A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Nukada,
én egy menős típus vagyok, de szvsz márc. 10-én kisebb gondod is nagyobb lesz annál, minthogy kitedd a lábad a lakásból, főleg deddel. először a 6 hetes konrollon hagytam el a lakást 1 óránál több időre, és akkor is rohantam haza.
ancsipancsi

Relax 9-töl van holnap?? :?:
fibi

Nukada,
arra gondolsz, hogy ha március 10-én még egyben leszel?
fibi

Nonni :) Sajnálom, hogy BS nem vállalt el :( A nappali ébredések nálunk is változóak, van amikor nagyon nyügi a fiam, pedig nagyot alszik :roll: akkor kell neki egy kis dajka anyától :wink:

Zuz :) Porszívó-függő Bazsó :lol: ha már az orrszívás sem tántorítja el! És írtam Neked 1-2 napja vmelyik hsz-emben Rylieról, amikor kerested! Most már jól vannak szerencsére :)

Vera :) Gyógyuljatok +++++ Családi idill :lol:

Votiv :) Nagyon szép az új hajad és szuper csinos kismami vagy, sztem kifejezetten jól áll Neked ez a pár kiló plusz! :wink: Maszatos Isti meg hihetetlenül édes!! :lol: :lol:

Indi :) Jaaaj, hányós vírus :( :( Bulást Dominónak!!! és sok +++++ Remélem Te nem kapod el, betegen nagyon nehéz beteg gyerekkel...

Ildi :) Igen, én kérdeztem a neurológiát és örülök, hogy Timivel minden rendben! :D Láz :( Bulást neki!! Sztem jól tetted, hogy kihívtad a dokit, ha Timi ennyire lázas, inkább otthon gyógyuljon, mint a rendelőben... És látod nem lesz gond a bölcsiben az alvás! :wink:

Ancsi :) Röpködő cumisüveg :shock: :lol:

Ruz :) Gitározó Bendi :lol: :lol: :lol: nagggyon jóóóó kép!!

Curse :) Kukázók :( csak kérlek ne bosszankodj sokat, mert az árt a gyomrodnak! És Adélt talikra kell vinni, ott tuti alszik :wink: :lol:

Fibi :) Sógornődék :evil: mindig bekavar Nektek ez a nő... sok +++++

Nukada :) Nekem szüléskor ment el a vizem, így nem tudok igazán segíteni, de ha aggódsz, kérdezd meg a dokid! ha meg úgy érzed, hogy gáz van, akkor irány a kórház, ahogy írtad!

Kép
Kép
denizsa

Ancsi,
Nukada szerintem akkor még szeretne egyben lenni :mrgreen: Móni viszont már kegyetlenül babázni fog :D

Móni,
egyszerűen képtelen voltam morculni, amikor Marci sikongatvan meg brümmögve odamászott a horkoló nővéréhez, és odabújt hozzá :lol: Aztán persze megint a fenébe kivántam az összes éjjel tomboló gyerekemet, de hát ezek már csak ilyen pillanatok :lol:
Tényleg, Peti a kiírthoz képest hogy született?

Nukada,
én is paráztam ezen, aztán amikor Dócinál itthon folyt el a magzatvíz, már pontosan tudtam, hogy aha, ez félreismerehetetlen :shock: Mint ahogy a jóslófájásról is akkor tudja az ember, hogy csak jósló, amikor megjön az első igazi :lol: Szóval izgulj nyugodtan!!! És ha bármi nem egyértelmű, telefon kórházba :) Én egyébként azt hittem Marcinál, hogy most már profi kismama vagyok, MINDENT tudok, erre persze nála volt egy vakriasztás :lol: Na majd a harmadiknál :lol:

Fibi,
férjedet emlékeztesd, hogy a terhes nőnek MINDIG igaza van :mrgreen:

Curse,
ha párod dolgozik a gép előtt, az :( , de ha játszik, akkor emelje fel a fenekét és segítsen, ha már a gyártásban közreműködött :wink:
és soksok +++++ nektek

Ó azok a szinkronalvó gyerekek, hogy imádom őket :lol:

v
kisün

Ildi,
szerintem se vidd be Timit, abszolút bekaphat valami jó kis vírust, és egy legyengült immunrendszerű gyereknek ez nem kell :( BULJATOK!!!

Ruz,
Bendi a squash(jól látom?)ütővel CSÚCS :D

v
kisün

Ruz,
múltkor nézegettem az egyik első bogárka-parkos tali képeit, amikor Bendi még icipici volt, és már akkor neki volt a leghuncutabb pofija :D A mostani vigyoraitól meg teljesen kihalok :D Nem tudom, mért jön be nekem ennyire a fiad, de ha bármikor klónoztatjátok, szólj :mrgreen:
kisün

Nukada!
Én, mint tapasztalt szülő nő nem aggódnék a helyedben. Hidd el, sokkal égőbb végig örjöngeni a kórházban 8 órát! :wink: :lol: Egyébként egyik alkalommal se ment el a vizem. Legutóbb 2 napi vajúdás után hosszas tanácskozás után vettük rá magunkat egy burokrepesztésre :shock: :D

Votiv!
Csak ismételni tudom a többieket! És a hajad hosszából arra kellett következtetnem, hogy naggyon régen találkoztunk :shock: :shock: :shock: :D Mindig várandósnak kellene lenned, annyira jól áll :D (Apafejnek ne mond ezt :wink: )
Isti pedig :lol: :lol: :lol: Tominak megmutattam a képet, meg is jegyezte, hogy Isti is olyan kis rosszcsont, mint B 8)

Ruz!
Na, már a múltkori képen is behalta, ahol Bendi egy autósülésben Ábel itókáját issza, de ez!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Küld be valami pályázatra!!!!!!!!!!!!!

Indikém!
Jaj!!!! Gyógypuszikat küldök! Remélem, Dé azóta jobban van!!!!

Curse!
És ha csak az nap reggel tennétek ki a kukát, amikor elviszik?

Fibi!
Tényleg olyan rossz hangulatú vagy mostanában :cry: ++++++++++Neked! És most akkor mégsem Levente????? OLyan szép név............

Deni!
Ti jobban vagytok??????

Kép
Kép
zuzmo1

Kisün,
hááááát, ez nem jutott tegnap eszembe :lol: ö meg jol kiakadt a reakciomon, aztán meg megijedt, hogy elbögtem magam :roll:
fibi

Vera
Nálunk si szinkron!!!! :D ..volt :roll:
zuzmo1

Fibi!
Amikor várandós voltam Pannussal, Tomi sem tudott mit kezdeni a kitöréseimmel. Így utólag belátom, hogy tényleg kezelhetetlen szituk voltak, és kicsit indokolatlanok, legalábbis ami az intenzitását illeti :D :wink: Kitratás!!!!! Sok puszi!!!!

Még szinkron..........

Vera!
Éjszakai Marci-Dóci :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

jaj és elfelejtettem :oops:

Zuzi, Deni,
boldogságos névnapot :lol:
kisün

Zuz,
ugye milyen eszméletlen fantasztikus az a néhány perc szabadidő??? Amikor mondjuk lehet mosogatni, mosni, lerogyni :mrgreen:
kisün

Vera!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nem is tudok mit kezdeni a hirtelen támadt szabadidőmmel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zuzmo1

Zuzi,
köszi, de szerintem csak tegnap voltam rosszkedvü :) na jo, kicsit ma is, de már kiirtam magambol a felét :)
Nevekröl még van idönk dönteni :wink:
mikor csekkoljuk le egymás haját? :D
fibi

ancsi,
még egy régebbire: tényleg óvoda a hátsó kertszomszédunk :lol: Amire te gondolsz, az a Bocskai-úti óvoda-iskola-komplexum, ez állami, a mi szomszédunk viszont a Műegyetem óvodája-bölcsődéje...

