A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

nálam még mindig áll az éjjeli egyszer pisi :) igaz én megszenvedtem már a magamét még az elején amikor hólyaghurutom volt és 4-5x kellett mennem esténként 2 héten át... rémálom volt :cry:
állítólag a vége a fele majd megint rosszabodik a helyzet :cry:

amit észrevettem viszont az elmúlt napokban, hogy nem tudok sokáig egy pózban aludni és sokat forgolódok éjszakánként pedig ez rám soha nem volt jellemző... és ha átfordulok az egyik oldalamról a másikra érzem ahogy a belső szerveim is átrendeződnek... tegnap előtt pl vlaami nagyon csiklandozta a tüdőm ahogy megfordultam :shock: a férjem szerint a beleim átcsúsztak a másik oldalra, szegények már kicsit fel vannak nyomva...mindenestre egy 2 perces köhögő rohammal lekezeltem a helyzetet és durmoltam tovább :)
pici76

Hát jah, nekem is érdekes dolgok történnek oda bent...
Ma reggel pl épp a jobb oldalamra fordultam és nem tettem párnát a lábam közé, erre olyan érzésem támadt, mintha a kisbaba kezét beszorítottam volna a lágyékom környékén cibálta a kis kezét.
De olyan volt mintha le akart volna rázni valamit magáról, vagy mintha ki akarta volna szabadítani.... :oops:

De aztán segítettem rajta és gyorsan hanyatt fordultam, akkor rugott két nagyot hálaként.

Nekem napközben is a pisilés a rémálmom, eddig a rekordom pisi nélkül 2,5 óra volt. :wink:

KépKépKép
bogyra

:D :D
bocs Bogyra nem rajtad nevetek, hanem veled :D gondolom nem volt kellemes érzés de azért alapjában véve elég muris már most miket tudnak produkálni nem?
pici76

Én is csak nevettem rajta.... hát csinál furcsa dolgokat az tuti.
Főleg ugye, hogy az ember sokszor abban sem biztos, hogy melyik végtagját érzi....csak elképzeljük.
A 19. héten az Uh-n aludt, szépen elmérték midenét és mivel kértük, hogy vegyék videóra, gondolta a szonográfus felébreszti.

Elkezdte taszígatni a hasam, amire is babuka felkapta a fejét, megdörzsölte a szemét, de úgy mint a nagyok, integetett egyet és elfordult, úgy, hogy a fenekén kívűl semmi nem látszott. Így tudtuk meg hogy fiú lesz.

Nem hiszem, hogy ezek véletlen szerűek... de lehet csak én magyarázom be. :D

KépKépKép
bogyra

Főleg, hogy az UH előtt fogadtunk, ha lány lesz (párom szerint annak indult), akkor oda megyünk wellnesezni, ahova ő szeretne menni, ha meg fiú akkor oda ahova én.

Kérdezte is a csajszi, hogy megmondja-e a nemét, erre gyorsan felvázoltam neki, hogy mi történt pár perccel ezelőtt. És mondtam, ha fiú akkor nyertem egy Zalaegerszegi hétvégét.

Erre csak annyit mondott, hát reméli az apuka is élvezni fogja zalaegerszeget! :D

KépKépKép
bogyra

Sziasztok kismamik,

ha nem haragszik meg senki, betársulnék amolyan ritka látogatóként (keveset kerülök gép elé). Ahol eddig voltam, elég ritka a hozzászólás, és hiányzik az állapotos hangulat.

Én is májusra várom a kis Tökit, elvileg 7-ére, első babánk. A neve jelen állás szerint Damján lesz. Én eddig 8-9 kilót híztam, és egyre kevésbé foglalkozom Rubint anyukával, a 3 kiló a 28. héten engem is kiborított. Különben vicces amilyen büszkén mondja, hogy 2 kiló nemtomhány dekával született a kislánya, ha nem tudnám mennyi a normál születési súly, el is hinném, hogy az tök oké. Na mindegy.

Vásárlásügyileg kicsit megtorpantunk, jó lenne valmai lista, hogy mi az, ami feltétlen kell. Kiságyunk, bölcsőnk, babakocsink, ruhácskák, kiskád, kifogók, kicsi pelus, fürdető, 2 cumisüveg -ilyenek vannak már, de nem tudom mi az ami nagyon kéne. Amit csak lehetett, használtan vettük, vagy örököltük, hát nem egy olcsó mulatság egy bébi! De nem tudom örültem-e valaha valaminek úgy, mint amikor veszek valamit a kismanónak.

Tatabányán fogok szülni, nem is néztem van-e valaki odavalósi...
'Serényen' dolgozgatok még, és elvileg április közepéig jó lenne dolgozni, úgyhogy hetente többször megbeszélem a babócával, hogy mielőtt letépjük az áprilisi naptárlapot, ne akarjon kibújni. Utána már jöhet, 2 hét kell, amíg felkészülők. Bár valószínűleg a nagy tartós-cuccok-bevásárlása mozgalmat előbb megejtem, mert nagy pocakkal nem jó járni a tescót, viszont kéne előre főzni apának, hogy ne akkor kelljen, mikor éppen hazajövünk a kórházból.

UH-ra legközelibb két hét múlva megyünk, két hete voltunk 4D-n. Ha valakit érdekel, a Társalgó - Lakóhely szerint - Esküvő.hu-s kismamák topikban az utsó oldalon van egy feltöltött kép. Egyébként én nem voltam elhülve a vizsgálattól (azt az egy képet kivéve felismerhetetlen foltok halmaza kavarog a dvd-n), nektek mennyire jött be?

Na jó, abbahagyom, mert így is baromi hosszú lettem, csak gondoltam kb legyetek képben miféle szerzet kukkantott be hozzátok!

Puszi mindekinek!
Zsó

Kép
[/url]
gypsophila

Jah, még annyit, hogy én anno az első trimeszterben -óvatosan- szaunáztam, és nem lett semmi bajunk. Viszont nemrég voltam usziban, és -lehet a technikám miatt, de - az úszás közben görcsöl a méhem, úgyhogy sztem többet nem megyünk. (Más kérdés, hogy fokozott a méhem görcshajlama, csomószor összeugrik, úgyhogy nem feltétlen jár más is így.) Amolyan lábáztatóba (azaz idősek punciáztatójába) meg nehogy menjetek!!!

Kép
[/url]
gypsophila

Gypsophila üdv köztünk!

Én jelenleg Pesten élek, de tatabányáról kerültem fel:)
Kinél fogsz szülni?

Niki

Kép
niki30

Sziasztok

Bocsi, hogy így eltűntem, de nem nagyon voltam tegnap formában...., mert egy katasztrófa volt az egész vérvétel, és nem a cukros lötyi miatt, az halál jól esett, főleg, hogy én vittem, és készítettem itthon el! :) Az eredményt, talán már este megtudom!
Ma megvettem még pár hiányzó cuccot a kórházi csomiba...aztán majd lassacskán összerakosgatom, enni nem kér, ha itt fog állni! :)

Remélem mindenki jól van!

Puszi

Kép
elizabeth25

Üdv Gypsophila , szép a neved :)
szerintem itt ebben a fórumban te vagy a legjobban felkészülve már a babóra, úgyhogy ne pánikolj hogy mi kellhet még :D az első héten úgysem sok minden kell nekik (állítólag) ami meg hiányzik majd amikor kell beszerzitek, vagy a ksipapa beszerzi... én már most sokkal nyugodtabb vagyok ,pedig csak a bútorokat vettük meg a hétvégén, és még egy kanyi ruhácskánk sincs.. én április elején már nem dolgozom, addigra tartogatom a bevásárlást, hogy ne uncsizzak otthon.. .nem vagyok egy kötögetős típus..
pici76

Sziasztok! Szia Gypsophila!

Nekem is nehezek az ejszakak, minden egyes forgasomra felebredek es nehez megfordulni sokszor, mert olyan, mintha baromi nehez lenne a hasam!! Kenyelmetlen kicsit. En egyenlore az egyszaeri hajnali pisilesnel jarok!! :) Na meg ha picit jobban oldalra fordulok..nyomom a hasam, pindur mar kezd is dorombolni, hogy halloooo ez nem jo!!! :D
Nekem most epp a jobb labam akar tobol leszakadni. Amugy is tropa de igy babostul meg tobbet faj!!! :( Meg kell hozni az aldozatot ezekert a pindurokert. :)

Holnap hozok el a tesomtol babaruhakat...es akkor mar en is mondhatom hogy legalabb VALAMI van a babanak! :) Hetvegen vesszuk meg a butort, nem tudom kell-e ra majd varni, de elinditjuk a dolgot.
Ma megmertem magam es 8 kilonal jarok...ezt kene azert meg tartani minimum 1 honapig!! :-o

Szep (itt esos) delutant kivanok!

Kép

Kép
lorcika

Elizabeth! Mi történt??? Mi volt a baj???

Gypsophila! Nekem még ilyesmik vannak a listán: melltartó betét, szopis tea, cumisüveg mosó kefe, teaszűrő, fültisztitó, lázmérő, lepedő, orrszívóporszívó, körömvágó olló, csőrös pohár, almareszelő, szunyogháló a babakocsira, utazóágyra... a nyári szunyi dömpig miatt:)

És hát ugye ami a köldökhöz kell, de nem írják fel receptre: steril géz lap 10*10, steril vatta, kamilla tea.

Jah és beújítok egy éjjeli lámpát is, az éjszakai szopihoz, hogy tudja olyankor éjszaka van, csak félhomályban, csendben, gyorsan van pelusozás meg szopizás..... kivéve ha hasfájós lesz és jó hangosan üvölti végig az éjszakákat! :D

Jajj én is kipakoltam újra az össze babarucinkat, majd vissza.... már alig várom, hogy itt legyen a babakomód... szépen kimosok mindent gabi bababarát mosószerrel (mint a reklámban :D) , kivasalom őket és bepakolom :)

Ilyen kis ruhákat még vasalni is élvezet... nemhogy azt a sok inget :cry:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok! Tegnap én is beköszöntem de úgy látszik nem vettetek észre, kivéve Gabit :( További jó pocakosodást nektek.
Vendég

Sziasztok! Tegnap én is beköszöntem de úgy látszik nem vettetek észre, kivéve Gabit :( További jó pocakosodást nektek.
Vendég

Vendég

Bogyra, mindösszesen annyi, hogy a labor egy katasztrófa az ott dolgozók szempontjából is....a munkájukhoz abszolult nem értenek! :(

Kép
elizabeth25

Bocsánat, de ezt a rendszer csinálta. Én csak 1x nyomtam meg a gombot.
Vendég

ne húzd fel az orrod Angie, természetesen neked is nagyon örülünk a csapatban :) igaz csajok?
pici76

én meg pláne örülök neked, mert egy napra vagyunk kiírva, tehát "elvileg" hajszál pontosan egyidősek a babóink
kisfiút vagy lányt vártok? bocs ha már írtad...
pici76

Üdv Angie!
Ne haragudj!

Lányok, tudom, hogy ez a fórum részben arról is szól, hogy megosszuk egymással az érzéseinket, gondolatainkat és ez tök jó.
Nem tudom, ma vagy tegnap olvastam, amiket írtatok a vajúdásról, szülésről, fájdalomról. Kicsit megijesztett....
Én alapvetően eddig nem féltem.
Ahány nő, annyiféle élmény, vélemény....nincs két egyforma szülés.

Kép
niki30

Nem húztam fel az orrom, csak nem értettem hogy miért nem szól hozzám senki. Annyira pörög itt a téma hogy gondoltam, nem tudok én ebbe bekapcsolódni. Kisfiam lesz.
Vendég

Elizabeth! Sajnálom, az télleg nagyon kellemetlen, amikor bunkók, lekezelők és még szúrni sem tudnak! Én összeteszem a két melső pracnim, hogy itt nagyon jó a labor. Tiszta, kultúrált és nagyon kedvesek is, a kismamikat előre behívják, még jól is szúrnak.

Angie! Természetesen neked is örülünk és várjuk a hozzászolásaidat! örömmel fogjuk azokat is olvasni, mint itt mindannyian mindenkiét... (kivéve az enyémeket, mert sokszor írok és hosszúakat :()

Nem érzek semmi ízt ettől a fránya náthától.... nagyon nehéz így főzni, ott is hagytam a félig kész spenótot,mindjárt hazaéra kispapa, megkóstolja és akkor még sózom, fokhagymázom, turmixolom!:) De a gyomrom nagyon ég....

KépKépKép
bogyra

Niki! No para, ez a nők dolga-sorsa mindannyian kifogjuk bírni és egy gyönyörű semmi által sem pótolható élménnyel leszünk gazdagabbak!

De igazad van a rémtörténeteket tartsuk meg szülés utánra! :D

Én olyan nagy örömmel nézegetem a képeket az előző szülésemről....

És a gátmetszés után sem fáj annyira, mint ahogy azt sokan állítják... bár az valóban igaz hogy mindenkinek más a küszöbe, ami nekem még elviselhető másnak talán már nem az... :(
Nekem olyan volt, mint amikor egy jó kis terep bringázás után fáj az ember popsija.... arra hasonlított a legjobban :D

Mesélhetnék még vicces rémtörténeteket, de majd csak szülés után! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, szerencséd van! :)

Angie, üdv. közöttünk!

Kép
elizabeth25

sziasztok

találtam egy jó linket
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/listababa.htm

nézegessétek aztán majd kidumcsizzuk :)
szerintem gyakorló anyuka írta, még csak felületesen néztem meg, de majd jól áttanulmányozom én is

Angie, van már nevetek?

Bogyra, nekem hetek óta asszem ilyen terhességi náthám van vagy mifene. Egyfolytában tele az orrom, de semmi más bajom nincs, szerencsére.
Gyógyulást neked. Én citrommal kezelem magam, de állítólag ez a homronoktól van, úgyhogy annyit ér a szüttyös orromnak mint halottnak a csók...

ja és egyáltalán nem írsz uncsi dolgokat, úgyhogy írj csak sokat:-)
pici76

Sziasztok,

Angi bocsi, eszrevettunk am, csak mindenki irja itt a sok sok mindent, csatlakozz nyugodtan! :)

Jo ez a lista, amit kuldtetek, nekem is az ilyen aprosagokkal van gond, hogy pontosan mi kell. Cumiuveg, moso, fertotlenito stb. De most mindent szepen kigyujtottem es megyek beszerzo korutra! :) Mar alig varom, hogy en is holnap kivalogassam a kis rucikat es rendezgessem oket! Olyan jo keszulodni! :)

Kép

Kép
lorcika

Én is elolvastam a listát, valóban tapasztaltnak tűnik az író! :)
De most őszintén kinek elég 4 db rugi meg kombi?????
Mi volt hogy négyet használtunk naponta :D

Ágyneműből is azt ajánlom, hogy kettő legyen, huzatból lepedőből akár 4 is....

Ugyanis bármilyen édesek is a babák, alul felül folyik belőlük minden!:) És amíg az ember nem találja el a legmegfelelőbb pelust, addig bizony gyakran átázik a gatya, vele együtt a lepedő is....

És esetleges betegségekről ne is beszéljünk, ami hányás-hasmenéssel jár, nyári időszakban ez gyakoribb, de reméljük jól szopó kisbabuink lesznek így nem fognak semmi vészt elkapni. Na de, ha ilyen eset van, akkor volt rá példa, hogy a saját lepedőnket vetettül meg neki....

A csúszásgátlót és a vízhőmérőt tök feleslegesnek tartom, illetve utobbival egy idő után jól eljátszik a gyerek.
De a többi az mind jó amit írt....

A jonzonszos babaposi krém az valóban remek, már Gergőnél is azt használtam,sőt minden az volt már a kórházban is... persze egy érzékenyebb börű babánál nem ajánlott csak a patikai az ár különbségről ne is beszéljünk. De ha nem szükséges, akkor inkább nem azt használnám, nekem írtó nehéz volt azzal acsuszpájzzal fürdetni a gyereket, de lehet én vagyok béna :D

KépKépKép
bogyra

Hello!

gypsophila (bemásoltam a neved a fejlécből, mert megjegyezni nem tudtam :oops: mit jelent?)
szal én is tatabányai vagyok! és meglep h Niki, Te is innen származtál el! mondják h kicsi a világ, de én még nem futottam össze egyik topicban sem tatabányaiakkal. én Roykó dr-nőnél fogok szülni. (ha bkinek van rémtörténete róla, akkor azt kérem mellőzni :roll: :) csak egy hónappal korábban; felszabadulásunk ünnepére :D vagyok kiírva (ifjabbak kedvéért: ápr.4.) de ebben is egyedül érzem magam, mert itt én vagyok a "legöregebb" kismama - áprilisi topic viszont nincsen (v nem találtam)
szal Angie, ha megnyugtat, mindenki vmilyen szempontból kilóghat egy kicsit a sorból, de azért ez még nem kiközösítés!

éjszakai pisilés: ma ki kellett mennem és kb 3 órán keresztül nem tudtam visszaaludni :( langyos tej sem segített :evil: ez néha előfordul, néha meg egyetlen megfordulás nélkül végigalszom 8 órát. ez utóbbit jobban szeretem 8) babócám meg nagyon rendes: se fel nem ébreszt, se fájdalmat nem okoz, levegőt is kapok - szal asszem egy áldott jó gyereket hordok a pocakomban! :lol:
Vendég

Lányok,még semmi eredmény, nem írt és nem hívott a szülésznőm cukor ügyben! :(

Kép
elizabeth25

Elizabeth? Lehet elfelejtette? Próbáld meg felhívni!

Ti kaptatok a védőnőtől várandós mamák tanácsadója című kiadványt?
Ilyen kis könyvecske...

KépKépKép
bogyra

sziasztok,
gyors bekukkantás... üdv az újaknak :) örülök, hogy ha lassan is, de beiztosan növekszik a kis csapat

atyavilág :o , doo neked már mindjárt itt az idő, hogy a babucod megszülessen. Pedig tudtam az időpontot, de csak most tudatosult, hogy tényleg :shock:

azon gondolkodtam, hogy talán jó lenne nálunk is 1 táblázatban összegyűjteni az infókat rólunk meg a babókról, ezért ha van kedvetek, akkor akár priviben is küldjétek el a saját adataitokat (tudom, hogy már 1 csomó mindent itt megosztottunk egymással, de hátha vki mégsem akarna megjelenni benne, szóval nem erőszak)

Arra is várok javaslatokat - ha jó az ötlet - hogy még milyen oszlopokat rakhatnánk bele...

Egyelőre csak a saját adataimat raktam bele. Nagyon igyekeztem a topikról mindenkit összeszedni, de ha mégis kifelejtettem valakit, akkor lécci ne sértődjetek meg rajta, csak figyelmetlen voltam 8)

Legi

Kép

Legi

Kép
leglesscat

Most beszeltem vele, mar megvan, de meg nem tudta megnezni, mert szulese van...de ha vegzett megirja vagy felhiv. :) Szoritsatok!

leglesscat, ez tok jo otlet...amit tudok en is beirok most :)

Celido> 2007.05.14
Kor> 27
Korhaz> Budapest, Petefy
Babanev> Dominik
Tesok> nincs
a masik ket eredmenyrol majd akkor nyilatkozom,ha voltam 4 D/s uh/on, kb. ket het mulva :)

Kép
elizabeth25

Pici, köszi a linket, tök hasznos:)

Kép
niki30

Gypsophila, Doo! Tök jó, hogy egy helyről származunk:)
Roykó doktornőről semmit sem tudok, de már hallottam a nevét.

Legi, fantasztikus ötlet, ügyes vagy! Köszönjük szépen!
Az adataim:
Célidő: 2007. 05. 26.
Kor: 30
Kórház: János
Név: Emma
BPD: 6,15 (24 + 4 nap heti adat)
Súly: 644 g (24 + 4 nap heti adat)
Tesók: nincs

Melinda van már valami??

Nekem nagyon jó lett az eredményem, 5,3 mmol.
Ahhoz képest, hogy egy hónappal ezelőtt 6,3 lett és ezért diétára fogott az orvosom....
Érdemes volt diétáznom. Nagy az öröm! :D

Kép
niki30

Meg nincs, de tok rossz eloerzetem van!
Amugy en ugy tudom, hogy a cukor lotyi ivasa utan....ha 7.6 fole megy, odaig normalisnak szamit, akkor kell dietazni....

Kép
elizabeth25

Igen, sok helyen hallottam, hogy a 6,3 teljesen jó érték.
De az orvosom szerint, ilyenkor kell odafigyelni még.

Kép
niki30

Melinda, nyugi, minden rendben lesz.
De ha egy picit magasabb is lesz esetleg, akkor sem kell aggódnod.
Remélem előre nem stresszeled magad!

Kép
niki30

sziasztok!

küldöm én is az adatokat.

célidő:2007.05.29.
kor:27hét
korház:Szabolcs u.
babu neve:Brendon
tesó:Patrik(1999.01.25.)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Szuper ötlet ez, halika:D

Nos, adatok

Célidő: Máj 27
kor 27
Kórház BM Budapest
babanév Noel Sándor
Tesók:nincs

A többit majd jövőhéten adnám meg, ultrahang után , mert azok pontosabbak lesznek, mint a régebbi adatok :D

Márti

Kép
horpika

Niki,
az tényleg jó h egy helyről származunk :) , de az már nem annyira h én még itt vagyok :( nem ez álmaim városa, az biztos - hiába születtem itt. mondjuk pl Tatán szívesebben laknék.

az én adataim:
célidő - 2007. 04. 04.
kor - 31 év
kórház - Szent Borbála Kórház, Tatabánya
baba neve: Viktória Anna
tesó nincs
a méreteket kihagynám.
köszi, Legi.
Vendég

Gabi!!!!!

Egyszerre szültük az első babinkat. (Gergő 1999.01.25. 17:33) :shock:

Jajj de jó, tök izgi ilyeneket megtudni!!!!
Te hol szültél?

De érdekes és most is nagyon közeli dátumra vagyunk kiírva, hát de fura az élet! :)

És nálatok, hogy alakult, hogy ekkora korkülnbség lesz a gyerkőcök között? És a nagy fiú, hogy éli meg? És neked is két fiad lesz! Nahát!! :shock:

KépKépKép
bogyra

Sziasztok

Kicsit el voltam tűnve, otthon voltam a szüleimnél. Alig győztelek titeket visszaolvasni:-))) Most sem maradok sokáig, mert megyek vérvételre, mivel borzalmas a vérképem. Az táblázat nagyon jónak tűnik küldöm az adatokat:
célidő: 2007. május 18.
korom: 29 év
kórház: Női Klinika- Szeged
baba neve: Stella
tesója nincs
méreteket hétfői uh után tudok mondani, mivel január óta nem voltam uh-n.-))

Márti
stella2007

Sziasztok,

Tenyleg jo ez a tablazat!

Celido: 2007. majus 27.
Kor: 32 ev
Korhaz Szent Isvan
Baba kora: 27 het
Baba neve: Richard
teso nincs.
A tobbi adatot nem tudom csak a 23. hetit, de 30. heten lesz ultrahang, azt mondta a doikm es akkor majd leirom.

En is kicsit izgulok a cukor miatt, holnap tudom meg!! De hat remelem nem bruatlisan magas es dietaval rendbe lehet hozni! Meglatjuk. Nem akarom stresszelni magam! :(

Kép

Kép
lorcika

Sziasztok!

Olyan szar, hogy nincs otthon netünk, elég komoly 'meló' ilyenkor visszaolvasni... :D
A gypsophila a gyűszűvirágnak a latin neve. A kedvenc kis kávéscsészémre van rajzolva és írva....

A szúnyoghálóra nem is gonodltam, meg a porszívós orrszívó is tegnap jutott eszembe, lázmérőnk van, de nem árt a 2, mert különben minden nap azt fogjuk keresni...

Roykóról konkrétat nem hallottam, inkább olyan ámblokk jó benyomás van róla. Én elvileg Molnár főo-nál vagyok. Pazárnál kezdtem, de átmentem tőle, mert elég hanyag volt. Molnár jó fej, alapos, ért hozzá, csak én elég ritkán járok, mert sokszor Pesten kell lennem. MOstmondjuk már nem lesz ilyen, ha hazamentünk, már alig várom az UH-ot. Már arra is gonoltam elmegyek itt sztk, csak hogy láthassam a kicsit.
Hát ja, Tébánya nem egy top hely, de mivel ott nőtem fel (Felsőgalla) nekem a szívem csücske. Míg más pestre költözik, mi alig vártuk, hogy elkötlözhessünk a fővárosból.
Na megyek, mert nem kéne itt lopnom az időt....
Doo, télleg lassan eljön az időd...irigyellek ám!Már néha tök türelmetlen vagyok....
Sok pusza!

