Sziasztok!
Nekem elsővel külön babakocsi volt plussz hordozó.
Gabi mi a legkisebb fajta hordozót vettük anank idején MAxi cosi mino névre hallgatott,létezik most is! Nagyon praktikus volt, etető meg hintaszékként is használtuk, kb. féléves koráig használta, mint hordozó meg etető szék, majd egy éves koráig csak utazni. Autósülésnek.
Most hely takarékossági szempontból mindent egybe babakocsit vettünk!
Horlida!
Mi is 100 körül vettük, van neki mózeskosara (amit nagyon fontosnak tartottam, hogy legyen), hordozó része, amit szintétn etető székként és hintaszékként és autósülésként lehet használni, és van neki egy sportkocsi része, amihez teljes téli nyári felszerelés van. Mindenhez tartozik lábzsák, napfénytető, esővédő.
Én neki láttam és kiszámoltam mennyi lenne ha külön kéne megvenni mindent, hát ugyanennyi. Így legalább csak egy váz éktelenkedik a lakásban.
De ami fontos a babakocsinál: teljesen lefektethető legyen, lehetőleg pamut béléssel, ami leszedhető, mosható. (szarul néz ki egy össze bukdácsolt, csokimaszatos stb babakocsi

)Ezen kívűl legyen könnyű, nálam ez max 7 kg-t jelent, szóval könnyített aluminium váz előnyben, de ha ez minőségi is akkor sajnos a gyártók nagyon jó fogása, hogy csak mindenestül lehet kapni.....(ezek a kombi szettek), nah és még valami legyen egy kézzel összecsukható, nagyon idétlen amikor a gyereket a kezedben tartva, kézzel-lábbal-szájjal szomszéd segítségével próbálod összecsukni a babakocsit.
Tehát nekem is vannak aztán igényeim, én annak idején hármat találtam, amit érdemesnek találtam volna megvenni. Ezek közül az egyiket 30 ezer minusszal leakciózták, akkor lecsaptunk rá!
Amugy amit ajánlani tudok: chicco, cam, neonato.
A bnőm vett Jané márkát 200 ezerért.... se rosszabb, se jobb mint a mienk, úgyhogy megvagyokelégedve vele
Kitartást a nézelődéshez, válogatáshoz.... nem könnyítik meg a dolgunkat, mindenből annyi féle-fajta van, és hát nehéz a döntés, főleg ilyen nagy össezgnél.
Nah végre kidugult az orrom, visszabújok.
Szép álmokat!