Ági!
Jó, hogy már mozog a baba!Biztosan nagy élmény a férjednek is.
Mona!
Gratulálok a kislányhoz!Kis hercegnőtök lesz
Bufo!
Remélem, jól telik, telt a síelés!És tudtál azért pihenni is!Majd mesélj!
Koda!
Hú, szerintem is lent van a hasad!Bár ez nem feltétlenül jelenti, hogy már jön is, nekem az utolsó 3 hétben végig lent volt a pocim.
Marci nagyon jól néz ki a jelmezben!Bedolgozhatnál Anitának a jelmezkölcsönzőbe
Mióta nem kell Marcinak szemüveg?Lemaradtam.
Atya ég!Hogy bírsz ennyit enni???Úgy látszik a szervezeted elkezdett tartalékolni, készül a nagy dobásra
A fürdőszoba felújítást jól elhúztátok, próbáld meg "egyben" kibírni míg elkészül.
Virág!
Sajnálom a neg tesztet!Remélem, a torkod már nem fáj!Milyen volt a barátnődékkel?Miket csináltatok?Nem is tudom, én mikor találkoztam utoljára a barátnőimmel?Évekkel ezelőtt.Jó lenne pedig dumcsizni egy kicsit.
Miért akarsz fogyózni?Nem is vagy kövér.
Balimama!
Remélem a következő gyógyszer már hatásos lesz, és rendezi a prog. szintedet!
Juci!
Jó neked, hogy átalussza Dudi az éjszakát!Bazsó még egyszer mindig felébred, néha 2x is.
Titi!
Szegénykém!Mindig van valami, de ne törj le!Én azért csodállak nagyon a kitartásod miatt, és hidd el hogy előb utóbb meg is lesz a jutalma!
Sziszike!
Nekem is ezt mondta a doktor nénink, hogy nem tartja a fejét, vigyük el gyógytornára.De aztán kiderült, hogy valami rokona csinálja a tornát jó kis pénzekért.Különben is még csak 4napos volt!Úgyhogy nem vittem sehová hanem elkezdtem hasra fektetni, és 3 hét alatt nagyon megerősödött a nyaka!Csodálkozott is dr néni!A hasra fektetés nagyon jó ebből a szempontból.
A másik: a súlyával kapcsolatban.3 hónaposan 4600g volt, egy hónap múlva mikor vittük szurira pedig 6160g és azt mondta a dr néni, hogy ez nagyon sok hízás!Másfél kiló egy hónap alatt, szóval legyél okos!Szerintem egyébként egyáltalán nem sok, különben is minden gyerek más.Nem lehet csak számokról beszélni, az egyik kevesebbet a másik többet hízik egy hónap alatt.Ha jókedélyű, rendesen eszik és a kakival is minden oké akkor nem kell aggódni.
Cupicica!
Jó hogy jöttél!Szóval jön Máté foga.Mivel szoktad bekenni?
Na megpróbálom megkeresni Eszter ominózus írását, kíváncsi lettem.
rimar