Reggel már olvastalak benneteket Monyókára voltam kiváncsi, de nem írtam, mert időm az sajna nem volt.
Monyó
Eliza, én mégis úgy érzem, hogy sokat híztam, még van két három kemény hónapom és pont azok a hónapok, amikor jobban hízik az ember, már most gyomoridegem van, ha a védőnőre gondolok......Egyébként meg tök jól érzem magam, csak az nem hiányzik, hogy kiselőadást tartson....drukk a vércukor terheléshez.
Csikken, köszi, hogy leírtad a menüdet, hát, nem is tudom, én azt hiszem ezzel egy kemény fogyókúrát csinálnék. Ez nagyon durva. Bírtad végig ilyen mennyiséggel? Minden elismerésem a tiéd.
Purc, nagyon édi vagy, de nem vagyok vékony
Szirmi, 13 kg az nagyon jó szerintem. Én is a végétől félek... Lányok bocsi nézzétek el nekem, hogy a kg témával foglalkozom végig
Robcsi, az anyatejnél jobb nincsen. Az én emberem vagy
3 hónaposan banánpüré, atyaég.......
Áfi, jó, hogy örült a hírnek a család
Babaimcsi, pé közeleg......Harcra fel
Te Sonjus, hát milyen ez a görbe?
Athiz, remélem megnyugodtál, az ok szerintem teljesen egyszerű, terhes vagy
Babancs, köszi neked is a menüt, ez azért barátságosabbnak tünik, mint Csikkené, holnaptól én is megpróbálok valamit okozni, mert már türhetetlen az állapot.
Pannika, a hőm zuhan már megint túlzás a 37 teljesen jó még, nyugalom
Coca, gratuálálok a kiscocákhoz, de jó
Snufi, szia!!! Én is észrevettem, hogy nem vagy, de azt hittem, hogy elutaztatok vmerre, néha elvesztem a fonalat a leveleknél, rá sem mertem kérdezni miért nem vagy
Gaby, jó, hogy Te is jöttél
Ancsa, a 3 kg nem olyan rossz, het max fél kilót mondanak normális fogyásnak, drukkok mennek az újrakezdéshez.
Szerika, sziiiiiaaaa!!!!!!! Igen, jövő héten kezdjük és a következő hétvégén is megyünk a babaruhabörzére-gyerekexpora. Oda már jön anyu és anyós is, ők is akarnak vásárolni a babynek
Nagyon szuperul csinálod a plusz 5 kg nagyon jó. Nálad is fiú
Nagyon cuki a kisfiad, nálunk is ugyanigy mutatta magát, a lábacskái és kezei végig az arca előtt voltak.
Rólam: Ma nem csináltam semmi háziasszonyosat. Pénteken fél kettőkor eljöttem a munkahelyemről és nagy lemaradásban voltam, így ma délelőtt dolgoztam picit, hogy holnap ne legyen erős napom. Aludhatok sokáig.
Babó egész nap mocorog, majd kirúgja az oldalam. Kicsit nyűgüs vagyok én is, de vigasztal, hogy apával megint romantikus laptopozást szerveztünk estére az ágyból, így egymás mellett vagyunk és néha mutogatunk ezt azt egymásnak. Imádom a férjemet, mondtam már?
Puszi mindenkinek, holnap jövök.
Melcsi