Szép jó reggelt mindenkinek!
Gyorsan mielőtt elindul a nap
Kövecske,
én voltam akit Szrekuc említett, egyágyasban ráadásul császárral. Apa ott volt a szülésnél (egy üvegajtó másik oldalán) és ő vigyázott a babánkra amíg engem stoppoltak. Aztán egész estig együtt voltunk a szobámban aztán meg minden további napon is

Gondolom a közös szobákban ez nem mehet így. És az utolsó cérnaszálat még csomózták

amikor már elkezdtek tolni a babám felé, úgyhogy semmi antiszociális sokórás várakozás!!
Barbi,
szija - köszi a hiányolást

csak dolgozom és ha eddig azt hittem nincs időm, tévedtem mert volt. Most viszont már aligalig mert 3 napot bent töltök a mh-n aztán minden közlekedési szabályt megsértve száguldok haza, hogy fürcsi előtt még 1 órát játszhassak a deddel.

A másik két napon meg pótolom a "hiányzó" hármat.
Angi eszeget már mindent rendesen? Helyrejöttek a poci dogok??
Indi,
köszi, hogy te is hiányoltál

remélem már jobban vagytok, olvastam, hogy utolért a vírus titeket is! Láttam néhány képet a talitokról, ahol rengeteg édi kisbabuci volt köztük Domicsek is
Még egy nagyon régi témába olvastam bele - utolérendő önmagam - szerintem az agykontroll és az ezoterika nagyban különbözik egymástól, az agykontroll tudományos alapokra épült és arról szól, hogy hogyan bírjuk munkára az agyunk kitudja hány% nem használt részét annak érdekében, hogy elérjük a céljainkat. Én voltam tanfolyamon, és mindenkit csak buzdítani tudok rá. Én hiszek a dologban nálam működik.
Kisherczeg hol vagytok??? Annyira de annyira szomorú volt amit írtál és nagyon remélem, hogy azért nem jössz, mert pótoljátok a kiesett időt ugye??????
Rengeteg gyönyörű kisbaba a topicon! Már visszaemlékezni sem tudok a gyors visszaolvasás alatt hányszor mondtam, hú de szép!!! de Blaye ikrei - itt a vége felé- különösen emlékezetesek

gyönyörű babák és nagyon gratulálok!
Fibi,
házat még mindig nem adtátok el - látom
Votív,
nagyon szép voltál a bálon, és már mindjárt szülsz igaz?
Apatémában meg

akinek Apája még nem döbbent rá, hogy mit is kell csinálni egy ilyen picikével. (majd rá fog! ) A mi Apánknak muszáj volt, de úgy gondozza neveli imádja a gyerkőcünket, hogy soha jobb kezekben nem hagyhattam volna, (nem is hagytam volna) de kedden és csütörtökön ha én otthon, akkor ő a dolgai után jár és élvezi a "szabadságot" Hétvége meg együtt.
Olyan sok minden történt és rengeteg dolgot akartam még de most muszáj nekiállnom az előttem tornyosulónak

aztán majd lassan pótolom a "múltat"