Kép
[/url]
gypsophila

Ja, télleg jó ez a táblázat, max annyit változtatnék rajta, (ha lehet még), hogy a születési sorrewnd alapján legyünk egymás után, akkor mindig fog látszani frankón ki a soron követjkező.

Célidő: május 7.
Kórház: Szt Borbála, Tatabánya
Név: Damján
Tesó: első baba

Az adatok meg majd 2 hét múlva...
KÖszi!!

Kép
[/url]
gypsophila

sziasztok!

bogyra!ez tényleg tök jó.a tiszti kh-ban született Patrik.párom mosolyog,azt mondja,milyen jó lenne,ha most is egyszerre szülnénk.elvileg megeshet...
Patrik nagyon várja a tesót,bár nekem évek óta más a párom,nem az ő apja.eleinte sajnos ment az ellenünk beszélés,de a fiam okosabb volt,és a szivére hallgatott,mára már tesó a minden,pláne,hogy kisfiú.Mesélj te is valamit.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Sziasztok!
Végre Rátok találtam!:-)Ha beférnék még a csapatba én is,szívesen csatlakoznék!?
Május 31-re vagyok kiírva,második lányom van útban,az első már tini,hiába az első szerelem hamar hozott gyümölcsöt..... :-)
Szóval ha befogadtok,akkor szívesen fórumoznék Veletek,mert itthon bizony nagyon be tud szűkülni a világ.
Kívánok mindenkinek nagyon boldog,elégedett várandósságot és jó nagy pocakot!:-)
sziasztok

Kép
bringababa

Szia!

Nálunk is más az apuka, akkor valszeg nálatok is ezért húzodott el a dolog :)

Nekünk annyival könnyebb a helyzet, hogy az igazi papája Gergőnek, egyaltalán nem kíváncsi szegénykére....4 éves votl Geri amikor elváltunk. Azóta nem látta a gyereket. Még minidg zajlik a gyermekelhelyezési per, mert nem tudunk kiegyezni a gyerektartásban, tehát én találkozom vele kb. évente kétszer a bíróságon :D Márciusban le fogják zárni.. várom, hogy vége legyen már és el lehessen felejteni úgy ahogy van.

Hálisten Gergő "újapukája" nagyon jól megtalálta a közös hangot a gyerkőccel rögtön az elején, Gergő már apukájaként emlegetí főleg idegenek előtt. Családon belül hozzá teszi, hogy nem az igazi apukája, hanem A zsolti papáról beszél :D:D

szóval páromnak ez lesz az első eredeti, belőle származó babája.

Gergő is nagyon várja a kistesót, minden nap meg kell neki mutatni, hogy mozog, sokat beszél hozzá, és a magzat is nagyon jól koperál vele.... Aranyosak lesznek sztem.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Szerintem is jó ötlet a táblázat. Adataim:
Célidő: 2007.05.22
Kor: 28
Kórház: Debrecen, Kenézy Gy.
Tesó: nincs
Sajnos a nevéről még nem tudtunk megegyezni.

Nekem a vércukrom 6.8 lett. Az orvossal még nem beszéltem, de a védőnő szerint jó az eredmény. Remélem a doki nem fog diétára.

Kép
anido

Nálunk is új apuka van.Nem így terveztem,gondolom senki sem.... Az élet hozta így,mégis tele vagyok emiatt szorongással.Alexa most van abban a bizonyos nagyon nehéz korban (14 lesz márciusban),és tényleg leginkább egy sündisznóra emlékeztet.A kicsit nagyon várja ugyan,sőt részben az ő érdeme,hogy most úton van,mégis attól rettegek,hogy ha majd megszületik szálsőségesen fog rá reagálni.Nem a picire,hanem a helyzetre:miszerint Lilinek van apukája,neki nincs.Ő már nem abban a korban van,amikor közel enged magához valakit,úgyhogy hiába is minden próbálkozás,szó szerint azt mondta:senkinek nem fogja mégegyszer megengedni,hogy csalódást tudjon neki okozni úgy,mint az apukája,akkor inkább ne legyen neki olyan!Szegénykém tele van fájdalommal az apja miatt,istenként imádta,aki egyszer csak kisétált az életéből.......... És tudjátok sosem hittem volna,hogy ennyire nehéz meggyőzni,elhitetni valamit egy tinivel,ha valamit a fejébe vett!:-(

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: