A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szombaton szoppantyúúúú!

Kép
zölddisznó

Babaimado apa vizsgálat??????????????

Áfi! Várunk, hogy mi volt!++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szerintem horrorisztikus, ami itt történik a pozitív tesztelőkkel :cry: Lili, Bettike...Meg előtte Szilcsi, Csikken, Monyó, Szirom...Más nem volt, ugye?
Én már nem is merek tesztelni, de majd kell a Duphaston miatt...

Sonjus: azért próbálj meg aludni ma éjjel :lol: nehogy ott szúnyókálj el, miközben vártok :lol: Különben, ahogy leírtad a ciklusaid változását, mintha magamat látnám...Januártól (miért pont januártól? :roll: 24-25 naposak a ciklusaim, amik előtte 28 naposak voltak általában...Én nem tudom, mi van, talán az enyhe tél az oka? :-D

Panni: ráhajtottunk mi minden létező tüszőre, bár a kisebbik csak most hétvégén lesz érett, nem baj, arra is ráhajtunk! :lol: Különben meg gyógyulást, és inkább fel-, mint letörjél :lol:

Gaby: akkor nálatok a cigi a mumus, remélem sikerül elűzni...

Szirom: akkor most neked mikor is kell tesztelni?

Snufi: az eredményedhez annyit tudnék hozzászólni, hogy a prolaktin télleg magas, szerintem erősen bromocriptin esélyes vagy, a 24.napi progid meg csudaszép magas (nekem csak 39 volt, aztán az is szépnek számít...)Kár, hogy 3.napiból nincs meg az LH..

Szilcsi: még az is lehet, hogy télleg nem kell vérszívás!!! Jó sütést!

Kata: :lol: egyelőre ennyi! :lol:

Szia Csikken! Jó hogy benéztél! :D

Babaimi: majd gyere :wink:

Coca: jó szoppantyúúúúzást szombatra!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Klarissza! Egyszerre megyünk akkor dokihoz?

Szezso! Te azért tesztelj, hogy ezt a sort Katával együtt megszakítsd! Jó?+++++++++++++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Ja persze Monyoka és Szirmi is ebbe a sorba tartozik, már mint akik ezt a rossz turnust válltják, úgy értem!++++++++++

Kép
bettike
Eger

Gyorsan rakok egy görbét, amit nem értek :shock:
Ha egyszer megvolt a pé, miért nem megy fel a hőm? Bármilyen ötletet szívesen veszek! :-D
Kép

Megyek vacsizni, meg szúratni magam Gynevac-cal...

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Tuti, hogy volt pé? :oops:

Rakok táblákat, hogy tele legyen az oldal velem! :P

Kép
bettike
Eger

Bettike, az UH-n látták, hogy a pénteki tüsző már nincs meg, úgyhogy megrepedt...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jaj tényleg, bocsi! :oops: :oops: :oops: :oops:
Kép

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Sziasztok,

nem volt netünk,... :(

Gaby: a karneválon csüt. nem volt nagy tömeg, csak pénteken (a 7vége miatt ugyebár)

Vhencsi: úgy legyen!!! :wink:

Szezsso, nem volt meleg, inkább őszies. Én már voltam egyszer nyáron, de most jobb volt!!!!!

Kata, drukkkkkkkkkkk!!!!!!! :-D Tesztet nem mutizod meg?????

Bettike, örülök, hogy örömet szereztem a fotókkal Neked!!! Csodállak a pzitivizmusodért!!!

Ceni: :-D

Szilcsi, gratu a kinevezésedhez!

Lili, :cry: :cry: Ölellek!!!!!

Tontica, szorítok nagyon!!!

Áfi, Sonjus, Pandácsak, Coca,...: köszönöm az infókat!!!!!!!

Prolactinom magas, és ez gátolja az ovulációt. Szóval ezért nem esek teherbe!!!!! Remélem hamar kikezelnek, gyógyszerrel megoldják és jöhet Babó!!!!!

Pussssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso, köszi!!!!

snufi

Most jöttem haza a 2. gynevac szuriról és ez már nem is fájt :lol:
Kép

Snufi,
Akkor már repülhet is hozzád a gólya :wink: Milyen gyogyit kapsz majd rá?
Vendég

Rosszhír: NINCS HÍR
sajnálom lányok, a dokinak a mai rendelése elmaradt szülés miatt (ez egy cetlin állt az ajtón), felhívtam mobilján, holnap délelött a kórházban bérmentve megUHoz természetesen soron kívül! (Akkor lett ilyen baromi készséges mikor meghallotta honnan utaztam be hozzá potyára). Ez van, de köszönöm a drukkokat, a kíváncsiságot, holnap délelött jövök a hírrel!
Vendég

Koszonjuk a bokokat!!!!!! :D

Zoldi!
Mar heten vannak a kis dragak! :D :D :D :D :D :D :D DE JO,DE JO!!!!!Sok-sok DRUKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Afi!
Latom mar itt vagy!!!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
ancsa81

Pandácska: leleteimet hoztam el csak, dokihoz csak jövő 7 pénteken megyek. Csak péntekenként rendel és most pénteken suliba megyek, úgyhogy marad a jövő 7 péntek, ami nem is baj, mert elvileg pont aznap lesz peteérésem!!!!!!! :lol: (és legalább megnézi uh-al) Szóval, nemtom mit kapok a magas prol.-ra, de a Csajok szerint: BROMOCRIPTINt. Szedett már Közületek Valaki????

snufi

Jezusom!A fraszt hoztad ram az elso mondatoddal!! :shock: :shock: :shock:
Akkor meg holnapig szetizgulom magam! :roll:
Tovabbi sok sok szoriiiiiiiiitas!!!!!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Áfi: várjuk holnap a híreket!

snufi

Snufi,
én most is szedem. Filléres, hatékony szer.
Vendég

Sziasztok, akkor azért néha majd irogatok!
Bocsi, hogy nem szóltam hozzá most, akik írtak, de fogorvosnál voltam, és most hallott vagyok, már pár órája! :(

Holnap majd visszaolvasok akkor!

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok,

Lili, Bettike rettenetesen sajnálom :cry: , függetlenül attól, hogy hogyan viselitek most rengeteg erőt kivánok nektek, hogy fel tudjátok dolgozni és minél előbb bebabásodjatok. Érkezni fog az a babóca mindenkihez.

Áfi, nagyon sajnálom, hogy nem jártatok sikerrel. Én nem is értem, hogy egy magándokinál ilyen esetekben (ami egy szülész-nógyógyinál tök normális és gyakran előfordulhat) miért nem telefonál az asszisztens, hogy ne menjetek feleslegesen.

Zöldi, örülök, hogy minden ok.

Sonjus, szorítok, hogy holnap minden rendben menjen :wink: .

Ancsa, már párszor írtam neked is (sziromnak is mindig ezt ismételgetem, hogy nagyon cuki a kisfiad.

Szezsó, érdekes a görbéd. Hát nem is tudom mit mondjak rá. Ha nem írod, hogy UH szerint már volt pé én azt mondanam, hogy még nem volt. Nem csináltál véletlenül LH tesztet?

Babaimcsi, mizu veletek?

Katica, aranyos vagy, hogy hiányoltál :D , két hét múlva már én is tudok többet lenni.

Robcsi, akkor örülök, hogy minden rendben :wink: .

Bettike, még annyit, ha térdenállva könyörgök,hogy vegyél ki a táblából se tedd meg lszi :D :wink: .

Többiek, csak azért nem írtam, mert mennem kell pihenni, mindenkinek jó éjszakát kivánok.

Puszi.
Melcsi

Kép
melcsi6

Igyekszem visszaolvasni és reagálni, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én is jó éjszakát kívánok! Bár én már aludtam 3 órát maci után. És köszönöm az örvendezéseket!!! Határtalanul jól esik ám!

Holnap nem én leszek az első, bibibíííí.

Kép
zölddisznó

Szép álmokat!!!

snufi

No, akkor ahol kiléptem délelőtt, ott folytatnám :wink:

Athiz! Jobban vagy? Az antibigyónak van egy minimális szedése ideje, úgy tudom. Mióta eszed?
Torokra neked is a feketeretkes cuccot ajánlom, hátha!

Lili! ne írj ilyeneket, hogy elszúrtad napunkat! Itt most nem rólunk van szó, hanem rólatok, és iszonyúan sajnálom :cry: . Drukkolok, hogy mielőbb kiheverjétek, és legyen gyógyír a bánatotokra, mondjuk egy baba :wink:

Tonti! Pihenj nagyon sokat! Szorítok nektek!

Pandácska! Üdv újra!

Klarissza! Ma volták dokinál? Mi volt?

Áfi! Gratu a kiskönyvhöz :wink:
Pedig úgy vártam, hogy mit mond a doki! Gondoltam is rád este! De holnap újra drukkolok, jó? :wink:

Ancsa! Irtóra édes Marci! Olyan nagyon szép mosolya van!
És örülök, hogy bejön az immunerősítő! Végülis nálunk is bevált a Vitacolan nagyon, mert végülis karácsonykor már jól volt Miksa a decemberi betegeskedés után, és egészen mostanáig nem is kapott el semmit! És a decemberi fogyása után most megint 14,8 kg, pedig akkor lement 13,2 -re :? Szóval az étvágyának is használt!

Enikő! nem tudom, hogy írtam-e, de nagyon megnyugodtam a hírek hallatán! :wink:

Panni! Köszi a gyógypuszikat!

Sonjus! Ismerem a helyzetet, az enyim uram is éjszakás ma :? Ilyenkor gyere közénk dumcsizni!

Katica! Hogy vagy? Kipróbáltad a mézes juice-t? :wink:

Robcsi, Ancsa! Én nagyon parázós vagyok, de az uram iszonyúan nyugis, és ő kérdezgette mindig, amikor Miksával voltam babás, hogy mi baj lehetne? Aztán igaza lett, semmi :wink:

Kata! halvány csík is csík (pici betű is betű :lol:), annyira nagyon drukkolok :lol:

Csikken! És sikerül lekattanni a témáról? :wink:

Zöldi! Energiahegyek a hét tüsződnek! :lol: Akkor szombat? Majd egymásért drukkolunk :wink:

Szezso! Szombaton tesztelek, ha addig minden jól zajlik. Monyóval megegyeztünk :wink:
Nekem is horrorisztikusnak tűnnek a türténtek :( Főleg, hogy Monyónak és nekem nem is egy volt. Már nem tudom, mitől tartok jobban, a negatív vagy a halvány teszttől... Pedig Miksánál is átéltem, az első nála is halvány volt, de akkor úgy éreztem, hogy tuti a dolog. Az is volt :lol:
A görbédre nemtok mit mondani, bizisten.

Bettike! Köszi a megelőlegezett bizalmat :wink:

Snufi! Én úgy tudom, hogy ha csak a prolaktinoddal van gond, akkor az seperc alatt kikezelhető! Tök jó lenne :lol:

Megyek dőlni lassan, jóccakát!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szép jó estét!

snufi: jó hír, hogy kiderült, hogy mi a probléma. ezt gyorsan kikezelik, aztán jöhet a babó :D

robcsi: örülök, hogy jól vagytok.

csikken: azért jó, hogy néha benézel. várunk mindig! :wink:

coca: ezek aztán a jó hírek. szép tüszők :D :D :D mennek a drukkok szombatra++++

szezso: érdekes a görbéd nem nagyon tudok hozzá okosat mondani...

bettike: köszönjük a szép táblákat.
megfigyeltétek, hogy épp a fele csapat sárgálik?

szonjus, tonti: mennek holnapra a drukkok++++

panda: szuri, jajj! már a gondolatra is rosszul lettem...

áfi: milyen magándoki az, aki nem telefonon értesít, hogy nem jó az időpont! engem már hívott fel dokim, hogy épp most megy el szülést levezetni. tovább drukkolok neked+++

ancsa: hogy vagy? mizujs?

liza: örülök, hogy mégis maradsz köztünk :D :D :D :D

melcsi: két hét múlva vége a melónak? jól emlékszem?

szirmi: még nem próbáltam ki a retket, férjem csokit hozott retek helyett :D

rólam: holnap megpróbálok bemenni egy gyakszira az egyetemen, ez egy négy órás gyakorlat, és már nem kéne hiányoznom róla, mert a múlt hetit is pótolnom kell vmikor. drukkoljatok, hogy ne köhögjek nagyon, és túl éljem a mókát. a köhögésem egy kicsit talán javult, és mintha a hangom is jönne vissza.

jó éjt lányok!

katica
katica30

sziasztok.

este 8kor kidoltem mint egy darab fa,igy lesz mit visszaolvasnom.

magamrol.tobb a h.valadekom ami velszeg az utro hatasa,cicim neha faj ha epp ra gondolok.szoval semmi jo.
a hom 37,1 ami szinten lehet a gyogyi hatasa.
gorbemet nem tudom feltenni mert anyira gebnyozik a netunk hogy csak na:(
meg emilt se tudok kuldeni.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jelentkezem, de mindennek megvan az oka.

Köszönöm érdeklődéseteket, de majd hétfőn tudok többet, amikor nekem UH lesz, Apának meg eredmények, majd utána pénteken lesz Apának bacieredmény.

Most rossz passzban vagyok, de ne is kérdezzétek!

Mindenkit puszilok, mindenkinek szorítok.

babaimádó
Kép
babaimado

baba,ne legyel roszkedvu,jon a tavasz ciceregenek a madarak,stb:)

szezso,eleg erdekes ez a gorbe.nem tom mit mondjak.

coca.juheeeeee :lol:

snufi.proklatin:(de van ra gyogyi,jon a baba:)

katica.druk hogy tulleld a mai napot,es ne kohogjel.

szirom,meselj milyen tuneteid vannak.?nekem egy eddig a meggyozo.
agressziv vagyok,a ferjem mondta.potyinel voltam ilyen.

afi.akkor varjuk a hireket.

Kép
monyo83

Jó reggelt
tegnap elfoglalt voltam, intézkedtünk, mert csinálunk egy kft-t, ma megyünk ügyvédhet.
Apa 27-én megy a cigileszoktató biorezonanciára :) drukkoljatok, hogy használjon :)

Szilcsi
A magándoki urológus még a papírjára ráírta ám, hogy csökkentenie kell a cigit. Vitaminokkal tömöm már egy ideje, 400 mg-os E vitamint is kap :) Látom nálatok is beindult a gépezet, vérvétel és miegyébb :wink: drukkolok hogy ne legyél gygya, és sikerüljön most :)

Sonjus
Sajna nehéz dolog nem görcsösen akarni, főleg hogy 2 éve nem jön össze :?

Szirom
jobbulást Miksának. Mellesleg terhesség alatt szívtál passzívan füstöt? Mert azt olvastam, hogy a dohányzás (passzív is) okozhat a gyereknek középfülgyulladást. Férjem húgának is ez a problémája, és anyukája mondta, hogy párommal nem cigizett, de vele csökke3ntett üzemmódban igen.
A te párod idges volt ezzel a bioizével is, hogy nem gyújthat rá? vagy miért mondtad neki, hogy inkább cigizzen? :shock: Pedig ő akkor nem is olyan erős dohányos mint én zuram :wink: A kocsiban nálunk sincs cigi, csak a kisszobából nem tudom kirobbantani :twisted:

Athiz
jobbulást nektek, még én sem jöttem ki belőle teljesen, de sokkal jobban vagyok :)

Tontica
Az jó hír, hogy 2 szivecske dobogott :) Doki mit mond a vérezgetésre? Feküdj sokat :wink:

Áfi
gratu a kiskönyvhöz :)

Panni
szép a görbéd, de nem szólok el semmit :wink:

Snufi
3. napi LH-t nem néztek? :roll: Prolaktinod tényleg magas. Az én leletemen a normál tartomány 25,2-628,5 között van. Laborfüggő :? nekem 519 volt, és azt mondta a doki, hogy jó. Végül is mindig van pém.

Lily
Öröm az ürömben, hogy nem kell eü küret. Tudom, sovány vígasz :(

Robcsi
de jó, rókakoma már odébb állt :)

Kata
Holnap teszt? Drukk+++ Remélem erősebb lesz, mostanában a halvács csík nem jött be :? hanyadik dpo van neked?

Csikken
jó Rolizást, gyere mikor tudsz

Monyó
drukkhegyek +++++++++++++

Coca
7 tüsző? :shock: az igen :wink: megadrukk szombatra

Bettike
még nem voltam azon a tornán, de jövőhéten már menni akarok :)

Babaimádó
nem kérdezem, mindenki szokott rossz paszban lenni, remélem hamarosan túl leszel rajta :wink:

Szezso
Azért merj tesztelni, csak várd meg a 15 dpo-t :wink: érdekes hogy a hőd nem mutatja a pét :shock:

Katica
betegen tanulni? jaj :?

Kép
gaby25

gaby drukolok hogy a ferjednek sikeruljon leszokni.

lanyok ma van az 5 eves evfordulonk.gondoltam a ferjemnek venni egy deszertet meg egy uveg bort amire rairatom hogy "sasanak 5 eves evfordulonkra"
nem bena szoveg ez?jobbat nem tudok kitalalni.

Kép
monyo83

Kata,
szerintem én még nem is mondtam mennyire örültem az apróbetűs résznek! :)
Monyó,
nincs is szebb mint a madárcicergés! :lol: (bocsi, reggel ez is poén)
Babaimi,
ha bármiben segíthetek állok rendelkezésedre akár priviben akár MSNen (Cocától megtudhatod a címem, vagy ha kéred én is megadom)

Elszalajtjuk a kölket az oviba, aztán újfent irány Szekszárd.
Nem is bosszankodtam volna tegnap este, de nekünk ez 30 km, oda-vissza már 60, barátok közt is elkocsikáztunk potyára 1500-2000 ft-ot, és ma ugye megint megyünk...
Sietek a hírekkel!!!
Vendég

panni megkukkantottam a gorbed,hat ha nem tudnam hogy nem probalkoztattok azt mondanam hogy beagyazodas:)
hogy teszed fel igy iraskent a gorbed,hatha igy nekem is menne.

afi,nem er engemet bacogatni:)koran van es ciceregnek telleg a madarak:)

Kép
monyo83

Hahó!

Monyó! Tüneteiem? Nem ment lejjebb a hőm, és ennek nagyon örülök. Most 37,2, de nekem ugye ez a második gyógyszer nélküli napom. Tegnap délután viszont görcsölgettem egy kicsit, amolyan mensisen. Kicsit meg is ijedtem. De ez mostanra elmúlt. Kis szurkálást is éreztem időnként, de ez nem kirívó. Idegesség szempontjából nálam épp fordított a helyzet: ha kb. egy héttel a mensiidőpont előtt ingerlékeny, feszült vagyok, semmi se jó, még sírni is tudok, akkor meg fog jönni. Most ez nem volt, illetve sírás volt, de annak megvolt az oka. Ráadásul valszeg nem is mérvadó, mert a Duphastonra rá van írva, hogy PMS-re is adják. Görbe:

Kép

Gabi! Azért azt erős túlzásnak érzem, hogy ha a terhesség alatt én szívtam volna passzívan füstöt, attól a gyereknek ovis korában középfülgyulladása lesz. Nem szívtam egyébként, illetve annyit, mint bárki más. És ha nagyon pontos akarok lenni, akkor be kell vallanom, hogy amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig aktívan is szívtam. A kétcsíkos tesztnél mondtam, hogy ez az utolsó, elszívtam és letetettem. Kész. Asszem másnap egyet még beleszívtam a férjemébe, és végeztem vele. Nem éreztem nehéznek a baba miatt.
Középfülgyulladás: általában olyankor alakul ki, ha a takonykór miatt kialakuló váladék pang és elszaporodnak a bacik. Az én fiam épp abban a korban van, amikor tipikusan úgy néz ki az arcüreg, hogy kedvez ennek.

Biorezonancia: Igen, ideges volt, feszült. Nem szeretem, ha olyan :wink: Ő meg nem bírja, ha korlátozzák. Nem készült föl rá igazán lelkiegben valszeg, nem akarta százszázalékosan. Majd egyszer. Amíg ennyit dolgozik, nem is csesztetem ezzel. Mondjuk ha kiderülne, hogy baj van a kiskatonákkal, akkor lehet, hogy kéne. Ha ebben a hónapban nem jön össze a babó, akkor megy vizsgálatra. Húzza ám ő is :wink:

Bimi! ne legyél rosszekedvű, küldök neked vidámságot! :lol: :lol: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

HAHÓ!

KÖSZI CSAJOK! SZIRMI, KATICA, MONYÓKA: KÖSZI KÜLÖN IS.

BABIM: KÜLDÖM A + ENERGIÁKAT!!!

SZIRMI, SZÉP GÖRBE: MENNEK A DRUKOK!!!

MEGYEK IKEÁBA, DÉLUTÁN JÖVÖK!

snufi

Sziasztok!
Jó reggelt!!

kata,
bocsi... A kérdésedre már nem válaszoltam, mert nagyon felugrott és már elmenőkémben nem is néztem vissza.... :oops:
Clion kúpot az antibiotikum mellé, nehogy a gombák elszaporodjanak. Az antibogyónak lehet az mellékhetása, ezt kiküszöböli.
Hogy vagy, mizu??

pandácska,
Akkor ennek a csodaszernek a hatására, tuti Nálatok is hamar bekopogtat a gólya!!!!!! Drukkkolok!!++++

szilcsi,
Tornáztam.... Sőt olyanyira jókislány voltam, hogy torna után főztem 2 féle főzeléket, fasirtot sütöttem, vasaltam. El vagyok ájúlva magamtól..... :roll: :lol: 8)

klarissza,
Erről én is hallottam. Mivel én soha nem szedtem, a dokim úgy egy éve mondta, hogy nem-e akarom elkezdeni, pont ezért...
Nem kezdtem, de remélem azért sikerül a baba, minél hamarabb!!!!

csikken,
Jó csavargást a gyönyörű kis Rolival!!! Azért nézz be néha!!
Millió puszi!!!

katica,
További gyógyulást!!! Jó gyakszit.... :?
Folyással van valami??? Elmúlt?

coca,
Hajrá tüszőcskék!!! Nőni-nőni, majd hét végén repedni!!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!++++

szezsó,
Érdekes a hőd... De ha látták... Akkor biztos a 2. repedésésnél megy fel a hőd...!
Akkor mindkettőnek megadtátok/adjátok az esélyt!!!!!
Drukkkkkk!!!!!!++++

snufi,
Erre egykettőre megkapod a gyogyit és sikerül is a Babóca!!! Szorííííííííííííííítok!!!!++++

áfi,
Óóóóóóóóó! A kis piszok dokibácsi!!! Jól kibabrált Veled!!!!! Meg velünk is....
Akkor drukkkkkkkkkk mára!!!! ++++
Ja, és várjuk a fejleményeket, képeket!!!!!

melcsi,
Hogy vagytok?

babaimádó,
Akkor kérdezni nem is kérdezek, csak nagyon ölellek és puszillak!!!!!(((())))

gaby,
Köszönöm... Tom, hogy szép, de sajna tuti nem babás.... :(
De!!!!! Remélem a következő ciklusban is hasonló szép lesz, és akár már a vége ........ :wink:

monyó,
Gratulálok!!!Jó ötlet! De mi lenne, ha egy szép idézetet iratnál rá????!!!!
Az esküvői Meghívótokon volt idézet??? mi lenne, ha abból idéznél???

Hőm:
1172042754.2.doc
mfpan

Jó reggelt!
Végre sikerült felrakni a tickert. Köszi mindenkinek, aki segített benne!
lili
Nagyon sajnálom, ami veled történt. Szerintem pont azért jó ez a babanet, mert ide bárki beírhatja búját-baját és a többiektől csak jó szót hall vigasztalásul.
bettike
Kívánom, hogy a következő + már tuti legyen!!! Tetszik a hozzáállásod, én nem viselném ilyen lazán.
snufi
Akkor neked most szünet, míg csökken az érték? Hogy tesztelünk így együtt?

vhencsi
Kép
vhencsi

panni ez nem hazasagi evfordulo.csak pont 5 eve ismerem a parom.
amugy csak egy mondat lehet,mert az uvegre enyit lehet iratni,maskent nagyon pici lenne.
a gorbefeltevos kerdesemre nem valszoltal:(
hogy tudod igy feltenni hogy csak ezt irja ki.?

Kép
monyo83

Ja,
monyo
Bocsi, gartulálni akartam. Csak az előbb lemaradt.
Sok boldogságot!

vhencsi
Kép
vhencsi

monyó,
Bocsika!!!! Biztosan vakoskodtam és nem vettem észre ezt a kérdésedet.... :oops:
Szóval...
Megcsináltad ferty-ben. Lementetted magadnak paint-be.
Ha a paint-ben Szerkesztés menüben, összes kijelölés.
Ráklikk jobb klikkel, Másol. Megnyitsz egy Word fájlt és oda beilleszted, mented.
Amikor itt fel akarod rakni, Melléklet feltöltése, Tallózás, és kiválasztod az általad elmentett Word dokumentumot, kétszer ráklikk és be is teszi!
Remélem sikerül!!!! Ha nem szólj!!!!
De egy rövid kis idézet...? Csak egy mondatos.... Mégisz szívet melengetőbb..... :roll: :D

hencsi,
Nagyon szép lett a tickered!!! Ügyes vagy!!
mfpan

panni nem megy,gyenge az internetunk :cry:
ha lesz fizetes veszunk egy rendes internetes annternat,azzal menni fog.
azert nagyon koszi:)

Kép
monyo83

Jó reggelt!
bocs, most nem tudok visszaolvasni, kettőre kell mennem gyakszira, és még addig tanulnom kell, mert minden óra elején kisdolgozat. :?
aztán egy fárasztó gyak, úgy szoktam kijönni róla, mintha tíz kilométert futottam volna.

katica
katica30

Most tudtam jönni mert kidőlt a babanetes szerver.
Kezdem a lényeggel: a baba jól van, ver a szíve, a CRL (ülőmagasság) 1,1cm, ez 7+1 nek felel meg, 3 nappal le van maradva a drágám.
De lányok, a mai nap is a csalódásé volt. Beléptünk az épületbe, és nem hiszitek el, de a vakolat versenyt hullott a festékkel és a csempével. Iszonyat volt, a wcben sokhelyütt a sötétszürke cement meredt rám, és hát takarítva sem tudom mikor volt... szóltam a dokinak hogy megjöttünk, behívott (bár nem is igen voltak) és nagyon sebtiben megvizsgált, a férjem nem jöhetett be (!) és beszélni sem tudtam vele igazán, sőt sehogy sem. Nézte a petefészkeimet, aszongya rendben vannak. Én láttam ahogy virítanak a PCOs ciszták feketén! Mondom neki hogy dehogy rendben, én PCOs vagyok. Szerinte akkoris rendben van. Sem Utroról, sem meddőségről szót ejteni sem volt esélyem... :(
Vendég

Sziasztok!

Na ma reggelig voltam erős, bátor és fasza csaj! Aztán apa reggel egy hülye papír miatt morgott (amit úgy is én intézek el) és itt kitörtem, hogy ennél úgy gondolom, hogy sokkal nagyobb problémánk van! És itt nem volt megállás! (Tudtam, hogy ki fog jönni, meg, hogy majd valami váratlan ügy miatt, még az a szerencsém, hogy otthon és nem a munkahelyemen!)
Igazság szerint marhára sérti a női hiúságomat ez a dolog, és mondtam is apának, hogy ilyen szarul vagyok összerakva, meg nyomi vagyok és, hogy miatta is izgat igazán ez a dolog, mert hát még is milyen az, hogy ha kérdezik és ő azt tudja mondani, hogy a feleségének nem lehet gyereke! Na meg sok ilyen okosságot adtam elő neki reggel! :oops:
Aztán hisztizve közöltem, hogy nem várok és nekem most azonnal kell a baba!
Ő nyugtatot, hogy lehet, hogy ő sincs rendben, meg lehet, hogy ő lövöldözik vaktölténnyel, de ott kezdtem el nevetni, mikor azt mondta, hogy na és mivan akkor: Te is bénán vagy összerakva én is béna vagyok összerakva, tehát ketten már simán összebénázunk egy babót! :lol:
Azóta ismét fasza csaj vagyok!

Egyébként diagnózist állítottam fel magamról, amit két hét múlva a dokival is közlök (gondolom égnek fog állni a haja) :lol: !
Mivel a cicimből még mindig jön tej = magas a prolaktin szintem! Ezért is ilyen 40 nap átlagban a ciklusom, tehát nincs rendes peteérésem! Ezért kérem a vérvételt és a bogyót rá! És már babásodom is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Áfi, már megint dokikeresés lesz ebből? Azért gratula a pöttömhöz!
Botrányos, én ma 2 órát ültem a fiammal az ideggyógyin, azért, hogy két perc alatt megvizsgálják.

Kép
klarissza32

Halihó!

Áfi! Na igen, ez az öröm az ürömben!
A lényeg, hogy a babával minden ok!

Szirom!
Szép a görbéd :)
Szóval mehetek dumcsizni? :) Az jó lenne, de mondjuk akkor vagyok igazán magam alatt, amikor délutános, mert akkor tényleg nem találkozunk.
Most este nem alszik velem, de legalább együtt vagyunk délután.

Gaby!
Nekem van egy barátnőm, aki láncdohányos volt és elment egy olyanra, amit írtál és már 2-3 éve nem bagózik. Persze akarni is kell!!!!

No mi megjöttünk, szokásosnak indult, 9-re mentünk, várjunk, 10-ig volt parkolócetlink, párom elment 10-kor, hogy újra bedobáljon, természetesen akkor hívtak be! Mondta a doki, hogy minden lelet ok, senkinek semmi baja, a terheléses vérvételnél kicsit megemelkedett a prolaktin de csak épphogy, a sárgatest hormonom meg kicsit alulműködik, de az is csak épphogy. Ezt mind olyan gyorsan darálta, hogy alig értettem, próbáltam visszakérdezgetni, de lehet így is hülyeséget írok! Bromo izét írt fel, azt mondta, ezt már mostantól szedhetem (11 cn), minden este egy felet, és hogy 3-5 cn-kor menjek vissza megnéz UH-n :shock: mensi közben? Azt mondta, megnézi, hogy nyugalomban van-e a méhem :shock:
Párom visszaért, mondta a doki, hogy majd én mindent elmondok, viszlát. 5 perc volt megint. A doki szokásos bunkóságát azért előadta! Megkérdezte, (megint) hogy ki küldött hozzá, mert ő "ilyen apróságokkal" (ez lennénk mi és a gondunk) nem szokott foglalkozni! JAAAAAAAA és 6 hónapig gyogyis stimu és majd csak utána lehet bármi más beavatkozás! Na ezen a ponton éreztem, hogy abszolute, de semmennyire nem érdekli a dokit a mi esetünk, mert minden ok, se egy lenövés, se elzáródás, se sperma probléma, neki mi nem vagyunk egy eset!
Most nagy dilemmám van!
Merre tovább? Még várjak fél évet? Szerintem a 2 év után újabb elvesztegetett fél év lenne! :cry:
sonjus

Sziasztok!

Afi!
JAjj,de nagyon orulok hogy minden rendben!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Kepet nem kaptal???
Maradsz ennel a dokinal? :? :?:

Kata!
???????????????????????????????????????

Sonjus!
Haaat erdekes! :shock: Arra a pici emelkedesre adta a bromot???
Sajnalom hogy ilyen rosszul alakult a doki latogatas! :( Az U.dokinal voltatok?
En csak mint tanacskent azt gondolom hogy a kov.ciklust meg vard meg hogy mi sul ki belole!Ha akkor is ugy erzed hogy nem jo a doki hozzaallasa akkor viszlat!De ez tenyleg csak az en velemenyem!!!
Remelem a bromo segiteni fog es nem kell menni semmere tovabb!!DRUKKOLOK NAGYON!!!!!!!!!!!!!!

Szirom!
Hogy van ma Miksa??
Nekunk nem jott be a Vitakolan! :( Mondjuk mi etvagyhozonak kaptuk meg nagyon regen!

Tontica!
Mar nagyon varom a hireket!!!!!!!!

Zoldikenk ma egesz nap alszik??? :shock: :lol:

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Én is éppen így gondoltam, sőt arra is gondoltam, hogy ha a következő hónap sem lesz sikeres, akkor elmondom neki, hogy nem szeretnék még fél évet várni, ha azt mondja, hogy szükséges, akkor megmondom neki, hogy szeretném minden leletemet elvinni és elmenni!
Látom a tickereden, hogy még 5 hónap a lombik! Addig már csak 5x fog megjönni, az már mindjárt itt van! :wink: Van mostanság valami vizsgálat, vagy addig nem lesz semmi?
Mindig akartam írni, vagy lehet már írtam, hogy van ismerősöm Kistarcsán :) Királyfi-ékat ismered?

Tontika?
sonjus

Azt szerettem volna még kérdezni, hogy ez a Bromo izé befolyásolja a hőt?

És Ancsa, igen U-nál voltunk!
sonjus

Sziasztok!

Áfi, örülök a jó híreknek!!! Hát igen, a magyar eü. ilyen sz*r, hiába vizitdíj meg miegymás, a színvonal sajnos nem fog változni, mert a mentalitásban és a hozzáállásban van hiba... A hülye magyar meg fizessen a nagy büdös semmiért.
Jól felhúztam magam ezeken az élménybeszámolókon (Sonjusén is). :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Sonjus, sztem azonnal most mindjárt válts dokit, és menj el egy meddőségibe (Kaáli vagy ilyesmi). Vagy most oda jársz? :oops:

Ancsa, halad az a csiga szépen lassan! Meglátod, gyorsan eltelik az a pár hónap! Addig meg bármi történhet! :wink:

Bettike, nem baj, legalább kijött a nagy feszültség belőled. Tök jó, hogy el tudtátok nevetni végül!Megértő, jó fej párod van. :wink:

Kép
szilcsi

Tontica???????????

Kata?????????????????????????????

Lili???????????? Jobban vagy? (((((()))))))

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: