Hahó!
Áfi! Nagyon-nagyon örülök a pöttömödnek!
Figyelj, a kórházban az ambulancián voltál, ugye? Szerintem ez csak lent ilyen. Fönt a gyermekágyas osztály már akkor is teljesen normálisan nézett ki, amikor a sógornőm szült több 7 évvel ezelőtt. És azóta fel is újították. Kérd meg, hogy hadd nézhesd meg, vagy legközelebb sétálj föl. Most is felmehettél volna, hogy lásd, talán megnyugtatna. Tök normális kétágyas szobák vannak, és asszem a szülőszobákat is felújították.
A doki nekem az inkább bajos tényező, ha nem törődött a cisztáiddal. De valszeg úgy lopott be, mint magánbetegét, talán azért nem volt valami összeszedett. Viszont ha azt vesszük, hogy küldtem neked vagy 20 véleményt szekszárdi nőktől, akor én azt mondom, hogy sajnos nincs kire lecserélni

. Hacsak nem tudsz rendes rendelésen beleszaladni a Nagyba, és ő talán foglalkozik a PCOS-val, és akkor a másiknak is muszáj lesz.
Tonti! Pihenj és pihenj! És drukk az uh-hoz!
Sonjus! Szerintem is jó lesz ez a gyógyszer!
És én úgy tudom, hogy a Nyírőben tb-re megy az inszem (amíg létezik), vagy mintha úgy rémlene, hogy a BMC is tb-s. Nem? Valaki javítson ki vagy erősítsen meg! És az utóbbiról én nagyon sok jót hallottam!
Katica! Most lehet, hogy hülyét kérdezek, de muszáj neked ezt a sulit csinálnod? Annyira belekavar az életedbe, nem?
Bettike! Ennek muszáj volt kijönnie, jó is, hogy kitörtél! FCS vagy továbbra is
Ancsa! Köszi, jól van Miksa! Voltunk ma vásárolni, és a túlparton kajáltunk

Holnap viszem vissza a doktorhoz, és remélem, hogy a jövő héttől mehet oviba.
Zöldi! Huúú?

De jó lenne
Biztos nem írtam mindenkinek, de muszáj mennem, mert jön haza az uram 2 nap után, és rendet kéne vágni