A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Babim: :D

Szezsó: ok. És fájdogálástól eltekintve hogy vagy?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi: köszi a kérdést, olyan sehogyse vagyok...szép nyugisan türelmesen, az esélytelenek nyugalmával várom a jövő hétfőt, hogy teszteljek, aztán abbahagyom a Duphastont, és jöhet a stimus hónap! :lol: Te meg pé-hez közelítesz :wink: Érzel valamit?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hahó!

Áfikám! Részvétem! :cry:

Bimi! Írok este neked, jó, mert most Miksa már nagyon követel! Pussz!

Átmentem Dunakeszire, mert felengedett az út, és vettem tesztet :wink: merhogy közben rájöttem, hogy az itteni gyogyitár holnap csak délután lesz nyitva. Nem kaptam Gravi HCG-t, ez Juva-lab akármi, de ez is 20-as. Holnap reggelre is betáraztam egyet. Ez a délutáni pisiből van:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIROM: Akkor ez most már hivatalos, ugye? :lol: :lol: :lol: akkor most nyilvánosan örülök!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

No, mlg azt felejtettem el írni, hogy beszéltem a doktorral, azt mondta, kezdjem el megint a Duphastont és jövő kedden mehetek hozzá.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirmi: délutániból is szép zebra, úgyhogy most már hangos GRATU!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szezso, nem érzek semmit. Van némi folyásom, lehet elkaptam vmit. Meg ez a hónap amúgy is esélytelen, úgyhogy .... előre!!!!

snufi

Szirmi, ez gyönyörű zebrus, GRATULÁLOK!

Baba, :) . Viszont mi a baja a májadnak? Remélem, hogy semmi komoly!

Pusza mindenkinek, megyek idegeskedni (a holnap miatt többek között). :?
Vendég

Köszönöm a dícséreteket mindenkinek, aranyosak vagytok!

Szirmi, délutániból ez nagyon szép! Azért várom a holnap reggelit is kismama! Gratula!

Babaimi, milyen vizsi lesz holnap, és mi van a májaddal?

Szezso, ez a középidős fájdalom nálad?

Kép
Kép
robcsi03

Még nem tudni, mi van vele, csak most ettől függ minden.
Szorítsatok!léccciiiilééécccciiiillllééééccciiii...

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso! MSN-re lépj már fel lécccciiii..írtam neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Szezsó!
1 év után, lehet még várnék fél évet, de 2 év után, már nem szívesen!

Szirmi!
Hip-hip-hurrrááááááááááá
nagyon örülök és gratulálok és éljen éljen éljen :)
sonjus

Sziasztok,
Szirmi: mai első teszthez : :twisted: a másodikhoz :lol: :lol:
GRATULA!!!

Mfpan: hát elég egyértelmű a hőd. :(

Coca, Éljenek a babók. Holnapra megy a drukk.

Robcsi, szép pocikád van ! :)

Áfi, részvétem :(

Babaimádó, szorítok szorítok szorítok.

Pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Zöldi ezt neked, hogy mint leendő cocák anyukája felkészülj:

"Agresszív kismalacot ébresztgeti anyukája:
- Kismalac ébresztő! Lassan fél 8 lesz!!!
Kismalac:
- Nem lesz!"

Kép
bettike
Eger

Szirmi! Akkor most már én is szuper, hiper gratula! :lol: :lol:

Athiz! De jó hegyes pocid van! :lol: :lol:

Robcsi! Neked is szép a pocid és milyen jó vékony vagy hozzá! :lol: :lol:

Babaimado! Gondoltam rád és még gondolok is! Szorítok és jelentkezz, hogy ma mit mondtak!

Kép
bettike
Eger

Bettike, táblák????

snufi

Robcsi: hát, ha úgy vesszük, mindig a luteális szakasz közepe körül kezd fájni... én mindig a mensi előjelének tulajdonítottam, de állítólag lehet a duzzadt méhnyálkahártyától...ez logikusabb is, mert a mensi még messze van. De azt hittem, ha Duphastont szedek, akkor nem fog fájni....Vagy pont a plusz progi miatt jobban fog :-(

Sonjus: én is így gondoltam, csak viszonyításként írtam, hogy tényleg sok lenne nektek az a fél év. Meg aztán Te már szedtél Closty-t, nem?

Bettike: :lol: :lol: :lol: át kell majd írnod agresszív kismalacOKra :lol:
Bővebben is jelentkezel?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Áfi, részvétem :cry: , gyere ha tudsz!

Szirom, hatalmas gratula, és élvezd ki terhességed minden percét!
( ÉN IS AKAROK)

Baba, remélem semmi gond a májaddal csak vaklárma volt!

Szezso, nem olyan rossz hír hogy 3 hónap múlva inszem! Legalább vmi kilátás a jövőt illetően. Te hogy látod? Bár én biztos vagyok benne, hogy addig kis Szezsó beköltözik a pocakodba!

Monyó, nem irigyellek a kórházi körülmények miatt!

Coca, holnapra megy a drukk!!++++++++++++++++++++

Akinek nem írtam annak bocsi kicsit összeszedetlen vagyok! :oops:
Lelkileg teljesen padlon vagyok és nem értem miért. Nem volt még ilyen velem, olyan hangulat változásaim vannak, hogy magamtól megijedek! :cry:

Kép
kata05

Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak elég ritkán.
Szirom!
Gratulálok, ez már nagyon erős így délutáni pisiből :D :D :D :D
Végre, eljött a te babód is! Elérkezettnek tartja az időt a startra :wink:
Zöldi!
Drukkolok a visszaültatéshez!
((((((( Többieknek ))))))

Kép

Kép
[/url]
stella40

Kata! Szerintem tudom mit érzel! Ez teljesen normális azok után, ami történt! De biztos túl teszed magad rajta! :wink:

Magamról:
Mindjárt rakok egy görbét, amire most marha büszke vagyok! :lol: :lol:
És már megint úgy lekattantam a témáról, hogy ma az egyik boltban vettem egy gyermekáldást segítő talizmánt, vagy mit, amit az ágy felé kell akasztani! :oops: :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Áfi! Fogadd őszinte részvétem! :cry:

Kép
bettike
Eger

Veramami?

Szilva?

Cicuka?

Lili?

Jól eltüntek páran... :shock:

snufi

Bettike, hozzám beírod majd, hogy Gravida-t és E vitamint szedek! Köszi!

Kép
kata05

Itt vagyok :D Próbálok visszaolvasni, de megint rengeteg új infó van. :lol:

Szirmi: HATALMAS GRATULA!!!

áfi: nagyon sajnálom, részvétem :cry:

babaimádó: nagyon szorítunk, remélem, hogy semmi komoly

snufi: a fertőzés lenne a hab a tortán :cry:

bettike: abbahagytam a gravidát és a gyógyteát. Ha rájuk gondolok is, elkap a hányinger :D :shock:
Helyettük beírnád majd a táblába: folsav, magne B6
Köcike!

magamról: a doki magnéziumot javasolt még a folsav mellé. Valószínűleg attól nem fáj a cicim, pedig már mensi előtt 1-1,5 héttel szokott.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Elvesztettem a fonalat - ígyhát általános drukk!

Kép
zölddisznó

coca: milyen fonálra gondolsz? Nagyon fájsz?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Neeeeem, csak most nem bíro aktívan követni a dolgokat.

Kép
zölddisznó

Áfi, nagyon sajnálom, gyere majd :cry

Kép
melcsi6

sziasztok
hát a nyírőbe délre mentünk, 1 óraor be is hívtak :x a lényeg, hogy minden vizsgálatot újra csinálnak, ami b. 6 hét alatt lesz meg. Ma megvizsgált Fülöp doi, rákszűrés és batériumvizsgálat, meg UH. Normál méhem van, és úgy látta baloldalon volt ovuláció, én is ott éreztem :) Szerintem szerdán vagy csütörtökön jön meg, és utána 3. napi hormonvizsgálattal kezdünk, mellette hepatitis és egyéb dolgokat is vizsgálnak. 3 kémcsővel csapolnak le :( ha csütörtökön jön meg, akkor szombat a 3. nap és 2 nap lesz vérvétel gondolom. Amint megjön, csörögnöm kell.
Valakinek közületek csináltak már méh baktérium vizsgálatot? Azt mondta, az nem tb támogatott, és 12000 pénz. Nem tudom, akarjam e ezt. A másik, meg mondta, hogy döntsem el, hogy hsg, vagy az ultrahangos átjárhatósági legyen. Az uh-s nem tb támogatott, és 37ezer. Azt mondja, hogy az pontosabb és fájdalommentes. De hát nincs pénzünk rá :?

Coca
küldöm annak a kis pici cocának az oszódási energiát :)

Szirom
csuda szép zebrád van :D Kép

Áfi
részvétem Kép

Bettike
a talizmán legyen veled :lol: drukkolok hogy szerencsét hozzon :wink:

Mindenkinek drukkhegyek akinek most nem írtam külön :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

Szombaton bedöglött a gépem, mára meggyógyították :)

Ma voltam a 4D uhán. Minden okés a babával, szabályosak a végtagjai, szervei mindene... De nem mutatta meg mi van a lába között :( Ugyanis a kis szaros törökülésben ül a méhemben ráadásul háttal :evil: :lol: :lol: A rossz büdös kölke :lol: . Köhögtett a doktor úr, meg rázogattuk, mozgattam mindent csináltunk vele, de nem mozdult. Ott pihegett bent és nem tudtuk kimozdítani. Ez van, de a lényeg hogy egészséges. majd legkésőbb szüléskor megtudjuk, hogy mi lesz :lol: :lol:

Bocs nem tudok visszaolvasni, megyek a csajokat altatom.....
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Többiek sziasztok!!!!

Nem tudok mindenkinek írni majd.

Eliza, mi volt a cukros vizsgálaton, túlvészelted a szörnyű löttyöt?

Szirmi, nem kerülheted el már a gratulációt, tiszta szívből gratulálok :D Ez nagyon tuti délutáni pisiből :D Lassan a te pocidat elemezgetjük majd :wink:

Cocácska, éljen :D Holnap szurkolok neked, nektek :D , gondolkoztál ikrekben? Örülnél több kis minicocának is egyszerre? :D

Szezsókám, én is néztem először :shock: , milyen tesztre gondolsz :shock: , lehet, hogy tesztelnem kellene? Azt hiszem az én teszt eredményem már annyira szemmel látható, hogy még két csík sem kell hozzá :lol: :lol: . Előfordul egyébként. Én is szoktam keverni néha a hozzászolásokat, sokan vagyunk :wink:

Péntek az utolsó nap elméletileg, de utána is hívhatnak telefonon, meg támogatnom kell az utódomat egy darabig, de lényeg, hogy már nem kell bemennem a jövő héttől :wink:

Athiz, egy kalappal holnapra :wink:

Monyó, a hőd nagyon jó, szurkolok a holnapi teszthez.

Bettike, milyen az a talizmán :D ,hogy néz ki?

Katica, holnap már könnyebb lesz, bele kell jönni a munkába. Két hét tömény betegség után nagyon le van gyengülve a szervezet.

Kata, remélem megnyugodtál, nem jó a hangulatváltozás, én kifejezetten ki nem álhatom magam olyankor és alig várom, hogy elmúljon. Próbálok ilyenkor félrevonulni, a fürdő is sokat segit, finom csoki, vagy bármi kényeztetés.

Mennem kell, még lehet, hogy benézek, de reggel tuti jövök.

Pusza mindenkinek, aki a nyálast szereti annak virtuális nyálas, aki a simát annak sima :lol: .

Melcsi

Kép
melcsi6

sziasztok!
hazaértem az egyetemről. visszaolvasok.

katica
katica30

Hahó!

Képzeljétek, ezt el kell mesélnem. Egyedül fürdettem meg Ceni kettő darab csaját, egyesegyedül!!! Na jó, barátnőm lefoglalta az egyiket, amíg én a másikat csutakoltam. :lol: És olyan de olyan jóóóóóóóó volt!!! Olyan kis jószagúak voltak utána, meg kis puhák... :D Imádom őket! :lol:

Melcsi, és mit fogsz csinálni a szülésig? Otthon ülsz, kötögetsz, horgolgatsz, ilyenek? :lol: :lol: :lol: :lol: Szép a szobátok!

Babaimi, jajj nekem, remélem, nem lesz baj, szorítok!!!
Holnap eseménydús napunk lesz.

Szirmi, ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI gratulaaaaaaaaaaaa!!!!! :D :D :D :D :D :D :D Holnap reggel is tesztelsz? :wink:

Monyó, reggelre +++++++++++++++++++ !!!!

Szezso, középidős fájdalom? A fejfájás? Én még nem hallottam ilyet rá... Ez durva, minden hónapban fáj a fejed??? Én meg is őrülnék.

Áfi, őszinte részvétem. :( Sok erőt nektek!

Coca, holnap már négyen lesztek! De fura ezt leírni! :D

Gaby, apának drukkolok a bioizéhez! Mi az a hsg? Basszuskám, mennyi sok pénzbe kerülnek ezek a vizsgálatok! :shock: :? Nemtom, mi az a méhbaktériumos vizsi. :shock:

Na menek, csörög a pizsama, meg éhes is vagyok. Jó éjt!

Kép
szilcsi

Babancs: tök jó, hogy ki tudtad venni a babánkat.

Zöldi: Drukkhegyek mennek holnapra! Szorítunk 10-kor!!!!!!!!!!!

Szilcsi: nem gond, ha nem látod a bébinket, majd élőben úgyis rakok fel képet, az már sokkal egyértelműbb lesz, csak erre még várni kell pár hónapot.

Robcsi: édi pocid van.

Áfi: részvétem.

Szezso: örülök, hogy neked is tetszik a leendő fiunk leendő neve.

SZIROM: GRATULAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Babaimádó: megy a szorítáááááááááás!

Bettike: a talizmán remélem szerencsét hoz, no meg egy bébit a pocakodba!

Gabi: a
Atya ég! Mennyi vizsgálat! Kitartást kívánok hozzájuk!

Enikő: szerintem azért hamarabb megtudod a nemét, mint a szülés. Majd megmutatja magát. Hol voltál 4D-n (klinika vagy kórház)? Fizetned kellett érte? Egyébként tök jó, hogy minden rendben a bébitekkel. Te hogy vagy? Meggyógyultál már?
szerika

Szilcsi
a hsg az a röntgenes ájárhatósági vizsgálat

Kép
gaby25

Az ígért meghívó:

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

hanna: szép a görbéd. :roll: mennek a drukkok++++

szezso: nem terveztem tesztet. maga lenne a csoda, ha pont ebben a hónapban jönne össze. na és neked teszt?

monyoka: nem tudnál magyarországon szülni? egy jó kórház megnyugtatja az embert. anyudnak drukk a műtéthez. drukkhegyek holnapra neked+++

melcsi: hol laksz, hogy hóesés volt ma? várod már a meló végét?

athiz: szépek a babarucik, szívesen nézegetek ilyesmit :D

szilcsi: szép sormintád van :D

panni: ilyen magas hőnél jön meg a piri neked?

gaby: drukk holnap apának ++++

szeri: köszönöm. hogy vagytok?

babancs: melyik béta-blokkolót eszed? az én gyógyszerem is az, csak nekem a dolki azt mondta, hogy nem ehetem, ha terhes leszek. :roll:

coca: :D :D :D mennek a drukkok+++++

robcsi: szép a pocid :D :D :D

áfi: nagyon sajnálom. részvétem :( gyere, amikor tudsz.

baba: az jó hír, hogy nincsennek ciszták. mi van a májaddal?

szirmi: hatalmas gratula :D én tudtam, tudtam :D

kata: légy vidám! :D

bettike: köszönjük a szép táblákat. hogy néz ki a talizmán?

gaby: muszáj mindent előlről kezdeni?
:roll:

ceni: örülök, hogy minden oké.

bocs, akinek nem írtam, de mindenkinek mennek a drukkok.

rólam: hát nem tudom, hogy jobb lesz-e holnap. ma az esti órámról ki kellett szaladnom, mert annyira köhögtem, pedig egész nap elég jól bírtam. mikor múlik már el? előbb már bőgtem is miatta. holnap kis zht írok, és még ma szereztem meg az órai anyagot. (sajnos előadás+ gyak részről is írunk) mennem kéne tanulni...

katica
katica30

hanna: bocs, elnéztem az ikont. ezt akartam rakni: :D

katica
katica30

Kata: végülis elég jó, hogy a dokim nem nyújt mindent a végtelenségig...különben én is abban bízom, hogy a stimus hónapok valamelyikében sikerül... :wink: Remélem jobb kedved lesz holnapra!

Szilcsike: a hasam fáj, nem a fejem :lol: :lol: :lol:

Enikő: gratula!

Katica: jövő hétfőn kell tesztelnem a Duphaston miatt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Azt hittem, hogy hülyének néztek majd a talizmán miatt! :oops: De ha ilyen kis kíváncsiak vagytok, akkor holnap ígérem rakok fel képet! :lol:

Katica! Akkor sok kakit neked holnapra!
Jaj és persze Athiznak is kakihegyeket! :lol:

Gaby! Nem értem, miért kell mindent előről? :roll: :shock:

Kép
bettike
Eger

Azt mondta a doki, hogy a decemberi hormonvizsgálat régi :shock: akkor a vérvétellel nem csak a hormonokat nézik, hanem más egyebet is. 21. napi hormonvizsgálatom meg nem is volt. Az átjárhatósági meg több mint 1 éve volt. Apának a kiskatonavizsgálattal egyúttal tenyésztést is csinálnak, és nei is lesz vérvétel. Mindegy, csináljanak meg mindent, csak legyen végre baba :D

Kép
gaby25

Snufi!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz. Nem tüntem el, minden nap követem az eseményeket, amik itt történnek.
Sajna, hogy Bettikének és Lilinek sem ÚGY sikerült akkor. Bettike irígyellek az erődért, ahogy átvészelted, ami veled történt.
Én a múlt hónapban teljesen kibuktam amikor +jött. Sírtam és ha a párom valamit mondott egyből bőgtem. Nagyon kivoltam.
Cocának drukk a beültetéshez,Monyónak az újabb teszthez.

Én babonából már csak akkor merek jelentkezni, ha valami már bizti, de addig is minden nap olvaslak benneteket és jó érzés, amikor valakivel valami jó történik

Kép
cicuka78

Bocsi.
A legújabb kismamának elfelejtettem gartulálni.
Szilcsihatalmas gratula!

Nagyon szépek a pocakfotók is.

Üdv az újaknak. Sok hasznos infót lehet itt olvasni és bíztató mikor tudjátok mások is támogatnak és bíztatnak benneteket.

Kép
cicuka78

Bettike: haláli a görbéd, ezzel a laposkúszással :lol: talizmán nekem is kell, úgyhogy minél hamarabb képet!!!!! Meg hogy milyen jellegű boltban lehet kapni.. :lol:

Cicuka: én már mensi előtt 1 héttel ki szoktam bukni, úgyhogy mensiig már rég kibőgöm magam :) néha kell, hogy valami továbblendítse az embert :wink:

Gaby: végülis a HSG-t egyszer már túlélted, most sem lehet szörnyűbb...én ha kellene választanom, a röntgenest választanám megint, mert nem fájt, meg a pénz miatt is..de az UH-s verziónál is valahogy belédrakják a kontrasztanyagot, nem? :?

Szilva: akkor Te is undort kaptál a teától? :lol: végre valaki más is, nemcsak én... :lol:

Na megyek olvasgatok még egyet, mielőtt bedobom a szunyát...

Jó éjt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok!
régen írtam nektek, de minden nap olvasgatlak benneteket!
szeretnék egy kis segítséget kérni.... 28-án nem kellene, h megjöjjön nekem :)
viszont az érdekelne, h szerintetek mikor teszteljek és milyen tesztet vegyek?? (nem vagyok túl tapasztalt és ahogy olvasom, nagyon nem mindegy, h milyen az a teszt)
:oops:
nagyon megköszönném a segítséget!
szép estét!
babszika

Szilcsi!
Nagy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:
babszika

Áfonya!

Részvétem apósod miatt!

Robcsi!

Aranyos kis pocakod van!

Ceni!

Sajnálom, hogy nem "tárulkozott föl" a gyerkőc. Én azt hallottam, hogy a lányok szégyenlősebbek, ha valaki lányt vár általában később mutatja csak meg magát. Te most fiút szeretnél jobban, igaz? :lol:

Melcsi!

Te még mindig dolgozol??

Katica!

Athenololt szedek. A terhesség első három hónapjában nem szabad béta-blokkolót szedni. A 4. hónaptól írhatja fel belgyógyász.
Én az elején Dopegytet szedtem. Az egy ősrégi gyógyszer, hát nem sok mindent ért. Most végre megint jó a közérzetem és nem megy 100 fölé a pulzusom.

Bettike!

Szép, ízléses meghívó!

Szirom!

Ez a teszt eléggé meggyőző, pláne hogy délután készült.

Más: vendégségben voltunk egy anyukánál. Nemrég szült, sajna császárral elég kicsi babája született. Megmaradt egy csomó homeopata készítménye, mert már nem volt ideje beszedni. Így megvettem tőle. Most van 2 csomag málnalevél-teám meg homeopata bogyók is. Mindegyik megkönnyíti a szülést, mivel felpuhítják a méhszájat - elősegítve a tágulást. Szülés előtt egy hónappal fogom elkezdeni szedni/inni.
Kismamik, ti nem vesztek ilyesmit?

Kép
babancs

szezso
múltkor engem altattak, mert eü küret is volt, és nem néztek röntgennel sem, hanem átfolyt az anyag, és v.honnan visszaszívták :roll:

Kép
gaby25

Melcsi, köszönöm!
Bettike, neked is a kakihegyeket! Remélem, használnak is! :lol:

Babancs, én is ittam teát, meg homeos bogyeszt szüléskönnyítőnek. Nem tudom, mennyit segítettek, de inkább most is fogok ilyet használni. Biztos, ami biztos! :wink:

Babszika, HCG-line teszt az jó! Szerintem!

Enikő, saját tapasztalatból kiindulva fiad lesz. Legalábbis velem u.ezt játszotta el a mostani babó. Ugye a 18. heti UH-on nekem is háttal csücsült, pont úgy, mint neked, és akármit csináltam, meg sem moccant. Na de kitoltam vele, mert a 21. héten már látszott mindene! :D

Bocsi a többiektől, de most már mennem kell! Jó éjt!
Vendég

jó reggelt!

ma 13.00-tól írom a kis zht.

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: