A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

CateyeKép Köszönöm. Akkor szedem kicsit, hadd vasatagodjonKép

Kinga
Névtelen

Gitta Kép
Kérlek, majd javítsd az adataimat: 2c 34 cn van ma (az elõzõ azért nem jó adat, mert rosszul volt feljegyezve)
és rendszertelen ciklus 28-35 nap.

Köszi, Tinka
tinka

Tinka!
Javítottalak!

Aki nincs javítva, az nem jelezte a változásokat, azért van egy ugrás a tablicskuban!
Bocs, ha valaki rossz adattal szerepel!

Üdv:
Gitta
gitta

GITTA:elõször is gyors felépülést kívánok Neked! Az jó, ha nem stresszelsz annyit! Javíts légyszi: 38c 22cn. A 2. inszemnél tartunk.
Puszi,
Virág
Virág

ANDY:gratulálok a jó eredményekhez!! Olyan jó, hogy régi topicosaink nem hagytok el minket végleg! Jó újra meg újra hallani, hogy van remény!Kép
Virág
Virág

Sziasztok! Mi már két éve szeretnénk babát. Már voltam HSG-n ahol semmi problémát nem találtak. Most kapom a második kúra Gynevacot, és szedem a Clostylbegitet 2. hónapja. A progesteron szint nagyon alacsony, most voltam újabb hormonvizsgálaton. Ezenkívül hetente járok ecsetelésre, mert gyulladásom van. Állandóan fájnak, feszülnek a melleim és hányingerem van, olyan érzés, mintha egy nagy gombóc lenne a torkomban.
Szeretem olvasni ezeket az oldalakat, mert sok olyan dologról hallok, amirõl eddig még nem. Pl. szeretnék többet tudni a MACA VIBE-rõl. Ha valaki ismeri, szedte, kérem tájékoztasson róla. Elõre is köszi! Timcsi
Névtelen

Lányok!

Ti is nagyon hiányoztatok nekem. Kérdezgettem is Évát hogy ki lett azóta babás amóta elmentem táppénzre.

Rita!
Igen még mûködik az emilcímem és várom a leveled.
Kíváncsi vagyok hogy haladtok ti is. Ha jól emlékszem most indul nálatok a lombik?

Cateye!
Még nem tudom hogy fiú vagy lány lesz, de nekem teljesen mindegy csak egészséges legyen.
Igen jól emlékszel van egy kibírhatatlan kolleganõm, de mivel a helymre vettek már fel valakit így engem helyeztek el másik szobába. A lényeg hogy nincs már munkám se mert más csinálja most azt csinálom amit adnak. Eléggé megalaázó ez az egész, de úgy sem fogok itt maradni sokáig. Csak azért jöttem vissza hogy újra elmehessek táppénzre, mert akkor többet fogok kapni. Szóval jól leírtak itt engem, pedig nem voltam távol csak másfél hónapot.
Neked nagyon szorítok hogy sikerüljön az inszem!Kép

Virág!
Hogy tudnálak csak úgy itt hagyni benneteket! Olyan sokat töltöttem itt a Babaneten, hogy már hozzám nõtt. Ez hiányzott a legjobban.

Puszi

Andy
Andy

TIMCSI:olvasd el Leone mai 11.44-es hozzászólását + találsz infokat a felettünk található Hasznos tudnivalók... topicban!
ANDY:hagyd ott õket hamar, de addig is nézd a jó oldalát - legalább tudsz jönni hozzánk!
Virág
Virág

Sziasztok lányokKép

Néha én is bekukk, még ha nem is írok.

Gitta: kérlek javíts (nem voltál, amikor írtam, hogy megjött) ma vagyok a köv. ciklus 24. napján (az elõzõben 19 napra jött meg).

Virág, Cateye:ha mentek dr. SvarcihozKép, megkérdeznétek tõle, hogy úgy foglalkozik-e beteggel, hogy más kh.-ba jár? Ti. a köv. ciklusban el kéne mennem vhová PCT-re, de a Margitban ezt sem csinálnak. Orvost nem akarok váltani, de ezt a vizsgálatot (a hormonvizsgálatokkal együtt, amit a Margitban megcsinálnak) szeretném.

Az új munkám egész jó, bár még gépközelbe sem engednek(nemhogy kötözõbe), szinte egész nap körmölökKép Remélem nem kell csak sokáig ezt csinálnom (vagy ezért, vagy azért).
Már nem merem elkiabálni, de kinõttem az egyik cicifixemet, ami olyan épphogy jó volt rám. Jövõ héten úgyis kiderül (vagy beborul).

Andy: örülök, hogy itt vagy és adsz nekünk egy kis +++ enegiátKép A melóhelyet meg tojd le magasról, a bébi a lényegKép Meddig fogsz dolgozni?

Puszi mindenkinek:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!

GittaKép
Örülök, hogy itt vagy, kívánok neked gyors felépülést! Kakukkfû teát és kamillát igyál sokat mézzel!
Én 7. ciklus 24. napján vagyok, és sajna úgy érzem, megjön egy pár napon belül. Még szerencse, hogy rövidek a ciklusaim.

Én is ritkán járok erre, és valóban, jobb így. Nagyon hiányoztok, de erõt kell nekem is venni magamon, nem jönni mindennap. Ezért sem nézem senki Holdját, még a magamét sem. Ráadásul most lesz új munkahelyem és nem akarok rögtön babásan indítani. Igen, igen, nem felejtettem el, hogy 36 leszek. De ez a babagyártás nagyon stresszelt. A babó jön, amikor akar, nem számít, hány éves vagyok, ha meg odafönt úgy döntöttek, nekem nem lesz, akkor hiába gyötröm magam. De biztos lesz. Csak ki kell várni.

Nem vagyok negi, sõt, jó kedvem van, és lehet, hogy csak 38 évesen fogok szülni, de sebaj. Volt már ilyen a világtörténelemben. Úgyhogy mindenkinek sok sikert, mert jön az a babóca, csak akkor, amikor Õ akarja. És ezt nekünk el kell tudni fogadni. (lsd. Sejtjeink, Györgyi)

Puszi:
Krissi
Krissi

AndyKép
Vedd mostmár félvállról a melót, a bébi a fontos. Minden munkahelyen lekezelik a nõket, fõleg ha megtudják, hogy áldott állapotban van. Ezen túl kell lépnünk, mert nekünk már más a fontos az életünkben.

KrissiKép
Gratulálok az új munkahelyedhez, és sok sikert kívánok hozzá. A korod miatt ne aggódj, nem Te leszel az elsõ a világtörténelemben aki késõbb fog szülni. Ez nem koron múlik, hogy kibõl lesz jó anya. Aki szerintem a mi kálváriánkat végig küzdi az sokkal jobban fogja értékelni ha babája lesz. És úgyis leszKép

GittaKép
Azt hiszem most sokan döntöttünk úgy, hogy kicsit pihentetjük a babanetet, hogy ne stresszeljen minket. Azért néha nézz be, mert hiányozni fogsz. Gyógyulj meg hamar !

Sziasztok
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Köszönöm a kedves szavakat.

Puszi:

Krissi
krissi

Sziasztok,

nem tudom a sok dícsérõ szó után ki fordult még a Maca Vibe-hoz rajtam kívül, de üzenem és kérdezem is, hogy Másoknak is feszül az alhasa tõle??
Én alapvetõen nagyon hinnék ennek a Maca-nak, de megrémültem, még az inszemes felkészítõ szuriktól sem feszült így a méhem környezete és nem szurdaltak a petefészkek, ill. környéke.
Úgyhogy 5 nap után abbahagytam, holnap megyek új dokihoz, ha azt mondja cisztát lát, hát mérges leszek a Macára.

CAT, hát az jó, hogy az orvosod visszahívott, és látni fogja
csütörtökön a helyzetet, csak azt nem tom, mi van ha akkor sem reped meg?!

Eddigi, kettõ inszememnél, nekem sem volt a reggeli UH-n
megrepedve, holott elõzõ nap már poz. volt az LH teszt mindkétszer, ami azt jelenti, hogy hamarosan megreped, sõt Profasit kaptam, gondolom te is.

Nem tudom, lehet hogy gyszerek ellenére sem reped meg?
Azt sem értem, hogy ha páfrányos volt a nyál, akkor hogyhogy nem pozitiv az LH teszted.
Lehet, hogy már az LH tesztnek sem hihetünk?

