2 hete gyógyult meg), még csak picit taknyos, holnapra dögrováson lesz, ráadásul holnap kapná a bárányhimlő elleni oltást, szóval megint tolódik

Karmen,
baby haler nagyon jó, hatékonyabban tudod vele beadni a puffot, nekünk bevált, 5 ezer Ft és tényleg elég egyszer beruházni, utána használhatod évekig

építkezés: most jött meg az engedély, a napokban kezdjük, az hogy mikor költözünk be sokmindentől függ, nem akarjuk elsietni

most úgy néz ki, hogy ha innen megyünk, akkor nem kell albérletbe menni, hanem a szüleim régi házába megyünk, mert ők mennek egy kisebbe, csak az a kérdés, hogy az addigra elkészül-e, elvileg igen, de én szkeptikus vagyok
nyáron kell innen kiköltözni, július körül
Vendég

Dancsi :)

Klassz lehetett a Kolpingban! :)
Én is elmennék szivesen a törppel, de Apa vhogy nem díjjazza. :(
Nekem is a fürcsis kép tetszett a legjobban! :D
Sajnálom, hogy Boldi megint beteg! Remélem gyorsan meggyógyul!!

Hol lehet ilyen babyhalert kapni??? Én vennék, mert a joghurtos kupa nem vmi jó megoldás, nekünk legalábbis nem nagyon jön be :(

Bea :)
Gratulálok Grétinek!!!! :D :D
Látod, teljesen jól gondoltad, hogy nem kell erőltetni!
Én is úgy gondolom, hogy a gyereknek időt kell adni, hogy megérjen a szobatisztaságra, előbb-utóbb úgyis igénye lesz rá, és szólni fog! persze próbálkozni kell, de soha nem erőltetni!

Anita :)
Szörnyű lehetett Nektek az a két hét...rossz volt bele gondolni is. :(
De szerencsére minden rendben, és ez a lényeg! :)
Én is 2 hónap hiján 30 voltam, mikor szültem. :)

Olyan aranyos Boti, mostanában ebéd után úgy alszik el, hogy énekelem neki a tavaszi szél vizet áraszt című dalt, és ahogy meghallja, már csukja is a szemét és fél perc múlva már horpaszt is! Pedig előtte dumál, meg minden, de meghallja, és kész.... :D Annyira aranyos! :D :D

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska,
patikában vettük, meg kellett rendelni, mert nem tartották

Kolping ügyben én is sokáig fűztem apát, de annyira tetszett neki is, hogy ha jövőre úgy állunk anyagilag, megint elmegyünk (meg ha kész lesz a ház).
Vendég

Enikő!

A szentfazekak nem idegenek nekem... 8 évig katolikus leányiskolába jártam :lol: Az uram meg katolikus fiúiskolába :D Szal a kölköknek se legyen rosszabb :twisted: No persze a "szentfazék" megnevezés messze áll tőlem : Már két katolikus koliból is kirúgtak oda nem illő magaviseletem miatt :oops:

Nem írhatom, hogy Rékaszáj, de valami hasonló alcím alá illik a köv. sztori: Réka kirámolta a vöröshagymákat, és szépen lehántogatta róluk a haját :roll: Mire észrevettem már a 4.-nél tartott. Rászóltam, hogy tegye vissza. Erre szépen, precízen elkezdte visszaillesztgetni a hagymahéjjat a hagymákra :lol:
A másik, hogy ma reggel ébredés után odaszóltam neki
- Ma csapunk egy görbe napot! - mire ő összecsapta a két kezét és bólogatva vigyorgott.
Vendég

Íme az ikrek külön-külön és együtt:
Kép

Réka biliárdozik
Kép Kép

Kép Hajna üldögél :)
Vendég

Zituska: Köszi. Azóta ma még 1 esemény volt :) Szólt hogy: kaka....rohantam, letéptem róla a ruhát, pelust, szaladtunk a wc-re, de az előszoba közepén kipottyant a kaki. :lol: :lol: Ráültettem azért a wc-re, és még nyomott bele pisit. Szóval nagy az öröm :)
Na jó, többé nem részletezem a dolgokat. :) Csak úgy örülök. :)
Egy időben nálunk is a Tavaszi szél volt az altatósdal :)

Gira: Nagyon aranyosak a lányok. :) A görbe napon még mindig kuncogok. :)
Erről jut eszembe:
Grétiszáj:
Gréti imádja a kutyusokat. A szomszédban is van egy, Teddy-nek hívják. Gréti jól ismeri. A szomszéd bácsi szokta sétáltatni a kutyust, Gréti az ablakból nézi őket.
Egyik délután kulccsörgés, léptek, jön fel valaki a lépcsőházban. Gréti megörül: -Apa jitt (jött)!!
Mondom: -Még nem lehet apa, ő dolgozik még, biztos a szomszéd bácsi jött haza.
Mire Gréti: -Teddy bácsija. :)

Szokta sorolni kinek van bajsza és kinek nincs. Az eltűnt-et úgy mondja: eeeeett.
Apa...bajsza (mármint apának van bajsza), cica...bajsza, uszi (nyuszi) ...bajsza...., aja.....eeett a bajsza....agyi (nagyi)...eeett a bajsza és így tovább.

Másik:

Éti puccija (gondolom érthető), baba puccija, aja puccija...apaa (hosszas gondolkodás...)...eeeeett a puccija :lol:

Múltkor szórakozott velem, nem evett. Mondom jó, ha már nem eszel, elteszem a tányérodat. Veszem el, elkezd nyafogni, hogy: Étiii eszik... jó, visszaadom a tányért, mire közli: Étii neeemm eszik, jó, elveszem a tányért, erre: Éti esziiiiiiik. Jó, vissza adom a tányért, és közben mondom neki: Akkor most már döntsd el hogy eszel vagy nem eszel, nem szórakozunk ezzel naphosszat.
Mire Gréti rámnéz, és határozottan de kicsit megsértődve: Akkkkojjj...nem eszem.
Ekkor használta először az akkor szót :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Van mögöttünk pár nagyon húzós nap, Dénes nagyon rosszul volt. :cry: Vasárnap délután annyira készen volt, nem kapott levegőt az orrán, hörögve lélegzett a száján, majd megfulladt, úgy köhögött. :cry: Szegényem nem engedte, hogy letegyem, a vállamon jobban tudott lélegezni, meg az anyameleg is kellett, ha érezte, hogy engedném el, elkezdett visítani, és csimpaszkodott belém, mint egy kis majmóca. Az éjszakáink hasonlóak voltak, ki vagyok, mint egy liba... :):) Ma evett először szilárdat péntek óta, még jó, hogy van még elég tejem.
Mostanra én is elkaptam, bár fele olyan sz*rul se vagyok, mint Dénes.

Extra a betegség mellé: Nekünk sincs BabyHalerünk, azt mondta a doki, vágjuk le egy fél lityis üdítősdoboz alját, a szélére ragasszunk vattát, hogy ne vágja a pofiját, tökéletes lesz az 5700 Ft-os gyógyszertári kütyü helyett. Meg is csináltuk, szépen kibéleltük a szélét és leragasztottuk leukoplaszttal. (Így mutatta a tüdőgyógyász.) Betegen naponta 5-ször szorítjuk a pofijára, besokallt tőle, elkezdett allergizálni a leukoplasztra, először vörös kiütések jöttek ki az arcán, amik összefüggő foltokká válltak, most úgy néz ki Déneske, mintha forró olajba mártottam volna a pofiját. Komolyan sírhatnékom volt, ha ránéztem, alig szuszogott, az arca is tutira fájt... :cry: :cry: :cry:

A gyerekorvosunk azt mondta, ő nem is szokta javasolni, hogy leukoplaszttal csinálják az inhalátort, a tanácsára agyonmosott pelussal béleltük ki, és belül ragasztottuk le sima ragasztószalaggal, úgy hogy ne érjen az arcához. Most már kicsit javul.

Na, jól kipanaszkodtam magam. :oops: :oops:

Niki, nekünk van légzésfigyelőnk, de még mindig használjuk bébiőrnek, mikor ilyen beteg, a panelokat is újra bekapcsoljuk. Dénest 3 hónapos koráig többször úgy kellette felrázni, hogy levegőt vegyen :!: :!: , utána hirtelen megszűntek a riasztások. Mondjuk Dénes kicsit előbb született a kelleténél.

A gyerekek gyönyörűek, bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön! :)

Aki beteg, gyorsan gyógyuljon meg, küldjük a gyógypuszikat! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!
Új belépő, kezdő fórumozó és még kezdőbb anyuka-jelölt vagyok! :lol:
Ha tapasztalatokkal nem is, de életem első pozitív tesztjével rendelkezem! Ennek egyébként nincs egy hete, de már ki vannak az idegeim! :lol:
Kérlek segítsetek! :roll:
Kellene egy nőgyógyász a megszokott paraméterekkel (normális, nyugodt, türelmes, megfizethető...stb.) Ma megpróbáltam megközelíteni Dr. Bánfalvi Attilát, de nem jött össze... Amúgy teljesen nyitott vagyok, és nagy szükségem lenne információkra!
Ja! Kb. 4 hetes terhes lehetek, gyakorta görcsöl a hasam éjszakánként, ez mennyire normális? (gyanítom, annyira azért nem!)
Előre is köszönök minden segítséget, és remélem jöhetek még a mindenféle kérdéseimmel! :lol:
Ha gondoljátok írhattok priviben is! zsozi77@freemail.hu
Köszi és sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Dancsi, sokat gondoltam rád az utóbbi napokban, hogy miért nem írsz...nekem totál kimaradt, hogy elutaztatok!
Szuper, hogy jól éreztétek magatokat, gondolom, a kikapcsolódás (ami ezek szerint inkább a gyerkőcök privilégiuma volt) kárpótolta az oda-vissza út nem épp kellemes élményeit. A képekről legalábbis ez jön le!

Enikő, muszáj az ágyra tenni, öcsém ágyára. :D Egyébként is az ő szobájában van az alom, és az éles szemünkkel kiszúrjuk, hogy Dögi mikor intézné a dolgát, akkor levesszük... Inkább ez, minthogy Peti túrkáljon benne, habár nem tudom, mennyivel lenne rosszabb, mint a kakis pelusok, mert mostanában a kukázás a divat!

Kármen, nálunk kólásüveg használatos házipumpaként...de a rendelőben van BabyHaler, és ha épp bent van, és valakinek felírnak fújós gyógyszert, akkor kiadják, ha anyuka is kéri. Én elhoztam...

Bea, éljen Gréti és a pisi és a majdnem kakihoz is! :)
Kettes számú Grétiszájon kifeküdtem!

Hm, jó, hogy írjátok ezt a BabyHalert, de jelen körülmények között sajna nem tudok beruházni rá... :(

Gira, elmondtam a férjemnek a sztoritokat, hát ki is akadt...gondolom, átfutott az agyán, hogy ha egy lány ilyet csinál, akkor Peti mikre lesz képes. :D

Zsuzsi, én is leukoplasztos házihálert láttam a rendelőben...a pelust hogyan rögzítettétek a kivágott részre, úgy értem, milyen ragasztóval?

Zsozi, üdv közöttünk. Az, hogy görcsöl a hasad, nem teljesen normális, szerintem sem, szóval első körben szerintem jobban jársz, ha felkeresel egy SZTK-s nőgyógyászt (de vedd figyelembe, hogy már mindenhova be kell jelentkezni), aki elküld UH-ra, hogy megerősítsék, hogy tényleg babát vársz, aztán van még időd, hogy kiválaszd, hogy kinél hozod világra.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak egy gyors kukkra jöttem!
Nem müxik a privim sajnos,valamiért nem tudom olvasni az üzieimet,ezért itt írok azoknak,akik aggódtak értünk!

Minden símán zajlott tegnap,nem találtak semmi rossz dolgot és már tegnap este itthon voltunk.Ma még gyengus volt Bazsi és fájdalmai is vannak egy kicsit,de jól van!

Puszi nektek,majd jelentkezem!

Sziasztok!
Révi
révi

Dancsi :)
Köszi!

Bea:)
Nagyon jól haladtok! :wink:
Jókat kacaráaztam Gréti dumáin! :lol: Már alig várom, hogy Boti is nyomja! :lol:

Gira:)
Tényleg hihetetlenül egyformák a lányaid! :D
Hagyma-sztori nagyon aranyos! :lol:

Zsuzsi :)
Valahogy volt egy megérzésem, hogy azért nem írsz, mert vmi baj van... :(
Borzasztó érzés, amikor beteg a kicsi, én is kész voltam teljesen... :(
Jobbulást Nektek!!!!

