Timóca! nagyon szép nagy a pocakod! Azthiszem lassan itt az ideje, hogy újbóli pocakos kört fussunk, rakja fel aki éri, jó? (Én majd ma megkörnyékezem lesántult páromat, hogy fotózzon kicsit)
Gabi! Nagyon szép ruhákat sikerült beszerezned!Ennyiből sokkal jobb nektek, hogy a közeletekben van egy-egy ilyen nagyáruház mint pl.:a Cora, ahova én talán évente egyszer jutok fel.Kicsit sűrűbben az Auchan-ba, de ott sem az év 365 napján várnak kedvező árakkal.Pedig bírnám
Egészségügy?Hát igen.Azthiszem, hogy ha valakit manapság szeretnél rettenetesen felbőszült állapotban látni, elég kimondanod ezt a "varázsszót". Az a nagy helyzet, hogy eddig nem talákoztam egy olyan egészségügyi dolgozóval sem, aki megjavulni látta volna ezen keresztül a kialakult helyzetet, sőt...!
Azthiszem ezen a fórumon még nem meséltem, hogy min döbbentem le minap.Elvileg a cukorterhelésesem a jövő7-en lesz, és ehhez meg kellett vennem a cukrot!!!!!!Nálatok ez hogy műkszik?Merthogy nem az a százvalahány forint az, ami földhöz fog vágni, az tuti de ez már abszurd, nem?Ennyit nem ér meg egy kismama és gyermeke az államnak (mifelénk).
A másik: tavalyig helyben, a faluban volt a körzeti orvosi ügyeletünk, de behelyezték a városba.Sajna pénteken be kellet szaladnunk este oda nagyfiunkkal, és akkor jött a második döbb. Az ugyan igaz, hogy 18 éves kor alatt nem kell vizitdíjat fizetni, DE amennyiben megjelensz az ügyeleten gyermekeddel mint aggódó szülő és szerencsére az derül ki, hogy semmi komoly baja nincs,és a doki nem tartja indokoltnak a megjelenést, perkálhatsz egy ezrest.Ezt a tényt előre közölték velünk is, mert manónak "csak" a szeme alatt voltak igen sűrűn szórva tűhegynyi bevérzések.(Mivel köhire szed gyógyszert -és ott rá van írva, hogy a bőrelváltozásról dokit megkérd.!- gondoltam inkább lássa egy orvosféle is.)Kissé hülyén éreztem maagm a váróban állva, döntésre kényszerítve, hogy most akkor megvizsgáltassam-é vagy sem, mert nagyon lebeszélés szaga volt a dolognak.Mivel azonban jobban féltettem a manót, mint 1000ft,bementünk.ismerős doki volt szerencsére az ügyeletes, s mivel receptet írt ezzel indokolttá tette a megjelenést...
Mi van, ha valaki abszolút laikus és ráadásul még nálam is sokkal gyalogabbul áll anyagilag?Lemond inkább péntek este a gyerek vizsgálatáról, aztán rágja a körmét hétfőig amíg elmehet rendes időben a dokhoz?
Most mondjátok meg, hogy a fenébe tudtak az országban ilyen rövid idő alatt ekkora kvászt keverni, és ki fogja ebből kirántani minket?!
Na jó, kellemesen felhúztam magam korán reggel, bocsánat mindenkitől a kifakadásért!Most lépek, mert reggelire vágyik a kiscsalád!
Sziasztok!
petra

[/URL]