A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!!

Jajj,de jó látni ezeket az uh képeket!!Nagyon cukik!!! :D :D
Én jövőhét csütörtökön megyek a 12.hetesre!!Nagyon izgulok!!

A tábliba:márc.1. 12hetes uh.

Nektek kell fizetni a képért??
Mert nekünk egy ezres!! :?

Hajni.
Remélem jobban vagy!!!

Nekem ici-picit javult a helyzet,de estére még mindig elég rosszul vagyok!! :(

A szem dologhoz szólva:én a bal szememre tompalátó vagyok és 10 éve meg is műtöttek szemtengelyferdüléd miatt!!
Nem lézerrel,hanem rendesen vágták-varrták és ugye anyukámmal rögtön kérdeztük,hogy szülésnél ez mit jelent??
Azt mondták,hogy nyugi emiatt egy egész ovodát is szülhetek és mikor Melit szültem az orvosom is ezt mondta!!! :D
Nem is volt gond hálistennek!!!

Puszi!!

ancsi26

Sziasztok lányok remélem csatlakozhatok hozzátok.
Nekem már van egy kisfiam és most várom a másodikat.
Jövő hét szerdán megyek UH-ra.

A dioptriához annyit, hogy nekem 2,5-ös és a kisfiamat is természetes úton szültem. Szerintem, kb. 4-es körül kell vele komolyan foglalkozni. Egy viszont nagyon fontos, hogy a szülés alatt amikor nyomtok be kell csukni a szemeteket, különben bevérezhet. Ezt tapasztalatból tudom, én az utolsónál kinyitottam, hát nem kellett volna. :?

Gratulálok az UH-okhoz! :lol:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

A 12. heti genetikai UH-n kiderült, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van a babácskákkal!!! HURRÁ! :D :D

Andi!
Üdvözlet és GRATULÁLOK!!! :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Üdv Andi!

Tegnap volt a 12.hetes UH, és minden OK! :D sajnos nem láttam a MiniManót, de majd ha megyek a dokihoz, akkor megkuksoljuk! :D
A dokihoz legközelebb márciusban kell menni! Már alig várom! :D

A szemről én is hallottam, hogy be kell csukni erőlködés és nyomás közben. Egyik ismerősöm elfelejtette, jó sokáig csúnya volt neki.

Szép napot!
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!
Silka!
Nem nagyobb, a doki azt mondta pont a korának mgfelelő, 12 hetes :D
Ancsi!
Nekünk nem kellett fizetni érte :)
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

12 hetes kisfiunk.
Kép

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Anikó:én még nem voltam a kórházban.
Magándokihoz járok,Erdődihez,nem tudom ismered-e.A Rozmaring úton van a rendelése.Mi nyáron költöztünk ide Szolnokra,őt ajánlották.Én maximálisan elégedett vagyok vele,nagyon rendes és alapos.(Az sem mellékes,hogy nem kér sokat.)
Tegnap csinált hüvelyi és sima uh-t is.Szerintem a hüvelyit azért mert azzal jobban látni mindent.Mindkettővel megnézte a tarkóredőt is.
Anikó van már dokid?
Ha nincs én őt tudom ajánlani,ráadásul jól felszerelt rendelője van,nekem eddig semmi miatt nem kellett külön a kórházba bemenni.Kicsit sokan járnak hozzá,de gondolom okkal.

Ancsi:nekem még soha nem kellett fizetni a képért.Magától adta a doki,kérni sem kellett.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Üdv:Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

I. móni
Ez szuper! Már nagyon várom a képet.
Jajj kis aranyos emberke:) Remélem jövőhét pénteken én is valami ilyesmit látok :).

Silka
Én is álmodtam már a babával és nekem is lány volt :) és tudod mi a vicces nekünk is mindenki
fiút jósol a környezetünkben :).

Hajni
Sajnálom, hogy még mindig kerülget kis vukk :(.

Irina
Köszi az info-t :).

milénamóni
És ez máris látszott?? Hú de jó :) Gratulálok
Alig várom a képet.

Falevél
De jó :) Na ma csupa baba képet nézegethetek!! :).

Anikó
Most megnyugodtam. fúú Mert már az én pocakom is gömbölyűbb, mint volt. És hát a nadrágok fele szorít.
De azért a másik fele még jó :).

Ancsi
Nekem előre szólt a dokim és én is valami 1000 Ft-ra emlékszem a videó meg 5000 Ft.

Szia Andi
Üdv a csapatban :) Várjuk az UH-t :).

Vadvirág
Ez szuper!! :)

Mi már javuló állapotban vagyunk :). De azért még van ez a köhögés meg orrfolyás..de a javán már
túl vagyunk.
Vérvételre is eljutottam ma. Horror sokat kellett várni, de legalább ez is megvan. Eredmény jövőhét pénteken.
Ma vettünk komódot. Ebben lesznek majd Pindúr ruhácskái :).

Na puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Ügyesek vagytok! :D :D

Vadvirág
Vendég

Miléna!

Köszi az infokat. Igen, van dokim, már akkor volt amikor még terhes sem voltam. Emődi doktor úr. Nagyon meg vagyok elégedve, ő a Mátyás úton tartja a magánrendelését.
Nekem a 12. hetesre a kórházba kell mennem, nem tudom miért, pedig neki is tuti jó uh-gépe van. De már alig várom, akkor talán megnyugszok egy kicsit. Nem tudom olvastad-e, de én a terhességet 11 napos kórházzal kezdtem.
Erdődiről is sok jót hallottam, egy barátnőm nála szült és most a másodikat is nála fogja.
Felvetted a kapcsolatot védőnővel?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Én már voltam a védőnőnél 7 hetesen.Amúgy Emődi a dokim a terhestanácsadáson... :D Hétfőn megyek hozzá az SZTK-ba.
Ti merre laktok?Mi a belvárosban.

A héten tényleg megnőtt a forgalom itt. :lol:
Azt hiszem legközelebb a 16 hetes AFP fog ekkora port kavarni. :D

Puszi mindenkinek!

Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna!

Én most hétfőn voltam, vagyis 9 hetesen. Szerencsém van, hogy ugyanaz a tanácsadó orvosom, mint a magánorvosom. Én is hétfőként járok, nekem legközelebb márc. 19-én kell menni. A Sütőn lakunk. És te? Lehet nap mint nap egymás mellett megyünk el? :D

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Lányok segítsetek, ha tudtok!
Valaki írta múltkor,hogy halványbarnás folyása van.Volt ilyen valakinek még?Ha igen,nem lett gond ugye?
Nekem mióta terhes vagyok mindig bővebb fehérfolyásom volt,de ma reggel ez halványbarna volt.Vért nem látok sehol és a mennyisége is normális.Kicsit érzem a pocimat,de nem jobban mint máskor.
Kicsit megijedtem...
Ha nem múlik azért bemegyek az ügyeletre megnézetni.

Valakinek hasonló?Ha volt mit mondott rá a doki?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Anikó mi a Tófenék utcában lakunk.Szoktunk felétek sétálni,közel laktok. :D

Közben felhívtam egy védőnő ismerőst.Megnyugtatott,ez a 12-13 hét körül normális jelenség,ha más panaszom nincs.A méhlepény ilyenkor kezd teljes gőzzel dolgozni,ami megzavarja átmenetileg a hormonszintet,attól van barnás folyás.Ha nem vérzek és görcsölök,akkor nincs baj.Hétfőn azért a dokival megnézetem...
Ilyenkor azért valamennyire megnyugtat,hogy szedek első perctől vetélésmegelőző gyógyszert.
szek

Ui:Látom mindenki szorgoskodik,csak én vagyok itt.....Még jó,hogy tegnap megfőztem,mert ma inkább fekszek a biztonság kedvéért.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Gratu mindenkinek a jó hírekhez és az ultrahangos eredményekhez/képekhez!
Babócával mi is túlestünk a 12. heti vizsgálaton, tarkóredővel és a többivel minden a legnagyobb rendben. :D Képet egyelőre nem tudok feltenni, mert az egész videóra ment, de ha lesz, hozok. Nagyon megható volt látni a kicsikémet...

Miléna, szerintem ha csak egy kicsit is nyugtalan vagy a barnás folyás miatt, menj el a dokidhoz. Néha én is sötétebbnek látom a sárgás folyást, megszagolom (ha a szaga is változott a korábbihoz képest, akkor mindenképpen futás az orvoshoz). De ilyenkor jobb a nyugalom, és ezt csak a baba ellenőrzése biztosíthatja Neked.

Jut eszembe, nem tudom, kinek van időnként enyhe méhgörcse (nekem igen), az orvosom a Magne B6-ot ajánlotta, amúgy is jó a stresszre, nyugtatja a méhizmokat. Szóval nem csak fenyegető vetélés esetén ajánlott.

A legjobbakat mindenkinek!

Kép
Kép
irina

És még egy jó hír: úgy tűnik, a Schöpf-Merei megmarad! Hurrá! :D

Kép
Kép
irina

Anikó!

Visszakerestem amit régebben írtál.Én is Duphastont szedek,3X1-et.
Nekem is sokat kell feküdnöm,de nekem a méhem miatt.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina!
Hól hallottad, hogy a Schöpf-Merei megmarad?

Miléna!
Én csak azt tudom neked tanácsolni, hogy pihenj minnél többet, de ha legközelebb mész a dokihoz, azért mond el neki. Hogy-hogy nektek Szolnokon két orvosotok van?

Nyugtassatok meg ugye mindenkinek szoktt fájogatni a hasa?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Szia, Andi!
A Schöpf-Merei megmaradását az ott dolgozó orvosom mondta, tegnapelőtt állítólag az önkormányzat a fenntartása mellett szavazott. De megjegyezte, hogy persze semmi sem biztos -- hát ma el is hiszem.
Nekem szokott fájni a méhem (nem a hasam), ha erre gondolsz, időnként kicsit görcsöl, erre fel javasolta a dokim a Magne B6-ot, jó a simaizmok megnyugtatására (is).

Kép
Kép
irina

ma = manapság

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

beke andrea:aki magándokihoz jár,annak terhestanácsadáson ritka ha ugyanaz a dokija.Ez a két dokis helyzet városban gyakoribb.Nekem van egy dokim,de terhestanácsadásra a saját körzetembe kell menni.Ott más doki rendel,de ő nem vizsgál meg,csak kiírja a labort,ilyeneket.

andrea és irina:az én hasam is görcsöl néha,főleg két oldalon a csípőcsontnál.Erre a doki azt mondta,hogy ilyen idős terhesen normális,mert a méhszalagok kezdenek nyúlni.Szedek rá magnéziumot.Nagyon sokat járok pisilni is.Állítólag ha a pocink nagyobb lesz,lesz ez még rosszabb is,jobban fog húzódni..

Nem tudom ki mennyi Magne B6-ot szed,de nekem 1 dobozzal kevés ideig tart.A doki felírt most 10 doboz Magnézium citricit,ami annyiba került,mint 1 doboz Magne B6...
Ráadásul több magnézium van benne.Ezt azért írtam le,hogy tudjatok róla.Nem hiszem,hogy nagy különbség van magnézium és magnézium között.

Puszi:Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Miléna, köszi a tippet a magnéziumhoz (én is a számolgatással arra jutottam, mint Te: napi 2 x 2 szem normál adag, az 50-es - nagyobb - doboz így hamar elfogy)!

Kép
Kép
irina

Miléna!

Ha visszaolvastad láttad, hogy nekem volt barnás folyásom, kórházban is voltam vele. Nagyon féltem, hogy baj van, a mai napig nem vagyok nyugodt, holott tudom, hogy minden rendben van.
Nekem pici volt, de egyből hívtam Emődit és azt mondta, hogy egyből kórház. 11 napig bent is voltam, azóta kapom a Duphastont.
Szóval mindenképp javaslom, hogy kérdezd meg a nőgyógyászodat!!!
Neked miért kell szedned?

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Anikó:méhfejlődési rendellenességem van+hormonokat kaptam teherbeesés előtt.Nem volt semmi panaszom,de megelőzésre kaptam a Duphastont.Azóta is szedem.
Ha addig nem lesz nagyobb gond,megmutatom magam Emődinek hétfőn.
Gondolkoztam bemenjek-e ügyeletre,de annyira minimális és alig észrevehetően halványbarna volt,most már pedig ismét fehér,hogy úgy döntöttem várok.Mindent szedek,amit erre kapnék,ráadásul 3 hozzáértő ember is megnyugtatott.(1 orvos és két védőnő)
De ha bármi mást észlelek,rögtön bemegyek.

A másik:a méhemben van egy sövény,a baba a jobb oldalon van.Doki szerint a bal oldal teljesen hasonlóan működik,mintha nem lennék terhes.Duzzadtabb a nyálkahártya ott,előfordulhat mensi szerű vérzés is belőle.Mivel a baba rendben van,ha ilyen lenne valószínű onnan lenne szerinte.

De azért szerintem is jobb félni mint megijedni...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Lányok! A magnéziummal azért vigyázzatok, mert az arra érzékenyeknél (pl. én) a nagyobb dózis csúnya hasigörcsöket és hasmenést tud okozni.
Meddíg szeditek a duphasztont? Én úgy tudom, hogy azt csak a 12. hétig szabad szedni.

Miléna!
Gratulálok, hogy a sövény mellett sikerült teherbe esned.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Andi:én még jövőhétig szedem,vagyis a 14. hétig.Egyébként tényleg 12. hétig szokták adni.Szerintem amiatt,mert addigra a méhlepény elég hormont termel.Szerintem nálam így gyógyszerrel kicsit sok a terh.hormon,mert 2 napja fájdogál a fejem és iszonyúan bedurrant a mellem.(Gyanús,hogy a tegnapi folyásos dolgot is az okozta.)
Magamtól abbahagyni nem akarom,mert a doki csak jobban tudja mi a jó.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Móni, nekem is a vajas kifli a nyerő! :lol: Az tuti benn marad! Gratula a szép képhez! Tényleg olyan nagynak és mindene kivehetőnek tűnik...

Silka, nekem is van megérzésem a baba nemével kapcsolatban, de igazából nem tudom, mennyire reális. Bár mondták már, hogy boszorkány vagyok... :lol: Szóval szerintem nekünk kislányunk lesz. Persze ha végül úgy dönt, hogy fiúként születik meg, hát annak is nagyon örölünk majd. :lol:

Kaqk, a jógához kell valami előképzettség? Mert én előtte sem jógáztam, viszont amint jobban leszek valamit szeretnék tornázni (esetleg úszni).

Miléna!
Gratula a fiúcskához!!!!! :D És a Zétény nagyon szép név!!!!!!

Mi is beszélgetünk a MiniManóval. Én minden este, Apa meg ha épp eszébe jut valami frappáns!

Irina, én magnesi citricit szedek. Szintén a hasi görcsökre. És tényleg, mintha azóta nem lennék olyan idegbolond... :lol: Látom, közben Miléna is írta, hogy szintén ezt szedi. És tényleg a 10 doboz kerül annyiba mint a Magne B6. Csak elég nagy, és én utálom az ilyen bogyókat szedni... :(

Andi, nekem is fájogat a hasam (méhem), max 1 órát tudok állva-sétálva tölteni egyhuzamban. Utána le kell ülnöm, vagy feküdnöm.

Szép napot mindenkinek!
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Andi, köszi a figyelmeztetést! Nekem másfél napi szedés után a Magne B6-tól máris hasmenésem lett, úgyhogy csökkentettem az adagot.

Manófalvi, nem tudod, a magnesi citricit vény nélkül is lehet kapni a gyógyszertárban? A Magne tényleg túl nagy, alig bírom lenyelni...
Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Irina!

Azt a nőgyógyásszal kell felíratni,nekem is ő írta fel.Sajna az is elég nagy,ráadásul nem csúszós a borítása mint a Magne B6-nak... :?
Én 3X1-et szedek,semmi panaszom nincs tőle szerencsére.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kedves Miléna!
Köszi szépen az információt, akkor legközelebb ezt íratom fel!
Minden jót!

Kép
Kép
irina

Remélem ez a hasfájogatás hamarosan elmúlik. Az a baj, hogy nem emlékszem, hogy a Petykánál mennyi ideig tartott.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én délelőttönként már egész jól vagyok, csak délutánra készül ki a gyomrom és az egész hasam akkora lesz mint egy lufi.
Ahogy közeledik a szerda és az UH egyre idegesebb vagyok, már nagyon szertnék ott tartani! :?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

sziasztok!

Már rég olvasgatlak titeket, örülök mindenkivel, nézegetem a képeket a manócskákról!Én 11 hetes terhes vagyok menzesz szerint, viszont az Uh fura dolgokat mutogat, ezért nem mertem még jelentkezni hozzátok.
Most viszont tanácsért jöttem, főként tőled kérdeznék Miléna.Írod, hogy fájogat a fejed és bővebb folyásod is van.Én is szedek Duphastont 4 szemet egy nap és 3 napja nekem is szörnyen fáj a fejem és bő folyásom van.Írod, hogy lehet ez a túl sok hormontól.Én eddig erre a furi időjárásra fogtam, de bevallom eszembe jutott nekem is a gyógyszer dolog.
azt szeretném kérdezni, hogy ezt neked doki mondta, vagy mennyire megalapozott ez?Érdemes-e szerinted csökkenteni a gyógyszer adagon??

Köszönöm válaszod
mikiné

Sziasztok!

Irina, nekem is a nőgyógyász írta fel.
És utálom bevenni! Kész tortúra! (Egyébként is világ életemben rossz gyógyszer-evő voltam) Szóval kész szenvedés. Apa meg itt nevet, mert ő folyadék nélkül nyeli őket. Nekem meg 1 pohár innivaló is kevés... :?
Persze nem vészes, csak én kerítek neki ekkora feneket! :)

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Irina, nekem is a nőgyógyász írta fel.
És utálom bevenni! Kész tortúra! (Egyébként is világ életemben rossz gyógyszer-evő voltam) Szóval kész szenvedés. Apa meg itt nevet, mert ő folyadék nélkül nyeli őket. Nekem meg 1 pohár innivaló is kevés... :?
Persze nem vészes, csak én kerítek neki ekkora feneket! :)

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

bocsi, 2-szer ment el...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok, Lányok!
Remélem, MINDENKI jól van!
Egyelőre elfogyasztom a Magne B6-ot (óvatos duhajként napi 2x1 szemet), utána felíratom a m. citricit.

Nagyon felszabadító, hogy végre "lehet" beszélni a terhességről szélesebb körben is, engem már nagyon nyomasztott a titkolózás. De a munkahelyemen még nem mondtam. Nem tudjátok, van jogszabály vagy bármi, ami erre vonatkozik (ma hallottam valakitől, hogy 4 hónapos korig nem vagyunk kötelesek megmondani)?

Kép
Kép
irina

Szia, Mikiné, üdv a csapatban! :lol:

Kép
Kép
irina

Irina,
nem tudom, van-e arra szabály, hogy mikor kell már mindenképpen elmondani??? Mindenesetre ez ugye mhelytől és főnöktől függő dolog. Na meg munkakörtől is.
Én ezen már túl vagyok, mert szigorú fekvésre ítélt a doki a barnás folyásaim és az erős görcsök miatt, így kénytelen voltam 8 hetesen megmondani a főnökömnek, hogy most táppénz, és nem tudom, mikor számíthat rám újra? Ha egyáltalán a szülésig még munkaképes leszek... De mi is ki szerettük volna várni a 12.hetet legalább! De ez már így alakult! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Irina, köszönöm a köszöntést de végérvényesen pénteken szeretnék csatlakozni hozzátok, az Uh miatt.
Röviden magunkról.24 éves vagyok, van egy 3 éves kislányunk, túl vagyunk két vetélésen és most 18 hónap után Pcos-sel , bébike van ismét a pocimban, de nagyon félek a pénteki Uh-tól.
mikiné

Manófalvi, az egyik ismerősöm mondta ezt, de nem tudom, hogy tényleg van-e ilyen előírás. Remélem, egy munkaügyben és -jogban jártas fórumozó elmondja nekünk.

Mikiné!
Szorítok Értetek pénteken!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Mikiné:én bevallom védőnőként végeztem,bár még nem dolgoztam a szakmában.Ha valami gondom van,rögtön megkérdezem azért pár védőnő ismerőstől vagy dokitól.Biztos ami biztos alapon...
Ezt is megkérdeztem,de tanultam is.A hormonok hatása lehet fejfájás,bővebb folyás,mellduzzadás,általános terhességi tünetek.
Sok kismama iszonyú fejfájós terhesség alatt.
Én nem csökkentettem a Duphaston adagját.A fejfájásom mostanra végre elmúlt,a mellem sem fáj annyira,a folyásom is normális már.Azért is nem csökkentettem,mert ártani ennek ellenére nem árt,a babának jó.A másik pedig,hogy a saját hormonszint is változik valamennyire,nem állandó a szintje.Mi van ha kevesebbet veszek be és akkor lesz baj?

Szóval én inkább szedem tovább 3X1-el.Szerintem kérdezd meg a dokit pénteken...Főleg mert a fejfájás és a bő folyás is utalhat másra is.(pl.vérnyomás ingadozás,vagy a folyás enyhe fertőzésre)

Szorítok pénteken!!!Írj majd.

Puszi:Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Nekem azt mondta a dokim, hogy a 12. hétig kell szednem a Duphastont, utána fokozatosan elhagyni. Ez a jövő héten fog bekövetkezni! Nekem 4x1-et kell szednem, de már alig várom, hogy ne kelljen, így is 4 féle gyógyszert szedek, állandóan attól félek, hogy összekeverem. :roll:

Mikiné! Szorítok és várunk a fórumban!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Nincs a Munka törvénykönyvében olyan előírás, hogy mikor kötelező megmondani, hogy terhes vagy.
Viszont van egy un. "együttműködési kötelezettség" mely a munkavállaló számára is előírja, hogy minden olyan tényt, körülményt mely a jogok gyakorlása és a kötelezttségek teljesítése tekintetében jelentősnek minősül arról tájékoztatási kötelezettsége van.
Hogy 3 vagy 4 hónaposan mondod meg abba szerintem nem lehet belekötni. Ez egyéni elbírálás dolga. Azért nem tudnak a Munkaügyi bíróságra citáni, mert az előzetes komplikációk, vagy félelmek miatt te úgy itélted meg, hogy csak később mondod meg.
Egy sima felmondás esetén is maximum 30 napja van a cégnek helyettest találni. Ha csak az 5. hónapban mondod meg is van még 4 hónapja arra, hogy megtalálja az utódod.

Egyébként túl sokáig úgysem tudod titkolni, mert a gömbölyödő poci elég árulkodó. :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Szia, Timi!
Köszönöm a választ, megnyugodtam! :-)

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

én is úgy tudom, hogy nincs előírva mikor vagyunk kötelesek megmondani, de persze ugye az ember próbál korrekten a munkaadójához állni... ...még ha sajnos nem is kapja ezt vissza tőle. De ez már őt minősíti.
Én sem szerettem volna a 12. hét előtt megmondani, de sajnos a baba érdekében meg kellett tennem a 7. héten, hogy elkerüljek egy pakolást. Azt inkább nem kommentálom, hogy másnap feladták az álláshirdetést... ...titokban. Az a jó, hogy kértem a főnököm diszkrécióját, de sajnos már mástól visszahallottam, hogy tudnak a dologról... ...szóval ennyire érdemes korrektnek lenni.

Fejfájás: tegnap megint iszonyat volt, már lassan horpad a halántékom a folyamatos nyomkodástól. Este már a hányinger is rámjött a migréntől, úgyhogy elővettem a gyógyszert és ott szugeráltam magam, hogy még 10 percet adok a fájásnak és beszedek 1 tablettát. Ettól jól megijedhetett, mert el is múlt pár perc alatt. Valaki már szedett be vmilyen gyógyszert? Elvileg lassan már átcsússzanunk a 2 harmadba...

silka
silka

Sziasztok!

Anikó:a fokozatos Duphaston elhagyást hogyan csinálod?Csökkented az adagokat?

Silka:én még mindig nem mertem bevenni semmit...Pedig napokig fájt a fejem,néha iszonyatosan.Amúgy szerintem ez a hülye idő is bekavart,fronthatás van,az is okozhatja.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Silka!
Ma nekem is eszméletlenül fáj a fejem. Szerintem elöbb kérdezd meg az orvost mielőtt bármit beszednél. Nekem Petykánál rengeteget fájt a fejem, de inkább szenvedtem, most meg fogok próbálkozni a homeopátiával, az allergiámnál már bevált.

Ugyérzem egyre lassabban telik az idő, sosem lesz már holnap reggel, hogy túl legyek vágre az UH-on és minden rendben legyen!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Miléna!

Még nem tudom hogyan csinálom, de ezt mondta az orvosom. Gondolom jövő héten megmondja. :D

Annyira fini ebédet ettem ma, kár volt a wc-ben viszont látni.
Hogy van az, hogy iszonyatosan ízlik valami, és azt mégis kihányom???? Kár érte! :cry:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Kezdek jobban lenni a maroknyi b6 vitamintól. :)
Már csak reggel és este hányok, ez is haladás.

Ma megkaptam a kiskönyvem. :)

A táblázatot javítom és felteszem. :wink:

Mikiné:
üdv itt.
Majd szólj, ha a tábliba szeretnél bekerülni. :)
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást.

Elmesélem az UH sztorimat, ha érdekel titeket.
Pozitív teszt után 5 nappal elmentem Uh-ra:8 mm-es petezsák, egy hét múlva, 9 mm-es.Úgy gondoltuk, hogy ez a baba is meghalt.3 nap múlva hcg vérvétel, ami 6542 volt, tehát az alapján élő terhesség.Másnap hüvelyi Uh, amin kiderült, hogy él és már 18 mm-es a petezsák, 7 hetes terhesség.10 nap múlva kontroll uh, amin 19,3 mm-es petezsák, szívműködés látható:6 hét 3 nap.Megijedtem, a dokim azt mondta, hogy nyugi, hiszen él.Persze...
Elmentem egy másik dokihoz, aki megmérte és 18 mm a baba volt nem a petezsák megfelelt a terhességi kornak.Visszavittem a dokimnak a leletet, nem örült neki, szinte kinevetett.Pénteken megyek hozzá megint Uh-ra.
Mensi alapján 10-11 hetes terhes vagyok és még kiskönyvem sincs, nem mertem csináltatni.
mikiné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: