A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi!
Egyszerre írtunk! Gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma én is rakok felképet, legalábbis remélem.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabbó,
Úgy, ahogy vagytok... csak imádnivalóak!!! :D
Bizonyíték, hogy olykor képes aludni... Kép
vbea

Eni, imádom a dokikat: aludni kell, másznia kell, miért nem ül, miért nem jár???
Könyörgöm, mintha ezt befolyásolni tudnánk!
Nyugi, felnő az a gyerek! És annyira más az alvásigényük. Monduk nyilván nyugodtabb és kipihentebb lennél ey mormotával :D

Steffi, te is nagyon csini és szimpi csaj vagy! Nem aludt! Úgy látszik, túl jól van :evil:

mtunde

hú, de sok volt a termés megint. :shock:

mtunde: Mikolt 2007.02.05-én született

a név onnan jön, hogy legszívesebben Juditnak neveztem volna, mert én nagyon szeretem a nevem és még a férjem vezetéknevéhez is passzol, de hát azt nem akartam, mivel Ricsinél is megtagadtam, hogy ugyanúgy hívják, ahogy az apját ( 4. Tamás lett volna a sorban)
és hát valahogy egyik női név sem volt az igazi számomra (nehéz eset vagyok), és ismerünk egy baráti házaspárt, ahol a kislányt Mikoltnak hívják, továbbá egyetlen egy Wass Albert könyvet olvastam, és ez a név ott is szerepelt,pozitív szereplőként, és így megtetszett. amúgy ősi magyar név, de tényleg nagyon ritka.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok lányok!

Nem tudok mindent visszaolvasni,de az autósülés és a nyaralás megmaradt..szóval,

autósülés

Az első egy concord volt..egy hordozó 0-9 kilóig vagy hogy,aztán vettünk szintén egy concord trimax-ot,amit 12 éves koráig tud használni a gyerek,egészen attól a perctől,hogy kinőtte a hordozót.Ez nálunk kb 10 hónaposan következett be,akkor már simán menetiránnyal egyezően tudott ülni..mi nagyon szeretjük..

nyaralás
eni bébi,örülök,hogy ilyen bátrak vagytok:-))

nekünk bejött a debreceni aquaticum hotel,élményfürdővel,bébimedencével és volt kiságy,meg etetőszék meg stb.
aztán bejött nekünk Kréta is..mert repülővel jó közel van és Mnadula simán kibírta alvással meg cicvel,noha már másfél éves volt,de voltak ott apró babák is..
aztán bejött Rab szigete is..autóval kicsit messze,de jó sekély tengerparttal,bár ez most Benét nem izgatja még túlzottan,majd jövőre..

ha már ennyire ragszkodunk az évszámokhoz:1971 :( :oops:

és most arról,amiről nem szívesen mesélek,de nyilván érdelek egy párótokat:Borókám

Nincsenek jó híreim...valószínű,hogy nem műtik....mert nagyon nagyon beteg....egyszercsak el fog aludni....multiplex genetikai rendellenesség...
sajnos már enni sem eszik,illetve eszik a lelkem,csak emésztetlenül visszajön...
hogy miért tudok erről ilyen tárgyilagosan beszélni?ti is tudnátok lányok,ha 3.hónapja néznétek,ahogy a gyereketek(ne adja a jó isten soha,soha soha) kűzd az életéért hiába..tudom,hogy nem lehet rajta segíteni és elfogadtam a megváltoztathatatlant..elfogadom,hogy ő azért született meg,hogy ajándékba adja életem legszebb élményét..elengedtem,mert a marasztalással nem gyógyítom meg..segytek neki,ahogy tudok,de nem tudok neki új szívet,vesét,tüdőt és májat adni.

Egyre kérlek benneteket lányok,amennyi szűrés csak létezik ma Magyarországon,menjetek el....tudom,most sokan felszisszennek,végül is mindenkinek a maga dolga..csak az érzéseimet írom..ha egy icike picike kétely felmerül bennetek az egészséget illetően,menjetek..
én egyet biztosan tudok,nekünk nem lesz több babánk,mert nem tudják elhitetni velem(még a genetikai vizsgálatok sem)nem tudják garantálni nekem,hogy nem kell mégegyszer végigélnem ezt a szörnyűséget és fájdalmat..
csak rakosgatom ide-oda a babaruhákat,csak nézem a kiságyat és tudom hogy Boróka soha nem fog benne feküdni...nem akarom mégegyszer ezt érezni..

Fogok még jönni,...
csók,durca

Kép

Kép
durca

Durca!

Nem tudok mit írni... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Gabboka!
Nagyon aranyosak a lurkók! és Sári egy igazi nő ebben a ruhában! nagyon édes! :D

Steffi!
repülünk éppen :D

Vbea!
Nagyon trendi a frizurája! Nagy csibész a fiú! :lol: :lol:

Durca!
nem tudok mit mondani, csak a könnyeimet nyelem ... :cry: :cry: :cry: ha még nem mondtam akkor most mondom, hogy ha bármiben is tudnék .... akkor csak szólj! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Durca!

:cry: :cry: :cry:

Veled vagyunk, gondolunk rád, rátok, és maximálisan megértünk. Nehogy még te szabadkozz. Honnan tudnánk mi, hogy hogyan lehet egy ilyen dolgot megélni, elfogadni, stb...

mtunde

Nem szólok, de itt vagyok, Durci. Nagyszerű NŐ, FELESÉG, ANYA vagy... azt hiszem, mindannyian felnézünk Rád...
vbea

Durca!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz, Eni, Gabbo! Nagyon jók a képek! (ugye nem hagytam ki senkit?) Sri kész csajszi abban a ruhában!

Veronikusz
! Mi júniusban fogunk repülni Lénával. Hogy néz ki az út? Ő akkor 9 hónapos lesz. Az ölemben fog ülni? Vagy kössem én is magamra?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Durca!
Nálad csináltak genetikai vizsgálatot? Azt a koriombolyos vagy mi a fenét. Amikor a bocin beszúrnak magzatvizet venni. (amiben van magzati sejt amit vizsgálnak). :?: :?: Bocs ha pofátlan vagyok, csak hogy tudjam, hogy az jó-e vagy semmit sem ér. Mert én 34 lennék a 3. babánál és 35-től csinálják ezt a vizsgálatot. :idea: :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Cancannal mi van??? Tartja vele valaki a kapcsolatot?

mtunde

Zsófi!
Úgy tudom, hogy ha az öledben ül akkor nem kell teljes jegyet fizetni. Mi csak emiatt az út miatt vettük a kengurut. Meg talán ebben a mama hasán, jobban biztonságban érzi magát. Egy viszont nagyon fontos! fel- és leszálláskor ITATNI KELL!!!!!!!!! Fontos hogy nyeljen, különben a nyomástól bedugul a füle és sírni fog. Még jó hogy anno öcsém mellett még ezt is megtanultam. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! ÉN NEM AKARTAM ÉSZT OSZTANI! mert ez nagyon úgy hangzott. 8) 8) 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Mi már megvettük a jegyet, fapadossal megyünk. A vicces az, hogy a felnőtt jegy akciósan 0 Ft volt, a csecsemő meg 3990, viszont utána nem kell reptéri illetéket fizetni, így aztán megéri. Viszont akkor valószínűleg nem lesz külön helye. Lehet, hogy majd megkérdem a légitársaságot is. Az itatást már más is mondta, szeretném, ha akkor még szopizna, de hát bármi történhet addig... Akkor lehet, hogy viszünk kendőt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Egyáltalán nem hangzott észosztásnak, én kérdeztem, nagyon köszi a választ! Babakocsit gondolom nem lehet felvinni, ugye? És hordozót? Vagy adigra már nem fog beleférni?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Veronikusz!

Nem csináltattam genetikai vizsgáltatot,nem voltam még 35 éves a 20.hét táján...de miért is csináltattam volna,-gondoltam akkor és most is- hiszen egészségesek vagyunk,van egy egészséges,okos gyerekünk...De úgy látszik rosszul tettem..nem akartam kockáztatni egy vetélést...
Pedig ezt kimutatta volna az amniocentézis is a korionboholy bigyó nem tudom,és a 4 markeres vérvételes bigyó sem tudom,hogy kimutatta volna e...

Kép

Kép
durca

Eni!
Nagyon édes Benő!

Tünde!
:lol:

Veronikusz!
Nekem volt chorinbiopsziám, ha gondolod szívesen elmondom a dolgokat, priviben, nem akarok másokat ezzel untatni!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
mi Katát vittük a sport babakocsban, amit csak a gépen csuktak össze és vittek le. Ezért is kellett Szofinak a kenguru. Egy övvel a te övedhez kötik a lurkót. Ez kötelező. Nem tudom világosan írtam-e. A gyerek derekán körbemegy egy öv-szerű, amit egyszer átbujtatnak a tieden. Ha arra a kosárszerű autósülésre gondolsz, akkor az akkor kellene gondolom, ha külön ölése lenne. De ezt kérdezd meg!
Különben ekkor még Szofi is szopizott. Én vittem neki üvegben vizet. (csupa férfi volt az ALITALIÁN a légikisérő 8) )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Ismét Mindenkinek köszönöm az üdvözlést, nem akarok senkit kihagyni, azért írom így.

Steffi! :lol: Tudom, régi fórum-olvasó vagyok! :D

Durca! sajnos én sem tudok vígasztalót írni, lelki békét és megnyugvást kívánok! :(

Üdv.:
-Ktina-
ktina

Durca!
Én se csináltattam volna a helyedben. Sőt! ez nem életkor függő szerintem. Az unokatesóm még 25 se volt amikor genetikai okok miatt elment a baba 12 hetes terhese. Csak most kicsit beparáztam, mert írtad hogy mindenkinek ajánlod a genetikai vizsgálatot. Ha nálunk összejön, akkor én még 34,5 se leszek mikor megszületik.

Steffi!
Köszi, de most inkább nem stresszelem magam előre. De azért köszi. Ha mégis kell majd, megkereslek. :D Aranyos vagy.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Durca

:(( Nem lehet mit írni... Nagyon sok erőt Neked, Nektek!

Veronikusz

Nagyon szépek vagytok! Mondom én hogy itt vannak a szép babák és szép mamák!! :lol:

Eni
Nagyon édes!!!
Nálunk is volt ilyen sírós nap és én is nagyon megijedtem. Nem fáj a pocija. Azt is észrevettem, ha Jázmint nem fektetem le idejében akkor valahogy túl elfárad és nem tud elaludni, de komolyan. Egyetlen megoldás, hogy álomba sírja magát, mert ha nyugtatgatom még rosszabb. Ja és ezek után teljesen nyugtalanul alszik, félóránként felébred. Mondjuk csak kétszer volt ilyen, de az is szörnyű volt.
Én a Balatonnál tudok olcsó helyet. Balatonlelle, közvetlen vízpart, nagyon jó és olcsó. Mi nyáron oda megyünk két hétre legalább. Ha érdekel szólj és elküldöm a számot, mert tavasszal le kell foglalni a helyet.

Jube

Hát ez hihetetlen. Mi tavaly voltunk a Rácz tanyán és képzeld aznap reggel amikor utaztunk akkor tudtam meg, hogy terhes vagyok. Pozitív lett a tezst. Ezért jó élmény volt a Rácz tanya!!! :lol:

Gabó

Hú de szépek vagytok!!! Hát igen a bikák. Nálunk szinte mindenki az. Férjem, Öcsém, én, legjobb barátok. :lol: Ja nincs jutalék. :))

Manóka

Nagyon jó név a Mikolt! Főleg ha Wass Albertnél olvastad. Olvass még nagyon jó én imádom!

Tünde

Szerintem Heni tegnap volt én legalábbis beszéltem vele. Jól volt.

Merci

Remélem ma már nem jössz. :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Durca,
minden tiszteletem és szeretetem a Tiéd!
Csak csatlakozni tudok, ha bármiben tudunk segíteni...
Nem tudom miért teszi ezt a Jóisten, miért csak ilyen rövid időre küldi az angyalkákat.

Felhívtam a páromat, mikor olvastalak, ő is gondol Rád, Rátok sokat.

Masni
masni

Veronikusz,
meg kell enni a gyerekeidet, olyan aranyosak. És te is nagyon csinos vagy!

Sajnos a genetikai vizsgálat nem mutatja ki ezt a fajta rendelleneséget, az UH meg a 4markeres sem. Azért írom ezt ilyen bizonyossággal, mert egy kedves ismerősömnél is ugyanez volt a helyzet, az ő babája csak 2 hétig élt...
AZÓTA SZÜLETETT EGY EGÉSZSÉGES BABÁJA!

Vbea,
házbérlésre vagy appartmanra nem gondoltatok még? A Balatonon egy csomó szuper hely van! Mi Lellén szoktunk garázdálkodni, ott a Viktória panziót ismerem, azt hiszem 8.000 egy éjszaka, a www.balatonlelle.hu-n is vannak szálláshelyek. Azért szeretem Lellét, mert nem olyan nagy, mint Földvár vagy Siófok, de azért van egy kis főtér, néhány étterem. Szóval csöndes, de azért van valami élet :-)
Most látom, hopgy Jube írta a Rácz tanyát, jól hangzik!
Milyen pirinyó Bene, nagyon édes!

Gabi,
szépek vagytok!

Steffi,
ne bolondozz, semmi gáz, majd egyeztetünk. Lehet, hogy holnap mi is Kikázunk. Ha meg nem, akkor a héten valamikor átugrom, oké?
Volt valami érdekes az Ikeában? Martinnak hogy tetszett a kiruccanás?

Györgyi,
látom nálatok is Lelle :-))) Mi minden hétvégén ott vagyunk, remélem idén nyáron is így lesz.

Masni
masni

Durca
:cry: :cry: :cry:
Csak csodálni tudunk, hogy ilyen erős vagy!

KépKép
barimami

Györgyi, Masni!
Köszönjük. Tényleg itt vannak a szép babák és szép mamák!

Ja! bocs ha néha hibásan írok, de Szofi pár billentyűt kipattintott és nem sikerült minegyiket jól visszarakni. :(

elnézést ha már írtam, de még mindig úgy bosszant. Múlt héten a gyerekügyeleten kaptunk egy vényt, amin volt BNO-kód. Sajna ezt a patikában a gép nem fogadta el, habár az ő kisokosuk szerint is jó volt. KI KELLETT FIZETNEM A TELJES ÁRAT, hacsak nem akartam volna visszamenni egy beteg gyerekkel az ügyeletre. :evil: :evil: :evil: Nagyon fa....án működik a rendszer!
Arról nem is beszélve, hogy 4 doboz tápszer 8000 Ft. :evil: :evil: :evil: Elnézést, de hogy akarják növelni a népességet. Whiskyvel fogom Szofit itatni, attól jobban megnyugszik és még olcsóbb is. 8) :? Én már nem is tudom hogy kire kellene szavazni. Még azért a "K" önkormányzati bölcsiért is kemény pénzeket kell fizetni.

Elnézést a kirohanásomért, de így hogy szüljön az ember? Még egyszer elnézést. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
azon én is igencsak elcsodálkoztam, hogy a gyógyszer áremelés a tápszert is érintette, az 50%os támogatás helyett már csak 25% van rá.
No comment.

Masni
masni

Masni!
Ha esetleg ott vagytok dobj egy SMS-t és akkor összefuthatnánk! Legalább én is megcsodálhatnám az édes kisfiadat!!!!!

Ez az áremelés egyébként a popsikenőcsöt, mosdókenőcsöt is érintette, legalábbis a héten 2 popsikenőcs 1000valamennyi volt. Azért ez is elég durva! De azt én sem nagyon értem, hogy a tápszert miért kellett ennyire megemelni?!

Veronikusz!
Sejtettem én, hogy repcsin vagytok, csak nem mertem mondani, nehogy hülyének nézzen valaki 8)
A repülős téma egyébként engem is érdekel, de most már olvastam, kb hogy műkődik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Balatonlelle:
hallottam hogy valahol a Balatonpartot feltöltötték homokkal. Nem pont Lellén? Annak biztos örülnének a gyerekek! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Masni!
Hát az tény most már,hogy Martin nem bírja a hordozókát. Ez van. Odafele aludt egy picit, de nagy nyüglődések árán, aztán Tündéék felé végig sírt, csak akkor hallgatott el amikor odaértünk - nem értem miért?! - aztán hazafele majdnem végig sírt :( Hát ez van. Az Ikeá-ban nem volt semmi, utána sétáltunk egyet, azalatt is aludt.

Tünde!
Bene akkor jobban? Örülök!!! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Veronikusz,
de bizony, Lellén van egy strand amit feltöltöttek homokkal. Nagyon élvezik a gyerekek.

Steffi,
okay, szólok. Roland továbbképzésen van és későn ér haza, úgyhogy még nem tudtam megkérdezni mi a program holnapra.
Vannak babák, akik nagyon nem értékelik a hordozót. Majd ha "rendes" ülésbe teszed és tud nézelődni, biztos javul a helyzet!

Kíváncsi vagyok milyen éjszakánk lesz, ma kevesebbet evett Máté (190 gr) viszont magától elaludt!

Masni
masni

Köszönöm, lányok a segítséget. Lelle is, a Rácz Tanya is baromi jól hangzik. "Garázdálkodok" én a neten, csak tudjátok, jobban bízom abban, ha közületek azt mondja valaki, hogy "ez meg az nagyon tuti volt, mi kipróbáltuk". Káli-medencében esetleg ajánlat? Masni, hogyne! Az apartman is szupi, lehet, hogy barátnőmékkel mennénk családostul!
vbea

Sziasztok lányok,

Tünde,
én is 1971.

Zsófizsófi,
ősrepülős révén írok Neked: A babát a fel és leszállás alatt egy biztonsági ővvel az öledben KELL tartani, utána, ha már elértétek a repülési magasságot, és ha van üres hely a gépen, és pont mellettetek, akkor beteheted a hordozójába. Általában a hordozót felengedik, ha nem valami mikro gépről van szó.
A foglaláskor már szóljatok, hogy mekkora a bébi, és akkor elvileg már be lehet foglalni a helyeteket, mert nem mindenhol van a gépen dupla oxigénmaszk, csak általában elöl.
Jót tesz még, egyébként, ha szoptatod/itatod útközben, ne zavarjon semmi, mert a kis fülecskéjük szokott pattogni, és azt elég nehezen viselik.
Ja és a babakocsit a csomagon kívül számold, mi nem számítottuk bele a súlyhatárba. Bár ahol én dolgoztam az nem fapados. Lehet, hogy ott beszámolják.
No ennyi. Csak segítségként.

Durca kedves,
á ki sem bírom mondani, mennyire sajnálom ezt.
Igen, én is féltem ettől a korionboholy-tól és nagyon rondán bántak velünk a Schöpfben, de nekem elég rossz lett az AFPm és ezért mindenképp kellett. Ők azt mondják, 7 féle rendellenességet néznek.

Nagyon Veled érzünk, bár el sem tudjuk képzelni, min mész át!!!!

Lányok, pocakosok,
ha valaki megy biopsziára, akkor azt részletesen leírom neki, és akkor legalább nem az ismeretlen várja.
És én is üdvözöllek Benneteket!

Még jövök,csak visszaolvasok.
Szép estét!
Hurcia

Kép
hurcia

Hurcia, és a kerület? II. ???

T

mtunde

Drága Durca,
Még mindig nem tudom elhinni, hogy ez történik Veletek. A lányok már mindent leírtak előttem és csak csatlakozni tudok én is!!! Továbbra is Veled vagyunk! Nagyon nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!

Hát lányok én az idegenforgalomban dolgozom és amit eddig itt olvastam szálláshelyeket azok mind nagyon nagyon szuperek!!! Igaz kicsit húzosak az árak!!! Nem tudom valaki írta hogy Szállodaszövetséges kártyával rendelkezik!(bocsi nem emlékszem hogy ki volt) Ha üdülési csekkel mentek, akkor kérdezzétek meg, hogy a kettőt együtt elfogadják e, mert mi úgy jártunk hogy a kettőt együtt nem használhatuk fel. Élveztem nagyon!!!!

Puszi: Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Tünde,

I . kerület.

Gabbóka, Eni, Veronikusz,
nagyon édesek a babócák!

Veronikusz! Nem banya!!! :lol:

Szállodák:
mi Gyulán voltunk, bár még csak kettecskén, a Hunguest Hotel Erkel D épületben, és nagyon jó volt. Szerintem elég versenyképesek az árak, és nagggyon jó a kaja. És az élményfürdőbe simán at lehet gyalogolni (télen) fűtött folyosón. Nem kapok jutalékot:-) De oda visszamennék.
Voltunk a szintén Hunguest Répce Goldban Bükfürdőn, az is jó, elég puccos, viszont Gyulán nem a préri közepén volt a fürdő és a szállás, hanem simán be lehetett menni a városba.

Különben nekünk nyáron a Balaton a riviéra... (a férjem egész nyáron ezt énekli.. :-) ), csak imádunk ősszel télen is pancsikolni.

No most búcsúzom nézem a "jégtáncosokat".

Szép estét!
Hurcia

Kép
hurcia

Masni

Akkor majd Lellén összefutunk. :lol: A két hétben biztosan lesz hétvége.

Veronikusz
A fizetős strandon van ez a homokkal feltöltött rész.

Steffi

Gondoltam ma rátok, hogy hogyan viseli majd MArtin. Azért legalább túl vagytok a napon. Nekünk holnap holnapután lesz húzós. Látogató látogató hátán. :roll: Ja és még vásárlni is kell, meg főznöm. :(

Jó éjt!!!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Folyamatosan figyellek benneteket, de nagyon sok a munka az új helyen, ezért csak itthon jutok a Babanethez.

Durca! Igazából nem is tudok én sem mit mondani, az biztos, hogy felnézek Rátok nagyon! Iszonyú amin átmentek most, de hidd el Boróka tudja, hogy ha erre a kicsi időre is jött el közétek, a legjobb helyre született, ilyen édesanyára van neki szüksége, ebben a helyzetben a leginkább!

Nagyon mosolygok a Tescos pelus sikerén, hiszen nekünk is az jött be a fiamnál annak idején, s kicsit félve meséltem mindenkinek, hogy a Pampersen és a Tescoson kívül semmi egyebet nem bír a bőre. Akkor viszont még csak a fehér csomagolású volt. Most már tudom, hogy ki fogom a Picinél is próbálni biztosan.

Köszöntöm én is az új anyukákat, és leendő anyukákat. Azért örülök, hogy bővül a csapat, és a pocakosok tábora is. :-)

Az én adataim jók, ill. 1976-ban születtem. A kérdőjeles adatok továbbra is titkok számunkra is, talán a szülésznő személye kezd körvonalazódni a leginkább.

Március 11-én megyünk a 4D-s UH-ra, a javaslatotokra, ill. a dokim ajánlatára a Praxist választottuk. Már nagyon-nagyon várom a vizsgálatot.

Na, minden jót Nektek, ha nem is tudok hozzátok szólni, azért figyelek ám rendesen. :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Györgyi!
Jó főzőcskézést! (nem irigyellek :? ) Nem csodálom hogy sokan kiváncsiak Jázmin babára. Nagyon kis édes.

Ki is mondta, hogy tud egy jó helyet B.Lellén? megnézném ha van weboldaluk. Hátha oda megyünk augusztusban! :D

Hurcia!
Hol laktok az első kerületben? (ha nem vagyok indiszkrét?!) TE MÁZLISTA!!!!! :D :D :D A fél karomat odaadnám, ha vissza tudnék költözni. :lol: Édesapámék a Nephegyen laknak. Szoktatok arra járni?

Steffi!
senki nem nézett volna hülyének. Lehetett volna oceánjáró is. (sajna még nem nyertünk a LOTTÓN 8) :wink: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ja! ma vettünk LILA Tescos pelust. Nagyon feszítettem, mert én világosítottam fel egy ténfergő házaspárt, hogy nehogy Tesco Value-t vegyenek. Szóval learattam a babérjaitokat! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Lányok!

Köszönöm, hogy hiányoltatok, - bár írtam, hogy 2 napig nem nagyon leszek. Minden rendben, csak jó kis programunk volt. ( csütörtök-élményfürdő, péntek-Bécs)

Ma ugye gyerekek anyósnál, reggel együtt(!!!) adtuk be őket a férjemmel és együtt is mentünk értük. Anyósom úgy viselkedett, mintha semmi sem :!: történt volna. :shock: Én nagyon hülyén éreztem magam, mondtam is a férjemnek, hogy siessünk. Nekem ez így nem megy, minden szó nélkül túllépni..... hát, majd csak lesz valahogy......

Durca drága! A szívem leszakadt amikor olvastam a soraidat, nem tudok mit írni..... csodállak! Azt hiszem, ezzel minden elmondtam.... :cry: :cry: :cry:

Eni! Nagyon édes Beni, olyan kis manó...
Györgyi: Ma folyton Jázmin jutott eszembe Bécsben a H&M-ben, - nem mintha itthon nem lennének aranyos lányos rucik, de ott!!!!! Be kell szarni....Érdekes, amikor Szandi volt pici , a La Halle-ban( egyik kedvencem volt, már megszűnt ) állandóan a fiús rucikért voltam oda.

Én is ki fogom próbálni ezt a tescos pelust - bár mintha rémlene,hogy Szandival próbáltam és jól bevált. Nálunk most a libero és a huggies a befutó, és vettem 2 db os babylove-ot is, az is jó!!!!! Annak kicsit széleseb a lábaköze.

Steffi: megmondom őszintén elvesztettem a fonalat, hogy mi ez a sok nyűglődés Martinnal. Még mindig a pocija miatt szenvedtek?

Lányok, sorry akire nem reagáltam, de késő van, fáradt vagyok, 2 napja nem voltam.
Monacs Tőled külön bocsi - esküszöm, nem szándékosan nem írtam Neked eddig. :oops: :lol:

Vasárnap megyünk az első babaúszásra :lol: - kíváncsi vagyok milyen lesz. Benusom még mindig köhög, de semmi egyéb. Azért jövő héten odacsörgök a dokinak, főleg, hogy a 4 hós oltást még nem kaptuk meg - pedig lassan fél évesek leszünk!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Györgyi,vagyunk,
micsoda hős vagy! Látogatók és még főzés is!

Veronikusz,
a Viktória panziót írtam Lellén, szerintem van honlapjuk, de ha nincs, akkor a www.balatonlelle.hu -n keresztül eléred. A barátnőmék voltak tavaly ott kisgyerekkel és nagyon tetszett nekik.
Mi általában a kikötőben vagyunk, ott is van 4 kiadó apartman, azt hiszem 7ezer volt tavaly egy éjszakára. Ha szeretitek a hajókat...

Cancan,
kérjük az élménybeszámolót!
mit érdemes venni Bécsben?

Masni
masni

Isten éltesse sokáig a Jázminokat! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,

a Dózsa Gy térnél az Attila úton lakunk, és a Tabánba, a Kemál Atatürk sétaútra ( a Buzogány torony alatt)és a Tóth Árpádra viszem Balázst sétálni. Találkozhatnánk,ha erre jártok!
Általában ebéd (14 óra) után jutunk el sétálni.
De ha a lányok akkor alszanak, akkor egy délelőttit is be tudunk illeszteni a " táncrendünkbe". :lol: :lol: :lol:

Mi nagyon nem járunk a Tescoba,de felizgatott ez a pelus...

Gabbó,
jól látom, hogy a lányod inkább Rád hasonlít???!!!
Mások mit mondanak?

Szép napot!
Hurcia

Kép
hurcia

Jó reggelt!

Barbi!
10:50 Babavilág!!!!!!

Heni!
Pocifájás elmúlt, most jön a foga ezerrel és utálja a hordózókát.

Györgyi!
Gondolok Rád! És boldog névnapot Jázminnak!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Durca! Erőt és kitartást ezekben a nehéz időkben, nagyon sajnálom! :(

Szépek a babák és a mamák is!!!!

Boldog Jázmin napot!!!!

Steffi! Mi is nagyon kínlódunk a fogacskákkal, nekem eléggé megnyugtatja Kolost, ha cumit adok neki, Martin elfogadja?

Lányok! Ma reggel megjött a menszim :cry: Az természetes ilyenkor, hogy fáj a gátsebem is????
marcsim

Sziasztok Lányok!
Nagyon aranyosak a gyerekek. A lányom még mindig a korházban de javulás van, Viktor jól van 80-90g- okat eszik, alszik néha zsiványkodik.Már nagyon jönnének hazza de csak a jövöhét közepe fele várhatok ha igy gyogyul a seb és a láz elmarad. Midenkit üdvözöl Valentina és köszöni a gratulációkat és az együtt érzést. Hiányzik a csevegés neki de majd bepotolja ha itthon lesznek.
Mindenkinek szép napot kiván Valentina és Viktor nevében a Nagyi

valentina

Hurcia!
Ok. Remek ötlet. A Buzogány torony alatt van játszótér? Ott már rég sétáltam. Katát le kell szerelnem valahogy. 8) De lehet hogy viszek neki egy biciklit. Persze csak majd akkor lesz aktuális ha már nem vagyunk gethesek. :roll: :D

Steffi!
Kár hogy nem szereti a hordozót. Szofi még most is tök jól elvan benne. Már hónapok óta ő hintáztatja saját magát benne. Aztán ha megunja akkor egyszerűen kimászik belőle. :lol: Martinnak biztos már szük a tér és nem lát olyan jól belőle mindent. Kár. Rossz lehet (neked). :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Marcsim!
:cry: :cry: :cry: Sajnállak. Nevelőmamám szerint neki minden frontnál fáj a gátsebe. :?: :?: :?: Én nem tudom. Nekem soha nem fájt. De mindenki más. Persze reméljük, hogy csak az első alkalom ilyen és többet nem fog! :)

Valentina Nagymama!
Örülünk hogy szépen gyógyul Valentina és Viktor szépen fejlődik. Sok tejecskét! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: