Sziasztok!
Csak nem tudom megállni, hogy ne reagáljak.
Mutiék lassan jönnek értünk és a lakás romokban.
De, Zalán és a kiscsajos nagyon cuki a képen.

Biztos büszke lesz apukája erre a képre.

Egy elő, szőke babával.
Én is pont a kajálásról akartam írni.

Mikor elkezdünk enni, nagyon szépen megy minden, de a végére, mikorra elég lesz, egyszerűen vagy elkezdi dobálni kifele az etetőszékből, vagy kiborítja. Mire végez, általában át kell öltöztetni. Nem lenne semmi gond, ha engedné, hogy a nyakába tegyem a szakállkát. de, nem...
Az egész ház a kajától úszik. Nem szívesen, de most is, hogy nem voltam jól, többet engedtem, mint amit szabadna. A hűtőből kilopja a macisajtot, most is a tv. szekrényre kente. Nem rég végeztem a letakarításával. A szőlőt egyenként a szőnyegbe tapossa.
Tehát az elmúlt napokba, nekem nagyon rossz fiú volt. Most nem nyűgös, hanem, kimondottan rossz. De olyan aranyosan csinálja, hogy sokszor csak bazsalygok rajta, pedig, nekem kell eltakarítani a romokat.
Ági!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Nekünk is voltak, csak cicis napjaink, nyűgös, hisztis napok. Én legtöbbször úgy védtem ki, hogy levittem levegőzni. Akár esett, akár nem. Rendszerint ez megnyugtatta, és én is kiszelőztettem a fejem. Tehát ne gubózzatok be. Nálunk is apa türelme fogyik el hamarabb.

Megtalálta a tőletek kapott naptár, le is nyúlta.
Az meg, hogy megy a hugicád, annak örülj. Legalább le tudod passzolni neki Dórit. Én többször teszem szegény öcsémmel, jó ott vagyok én is a közelben, csak nem én szaladgálok Manó után.

De akkor is, nekik még máshogy esik, türelmesebbek, mókásabbak, mert nem egész nap kell a gyerkőccel foglalkozniuk. Pl. Vegyél egy jó nagy fürdőt, míg ők játszanak a szobában.

Kajával ne foglalkozz, rendelj nekik pizzát.
Na megyek, mert még rengeteg munkám van.
Jók legyetek, vigyázzatok egymásra!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok