Halihó:)
Az ember csak pár órát alszik, és...
már megint teleírtatok 2 oldalt!
Szivvi, gurgi: Ezekért a GIFekért irigy vagyok ám! Én állandóan "kölcsön" gépnél (Apáé, Virié) ülök, a sajátomat már be sem merem kapcsolni, mert Berci rögtön megberheli/kikapcsolja/ bőg, hogy nem engedem oda.
Csajok, a doki bemehet, ha a
kórháznak kifizeted a szülés 30%-át. Hétfőn már írtam

A vicc, hogy ebből a doki nem kap, az osztály sem biztos, mert a kh. kasszájába megy a zseton, amit ugye a "legnagyobb lyuk" betömésére használnak (pl. egy beázott tető, mondjuk a pszichiátrián). Az összeg hétfőn 29800HUF volt

(csaszit elfelejtettem).
nenoke, szerintem is ez lenne a logikus (doki túlórája), de mégsem...egyébként ha túlórát fizetnének, akkor elismernék, hogy "ezek" túlóráznak. Ti. (pl. az én munkahelyem) évek óta nem fizet túlórát. Közlik, h csúsztassuk le, ami persze lehetetlen, mert nincs annyi ember, hogy szabadnapra lehessen küldeni bárkit is. Rohad az egész, úgy ahogy van, és szerintem ez a vizitdíj még csak lök rajta egyet, nem javít. UFF
uxi: fehér???? (kíváncs szmájli)
szivvi: én nem kaptam babagifet

...minnyá be is görcsölök!
Rózsa: én magnerot-ot szedek, abban 500mg/ tabl. van, a MagneB6-ban csak 48mg/tabl. egyébként (
zsuzsi) a magnéziumot csak akkor lehet "túladagolni", ha vkinek veseproblémája van, egyébként kiürül a fölösleg, mint a C vitamin.