Bubi
Névtelen

Sziasztok LanyokKépKépKép

GittaKép
Neztem a tablazatot, nagyon jol mutat az az 51.ciklusnap, de mar onszorgalombol belevagtam egy vadi uj ciklusba. Ma (01.14.)toltottem a 13. napjat. 18c 13cn

Ez a ciklus mar a bogyos ciklusok kozul valo, egy Clomifen nevu gyogyszert szedtem a 3.cn-tol a 7.cn-ig. Itt Finnorszagban nincsen Closty es Serophen, itt Clomifen van. Utananeztem az interneten: ugyanaz a hatoanyag csak mas neven forgalmazzakKép
Es mi is MacazunkKép Biorobot mar javaban szedi es en is kovetem hamarosan.
Szoval nalunk is elkezdodott valamiKép

Lombikos es inszemes Lanyoknak nagy-nagy drukkancsKép Es termeszetesen a tobbi topiklakonak szintugyKépKép

Galuska

KépKép
galuska

Lányok Kép
mindenkinek megy a sok pozitív energia, hiszen nekem most olyan sokra nincs szükségem májusig Kép, addig minden energiám a tiétek Kép Reménykedem, hogy akkor már egyedül leszek a csatin Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta!
Örülök, hogy végre Te is itt vagy! Légyszi javíts, köv. ciklus 6. nap
Köszike!

Elkezdtem az 5. Clostis hónapom! Szerintetek meddig lehet ezt csinálni? És utána mi lesz?
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!
Tegnap végre elmentem dokihoz.
Most kivételesen 10 percen belül bejutottam hozzá, csodálkoztam is, mert sokan voltak. Valószínû a másik dokihoz vártak.

Egybõl mondta, hogy ez a ciklus nem normális, és így nem lesz babám.
Meg kell várnom a következõ menzeszt, ami a 40 napos ciklust figyelembe véve február 13-14-én várható. A menzi 3. napjától el kell kezdenem szedni Serophene-t (lehet, hogy nem jól írtam) a 7. napig. Utána félidõ elõtt, várhatóan 24-én megnéz UH-n, hogy lesz-e peteérés. Ha használ a gyógyszer, febr. 28-án várható pé. Kérdeztem, hogy van-e mellékhatása. Azt mondta, hogy túlstimuláció elõfordulhat, de ilyen adagnál nem valószínû. Ezért kell megnézni UH-n, és figyelemmel kísérni. Apránlént lehet felépíteni a gyógyszeradagot, ha ez az adag nem elegendõ.
Mondta, amit persze tud az ember, hogy ne idegeskedjek, legyek türelemmel. Van egy egészséges gyerekem. Jön majd a következõ.
Túl vékonynak tart. Azt mondta, ha nem vagyok súlyomnál, a hormonok elmehetnek.

A rossz, hogy febr. 5-23 között külföldön lesz. Nagyon remélem, hogy most kivételesen tartja magát a ciklusom a 40 naphoz, mert ha elõbb jön, nem fog tudni megnézni idõben.

A hõm nem érdekelte, legyintett rá.

Bocs, ha hosszú votlam. Tud valaki mondani errõl a gyógyszerrõl valamit? Mert itt elsõsorban a clostit szeditek.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Andy! Kép De jó, hogy jelentkeztél! Gyere gyakrabban. Kép Örülök,hogy jól vagy(tok). Kép A melóhellyel meg tényleg ne foglalkozz! Ugysem leszel már ott sokáig!

Cat! Ennyi szuper akcióból más nem lehet csak baba! Kép Egyre szimpatikusabb lesz a dokid! Kép Ha elöbb szólsz, akkor én szivesen mentek volna hozzád UH-ra. Nálam ez a ciklus ugyis kimarad a sielés miatt. Kép

Gitta! Gyógyulj meg gyorsan! Kép

Nelli! Hány kg vagy? Szerintem én is nagyon vékony vagyok, de eddig nem mondták, hogy gond lenne. Kép

Puszi!
Andi
andi28

OrsiKépKöszi az energiát!Ránkfér...
Gitta,AndyKépJó,hogy végre jelentkeztetek!
NelliKépJövõ héten én is elmegyek orvoshoz,és a következõ ciklusban talán már gyógyszert is kezdek szedni.Nekem is van egy egészséges gyerekem,de türelmem az sajna már egyre kevesebb (már ami a kistestvér érkezését illeti).A lányok itt ha jól olvastam jobb gyógyszernek tartják a Serophent mint a Clostyt,csak állítólag drágább.Tényleg,melyik mennyibe kerül???
LányokKépMár két napja is aggódtam a hõm miatt,de azóta sem akar leesni.Szerintetek mi lehet az oka?:
1.cn 36.8
2.cn 36.8
3.cn 36.8
4.cn 36.65
5.cn 36.75
6.cn 36.7
8.cn 37
9.cn 36.75
10.cn 36.75
11.cn 36.75
12.cn 36.7
13.cn 36.9
14.cn 37
15.cn 36.9
Itt tartok most.A ciklusaim rendszertelenek,de eddig az elhúzódó ciklusokban is leesett a 10.cn-on 36.5-36.6-ra a hõm.Most miért nem???Gyógyszert nem szedek.LH tesztet a 10.cn-tól csinálom,és ezidáig -.Ha valakinek van ötlete mi okozhatja ezt a magas hõt,kérem segítsen,mert nagyon aggasztKép

krisztinkeKép
krisztinke

Krisztike Kép
elõször is szerintem nyugodj meg! Kép Nem vagy megfázva egy kicsit?? mert akkor az szinte értékelhetetlenné teszi a görbédet. Az meg, hogy a 15. napig nem esett le még nem jelent semmmit, leeshet a 17.en is.... szerintem ne foglalkozz most ezzel, majd 1 hét múlva kiderül, ennyi idõ alatt majd csak leesik valamikor! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta! Szerintem a ciklus 41. napja lenne nálam, de közben ma már a 2 cn van. Pedig de jól nézett ki ez a nagy szám!

Köszi

Karmen
karmen

OrsiKépKöszönöm a megnyugtató szavakat!Valóban meg vagyok fázva,de napközben még csak hõemelkedésem sincs,így nem gondoltam arra,hogy a reggeli hõmet estleg befolyásolhatja a nátha.Ezek szerint akkor ebben a hónapban csak az LH teszt erdményére hagyatkozhatok...

krisztinke
krisztinke

Krisztike Kép
a táblázatban lévõ 5. ciklus valós adat??? (ha, igen, akkor ugyanabban a ciklusban vagyunk Kép) Ha az, akkor tényleg ne aggódj. A nátha tényleg befolyásolhatja a hõdet, mert akármennyire nincs is napközben lázad ill. hõemelkedésed, a szervezeted azért küzd a bacikkal, ami hõt termel, tehát a reggeli érzékeny ébredési hõdet valószínûleg megnyomja felfele.

A másik amit tapasztalatbõl kérdezek már, a párodat megvizsgálták már??? Ne haragudj nem emlékszem az elõtörténetedre, mert így vizsgaidõszakban erre már nincs kapacitásom. Ha még nem, akkor megérne egy próbát.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKépKöszi,remélem tényleg csak a nátha.Az 5.c valós adat.A férjecskémmel nem hiszem,hogy gond van:a kisfiam elsõ próbálkozásra megfogant (most 16 hónapos),a "kistestvére" augusztusban szintén,csak sajnos nem maradt meg,pontosabban nem ágyazódott be-az orvosom szerint a prolaktintól,ami a szoptatás miatt volt magas a szervezetemben.Innentõl számítva 5.c,amibõl egy védekezõs (Norcolut) hónap volt.Így ez a 4. spontán próbálkozós hónapunk,ami tudom,hogy nem sok,én mégis türelmetlen vagyok.Szülés elõtt sosem voltak nõgyógyászati problémáim.Szülés után 8 hónappal jött meg elõször a vérzésem ,40-50 naponként,augusztusban mégis terhes lettem,de sajna nem maradt megKépA Norcolut lerövidítette a ciklusokat,de továbbra is rendszertelen,27-35 nap közt mozog (elõtte mindig 25-26 napos ciklusaim voltak).Ezért gondolom,hogy velem van a gond.
Elnézést,hogy ilyen hosszúra sikerült a "kórtörténetem",nem akarlak untatni...

krisztinke
krisztinke

Krisztike Kép
nem untatsz, addig sem kell vállalati pénzügyeket tanulnom Kép A párodat csak azért mondtam, mert augusztus óta is össze lehet bármit szedni, és a vizsgálat nem tart sokáig, és nem fájdalmasKép. Ha vele minden rendben van, akkor is jobb tudni... szerintem. Bármikor, ha eszembe jut, hogy mi lenne velünk, ha októberben nem megyünk el vizsgálatra, arra gondolok, hogy milyen jó, hogy elmentünk. Ha nem tettük volna, akkor csak valamikor mostanában, vagy késõbb derült volna ki a párom betegsége, és akkor a kezelést is csak sokkal késõbb tudták volna elkezdeni. Ezért én úgy gondolom jobb megnézetni.

A ciklusod tényleg elég rendszertelennek tûnik, de ha a görbéd jól alakul, akkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy valami baj van.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKépIgazad lehet,felvetem a férjecskémnek a vizsgálatot.Egyébként nálatok "csak" a párodnak van gondja?Ha nem vagyok indiszkrét, mi a baj,és hogyan kezelik?
Írtad,hogy van már gyereked-õ mennyi idõs?Könnyen összejött?
Pénzügyet én is tanultam-valóban nem túl felemelõ...Kép

krisztinke
krisztinke

Orsi,
Írtam neked mailt magánban dokival kapcsolatban.
Elõre is köszi a segítséget.

Alena
alena

Krisztike Kép
nekünk még nincs gyerkõcünk Kép Augusztusban volt az esküvõnk Kép mi azóta próbálkozunk.
A páromnak van egy gyulladása, ami miatt leesett a spermaszáma, és az életben lévõ spermácskák is szinte moszgásképtelenek, vagyis a megtermékenyítés esélye egyenlõ a nullával. Elõször októberben kezelték, mint utólag kiderült, nagyon drágán, nagyon félrekezelték. Új orvost decemberben találtunk, aki januártól folyamatos ellenõrzés mellett, antibiotikumos kúrát javasolt... Ez fog elkezõdni talán a jövõ héten. A doki szerint 2-3 hónap minimum, vagyis legközelebb talán május lehet nálunk akciós hónap.
Egyenlõre úgy tûnik, hogy csak neki. De az orvos ellenõrzi az én hõgörbémet is, hogy a kúra alatt kiderüljön, ha esteleg nálam is van valami gond, hogy ne májusba kezdjük ezt el orvosolni.
Röviden Kép ennyi.

Mi az elsõ babára várunk... de elkeseredve már nem vagyunk, mert jó orvoshoz kerültünk, és már csak idõ kérdése a baba. Valamint találtam még egy jó dolgot ebben a csúszásban, így a baba valószínûleg az ötödéves vizsgák után születik meg... korábban aggódtam, hogy hogyan fogok vizsgázni, ha pl. 1 hónapos a baba, de ezen már nem kell Kép

te egyébként otthon vagy a fiacskáddal?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKépIgen,itthon vagyok Vele,és terveim szerint még pár évig itthon is maradok.Egyébként nagypocakkal fejeztem be a másoddiploma képzésemet,és nem okozott problémát,de néhány hónapos baba mellett már valóban nem lehet leányálom a tanulás.
Elnézést a feltételezésért,összekevertelek Nellivel-neki van már babája.De remélem hamarosan már Nektek is leszKép
A férjecskéd problémájának voltak tünetei,vagy csak "véletlenül" derült ki?

krisztinke
krisztinke

Krisztike Kép
Teljesen "véletlenül", ennek semmi tünete nincsen, nem fáj, nem éget.... Csak a spermavizsgálaton derült ki. Szerintem ezért sem árt megnézetni.

Én még csak az elsõ diplomára gyúrok Kép de ha minden igaz, akkor jövõre meglesz. Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krisztinke! Jó, hogy az orvoson gondolkodsz! Ne húzd az idõt, ha elhúzózó ciklusaid vannak. Én se bántam meg. A dokim azt mondta, hy valakinek 36 napon túli a ciklusa, az már pé nélküliséget jelenthet.

Andi! Most már nem vagyok annyira vékony. 173 cm, 56 kg vagyok. 1 évvel ezelõtt 51 kg voltam. Valószínû ez borította fel a hormonjaimat. Én a szülés elõtt 61-63 kg voltam, de tornáztam. Most nem vagyok a súlyomnál.
Ha Te egyébként is ilyen vagy, ne törõdj vele. Ez csak annál gond, akinél nem normális.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Nelli: Azzal nem értek egyet, hogy akinek 36 napon túl jön meg a menstruációja annak nincs peteérése.Én élõ példa vagyok ennek ellenkezõjére. Nekem kb. 3 évig volt úgy ,hogy 2 hónapot is késett. Most 4 hónapja beállt 42 napra. A 43.napon vettem terhességi tesztet és pozitív lett. Holnap megyek ultrahangra. Én nem mondom, hogy nem kell kivizsgálni,de néha úgy érzem feleslegesen nyomnak tele hormonokkal. Én három éven keresztül szedtem mindent és viszgáltak. De soha semmi hibát nem észleltek. S akkor döntöttem úgy ,hogy nem foglalkozom a kérdéssel.Megvettem a
"Természetes családtervezés c." könyvet nekem sokat segített. A hüvely váladékból például megtudtam állapítani mikor van peteérésem és akkor mindent bele. Persze azt nem mondom, hogy mindenkinek segít de nekem bejött. S még egy jótanács nektek, kevesebbet kell gondolni arra,hogy nagyon szeretnék gyermeket. Tudom nehéz megállni,de higyétek el néha segít. A saját családomban volt arra példa,hogy a lányt 10 évig kezelték 5 lombikbébi programon vett rész és semmi. Úgy döntött elég volt . S rá két évre kislánya született. Ne legyetek elkeseredve. Tudom, hogy minden ember más. De higyétek el sikerülni fog mindenkinek. Én tudom könnyû beszélni,hiszen most én is rettegek mi lesz holnap! Mindenkinek nagyon drukkolok!

Puszi:Julika
julika

Julika! Nem azt írtam, hogy nem lehet pé, hanem valószínû, hogy nincs. Vagy nem minden hónapban. Nekem, mint laikusnak is abnormális volt a 40 napos ciklus. Terhességem elõtt is 33-35 napos ciklusaim voltak, de ez már hosszú.

A pszichés meddõséggel kapcsolatban igazad van. Biztos, hogy gátol sokunkat az, hogy állandóan ezen jár az eszünk, de nagyon nehéz türelmes és nyugodt lenni.
Ráadásul az itt elhangzottakat gyorsan magunkra vetítjük, és stresszeljük magunkat feleslegesen.

Nelli
nelli2

GittaKép!
Javíts a táblázatban légy szíves, köv. ciklus, 1cn.

KrisztinkeKép,NelliKép!
A Closti és Serophene kérdésérõl csak annyit tudok, amit Erazmusz írt vasárnap (jan.12) 19.45-kor, azt olvassátok el.
Én vasárnap fogom elkezdeni elõször a Serophene-t. 4520ft-ért vettem, 30 szem van benne.

CsutkaKép!
A Clostit van aki csak 3 hónapig szedi, van olyan is aki 1 évig folyamatosan. Ezt a doki dönti el.
Hogy mi van utána? Hallottam olyat, aki 3 hónapig szedte, és az abbahagyása utáni 2. ciklusban lett babás. A természet néha furcsa dolgokat produkál. (Én is Closti segítségével lettem, már anyukám is azt szedte.)
De olyan is volt, aki 1 évig szedte, és injekcióval 11 hónapon keresztül mindig tüszõt is repesztettek neki, mégsem lett semmi. Aztán karácsonykor nem ment vissza a dokihoz, csak beszedte a Clostit és tüszõrepesztés nélkül sikerült, múlt szeptemberben született meg a baba. Kép
Úgyhogy fel a fejjel, és próbálj nem stresszelni rajta! (persze tudom könnyû mondani)

Leone

KépKép
leone

BubiKép

Ugyanez a dolog foglalkoztat engem is, hogy mi van ha még mindig nem repedt meg. Mitõl nem ? Profasit kapok én is, amire meg kellene repednie a doki szerint. A Clostival tuti nem repedtek meg, mert UH-ra mindig behívott a repesztés után 2-3 nappal, és látta. Ezért adta a Metrodint. Az elsõ Metrodinos azaz múlt ciklusomban szombaton kaptam Profasit, és hétfõre hívott UH-ra, akkor azt mondta, hogy most repedhet, mert már teljesen amorf alakja volt. De nincs rá biztosíték, hogy meg is repedt. Holnap kiugrik a majom a bokorból, mert hétfõn repesztett, és ha 4 nap alatt sem repedt meg akkor nem is fog. De nem tudom, hogy mit lehet még tenni ez ügyben, amikor már a tüszõérési fázis rendben van, szépen átalakul sárgatestté, csak nem reped meg. Én csak a lombikot látom megoldásnak, ahol leszívják a petesejtet.

Nálad is ez a helyzet ? Van szép hõgörbéd is ? Hányadik inszemnél vagytok ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok Lanykak!Kép

A Babocikhoz gratula, a tobbieknek kitartas!

Mar reg nem jartam erre. Kepzeljetek a mult honapban a parom lerohant, hogy tesot akar, de izibe. Ugyhogy abba hagytam a gyogyit, ez volt az elso ciklusom, aprilisban nekivagunk a Babonak! En olyan de olyan izgatott vagyok, alig varom, hogy elteljen ez a ket honap! Ha nem banjatok neha jonnek Hozzatok. Lehet ugy is, hogy nem kell semmilyen bogyit szednem?

Maci, aki most nagyon orul!
macimaci

Leone!Kép
Látom nálad sincs semmi... Sajnálom!Kép
Köszi a bíztatást! Az igazság az, hogy a fent leírt eset kisértetiesen hasonlit az enyémhez, csak nekem nem sikerült.Kép. Pont dec.25,-én kellett volna repeszteni, de hát ugye akkor ki dolgozik... Na mindegy azt mondta az orvos, mérjem a hõmet, mert amikor 23,-án voltam még picik voltak a peték. Szerencsére a Clostitol általában több szokott "termelõdi". Bízom a sikerben, csak türelmetlen vagyok. Hosszú idõ ez a 4 év!

Arról nem is beszélve, hogy ma volt bent a 6. hónapban járó kolléganõm látogatóban. Gondolhatod hogy éreztem magam...

Na de fel a fejjel!
Puszika

Csutka
Csutka

Sziasztok? Kezelte-e valamelyikõtöket Dr. LÁzár Erika, ha igen, mi a véleményetek róla?
Névtelen

Sziasztok! Kezelt már valamelyikõtöket Dr. Lázár Erika. Ha igen, mi a véleményetek róla.
Névtelen

Kedves Névtelen!

Mi a párommal általa kaptuk meg a Gynevac-ot, miután nyár végén ezzel végeztünk, beszélgettünk (adott néhány jó tanácsot), + jó lenne havonta 1 emlékeztetõ szuri nekem a Gynevacból. Ebben is hallgattam rá és most ha minden igaz babát várok. Most sikerült a sokadik lombik-programunk. Már láttuk a petezsákot, de megvárjuk a szívhangot, csak akkor megyünk vissza hozzá és köszönjük meg.
Csak ajánlani tudom, fantasztikus szakember és bizony ha olvasod a babanet más fórumait is meglátod, hogy megjárta a maga kálváriáját - én teljesen úgy éreztem, hogy megért engem és õszintén, igazán segíteni akar.
Névtelen

Cat,
hát nekem két inszemem volt, és mindkétszer a 13. napon,
mivel a 12.-en poz. volt az LH teszt.
Elõször az volt a trükk, hogy az inszem után 3-4 nappal viszont elkezdett szurdalni apetefészkem környéke.
Nem értem, ha megrepedt, a hogy szerintük biztos, akkor mi szurdal utána 3 nappal??
Másdodszor halványan pedzettem a témát, hogy mi van ha mégse repedt meg, erre adott dupla adag profasit.
Nem tom, nem érti, hogy nem érdekel a Profasija, csak tudni akarom, mi van.
A hõgéörbém mostanában elég jó, bár errõl is mesélhetnék, ma reggelre, 15. nap 37 lett, no mondom ez jó.
Erre ma voltam elõször egy új orvosnál, azt mondja,
hú ez még nincs megrepedve, de órák kérdése.
?????

Csak egyszer végre már egy orvos azt moondaná, épp megrepedt.
Eddig mindenki beérte azzal, hogy rövidesen biztos reped, de látni, senki sem látta.
Nem tudom, no...

Várom mi lesz veled holnap. Legalább már tudod mi vár.

Bubi
Névtelen

Névtelen! Hanyadik lombikkal lettél terhes? Gratulálok és kivánom gond nélkül teljenek a köv. hónapok. Hány baba lesz?

Karmen
karmen

Karmen!

Az látszott az UH-on, hogy 2 baba indult el, de nagyon látszott a különbeség is. Szerintünk és a doki bá' szerint is 1 lesz belõle a végére. Nagyon fogunk neki örülni és a dokim is azt mondta, hogy jobb lenne, mert nagyon vékony vagyok, kicsit alacsony is, úgyhogy lehet, hogy az ikerterhességnek nem lenne jó vége.
A 4. befejezett lombik-program volt. (nem befejezettel együtt a 6.)
M.
Névtelen

Szép jó reggeltKép

OrsiKépMelyik suliba jársz?Milyen szép ajándék lesz neked a diploma mellé egy babaKép
NelliKépNem szokott 35 napnál hosszabb lenni a ciklusom.De azért mindenképpen visszamegyek az orvosomhoz jövõ héten!Egyébként érdekes módon én is úgy estem teherbe augusztusban,hogy akkor még 48-52 napos ciklusaim voltak.Igaz,nem is maradt meg...
A hõm még mindig az egekben:16.cn 37.1KépAz LH teszt tegnap is - volt.Remélem bízhatok benne,mert ha a nátha zavarta össze a hõmet,akkor ebben a hónapban csak a teszt alapján irányíthatjuk az akciókat.És ezalapján még semmi...megint elhúzódik a ciklusomKép

krisztinke
krisztinke

Jó reggelt Mindenkinek!
OFF:Cateye-nak megrepedt a tüszõje! Biztos ami biztos alapon ma is megcsinált neki a doki egy inszemet! Ha még otthon is rádolgoztak akkor most tripla esélye van a babukára!Kép
JOVI:drukkolok Neked nagyon.Bizotos meggyagyultam de nem emlékszem mi az a PCT vizsgálat?
KRISSI:örülök, hogy hallottunk felõled és hogy jó hangulatban vagy!Kép
LEONE:Kép pedig úúgy bíztam benne. Nem baj új ciklus új remények!
CSUTKA:iszem volt már? Szerintem a 6 hónap Closti csak úgy az sok.
KRISZTINKE:a Cickafark teát vagy cseppeket próbáltad már? Nekem már az elsõ hónapban beállította 28 naposra a ciklusomat!
MACI:húzzatok bele!
Virág
Virág

Jó reggelt Mindenkinek!
OFF:Cateye-nak megrepedt a tüszõje! Biztos ami biztos alapon ma is megcsinált neki a doki egy inszemet! Ha még otthon is rádolgoztak akkor most tripla esélye van a babukára!Kép
JOVI:drukkolok Neked nagyon.Bizotos meggyagyultam de nem emlékszem mi az a PCT vizsgálat?
KRISSI:örülök, hogy hallottunk felõled és hogy jó hangulatban vagy!Kép
LEONE:Kép pedig úúgy bíztam benne. Nem baj új ciklus új remények!
CSUTKA:iszem volt már? Szerintem a 6 hónap Closti csak úgy az sok.
KRISZTINKE:a Cickafark teát vagy cseppeket próbáltad már? Nekem már az elsõ hónapban beállította 28 naposra a ciklusomat!
MACI:húzzatok bele!
Virág
Virág

VirágKépA cickafark teát próbáltam már,de sajna öklendeztem tõle,annyira ihatatlannak éreztem,pedig ízesítve és anélkül is kipróbáltam.Így aztán hõsiesen bár,de csak három napig bírtam.A cseppekrõl még nem hallottam!Hol lehet kapni és hogyan kell használni?

krisztinke
krisztinke

Virág!

Nem volt még inszem, egyenlõre csak gyógyszereket kapok. Azt mondta az orvos, hogy mind a ketten rendben vagyunk, ez csak rásegítés. Bár már ezt is megkérdõjelezem....

Csutka
Csutka

Kedves Névtelen!

Mi is megkaptuk a párommal a Gynevac-ot, és már csak én kapok havonta egy szurit + szedem a Clostylbegitet 2. hónapja. Annyira bízok ebben a dokiban, mert annyi jót hallottam róla, de olyan kibírhatatlanul viselkedik, hogy gyomorgörccsel megyek mindig hozzá. Remélem õ tud segíteni!
Névtelen

Krisztike Kép
a közgazdasgtudományi egyetemre járok pestre, és ha minden jólmegy jövõre végzek számvitel fõszakirányon, kommunikáció mellékszakiránnyal. Tényleg szép ajándék lenne a diploma mellé a baba vagy a baba mellé a diploma Kép
Ne legyél elkeseredve, nem hajt benneteket sem a tatár, ha ennyira görcsölsz rajta, akkor az már pszichés akadályokat is képezhet, ezt ne feledd.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: