A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

akkor rejtély maradok :D

manoka
manoka71

Azért rémlik egy picit az arcod,ha látnálak ,lehet hogy megismernélek! :)
pandi36

Szpandi, lesz ez még másképp is! Legközelebb a Te babá(i)dnak örülünk majd.

Várom a holnapi jóhíreket!

Kisanyukák szépet álmodjatok a babákról!
albi2000

szép álmokat kívánok nektek, megyek zuhizni
pusz

manoka
manoka71

Sziasztok!

Noczi: mi van Veled? Visszakaptad a babákat? Írj!

Kép
cseka

Mindenki másnak is szép estét és babás álmokat!

Pusz

Kép
cseka

Albi!

Köszönöm a honlapot, nagyon jó ötlet!
Lányok!
Nektek meg köszönöm a sok pozitívumot, most már teljesen jól vagyok.
Végig gondoltam egy meddőségi orvos tényleg csak akkor fogja mondani hogy terhes vagyok és hányan vannak ha 100%-ig biztos a dolgában. Mert ilyen szinten már nem engedheti meg magának az ember utólag a magyarázkodást.
gizmixxx

No látom már elég régóta sehol senki!

Akkor én is elteszem magam holnapra
gizmixxx

Na sziasztok!! Manóka igen szerdán kapom én is az uccsó szurit!!

Pandi én is ott voltam 9.-én, én egy másik lánnyal a kávéautómatánál ültem. Kb kettőtől!
Ági28

Kép
Ági28

Na megint én tartom a frontot? Kép
Ági28

Ági :) Nagyon drukkolok Neked!!! Ritkán jössz felénk... :( Pusszillak

Kép
Kép
kiscsillag

Köszike csillag! Az a baj, hogy nem nagyon tudom már követni az eseményeket, de ha hír lesz, tutkó jelentkezem.
Ági28

Jó reggelt! Szép napot!

Kedves Gizmixxx!
Minden OK lesz, örülök, hogy jól vagy! :D Ma már kedd van, és már csak hármat kell aludni a péntekhez. Akkor már minden jobban fog látszódni, talán még képet is kapsz :)

Kiscsillag!

Neked lehet csak az igazán jó! :D Két kis pocaklakó! :D

Cyprus!

Mi van Veled? Remélem tegnap nem volt igazad!

Pandi!
HCG?

Ági28, Nóczi, Cseka, Manóka71!

Ma bemondta a meteorológus, hogy Babaeső lesz októberi és novemberi érkezéssel :wink:

Kedves Madaran!

Nagyon nehéz lehet Neked. Én feleannyit sem éltem át, mint Te, mégis segítséget kellett kérnem egy szakembertől. Betettem ide néhány linket, ha olvasol még, nézd meg légyszí. http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9129826
albi2000

Albi4

Most is kaptam képet. Van rajta egy fekete folt 10mm-es
gizmixxx

Kép

Szóval sok ilyen repked az égen februárban?
Ági28

Nem mutatnád meg?
albi2000

Úgy-úgy Ági :D
albi2000

gizmixx azt is megmutathatod, ha akrod!
Ági28

csak is ilyen repkedhet! :D
Ági hogy bírod a husi evést? Én ma már halat fogok enni, mert tegnap is pipihúst ettem. Mikor jön a párod ?

manoka
manoka71

csak is ilyen repkedhet! :D
Ági hogy bírod a husi evést? Én ma már halat fogok enni, mert tegnap is pipihúst ettem. Mikor jön a párod ?

manoka
manoka71

Szia manók. Hát be kell valanom, kicsti kevesebbet eszem a husit. Bár ma anyukám rántotthusit hoz nekem.

Holnap éjjel jön meg. :-(
Ági28

Az már nem sokára itt van! tehát csak egyet kell aludni . Anyukád ezek szerint közel lakik, ha hozza azt a fincsi ebédet?! Én elsétálok a CBA-ba halfilét venni, mert most egyelőre nincs kedvem sütögetni, meg unom is. A párom csinált szecsuánit,csak egy kicsit csípős, nem annyira- de nem merek belőle enni. úgy tudom ilyet nem lehet enni, mármint csípőset. Ági Te kávét iszol ?
Képzels éjszaka csuromvíz voltam, valamiért ennyire izzadtam, és fájt a hasam is. most meg semmi. ki érti ezt?

manoka
manoka71

Manoka!

Éjjel én is mindig leizadtam még most is!!!!!

Csajok!

Annyira hányingerem van, nem vagyok valami jól :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Na az én kávézásom az csak a ká-ig jut. két cseppet iszom, de komolyamn. Én csak a tejhab miatt iszom a kávét. Ja és azt a két cseppet is felhigítva tejjel.

Igen a Bajcsi korháznál lakik.
Ági28

Gizmixx no panasz. Az csak jót jelenthet. :-) Én meg pár napja kicsit borzongok. Nyakig betakarózva ülök a TV előtt.
Ági28

Ági :) Nagyon várlak a jó hírekkel. Mikor tudod meg??

albi :) Köszi szépen! :) Neked is drukkolok!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Á csillag az még legalább két hét.
Ági28

Ági!

Én is nappal fázos vagyok, és este az ágyban leizzadok.
gizmixxx

gizmixx!
állítólag a gyömbéres keksz és jól lehűtött tej csodákat tesz!
5 tanács hányinger ellen- a könyvemből idézek
1. A nap folyamán gyakran kortyolgasson zsírszegény tejet!
2. együnk gyakrabban, de keveset: rágcsáljunk kekszet ,piritósat, zablisztből készült pogácsát,
3. A gyömbér kitűnő szer émelygés és hányinger ellen.Napközben kapjunk be egy-egy gyömbéres kekeszet Kortyolgassunk gyömbérsört (azt nem tudom mi?)
4. A nap folyamán többször együnk néhány kanál joghurtot.
5. Kortyolgassiunk ásványvizet és eszegessünk friss gyümölcsöt.

Ezekközül a szomszédomnak a tej és a gyömbéres keksz bejött. A sört felejts el, mert azt nemtudom milyen. Kicsit bután érzem magam, de nem ismerem.

manoka
manoka71

Ági és is majd meg fagytam tegnap délután ! nyakig betakaróztam és felvettem a fűtést: Férjecském el volt képedve, hogy 23 fokban fázok.
Mondjuk mindig fázós voltam, de a lában jégcsap volt, és most is. mindegy. Nem tulajdonítok ezeknek semmit, mert még arrébb van az a két hét.

manoka
manoka71

Hát igen. Egy hete a zoknimat én se nagyon veszem le, olyan hideg a lábam. De lehet, hogy csak a lustaság teszi, hogy igy viselkednek a végtagjaim.
Ági28

Puszikállak beneteket , összeszedem magam és megyek a halamért!!!!!!

manoka
manoka71

Én meg leviszem a kissebbik kutyámat pisilné, és leülök, megnézem a DA VINci Kódot.
Ági28

Hello Csajok!

Na, megint akkor jövök amikor nincs itt senki. :(
A lényeg a lényeg, hogy ma tényleg megjött. Szóval jöhet az 5. inszem. Azt hiszem csütörtökön fogok randizni apánkkal, akkor majd kiderül, hogy mehet-e az 5. Rajtunk nem múlik csak a szervezetemen.

Pandi!! nagyon szorítok. Jelentkezz, ha tudsz valamit:)

Mindenkinek drukkolok, de ezt tudjátok.

CSeka! Neked még nem is gratuláltam, hogy két babót visszakaptál. Szuper, hoyg ilyen jó lett a vége. :)

Majd jövök, ha látom a mozgást. puszi
cyprus

Sziasztok!
Hát, mondanom sem kell nagyon megszivtam ezt a vérvétel dolgot!
Amikor bementem,már akkor gyanús volt,hogy a csaj elkezdett nézegetni egy papirt,hogy mennyibe is kerül...Mivel tegnap konkrétan(valamelyik analfabéta) ugye azt mondta a telefonba,hogy 600 ft! Elkezdett számolgatni,és amikor 2800-nál tartott(és még nem volt vége),akkor leállitottam,hogy ez már nekem sok és igy nem éri meg! Hát mindenesetre nagyon naiv voltam amikor elhittem,hogy 600 ft ért megcsinálják! Igy jártam! :(
Úgyhogy marad a holnap reggeli teszt! A 13. napon már lehet?
Ági!
Emlékszem rád! A stimu napjaimon Te is mindig ott voltál! :)
pandi36

Pandi36!

Én a 15. napon tesztelnék csak a helyedben. Tapasztalat beszél belőlem, a lányok tudják.
gizmixxx

Sziasztok!

Köszi a sok vígasztalást! Előre áprilisra!

Pandi, persze, hogy nem gond, egyébként gondolkodtam a Pandin én is. Gimiben Papandinak hívtak...most még került elé egy előtag...

Ágica, mit kell még szúrnod amit most hagysz majd abba?

Mindenkinek mosolygós, kapaszkodós, termékeny napot kívánok!
szpandi

Gizmixx!

Tényleg ne sírj! örülj! hajrá hányinger! :wink:
babó(k) meg kapaszkodjanak!

Bocsi, nem nagyon tudtam ma telcsizni... :cry:
szpandi

Szpandi!

Megbocsátok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Meddig dolgozol????
gizmixxx

Hali csajszik:)

Mizu a babafronton? Sajna időjárási az van, a buksim nehezen viseli, de az időjósok szerint csütörtöktől megint normális idő lesz.
Jó is már.

Ági
Én is zokniban császkálok, nekem is állandóan lefagy a lábam. :)

gizmixxx
látom alakul a sztárfotó :)

Pandi
A lányok tudják, a wish által szerkesztett táblicsku (aminek a szerkesztését én vettem át) 14 napot számol a beültitől. Előbb nem javasolnám, de gizmixxxnek van igaza, én ráadnék még egy napot

apropó gizmixxx
te most melózol? vagy mi lett a főnököddel?

kata
ugye nem azért tűntél el mert megbántottunk? akkor gyorsan tessék visszajönni, mert várunk vissza

manóka
én is halacskát ettem tegnap :) egész rá vagyok kattanva...
jó kis fehérjeadag van benne , neked különösen hasznos:)

L. Andi
Nagyon eltűntél. Hiányoznak a smile-k :(
grillázs

Grillázs!

Tegnap óta beteg ácsiba vagyok a Vass doki javasolta a táppénzt. De tudod nálam ez nem jelent semmit e hónap végén megszűnik a munkaviszonyom. Tegnap beszéltem a főnökömmel, és azt mondta úgy gondolja az én esetemben nem kellene dolgoznom, mert árthat a babának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Három hónap passzív táppénz. Azután munkanélkülire el tudok menni. És minden kismamis kedvezményt igénybe tudok venni. Voltam TB-tanácsadónál.

Ezt a sztárfotós dolgot nem igaznán értem :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Sztárfotó - eleinte 10 mm, aztán csak nő és nő.... vagy pasi
grillázs

Grillázs!

Most már értem, köszi úgy látszik ma nehezen esik le a dolog. :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy majd keresek valami elfoglaltságot a jövőre nézve, mert félek, hogy ebbe a folyamatos topikozásba bele fogok bolondulni. Ma is szinte egész nap a gép előtt ültem. Azért így nem lehet leélni egy életet :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Pandi lehet,hogy ha látnálak én is emlékeznék ám rád!! :-)

Szpandi a chronagont kell 3x kapnom a beülti után. Azt mondta Dévisz,hogy a megtapadást segíti.
Ági28

Sziasztok lányok!

Mindenki elslisszolt???

Cyprus: köszi a gratulációt, aranyos vagy. Remélem, minden rendben lesz a továbbiakban is. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy Neked nem sikerült :cry: Pedig annyira szurkoltam...De olyan aranyosak voltatok a férjeddel és az a lényeg, hogy látszik rajtatok, hogy imádjátok egymást és igy mindent megoldotok együtt és hamarosan ott fog ficánkolni a kicsi babuci a pocakodban :lol:

Van itt most valaki?

Kép
cseka

Sziasztok!

Végre valahára ma babanethez jutottam, bár délután rosszalkodott, mert eltünt...:-/

Üdvözlet a végre megszólalóknak - pandi36, albi2000 ( A meddőség-lombikbébin mostanság már ritkábban vagyok mint itt....pedig itt is fehér holló vagyok)

Végre van két szabadnapom - és nem ülök este hétig melóban. Ott most megint letiltották a babanetet, úgyhogy boxolhatok megint a rendszergizdával:-(

Sajnálattal olvastam a rossz híreket...együttérzek nagyon!!! Casajok, azért ne vesszétek el a hiteteket a sikerben. Előbb utóbb sikerülni fog, mert megérdemeljük, hogy anyák legyünk, hogy annak a drága kise,mbernek átadhassuk azt a tudást, szeretete, hitet, amit anyánktól, nagyanyánktól kaptunk!!! A férfiáhrólnem is beszélve!:-)

Ági, hogy vagy? Annyi energiám se volt, hogy msn-n írjak:-( ne haragudj! Kitartás, lassan vége a szalmaözvegységnek!

Puszilok mindenkit!
modrooka

Cseka, én még itt vagyok...
modrooka

Helló csajok! 8)
Köszi Albi :lol: elolvasgattam, de igazából nem tom, mit kezdjek vele.
Te ehhez a Hajduska Mariannához jártál-jársz? Milyen? Vagy van vmi ötleted, hogy kihez érdemes bejelentkezni...?
akár mailon is írhatsz! dieneso@freemail.hu
megköszönném,
pusza, anna

Kiscsillag, csak most olvasom, hogy ikrek!!! :lol: :lol: szuper! Vigyázz magatokra!
madaran

Sziasztok!

Megyek, mert Real meccs megy az m1-en, ezt kötelező néznem. Hátha a babucik is megszeretik a focit a pocimban :lol:

Mindenkinek nagyon szép, nyugodt éjszakát kivánok!

Puszi

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: