Már nem tudom, ki kérdezte a wellenessezést. Én két hete a kecskeméti uszodában úsztam (amíg férjemuram a szüleimmel brügölt a melegvízben), múlt héten meg a leányfalu strandon voltam az élménymedencében. MOndjuk rajtam és férjemen kívül csak egy manusz volt benne, mert csak 28 fokos volt, mindenki más a termálmedencében volt, szóval igencsak tiszta volt. Szerintem aki nem hajlamos a fertőzésre, az nyugodtan úszhat, fürödhet, mert állítólag a babák is nagyon szeretik, amikor a mama lebeg a vízben.
Pillangó, tényleg nem érdemes ijedezni, csak nagyon oda kell figyelnünk magunkra. Nem szabad semmit sem elbagatellizálni.
Szücsi, mi 10 perc múlva indulunk torkoskodni, az Articsókába megyünk. Már nagyon várom. Picur is várja, mert éhes a mama.

Nekem is magas volt az első vizeletnél a fehérje, azt mondták lehet, hogy fertőzés, ezért meg lett ismételve a mintavétel, és addigra el is múlt a baj. lehet, hogy Neked is simán elmúlik. Csak szuggeráld magadba, hogy minden OK. Nekem az nagyon sokszor be szokott jönni.
Viszont akkor msot megtanultam, hogy nem az orvosom volt figyelmetlen, hogy nem mondott crl-t, hanem akkor már nem lehet mérni. Fúúúú, már ekkora Kölköm van???!!!