őőőő hogy írják azt, hogy bolcsode? Hol hosszú? Hányszor?
kisün

Zuz,
Örkény egypercesek? :mrgreen:
kisün

Vera!
Téged, aki ebben a kérdésben liberálisan gondolkozik, hol érdekel???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fibi!
Rajtatok múlik, mert mi elég nehezen mozgunk :wink: Jövő hét???
zuzmo1

Zuz,
néha előbújik pici megfelelni akaró liliomlelkem :mrgreen: De ne félj, már elmúlt :lol:
kisün

Na, elvonszolom magam rendet rakni :D
kisün

Zuzi,
köszi, aranyos vagy:)
jövö hét már elég zürösnek néz ki. az azutáni? :wink:
fibi

Deni,
Nagyon örülök hogy végre megmutatta magát az Öcsike :) Gratulálok!!! Bálint tuti jó bátyó lesz ;) Nem kellett a naplószám??? :roll:

Votiv,
Képeken IS jól nézel ki!!! :) És Istók : :lol: :lol: :lol: :wink:

Ruz,
jól nyomja a fiad :D Igazi Bendegúz :lol:

Indi,
gyógyúljatok meg hamar!

Course,
nálam volt olyan időszak, amikor semmire sem volt időm. Szerintem ezen mindenki átesik :roll: Volt olyan hogy két nap után eszembe jutott hogy már egy ideje nem fésűlködtem :wink: :roll: . A párom akkor jött rá hogy milyen "nehéz" nekem, amikor Orsival maradt kb. másfél-két órára,mert én elmentem tornára. Pont egy üvöltős-hasfájós órája volt a lánykánknak. Hiába hívott mobilon - nem vettem fel(le volt némítva). Amikor hazajöttem teljesen kész volt :? Lecseszett és elrohant. Aztán egy óra múlva visszajött egy hatalmas virágcsokorral és elnézést kért :wink: Volt egy nagyon hosszú beszélgetésünk és akkor belátta, hogy nem egyszerű dolog otthol lenni a babával. Ezt csak akkor értik meg a férfiak, amikor ott maradnak egyedűl a picurral. Nekik nincs annyi türelmük, mint nekünk. Tudom, hogy soxor nehéz, de én azzal vígasztalom magam hogy nincs annál szebb érzés,mint az anyaság. És arra gondolok, milyen békések a "kisördögök" ha alszanak ;). Szóval kitartás, lesz ez még így se!!!!! ;) :)

Ez jó hosszú lett :roll:

Mása
szmagdi

Cukorterheléssel kapcsolatban köszi az infókat. Én is mehetek a Fehérvári útra. Nem is tudom, hogy Orsival miértcammogtam el az Isten háta mögé..... :roll: :shock: Most a Fehérvárira fogok menni, az tuti :wink:

Mása
szmagdi

Nukada,
Igen, Peti jól lefoglal. Sokszor olyan, mintha nem is lennék állapotos. És ma olyan, de olyan napja volt: :twisted: :twisted: :twisted:
Én hülye meg azon izgulok vajon Marci hagy-e majd aludni. Mintha nem lenne mindegy Peti mellett.

Kisün,
Peti azt hiszem dec 17 helyett 26-án született. És mivel én megrögzötten ragaszkodom a teóriák levonásához, úgy gondolom Marci is később jön. (Tudom ám, hogy hülyén gondolom, de ez van.)
Ha azt írnád, hogy bölcsi? (Ezt sztem röviddel.)

Fibi,
Levente miért is nem? (Persze, iszonyú sok időtök van még. És ha már utálod a Levente kérdést ne is válaszolj és bocs. Meg lehet, hogy már írtad is.) Én 2-3 nevet tartok tallonban, majd ha megszületik kiderül. A Marci azért biztos, mert Peti így ismeri az öccsét. Marci hoz neki hintát és autót, mégse mondhatom, hogy Marci nincs, szeresd helyette Rezsőkét (ez volt Peti munkaneve).

És nem tudjátok Véda hogy van?

Móni
Kép
Kép
monisa

Course,
a lánykád ilyen édesen tud aludni ;)

Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csatlakozom azokhoz, akik szerint Votiv nem a ruhától/sminktől szép - hanem mert szép :P meg kedves és látszik, hogy boldog - tehát szép! :P

Indi, én nagyon erős hányásra az pinduri adgokat hallottam: tehát kávés vagy teáskanálnyi folyadék egyszerre, és inklább így többször. Állítólag így nehezebben jön vissza... még szerencsére nem kellett kipróbáljuk.

Magzatvíz szivárágásban nincs tapasztalatom. Nekem bluggyanással folyt el egy szép adag. 8) Így elég egyértelmű volt - bár nem kevéssé meglepő :lol: De olvastam, hogy hát ugye a pisi az pisi szagú - a magzatvíznek meg olyan "emberszaga" van. 8) Hajrá jó szimítúak! :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Jajj, bocs a sok hibáért, :( de az első elszállt, így rohanva írtam be, hátha a második nem fog...

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Móni,
akkor bőven lehet, hogy Marci is ráhúz egy kicsit :lol: Én meg pont a kiírt napon (ill. +-1 nap) szülő fajta vagyok, mindkét gyereknél így volt :) Persze Marcinál felkészültem, hogy teljesen másképp lesz, előbb vagy később jön, de neeeeeem :lol: Bölcsi: jó ötlet :lol:
kisün

Leni :) hibákért nem kell elnézést kérned, az én félregépelési rekordomat úgyse döntöd meg :wink:

Köszönöm a sok tanácsot és jókívánságot: csemege eszegetett szépen rizsgolyót, almapürét, issza a teát (tejecskét msot nem kapott), alszik sokat és játszik is, úgyhgoy ő javul, nálam msot kezdődik, iszonyatosan fáj a gyomrom, gondolom, neki ez volt éjszaka, szegény picikém.

Bendiért én is odavagyok :)

indianyo

Indi,
te szegény :( Biztató viszont, hogy ha Dominó ilyen gyorsan túl lett rajta, te sem fogsz vele sokáig bajlódni :)
kisün

Mellesleg én is a "kezeljük szabadon szép magyar nyelvünk szabályait" eszmét vallom :oops: jobb híján... :oops:

Előbb persze a rohanásban lefelejtettem, hogy ha enyim gyerek ezt csinálná a Tankcsapdára, én MINDIG azt hallgatnám :lol: :lol:
annnnnyira jóóóó!!! :lol:

Ja és még egy kérdés többgyerekesekhez: a második tényleg mindig nagyobb súlyú???? :roll:

Kép
Kép
leni

Leni,
Dóci 3500g volt, Marci 3650g, tehát ránk igaz, de igen csekély méretű az eltérés :) No meg Marcinál volt egy kis terhességi cukrom is, jó, hogy karbantartották, de nyilván az is számított valamennyit... arról nem is beszélve, hogy olyan jó mérleg ritkán van, amelyik ne tévedhetne 150g-ot egy kapálózó, üvöltő újszülöttnél :lol:
kisün

Moni,
a névvel kapcs. kérdésedre irok inkább privit, mert szerintem marhára unják már a többiek ezt a kálváriát :? :lol:

Indi,
dejo hogy Domicsek jobban van :) Te is legyél mihamarabb tul rajta!!+++
fibi

Leni,
NEM, második gyerek NEM MINDIG nagyobb súlyú, mint az első. Első, 3820 volt, második 3500. Harmadik még kisebbnek néz ki jelen állapotban. Kiváncsi vagyok, ő is kisebb lesz e, mint a nagyobbak.
Ja, és kicsi a mai napig nem hozta be a nagyot, SOKKAL kisebb,mint a nagy ennyi idősen.
szóval, SEMMI sem tuti.
és Móni, nálam első gyerek 2 héttel korábban jött, második meg bőven bent felejtődött, mert mikor kijött, olyan volt a bőre, mint egy dinónak, mert már rég lekopott róla az a fehér izé, és csak áztatta a bőrét szegény... :lol: szóval, Marci még KORÁBBAN is jöhet.
:wink:

Fibi,
igen, holnap 9kor van relax. Múlt héten voltam, nagyon nem jött be nekem, most még adok neki egy esélyt... :?
Mona Lisa mosolyától nem vagyok odáig meg vissza. :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
pont ebben a percben irtam Neked privit :lol:
hmm, érdekes, én sem birtam, amikor Mona Lisa mosolyát kellett "felöltenünk", azt nem lehet természetesen szerintem..... ettöl függetlenül nekem a többi része bejött :)
fibi

Ancsi, Fibi:
Remélem márc 10-én még egyben leszek, mivel alig több, mint 2 hét (18nap), én viszont ápr 16-ra vagyok kiírva... :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár néha azt kívánom, hogy jöjjön már ki...

Láttátok a tv-ben a legkisebb babát? 21. hétre született 284g-mal... most mehetett haza a kórházból 4 hónap után és 2 kilósan. Úgy néz ki, nincs maradandó baja... Nem is tudom, mit lehet ehhez szólni... :shock: :shock: :shock: :shock:

nukada

Aztaaa, ez nem semmi, hogy életben maradt. Anno a nagymamám egy 5 hos babát szült meg, és nem tudták megmenteni.
fibi

Ezek jó hírek a súllyal kapcsolatban :)
Bennem csak azért merült fel a "második gyerek bálna lesz" elmélet, mert a hasam kb. 2 hónappal jár a tényleges kor előtt - legalábbis az előző terhességhez hasonlítva :roll:
Ok, tudom, hogy ami egyszer kinyúlt az most már sokkal könyebben nyúlik, de azért elgondolkodtatott eme gyors "teknősbékásodás"... :roll: Nektek a pocakméret másodszorra hogy alakult? Zsanci, te ne is mondj semmit :lol: a képek alapján neked hiper-izmos, ultra-fitt hasad van!!! 3. gyereket várva szerintem ezt naaaagy csodáltunk, Rubint Réka is megirigyelné :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
leni

Leni:
Én az elsőt várom és bárki, aki rámnéz teljesen elhűl, amikor közlöm, hogy még kb 2 hónap... Bár sajnos, nagyon valószínű, hogy nagy gyerek lesz, mert a pároméknál mindenki bálna-bébi volt. Ráadásul most volt itt az unokatesóm, aki 2 héttel van mögöttem (30.hét) és farmer miniben, veszkó csizmában, majdnem lapos hassal érkezett. Kicsit én mondjuk túlzásnak tartom az öltözködését (én az elejétől imádtam kismamásan öltözni), de ha neki ez tetszik... A lényeg, hogy alig van hasa és neki viszont a 2. Ki érti ezt...??? :shock: 8) :shock: 8) :shock: 8)

nukada

Félreértés ne essék, én sem azért firtatom a dolgokat, mert zavarna a pocak - sőőőt, imádom ezt az inverz teknősbékaságot :lol: főleg, hogy a tekivel ellentétben, én simizhetem naphosszat a "huplit" :lol:

Csak azt hiszem egy nagyon könnyű szülés után most lelkileg fel akarok készülni MINDENRE. Vagy arra úgysem lehet? :roll:
Meg várom, hogy valaki végre seggberúgjon és képes legyek abbahagyni a non-stop csokizabálást :oops:

Farmer-mini+veszkócsizma - hát szíve joga. De lapos has 30 hetesen???? Erre mindig azt mondom: még jó, hogy ennyi félék vagyunk, legalább nem unalmas az élet :lol:

Kép
Kép
leni

Leni,
2. gyerek súlya
Bár még csak egy született meg, de tudom, hogy általában nagyobbak a másodikak. Na, ez velős volt. Szóval általában nagyobbak, de nem mindig :P ...
Marci uh- alapján kisebb, mint Peti volt, de én nagyobbnak érzem. A szülésznő szerint is nagy lesz. (Az biztos, hogy az autókat bírni fogja, mert mindig mocorog, ha bátyjával erről beszélünk. Elég sokat mocorog :lol: )

Engem nem irigyelne Rubint Réka (már a hasizmaimért). Viszont most a végére nem igazán lett nagyobb a pocakom, mint Petivel volt. Csak vhogy hamarabb elkezdett nagy lenni és másmilyen lett. Ellenben pocakon kívül egy gebe lettem (diétáznom kell), úgyhogy szülés után jó viccesen fogok kinézni. Még szerencse, hogy Peti valszeg akkor is elég munkát ad majd (nem is szólva Marciról) így nem fogok tudni magammal foglalkozni...

Csokievésért irigyellek... (Pár nap és én is ehetek SOKAT).

Nukada,
Nálam is mindig elhűltek. Ha többet nem látod őket, mondd, hogy hármas ikrek.

Móni
Kép
Kép
monisa

"Nukada,
Nálam is mindig elhűltek. Ha többet nem látod őket, mondd, hogy hármas ikrek."

:lol: :lol:

Király ötlet!!!!
leni

Leni,
azért "lapos" a hasam (egyébként sztem a fénykép csal, én SOKKAL nagyobbnak látom) mert minden a fenekemre megy...
megmondom őszintén, kicsit reménykedtem benne,h majd magas lesz a cukrom, és akkor jól diétára fognak, mert magamtól sosem tudnék leállni a csoki-süti-teszinhab bermuda háromszögről, de sajnos pont az ellenkezője lett...az éhgyomri alacsonyabb, lett, mint a normál érték. A neten erről csak annyit találtam, h cukorbetegeknél fordul elő, akik túl sok inzulint adnak maguknak... :?

és szégyellem bevallani, én nem szeretem a kismama rucikat magamon...én próbálok úgy öltözni, mintha nem is lennék terhes... :wink: egyre kevésbé megy már...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci, most egy klasszikust idéznék (khmmm 8) ):

"még jó, hogy ennyi félék vagyunk, legalább nem unalmas az élet "

:lol:

Nekem nincs bajom egyik fajta öltözködéssel sem.
Találja meg ki-ki az egyéniségének való stílt, aztán ha jól érzi benne magát - szép lesz.

Eyg 65 éves "hátulról titni-elölről múmián" sokkal jobban zavar a farmer-mini/veszkócsizma szerkó. Assszem.... :roll:
leni

Deni! :D Tök jók a neveitek! Gyógyultok?

Votív! Tök jó az új hajad. :D S a báli frizkó is nagyon szép. Úúúúgy szeretem az ilyen jól elkészített alkotást. :lol:
Ruha nagyon dögös! Ugye leszel még állapotos hogy hordhasd többször is? :mrgreen:
Isti nagyon cool!!! (mennyi ideig tartott utána takarítani? gyerekkel együtt? )

Indi! Gyors bulást nektek

Kisün! Nektek is búlást, s drukk hogy Dóci ne kapja el.

Ildi! Szerintem jól tetted, hogy kihívtad. Ha nektek így jó, akkor legyen úgy. Ha a dokinak gond akkor meg azt mondja nem.

Nukada! Szerintem semmi sem égő!!! Ez csak felfogás kérdése. Szerintem.
Nekem burkot repesztettek, s nagyon sok fincsi hőmérsékletű víz kiömlött. Nem tudom milyen az elfolyásos, de gondolom vmi hasonló.

Curse! Egy szeretetteli őszinte beszélgetés sok mindent megoldhat. :wink:

Igeeeeeeeeeen! Legyen táncis buli :lol:

Gitározó Bendi nagyon rokkos :lol:

Leni! Inverz teknősbéka és hupli :lol:

Ez az ügyfélkapu már kezd engem is izgatni. :roll:

Én sosem értettem mit esznek a Mona Lisa-n. De a relaxot imádtam. :lol:

Az én apjukom azzal lepett meg, hogy kitalálta, hogy minden első szabadnapján 13-16-ig free vagyok. Bár inkább itthonmaradós a dolog, de akkor is: fürdőkádról, filmekről álmodom. :D :lol: :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

"Én sosem értettem mit esznek a Mona Lisa-n. De a relaxot imádtam. "

ööööööööö Mona Lisa nem = csoport relax?

Vagy konkrétan a "mona Liza mososlyát öltsd magadra csukott szemmel és egyszer csak szólnak, hogy nyitahtod pici szemeidet" gyakorlatra utalsz? :roll:

Nekem az szerencsére könnyen ment, mert könnyű volt az a terhesség, így bármikor előjött a "földöntúli mosoly" (nekem ezt jelentette a Mona Lisa mosolya). Inkább az volt a fura, néhány embernek milyen nehezen megy a mosolygás....
(persze megértem, hogy néha IGENIS nehezen megy)
leni

Sziasztok!

Hát visszaolvasni még mindíg nem tudtam, bocsi! :oops:

Köszönöm a válaszaitokat!
Utólag én is örülök, hogy kihívtam a dokinénit!
Ez úgy néz ki egy újabb vírus, amit bekaptunk! Lehet, hogy tüdőgyuszija van Timinek, még nem biztos! Pénteken fel kell hívnom a doktornőt, hogy van Timi!
Most estére megint nagyon lázas lett sajnos!:( Szegénykémnek ugyanakkor jég hidegek voltak a kezei és többször is torka szakadtából üvöltött! Látszott, hogy fáj valamije, de nem tudta megmondani hol és mi! Meg tiszta lila volt a kis teste! Azthiszem nem volt még ilyen rosszul eddig! :(

Indi!

Jaj, Te szegény!:( Jobbulást!
Dokinénit megkérdeztem, van a rotán kívül pár más hányós-hasmenős vírus is sajnos!:( Így nem biztos, hogy ez az!
Remélem hamar túljuttok rajta!

Most mennem kell!

Jó éjt!
Ildi
ildi76

Leni,
én is egyfolytában csokit zabálok, kb 2-3 hetente nincs olyan nap, hogy ne kivánnám meg 8) :lol: de engem nem izgat, a szervezetem jelez ezzel, hogy épp arra van szüksége valami miatt.
És különben simán lehet hogy azért nagyobb a pocakod, mert több a magzatviz. De ha meg nagyobb bébi lesz, mint Hanka volt, akkor sincs semmi gáz szerintem. Legalábbis én ilyenek miatt nem parázok.
fibi

Ildi :cry:
Ismeretlenül is :+++++++++++++++++++!
Bárcsak ne tüdőgyula lenne!!!!!
leni

Sziasztok!
Minimális visszaolvasással próbálkoztam, de annyit olvasok mostanság, hogy már ez is megerőltető volt. :) Üdv az újabb újaknak, hajrá pocakosok, éljenek a babák, aludjanak többet a nemalvók és gyógyuljanak a betegek, ez asszem összefoglalva.

Én éppen szakdogázok és ma halfarkat alkottam a lányomnak, holnap nincs sztrájk, de van farsang, éljen! :D

És a csoki nagyon rulez! :D

Ügyfélkapus izé: én hogy tudhatom meg, végeztek-e rajtam agyátültetést??? :shock: Bepróbálkoztam a google-ban a tajommal, de semmi.
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: