Sziasztok!
(a fenti igen bonyolult szónak 5x futottam neki - csak azért mondom, hogy legyen némi fogalmatok pillanatnyi elmeállapotomról... így péntek dél körül.)
Kata, simán lemondanék a kockahasról, ha szép nagy, jellegzetesen gömbölyödő pocakot növeszthetnék nyárra... Különben is, egyrészes fürdőruhám van (már nem úgy persze, hogy hol az alsót, hol a felsőt hordom

) és a virágminta miatt úgysem látszik, hogy kockákat, vagy hurkákat takar. Vagyis szeretem ezt hinni
Grillázs, a fehér telefont is ismertem... azért cserébe egy gyöngyszem öcsém gyűjteményéből: színes ásítás. milyen?
Gizmixxx? Mesélj, mi van!
Egyébként tényleg elég vidám itt a hangulat, nem túl jó a kifejezés, de az jutott eszembe, hogy fejétől bűzlik a hal (és rögtön elnézést is kérek). Dévai természete is biztos rányomja a bélyegét a topik hangulatára. Ő az első orvos, aki megröhögtetett azon a hülye vizsgálóasztalon.
Na, én ma nem nagyon írok már, az is félóra volt, mire ezt leírtam. Otthon átolvasom újra a betegtájékoztatót, hogy okoz-e a Duphaston diszgráfiát.
f