Melcsi!
Köszi és ha én valakit beírtam a táblába annak nincs menekvés onnan nincs kiút, csak a babás táblába át! Úgyhogy hiába is könyörögnél, de ezt úgy sem teszed!
Lili??? Csak én nem láttam egész nap?
Kata! Az erős csík legyen veled!

++++++++++++
Snufi! Mivel az az érzésem, hogy ugyan az lesz nálam is, hogy magas a prolactin szint, ezért ugye nekem segítesz majd a tapasztalataiddal??
Katica! Én is azt néztem a táblán, hogy most 1:1 az arány a sárgák és kékek között!

És gyógyulást kívánok, de izibe! Ja és a párod nem pasiból van?
Monyo, Szirom! Hű mindjárt ti jöttök!++++++++++++++++++
Jaj Monyo és én is szeretem a tavaszi madár cicergést!

(Bocsi, de olyan jó volt olvasni!)
Hogy történt az 5. évforduló, halljuk, azaz lássuk a beszámolót! Mit kaptál? És te végül mit adtál?
Gaby! Biorezonancia, nekem ha emlékszel, hogy írtam apum volt, jelenleg napi 1 szálat szív! De hogy minek? De azért ez is eredmény több, mint 40 év után!
Áfi és Sonjus! HÁt egyikőtök dokija sem győzött meg engem!

Ha én ti lennék, akkor már cserélném is őket!
Klarissza! 2 órát????????????????? Ezért voltál szomorú??????????? Egyébként meg persze, hogy akarsz gyereket, csak most összejött minden!
Sonjus! Felírnál nekem akkor még egy kilengést??? Azt hiszem jól esne! Most olyan érzésem van, hogy szeretnék sírni, de nem tudok min!
Robcsi! Neked holnap doki, de jó lesz, várod nagyon igaz?
Egyébként most már tuti biztos vagyok benne, hogy a teszt volt rossz! Azért leeső hővel tesztelni mensi körül! Tiszta hülye vagyok!
Zöldi! Én mindig olyan jókat nevetek az irományaidon, jöhetnél többet is, főleg a héten, mert megígérted és írhatnál vicceket, vagy költhetnél!
Tontica! Láttalak magam előtt, ahogy veszekszel és a párod meg olyan Mr. Bean kifejezéssel rád néz, hogy mi van?
UH-hoz +++++++++++++++++++++++++++++++++
Siess és add le nekünk is az infóidat!
Én az E vitamint úgy eszem, hogy reggel egy 200-ast és délután egy 200-ast! Így nem jó?
Egyébként eltemet a meló, ugye kettő helyett dolgozom, bár kettő helyett szeretnék már enni

És ez még a jövő héten is így lesz, de túlélem azért is és bebizonyítom, hogy a másikra nincs is szükésg, idióta!
Akinek nem írtam azért arra is gondoltam ám a tudatalattimban!