Csikken: köszike
Zöldi: igen tudom, de már azt hittem beültették és abból van eredmény. Akkor drukkolok a beültethető kiscocákhoz, hogy minél több legyen!!!!
Elizatbeth: kiskrapeknek nagyon tetszett az ötlet, remélem sikerül elintéznie felsőbb körökben.
Én is saját magam készítettem el a cukros löttyöt. A védőnők felírták receptre a glukózt, kiváltottam és abból kellett csinálnom. 2 dl meleg víz (hogy feloldódjon a cukor benne)+ igény szerinti citrom (nekem egy egész kellett) + glukóz. Én előtte este megcsináltam és hűtőbe tettem. Így másnap tiszta olyan volt, mint egy limonádé. A férjem is megkóstolta és ízlett neki
Drukk a jó eredményhez!!!!!!!!
Babancs: ahány ház, annyi szokás. Én olyat is hallottam már, hogy valakinek nem cukros izével nézték, hanem zsömle + tej… Ez barátságosabban hangzik, mint egy ilyen cukros lötty, főleg, ha nem te készítheted el. Azért langyosan és citrom nélkül lehet nekem se esett volna olyan jól.
Még közel sem biztos, hogy nem fogsz beelőzni, ezt nem mi döntjük el. És persze ez nem verseny a lényeg, hogy egészséges hőmérőzős babák szülessenek!!!
Snufi: agyam szita, semmi nem jut eszembe, de a Kiskuckó ötlet nekem is nagyon tetszik, meg Melcsi Játékkuckó ötlete is.
Szirom: jól megtréfált ez a teszt, nem semmi. Továbbra is hajrá két csík!!!!!!!! DRUKKKK!!! Szerintem ott az a Bébi!
Katica: natttyon jóóóóóóóó a görbéd!
Sonjus: nagyon bízok benne, hogy szerencsét hoz Neked ez a halacska, ezért említettem meg.
Édesítő helyett méz vagy juharszirup. Én is láttam ezt a műsort és ott ezt mondta a csaj, meg még nem tudom miket, de lehet Melcsi jobban emlékszik.
Melcsi: az én cukroslötyimben a cukor nem volt leülepedve, mivel nagyon szépen feloldódott.
Monyo: kiakadtam, hogy milyen a helyzet nálatok kórházügyileg. Felháborító!!!!
Gabi: A 22. napon az egy beágyazódás lehet?

drukk a Nyírőhöz!
Szilcsi: szerintem klassz a görbéd. Nem az a lényeg, hogy felmenjen 37 fölé a hőd, hanem a görbe alakja számít és a tied egy nagyon szép kétfázisú görbe. Én semmiképpen se temetném el helyedben ezt a hónapot!
Mfpan: aranyos vagy, köszi. Nem baj, hogy nem látod a gyerkőcöt, eddig nagyon kevesen vélték felfedezni, hogy mit is mutat a kép, még úgy se megy sokaknak, ha elmagyarázom… A lényeg, hogy mi látjuk a férjemmel.