Zsozi :)
Üdvözlet! :D
Gratulálok a pozitív teszthez!! :D Tervezett baba?
A görcsölgetés lehet normális a terhesség elején (nekem is volt, és én is frászt kaptam), de azért doki mindenképp lásson, mert lehet kapsz gyógyszert a görcsökre.
Dokit ajánlani nagyon nehéz, mert szvsz mindenki esküszik a saját dokijára, de minden dokiról hallani hideget és meleget is.
Szóval pár dokinevet biztos kapsz (én is elküldöm priviben az enyém nevét), de a választás a Tiéd kell, hogy legyen! :wink:

A keresztneved talán Zita? (a nicknevedből gondolom) :) Mert akkor vagyunk egy páran! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Zituska,ez igen Boti jó súlyban van!
Barni 10750gr és 80 cm!!
És ezerrel folyik az orra!!!!!

Anita,de s...r lehetett nektek!! :cry: :cry:

Zsozi,üdv itt!!
:wink:
Én az orvosomat tudom ajánlani!!!

Bea,ügyi Gréti!!! :D

Zsuzsi, :cry: :cry:
Remélem minél hamarabb rendbe jönn Déneske!!!

Kép
bibi226

Zituska!

A sasban van babyhaler.Vany olyan is ami 4000 ft.
Mi kaptunk szerencsére igy nem kellett megvenni.

Klzsuzsi!
Jobbulást nektek.!!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Jégvirág, köszönöm, és igen mindent feledtet. De azért tudjátok árgus szemekkel figyelem minden fejlődési pontját, és tiszta para vagyok, mikor olyanokat hallok, hogy "bezzeg az én gyerekem ilyen idős korában már...." Ilyenkor az idegbajba kergetem a párom is, hogy a mi fiunk még miért nem....? :( Bár ma teljesen meglepett, kb. fél percig egyedül ült az ágyon segítség nélkül, aztán kezdett csak eldőlni. :D

Zsozi, szia. Nekem Dr. Nyirati Ildikó az orvosom. A Vasas Szent Péter utcában rendel. Nem akarok áradozni róla, mert a többiek lehet, hogy unják. :D Én sokat köszönetek neki, nagyon profi kedves, figyelmes, és tényleg fontos neki a páciens. És minden igaz rá, amit a ()-ben írtál. Nekem is görcsölt a hasam az első hetekben, én ezért kerestem fel akkor a dokinőt, és akkor derült ki, hogy 5-6 hetes terhes vagyok. De ez lehet - bár nem akarlak megijeszteni - méhen kívüli terhesség is. Szerintem minél előbb keress fel egy dokit.

Jó éjt mindenkinek.

Anita

goodfairy

Húúú Csajok!!! :D
Most néztem, hogy elírtam Boti súlyát!!! "Csak" 12350gr! :lol: :lol:

Köszi!!!!!

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak ilyen ritkán jelentkezek, ráadásul akkor is csak kérdezek :oops: :oops: :oops:
Amúgy olvaslak Titeket!

Szóval biztosan volt már valaki közületek a csemetéjével éhgyomri vérvételen a Sportorvosiban. Én most tiszta idióta vagyok,mert dokinéni mondta, hogy inni ihat, sőt igyon sokat Lizi(mert így könnyebb a vénát megtalálni), csak ne cukrosat, mert vércukrot is nézet. Totál nem tudom, hogy ha pl 3-4 körül hajnalban szopizik egy kicsit, az baj lehet-e. Szerintetek??? Aki volt már ilyen cipőben, az segítsen légyszi, hogy hogy csinálta, plííííz!

Köszike szépen!

Muki
KépKép
KépKép
mukika

Bea! Köszi, a szuri megvolt, nagyon büszke volt rá hogy ö is kaphatott:) Láza lehet, kicsit meleg is volt igy kapott szirupot
98cm és 13kg, ruhástul:)

baby Halert nekünk eddig senki sem mondtam van ilyen, de szerencsére irto ritkán kell puffognunk igy most nem aktuális. Söt, remélem ott tartunk hogy már kinötte és nem fog kellene a gyógyszer, mert a doki tavaly azt mondta kinöheti

Muki! Még felnöttnek is ajánlott inni vérvétel elött, nem befolyásolja az éhgyomri értéket, persze csak vizet szabad. Nekem meg kell is mert vékonyak a vénáim és könnyen eldurran. Szerintem a hajnali szopi belefér, én Orsinál nem tagadtam akkor meg, nem lett mégsem magas a cukra. Csak reggel már nem kapjon tejcsit, ami nem könnyü tudom

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!

Muki, szerintem már a hajnali szopi sem fér bele a dologba, mert ha reggel 7-re vagy fél nyolcra mentek, az még igen erőteljesen a pocijában van, és ez nyújthat fals eredményt, de én személy szerint nem hiszem, hogy épp a vércukrával lenne gondja Lizinek!
Nekem szerencsém volt, mikor Petit vittük, mert ő akkor átaludta az éjszakát, és annak ellenére, hogy féltem, hogy kivisítja a lelkét az éhségtől, meg se nyekkent, és még a kardiológiát is megjártuk éhgyomorra. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zsozi!

Én mindkettővel görcsöltem az elején, de az ég világon semmi gond nem volt. Nekem azt mondták, normális, ha úgy érzem, mintha megakarna jönni.
Dokit nem tudok ajánlani, én nem vagyok az orvosválasztás híve... szerintem annyi kockázatot rejt magában, mint amennyi előnye van...
Vendég

Sziasztok!!

Csajok nem tudjátok véletlenül, hogy a terheseknek a nem terhességgel kapcsolatos ellátások (pl bőrgyógyászat) vizitdíjköteles?
Most voltam a bőrgyógyászaton, és ott vitatkoztak a nővérkék, hogy most akkor kell fizetnem vagy nem kell :roll: :? Amit a postaládába Vizitdíj tájékoztatón bedobtak azon ízt írja, mentesülnek a vizitdíj fizetés alól a terhesek, a terhesgonodozásban résztvevők! De azt nem írja, hogy csak és kizárólag a terhességgel kapcsolatos ellátásokra vonatkozik ez a mentesség!
Jó nem ezen a 300 ft-on fog múlni, költse a kormány gyógyszerre meg koporsószögre :evil: , csak jó lenne ha lenne olyan infó ami tuti!
Hja nagyon viszketett a bőröm azért mentem el a bőrklinikára, van a bokámnál egy rész ahol egész piros már a bőröm és érdes felületű és nagyon viszket! De "csak" száraz a bőröm, nincs se homba, se allergia se semmi! Úgyhogy kaptam rá 3 féle kenőcsöt, gondolom ilyen zsíros kenőcs még nem váltottam ki, majd...

Révi: Ez remek hír!!!!! Nagyon nagyon örülök :) Csak így tovább! Erőt Nektek!!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Exi: Hát én nem tartom eleve jó ötletnek lakásba állatot tartani, de mindenkinek szive joga azzal élni együtt akivel akar :lol: Én nagyon büdinek tartom azokat a lakásokat ahol állat van, aki ott él nem érzi,mert megszokta, de akinek nincs állata és bemegy egy állatos lakásba, hát az kész..... Főleg így terhesen, asszem dobnám a taccsot!
Uhh ma reggel is dobtam, apánk kávétfőzött :x, pedig szoktam kávézni de a lefőtt kávé gőzétől kész vagyok :shock: :cry:

Zsuzsi: basszus jól összeszedtétek Ti is :( ! Nagyon gyors gyógyulást kívánok Dininek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsozi: Üdv itt :) Gratula a pocaklakóhoz! Ha most el is mész dokihoz, max a petezsák láccik az UH-án, de legalább lecsekkoljátok jó helyen van-e megtapadva a baba (méhen belül-e..stb) A szívhang csak kb a 6. héttől látható! Szal akkorra úgyis visszarendelnek. A görcsölés sok kismaminál van koraterhességben, itt arra kell figyelni mennyire görcsölsz?! Ha csak picikét, néha az nem vészes, ha erőteljes, munkádban mindennapi tevékenységedben akadályoz akkor lehet gáz! Pl én is görcsöltem mindig, de én azért mert hátrahajló a méhem és "jött" előre... Lehet, hogy nálad is "csak" ez a baj. Szedsz valami vitamint? Tervezett baba? :)

Gira: Még mindig gyönyörűek az "ikrek" :lol: Utánanéztél van-e román-magyar kéttannyelvű ovi a városban?

mennem kell főzni
pusza

ceniko
Szeged

Enikő!
nekem kellett fizetnem vizitdíjat.
azért jó, h. az se tudja akinek kellene. legalább az egészségügyben jó lenne ha lenne valami halvány sejtésük.
Vendég

Helló!

Dénes javulgat, mert épp egyedül játszik :), végre! :)
Viszont nekem totál elment a hangom, még jó, hogy ide írni kell!

Az allergia is múlik az arcán, de elég furcsán, a nagyobb vörös foltok szinte eltűntek, de a kisebb pöttyök helyén fura folt alakult ki, mintha véres lenne a bőr alatt... :? Ez nem tuti, de nagyon furcsán néz ki...Ha holnap is ilyen, viszem vissza a dokihoz.

Zituska! Boti tényleg jó súlyban van! Dénes is ilyen hosszú kb., de "csak" 11 kiló körül van! :):)

Bibi, jobbulást Barninak! Remélem nem lesz komolyabb a dolog az orrfolyásból! :roll:

Gira! Jót nevettem a vöröshagyma öltöztető sztorin! :):)

Zitacicu! Örülök, hogy használt a gyógytorna! :)

Exi!
Mezei szigetelő szalaggal ragasztottuk oda, úgy, hogy még véletlenül se érjen a pofijához. Mivel a foltok múlnak, működik a dolog. Ettől függetlenül lehet mi is veszünk egy gytárit.

Aki gyógyszertári Babyhalert akar venni: Az orvosunk szerint érdemes alaposan lesikálni, kifőzni stb., volt már rá példa, hogy a gyerek vmilyen gyártáskor rajtamaradt cuccra allergizált.

Bea!
Grétiszáj nagyon jó! :):):) Tiszta szerencse, hogy apának eeeet a puccija :):) És gratula a vécébe pisihez!

Enikő! Örülök, hogy Lackó-Bíbor jól van! :lol: Dénes szemérmetlenebb volt, minden ultrahang alatt hatalmas terpeszben feküdt! :) Violának gratula a vécézéshez! :)

Zsozi! Mikor én terhes lettem, az totál olyan érzés volt, mint mikor a menzeszem jött meg, tompán fájt az alhasam és néha görcsöltem. Már el is voltam keseredve, hogy megint nem sikerült, de csak nem jött meg és már 1 hete fájdogáltam, utána csináltam tesztet. :) Ettől függetlenül sztem azonnal menj orvoshoz, a görcsölés rosszat is jelenthet!

Ha valakinek nem válaszoltam, bocsi, nem tudtam rendesen átolvasni az utóbbi napokat! :oops:

Privi: Valakitől az emailem szerint kaptam privit, de itt azt írja, nincs privim. Szóval küldd el újra lécci! :)

Valaki
nem tartja a kapcsolatot Pankatával? Úgy emlékszem a 3. babával márciusra van kiírva! kíváncsi vagyok mi van vele, jöhet priviben is!

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi: Pankata jól van, most olyan 2800 grammos a baba a pocakjában! Még 3-4 hete van szülésig :) És remekül van, nagyon jól viseli a terhességet, és ismét kisfiút vár, Ákos lesz a neve :)

Gyógypuszik mennek Dini piros arcocskájára+++++++++
nekem is jött az emilemre értesítő priviről, de nem találtam meg a postaládámban :roll:

Zozo: Írtam privit!!!

ceniko
Szeged

zsozi: nekem végig fájt a hasam, az elején is görcsölt, azt mondják, h ez általában így van...
Én két dokit tudok ajánlani: Nyirati Ildikó és Atif doktor, én az utóbbinál szültem és végig hozzá jártam, nagyon lelkiismeretes orvos és én elég parázós vok és mindig meghallgatott, nyugtatgatott és mindent elmagyarázott!!Ez nagyon sokat jelentett.
tegnapi kép Rékánkról:
Kép

Kép
gyanixi

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!
Azt szeretném kérdezni, hogy ismer-e valaki egy bizonyos Kelemen Évát Salgótarjánból?
ildykó

Sziasztok!

Hát ezek a gyerekszájak haláliak. Kérünk még,még!!!

Niki: Réka nagyon hasonlít rád, főleg a szemei és a szája.

Barni legújabb trükkje, hogy benyeli a kezét, néha köhög, mert túl mélyre nyúl, a frászt hozza rám, dehát, aki utálja a cumit, azzal mit lehet tenni. Én aki féltem, hogy rászokik a cumira, most meg azért bosszankodok, hogy az ujját szopja... :?

Most szoktatom a járókához, még csak percekig tűr benne, de mindig kicsit tovább hagyom benne, hátha megszereti.
Feldíszítettem mindenfélével,mármint a járókát.

Képzeljétek, ma a Kodály téri Spar-ban leszólított a biztonsági őr, megdícsérte Barnit és mondta, hogy izgul, mert náluk is nemsokára baba lesz, jó fej volt:))

Meg egy babakocsis őrült is leszólított szintén Kodály téren, nem ti voltatok?
:D

KépKép
esztermoro

Zituska! Meg kell hagyni szép súlyban van a fiad! :)

Dancsi!Öörülök, hogy jól sikerült a nyaralás. :) Sztem jók lettek a képek.

Bea! Grat a a wczéshez Grétinek! :D Haláli dumája van a csajodnak! :lol:

Gira! Ikreid még mindig nagyon ikrek! :lol:

Zsozi! Üdv közöttünk. :) Grat a teszthez!A görcsölgetéssel sztem is minnél hamarabb menj orvoshoz. Dokikról: kinek a pap, kinek a papné, aki jó másnak, lehet neked nem az, vagy fordítva. Nehéz dolog, de remélem megtalálod a számodra megfelelő orvost.
Ideigeid meg ne legyenek még ki. :)

Mukika! Szvsz 3-4 körüli szopi nem befolyásol semmit.

Enikő! Én úgy vettem ki a vizitdíjas brossúrából, hogy a terhesgondozás és a gyerekágyas, szülészeti ellátásér tnem kell vizitdíjat fizetni, szal sztem a bőrgyógyászért kell. De felháborító, hogy maga az intézmény se tudja.

Révi! Örülök a jó híreknek!! :D

Niki! Édes a pici lányod nagyon! :D

Ma elkísértük tesómékat súlymérésre (Rubinik 2 éves lesz hétfőn), Lindit is megmérettem. 9.370 gramm és 75 cm (1 hó alatt 47 dekát hízott és 2 centit nőtt :D )

Kész a házunk lábazata!!! :D :D :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Zsuzsi: Nagyon sajnálom Déneskét, gyors gyógyulást!! szörnyű lehetett látni ahogy szenved... :cry:

Zsozi: Gratulálok a pozitív teszthez! Vigyázz magatokra!
Melindához hasonlóan csatlakozom a pap és a papné hasonlathoz. Az a lényeg hogy bárki is lesz az orvosod, Te megbízz benne!

Zituska: Igen, mi is nagyon vártuk hogy beszéljen a lány. Most meg néha jó lenne egy perc csend :lol: egész nap közvetíti a nap eseményeit...félelmetes.

Mai duma:
Ült az etetőszékben, tápszert ivott. Aztán leejtette valahogy a földre a poharát, tápszer elöntötte a konyhát. Mire Gréti szól nekem: "Aja....aaaki (valaki) le-eetettte (leejtette)" Muszáj volt mosolyognom, ja, valaki :)
Mosom fel a konyhát, felfedezem hogy az etetőszéke is tápszeres alulról, ahogy felcsapott a cucc...mire én: "Oóóóóó basszuskulcs", erre Gréti: "Bassszuuuuuuuuuuuuus"
Azt hiszem itt az ideje áttérni a kutyafülemacskára. Nem mintha a basszuskulcs csunya lenne, csak egy zenei kifejezés :wink: ...nem is értem miért nem a második részét kezdte el emlegetni utána Gréti is. :roll:

Révi: Nagyon örülök!!!! Sok puszit küldünk Balázsnak, nektek meg sok erőt!

Anita: Hát ha ez megnyugtat, én lányom 4 hósan még konkrét semmit nem csinált. :) Csak feküdt. :) Nem forgott, nem kúszott, semmi... Majd eljön az ideje mindennek!

Mukika: Nem voltunk vérvételen, de nem hiszem hogy gondot okoz a szoptatás.

Niki: Édes Réka :)

Eszter: Gréti se cumizott, ő is kb. 3 hósan találta meg az ujjait, kb. 3 napig volt érdekes neki az ujjszopás. Én is itt pánikoltam hogy nem akarok ujjszopó gyereket meg cumizósat se :lol: Nem is lett egyik se.

Melinda: Szép paraméterek :) Nagyon egyformán fejlődnek a lányaink :)

Wc-zéses gratulákat jól begyűjtöttük, azóta se produkált semmit bele Gréti :) Nem is szólt soha. Én meg nem molesztálom vele egyenlőre :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: