A la tortura ala én:
Ma voltam a Dévais beutalómmal annál az orvosnál, aki műtött, hogy adjon vérvételre beutalót.
Reggel 7-re mentem, elcsíptem, aztán leküldött vizitdíjat fizetni(?), de az automata elnyelte a pénzemet, és off lett. Így röpke 23 perces sorban állás után vissza siettem az orvoshoz, de az már akkor vizitelni ment.
Vártam 20 percet ismét.
Közben az asszisztensnő mondta, hogy ez így nem lesz jó, mert hormonvizsgálatra főorvsi pecsét kell(?), ez az új szabály.( brrrrrr)Oké, vártam a főorvosra, aki viszont azt mondta, nekem felesleges a hormonvizsgálat, mert azzal nekem nincs gondom nyilván, ha teherbe estem decemberben. Magyaráztam, hogy a lombikhoz akkor is kellenek az eredmények, erre ott hagyott. Akkor jött az én orvosom, aki közölte, hogy mégsem kellenek a beutalók, mert azzal a papírral, amit adott a Dévai, mehetek vérvételre!Ergo: feleslegesen ültem ott és fizettem!
Egyébként pedig nem értette, minek nekem a lombik, mivel ő csinálta a lapart, és jól sikerült, és a HSG-n ott akar ő is lenni. Ennek aztán különösen örültem, mert már ugye jön az én doktornőm, bejelentkezett egy nővérke, aki ápolgatott, hogy elkísér ő is, és nyilván ott lesz a röntgenes is. Kisebb népgyűlésre emlékeztető hangulatban lesz ezek szerint, na mindegy..csak lennék már túl rajta!
Az külön kaki volt, hogy a szülészeten egy csomó kismamát láttam, néha el tudtam volna rohanni...
Így a mai napom katasztrófálisan sikeredett eddig.
A vizitdíjas befizetésről pedig külön meg van a vélemyényem!
A mai jelszavam: éljen az egészségügyi reform!hurrá!akarom!