Sziasztok,
Monyó, ne keseregj, szerintem is korai volt, főleg hajnali pisiből. Viszont, ha ki kellett hajnalba menned az jó jel
Coca, aztiiiiiiiiiiiiiiii, akkor már 3-at tuti vissza tudnak költöztetni, dejóóóóóóóóó
Szerika, jó, hogy jöttél. Édes a Balázs
Snufi, mizu?
Szirom, pihenj sokat.
Áfi, ne is mondd milyen pletykás a falu, nálunk otthon az Uramra meg a hugára azt mondták járnak

Különben annyira hasonlítanak, mint az ikrek, szóval le sem tagadhatják, hogy tesók. Na megmagarázni, már nem is akarták a falu lakóinak, hogy testvérek
Köszi mindenkinek, hogy mellettem vagytok, nagyon jó esett. Itt nem tudom mikor lesz terheléses cukor. Azt tudom, hogy a vizeletből mindig nézik. De azt nem, hogy ez ugyanaz-e
Bimádó, sok sok ölelés, remélem jobb kedved lesz. És a görbéd nagyon jó, szerintem a mai napot ne szalasszátok el
Klarissza, kézi meccsen voltál? huuuh de szeretem, marhára hiányzik, monjduk én főleg a csajokat csípem
Mindenkinek drukkok mennek ezerrel.
Sonjus, enyém párom nem ilyen türemes sőőőőt, általában egyedül kinézem, együtt megveszük

Abból nincs gond.
Ceni, holnap fotót.
Rólam: semmi izgi nem történt, kicsit ma is dolgozni kell. Cumit én sem nagyon akarok. Veszek egyet vésztartalékba, de inkább az első három hónapba, ha nagyon nem akar szegénykém lenyugodni, aztán csak megtalálja az újját, és onnantól nem lesz cumi. Én vagyok a gonosz anya

Legalábbis én így tervezem, meglátjuk a gyerek, mit szól majd hozzá haha

Én is eléggé ellene vagyok, pont a leszoktatása miatt, nekem anno nagyon nehezen ment... gondolhatjátok, ha emlékszek rá.