A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka jó szórakozást! :-)

Modrooka, nem baj, mindíg van aki lefoglal az msn-n! Valakinek meg dolgozni is kell. Pl neked. Bár már nem sokáig, reméljük!4 :-)
Ági28

Sziasztok lányzók!
Nem tűntem el, csak annyi dolgom volt, hogy ihaj!
Tegnap voltam "apánknál", abszolúte megértem az iránta érzett "rajongást", egyszerűen csodálatos ember! Annyit nevettem, amíg nála oltam, hogy már ezért is megérte elmenni hozzá! :lol:
Adott - gonodolom, nem mondok Nektek ezzel újat - két A/4-es papírt, rajta az elvégzendő vizsgálatokkal.
Igazából abban maradtunk, hogy a HSG-vizsgálat után tudunk majd okosat mondani, mert ha a petevezető átjárható, akkor nem kell ugye a lombik. Ha viszont nem átjárható, akkor az inszeminációt átugorva rögtön lombik, mert az inszemnek az én esetemben akkor nincs értelme.
Hát röviden ennyi. Várakozó állásponton vagyok 03.14-ig.

kata790313

Szia KAta! Örülök,hogy elnyerte a tetszésedet apánk! :-)
Meglásd az a 14.-e hamar itt lesz!
Ági28

Szia Ági Baba!
Igen, három hét és kiderül az igazság! :wink:
Van rá hitem, hogy átjárható az a petevezető! Bár tegnap, az ultrahang után kicsit fájt még ott bal oldalon, belül(talán a gyógyulás még nem teljes) Viszont látott a jobb oldalon 4 Gráf-tüszőt, a bal oldali petefészekben pedig kettő petesejtet, ami érlelődik!Ennek örültem nagyon!
Ja, a legnehezebben betartható instrukció: no cigi! Ez kicsit megvisel, de tudom, hogy egyébként sem kellene...így itt az idő letenni erről a rossz szokásról!Húúúúúúú

kata790313

Kép

Cseka! Köszi szépen amit írál, nagyon rendi vagy:). Nem keseredtem ám el, csak már alig várom, hogy úgy teljen a stimuláció, hogy a végén tényleg van esély, mert ez az inszem egy nagy semmi. Viszont még 2 hátra van. Remélem az egyik mehet 2 hét múlva. Neked továbbra is drukkolok!

Kata! Megmondtuk mi, hogy dévai milyen jó fej:). Örülök, hogy neked is ez a benyomásod. Most viszont nem tudom, hogy mihez drukkoljak neked. Nagyon drukkolok, hogy átjárható legyen e petevezetéked, de akkor ezek szerint inszemezni fogsz. Hát ha így lesz drukkolok, hogy neked sikerüljön és ne kelljen min. fél évet elcseszni vele. Mindenesetre mindjárt itt a márc.14.

Szia Ági!! Remélem pihizel és továbbra is jól vagy.

Én holnap hívom apánkat reggel, gondolom este randizunk is.

Most kicsit dolgoznom kell, de majd jövök. puszi
cyprus

Sziasztok!

Cyprus, sajnálom nagyon, de annak örülök, hogy érezhetően nem vagy elkeseredve. És legalább nem kell túl sokat várni a következőre.

Ami minket illet, tegnap voltunk, úgy van, ahogy gondoltam, először tényleg meghozza, kaptam Duphastont, ha megjön, jelentkezem, és akkor felírja a gyógyszereket, ha… ha addigra elmúlik a cisztám, ami teljesen váratlanul bukkant fel, eddig soha, de soha nem volt, vagy legalábbis soha nem vették észre (kell nekem egy ilyen Sasszemhez járni, a fenébe is… :) Leginkább azért bosszant a dolog, mert tudom, hogy viszonylag mindennapos, többnyire nem is veszik észre, nem is foglalkoznak vele, és simán teherbe lehet esni mellette (már ugye annak, akinek megy az ilyesmi…), nekem meg halasztódna a lombik. A Duphaston mellé felüléseket ajánlott, tegnap este szorgosan meg is csináltam vagy 30-at, nem fog megártani amúgy sem.
Hát ennyi.

f.
február

Csajok, hogy kell csinálni vonalzót. Valaki leírná nekem szájbarágosan.
Köszönöm előre is.
Január 9-én volt az utolsó mesóm akkor én most 6+1 napos vagyo???? Valaki segítsen, hogy jól számolom-e?????
gizmixxx

Sziasztok Csajok!
Megfogadtam a tanácsotokat,és nem teszteltem..Megpróbálom kihúzni péntekig,bár lehet hogy addig bezárnak egy gumiszobába! :) Most jöttem a fodrásztól,ezzel is legalább lefoglaltam magam 1,5 órára!
Szia Modrooka!
Ismerlek már a másik fórumról,de mostanában én sem irogatok oda,mert már senki sincs a régiek közül.
Cyprus!
Sajnálom hogy nem sikerült! :( De örülök is,hogy már a következőn gondolkozol..)
Ági,Manóka!
Ti hogy birjátok?Jól vagytok?
pandi36

Pandi, akkor együtt megyünk a gumiszobába, ez a ciszta engem annyira bosszant! Most még lehet ezen is aggódni...
február

Sziasztok!

Cyprus, sajnálom és kitartás! Mindjárt itt a kövi!
Én is várom már a március végi megbeszélést Dévisszel nagyon nagyon! Akkor kiderül, kell-e még valamilyen leletet újra csinálnom, lejárt e valamelyik az előző óta.
Érdekes, nagyon jól viselem, szinte meg is ilyedek ettől, hogy ilyen érzéketlen tudok lenni. Bár elvonom a figyelmemet azzal, hogy mindenféle immun és szervezet erősítő gyógynövényes bogyeszt meg cseppeket kutatok fel. Most ezt a 2 hónapot magamra szánom, persze a meló mellett...és felkészítem a szervezetemet a következő tortúrára. Nem szeretnék megint a beülti környékén egy vírust bekapni... ez teljesen leköti a figyelmemet és miután tegnap feltankoltam és már 2* beszedtem ezeket úgy érzem sokkal jobban vagyok...bár lehet, csak bebeszélem magamnak, de tele vagyok energiával és jó a kedvem is...

Ági, Pandi, Manóka Drukk megy ezerrel és tényleg nem szabad túl korán tesztelni, szóval kitartááááááááááááás!!!!

Cseka!
A tegnapi meccs alapján tuti rajongók lesznek!!!! Rég nem láttam ilyen jót! (bár csak félve jegyzem meg én Barca fun vagyok, meg is látszik, most nem megy nekik olyan jól, lehet áttérek a Realra :twisted: :wink:
szpandi

gizmixx!

felhívtam Déviszt és tök kedves volt! nem cseszett le, hanem kaptam egy másik időpontot márc. 26-ra. Így lesz időm még a leleteket beszerezni a lombik előtt, ha kell...egyébként úgy számolom, hogy ápr. 11 körül kell megjönnie, így akkor jöhet a mehet...
szpandi

Szpandi!

Ez nagyon jó!!!!!!!!!
gizmixxx

Sziasztok Lányok!

Na végre, elment a párom dolgozni egy kicsit, végre be tudok nézni! Képzeljétek, hétfő óta alig enged az ágyból kiszállni, csak pisilni mehetek ki :lol: mindig visszaparancsol, ha kicsit felkelek. Még a reggelit is ágyba hozza, teljesen le vagyok rajta döbbenve! :D Két csemetét kaptam vissza hétfőn, egy nyolc és egy hétsejtest. Lehetett volna három is (négyből három, szóljatok hozzá, micsoda szuper arány!!!), de úgy döntöttünk, így első körben nem leszünk telhetetlenek!

Egy kérdés: felírt a doki injekciót, hármat, háromnaponta kell beadni, ugyanazt, mint az éjféli tüszőrepesztő volt. De elfelejtettem tőle megkérdezni, hogy ezt is éjfélkor kell-e... Szerintem nem, de azért gondoltam megkérdezem tőletek, hogy ti mikor adjátok. Nem ám valami rosszat csinálok. Szóval tájékoztassatok, légyszi! :)
noczi

Noczi!

Szerintem kérdezd meg a dokit, az a tuti. Én nem tudok segíteni.
gizmixxx

Nézzétek gizmixxx vonalzóját! de jó! :)
(Főleg az a jó benne, hogy van!)
február

Sziasztok!:-)))
modrooka

Február!

Azért választottam a piros delfint, hogy a jövőre nézve elusszanak a piros napok :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

gizmixxx! :lol:
február

Szia, Modrooka!
február

giz, tényleg nagyon jó a vonalzód! majd ha aktuális lesz segíts lécci...
szpandi

Szia noczi! Az tényleg nagyon jó arány. Azért szerintem néha egy sétát iktass be, mert azt olvastam valahol ,hopgy az állandó fekvésnél a méh vérellátátsa lassul, és az nehezíti a teherbeesést.
Az injekcióról annyit, hogy nekem délelőttönként kellett megkapnom. Én ma kaptam az utolsót.

Február ne aggódj a ciszta miatt nekem is volt párszol,és a sok felülés tényleg segít.

Pandi kitartás péntekig. Gizmixx neked is, és tényleg jó a vonalzód.

Rólam annyi, pihenek sokat, ma aludtam egy nagyot 11-től. És még mindíg nem érzek semmit az ég világon.
Ági28

Szpandi!

Most is tehetsz fel cél a lombik!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szia Nóczi!
Mind a 3x DÉLELŐTT kell beadni,ez fix! Nehogy éjfélkor add be!
Nagyon szépeket kaptál vissza,ebből biztos baba lesz! Pihizzél sokat,és hagyd hogy a férjecskéd kiszolgáljon! :)
pandi36

Nóczi! Ez nagyon jó hír!!! :D Azért a fekvéssel vigyázz, most már sétálhatsz...én sajna végig feküdtem, mert nem bírtam felkelni...meg is lett az eredménytelensége...szóval könnyű, kellemes séták csak ne hajolgass, ne gugolgass és ne emelj 2 kg-nál nehezebbet!!!

Nagyon nagyon drukkolok!!!!
szpandi

Kép
nóczi az injekciót biztos nem éjfélkor kell megkapni. én is choragont (nekem az volt a tüszőrepesztőm) kaptam ma de. volt az utolsó (fél ampullát). Cseka ha jól tudom ovitrellt kapott. Jó azért kérdezd meg a dokit az a biztos.

Amúgy tök jól vagyok, igaz időnként fáj a hasam, de kibírható. Ma reggel egy jókora adag hurkát ettem, kénytelen vagyok kombinálni, mert azért kell egy kis változatosság.
Szpandi! annyira örülök, hogy ilyen lelkes vagy csak így tovább, szurkolok!!!!!!
Pandi! kitartás, szerintem itt a topicon lefoglalunk téged, úgyhogy hagyd a gumiszobát már csak 2 nap péntekig. Próbáld elfoglalni magad, tudom nem vagyunk egyformák, de próbáld meg. Én eszem, alszom, filmet nézek és néha olvasok.bizonyos filmeken jót tudok nevetni . Jó könnyen beszélek, de nyugi :D
február!
Apánknál nagyon jó kezekben vagy, de szerintem ezt érezni fogod. Szigorú és nagyon nagy tudású. Az a ciszta a mesidkor kifog ürülni és kezdheted a kezelést.

manoka
manoka71

giz.
Jó lenne, de olyat nem találtam:((
szpandi

Köszi Manóka!
Neked meg kitartás!
szpandi

szpandi!

Nem kell olyat találnod, mindegy mit választasz úgyis a szöveg a meghatározó, amit beírsz.
gizmixxx

Kösz, Ági, nagyon nem aggódom, tényleg inkább csak bosszant, tulajdonképpen "csak" csúszna a lombik, de nem maradna el. Csak én már annyira akarnám szúrni magam, meg rosszul lenni a sok extraadag hormontól, hogy aztán hetekig émelyegjek reggelente, csatahajó-méretűre hízzak, satöbbi, satöbbi... És ezt most egészen komolyan mondom. Egy ismerős házaspárnak 6 év után lett babája, az asszony mesélte, hogy minden áldott reggel boldogan hajolt a porceláncsésze fölé, és angyali derűvel a lelkében rókázott hatalmasakat. Hát, a hat évet nem irigylem tőlük, de a kislány csodaszépre sikerült.
február

Szia Manóka!! Na lesétáltál tegnap a CBA-ba? A Sétányra mentél, nem? Kép
Ági28

Február!
Te is hamarosan vezetheted a porcelánbuszt! Miután teledöffködted magadat a hormonokkal és izgultunk a kis jövevényért! Mi nagyon szorítunk érted! hogy a betervezett időre megkezdhesd az önsanyargatást!
szpandi

Ja képzeljétek pár napja úgy izzad a lábam. Nem tudom mitől! Lehet én leszek a büdös lábú! Kép
Ági28

Manóka, neked is kösz, tudom, hogy a Doktorbácsinál jó (jó nagy :) ) kezekben vagyok. Olvasgattam a cisztáról, meg hát egy csomó nőnek van, szóval tudom, hogy nem vészes a dolog, meg azt is, hogy kettővel kell osztani mindent, amit Doktorbácsink mond (már műtétről beszélt, természetesen... feltéve, ha 2 hónapig nem szívódik fel. De fel fog szívódni. Csináltam a felüléseket, és szidtam, mint a bokrot. Mármint a cisztát, nem Dévait. Hülye ciszta, hogy képzeli!!!)
február

Ja február megsúgom, az első lombikot én is cisztával kezdtem, de elkezdte a stimut. Azt mondta, hogy max ha nem reagálok a hormonokra, akkor majd leállunk.
Ági28

porcelánbusz!!! :lol:
(Az öcsém fiúosztályba járt, gondolhatjátok, hogy a rókázás hány szinonimáját tanultam meg tőle... de a porcelánbusz nekem is új, majd felírom a listára.)
a drukkolást külön köszönöm.
február

Hú lassan

Kép Kép
Ági28

Február!

Nyugi, minden rendben lesz ciszta koccolni fog, lombik indul :lol: :lol: :lol:
És még egy kis hasizmod is lesz :D :D
gizmixxx

Tegnap lesétáltam, de nem mentem a sétányra, hanem lustaságból a tűzoltóságnál lévő Cba-ba mentem, amilyen gyorsan belibbentem olyan gyorsan jöttem ki. a gyorsfagyasztotott termékek jégrémes hűtőben voltak és ez már nekem elég volt ki is fordultam. Ilyennél nem vásárolok, úgyhogy elsétáltam a plusszhoz, és ott vettem 2 dobozzal . Az egyik doboz halat megettem ebédre. a másik ott kacsingat rám a fagyasztóból de ráér kacsingatni, mert mást eszem.
Nagyon néztelek, hogy látlak-e kutyasétáltatás közben de nem volt szerencsém :cry:
Puszi nektek, megyek randizni a golyókkal

manoka
manoka71

Gyerekek!

Nem is tudom, hogy írtam-e de reggel kidobtam a taccsot. Úgy érzem napról napra erőssebb a dolog, még ennyire nem örültem róka rudinak, mint most. Folyamatos hányingerem van.
gizmixxx

Helyes gizmixx ez a beszéd. Üd Rudinak!! :-)

Manóka én csak itt a ház előtt voltam lenn kicsikét.
Ági28

Ági!

Te mikor is tesztelsz????
gizmixxx

Gizmixxx, ez nagyon jó!
Az indexes Med-Lomb topikban van most egy lány, hasonló cipőben jár, mint te, őt például a reggeli taccsolása győzte meg :)
február

Gizmixx az még másfél hét. Egyenlőre nem akarok még rá gondolni, mert akkor csak stresszelem magam.
Ági28

FEbruár, még bele lehet kiabálni a porcelán mikrofonba is, bár lehet ezt akkor ismered is:))
Sztem is elkezdené mindenképp a stimut apánk...

Ági, Te az eddig tudottakból kiindulva, igazi hős vagy...úgyhogy sztem jól fogod bírni a várakozást. Én nagyon nagyon szorítok, hogy a picuri(k) kapaszkodjon...
szpandi

Andi csak picuri! Azárójelet leveheted! :-)

Egyébként a párom is porcelánbusznak hívja. Mindíg mondja, hogy ment vele egy kört.
Ági28

Igen, a porcelánmikrofont ismertem. A leborulás a porcelánbálvány előtt? :lol: Azt hiszem, ez gyűjteményem legszebb darabja...
február

Bocsi, figyelmetlen vagyok! de persze lehetnek még 1 petéjű ikrek is:))

Te kaptál smacit Dévaitól a beültetés után?
szpandi

február :D
szpandi

Február!

Csak nem a Lemmy99????
Mert az is én vagyok :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Igen kaptam, de én még rá is szóltam, hogy kérem a puszimat. Erre úgy odanyomott az "ágyhoz". Hogy csak na.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: