Deni,
Autót és sorompót is kap Peti Marcitól. (Marci nagy és erős Peti szerint és elbír sok-sok autót.) Meg tortát is kap és hintát. Az az igazság, hogy még a karácsonyi ajándékaiból is bespájzoltam nehezebb napokra. És most hoztam haza sok régi diafilmet, azt is megkapja majd.
Azért a minden szuper állapot elég viszonylagos. Ahhoz képest szuper, amilyen korábban volt. De tart még!!!
Fibi,
Ügyes vagy vezetés miatt. Remélem én is majd eljutok erre a fokra.
Nonni,
Takarítási versenyt ismerem, de én abban csak második lehetek. (Összesen ketten játszunk, így elég szar helyezés.)
Az elvárásaim nemhogy túlzottak, hanem teljesen elszálltak. De abban reménykedem, hogy Petivel (és Marci nagyfiúval a kendőben) a szép tavaszi napon órákig tudunk sétálni (nekem nem kell félóránként pisilnem, nem annyira fáj a lábam...), ettől Peti egy angyal lesz a négy fal között. Persze nem tudom mi lesz éjszaka és tavasszal ugye néha napokig esik az eső...
Nagyon szép a gyerek a képeken!!
Barbi,
Ha azt mondod te is rendszeresen fúrsz
Ildi,
Attól is függ, hogy milyen a munkaszerződése annak a vkinek, aki állapotos. És én úgy tudom, hogy minden úgy van, ahogy Ancsi leírta.
Kitartás neked beteg kislányodhoz és neki gyors javulást kívánok. (Olyan szar, mikor merészelnek megbetegedni. Én általában nagyon laza vagyok, de a múltkor Peti máshogy sírt és teljesen kivoltam. Egy pár perces sírástól

. Vigasztald sokat!)
Kisün, - Curse
Nincs szívem fejbeverni Petit, akkor csinálok forralt bort.
Én is feminista volnék, de egyáltalán nem várok el semmi házimunka segítséget (ha nincs kedv - és az nincs). Viszont kritikát nem tűrök. Én évekig nem főztem, mert nem volt kedvem (ha volt, akkor főztem). Soha nem kritizált érte. Takarítani mindig szerettem. Persze a gyerek más, mert ott nem igazán a segítség számít nekem, hanem a kölöknek kell az apja.
Egyébként nálunk párom hihetetlenül felnéz rám a gyereknevelés terén - én egy hős vagyok. És pszichésen mellettem állt - bármilyen elméletemet meghallgatta, betartotta... csak hát nem csinált semmit.
És sztem Kisünnek nagyon igaza van az utolsó bekezdésében. Ha konkrétumokat mondanál (talán) a pasidnak, mint ő ezzel a hét beosztással az sokkal hatásosabb, mint az, hogy segíts többet. Azzal nem tudnak mit kezdeni (nemhiába a politikusok többsége pasi). Azzal viszont, hogy most kedd du. van, vidd le ide és ide, csináld ezt és ezt (persze lehet hogy önállóbb, és elég neki azt mondani, hogy vidd le) az már egyszerűbb dolog.
És Curse, nem lehet, hogy párod egyszerűen nem látja a szemetet? Autóvezetésben is van holttér. (Nem cinikusan kérdeztem, hanem tök komolyan.)
Ancsi,
Akkor bevallom, hogy meg szoktam venni a lakáskulcs című lapot és átnézem az alaprajzokat...
Indi,
Danonino és pöti akármi nálunk sincs, nem is lesz, de Peti minden nap a csokit emlegeti. Én csak éjjel ehetek, ezen kívül sütibe tesszük ő mégis fel van háborodva, hogy nem kap. (Pedig még soha nem kapott, a nevét se szabadna ismernie. Szerintem genetikus. Még egy darabig kézben tudom tartani a helyzetet, aztán beíratom vmi sportolásra, hogy ellensúlyozzam az esetleges károkat...)
Neet,
Indi, Kátya,
Látom írtad hova menjen Kátya pelenka témában, akkor megyek én is idővel.
És én nagyon ritkán használok bármilyen anyagot a vízen kívül a fürdetéshez. Sztem popsitörtlőből a Babylove (Dm) jó és nem nagyon drága. (Vagyis nem drágább, mint a többi.)