A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Na én mára befejeztem, nem vagyok magamnál. Tele vagyok helyesírási hibákkal, szörnyű!!!!

Kép Kép
curse

Curse!
Annyira rossz lehet, át tudom érezni, én már megjártam egy gyomortükrözést :cry:

Indi!
Egyre jobban érdekel ez az ügyfélkapus izé!
És remélem, minél előbb összehozzuk a talit, mert lennének kendős (vagy kendőzetlen 8) )kérdéseim. Félek, rosszul kötöm meg, és Pannusnak nem 100-as a csípője sajnos, ezért is aggódom :cry:
zuzmo1

Indike!

Nem a Te készülékedben van ahiba,képzeld bent vagyok ÜK de egyszerűen nem találom,hogy hol tudom megnézni.
Bár mondjuk ilyen drámai hírek hallatán,hogy:"Elhagyták KOós Rékát" nem is csoda,hogy sokkos lettem. :lol:
20170114224602

Köszönjük a dicséreteket.:)

Monisa,
Meg tudom érteni, hogy tapintatra vágysz a 42. hétben. Én ugyan nem sokat "húztam rá", de a végén már nagyon nem volt humorérzékem a poénosnak szánt megjegyzésekhez. Úgy éreztem, hogy egy határidős feladat teljesítését kérik számon rajtam.
Trolizás :) és merre jártatok?

Ancsi,
Köszi, küldöm az adatokat priviben. Jó lakberendezést, fárasztó, de szép elfoglaltság.

Barbi,
Gratula Anginak vagy inkább Apának :) az "aba"-hoz.

Zsanci,
A sorompók nálunk is nagy kedvencek :) élőben is mindenféle garázs kijáróval és kapuval együtt. Különösen ha mozognak és hangjuk is van. Napi sétánk jó részét ezek csodálása teszi ki, no meg a munkagépek tanulmányozása. Még szerencse, hogy fejlődő kerület a miénk.  Sok türelmet a holnapi ügyintézéshez.

Tinu,
Nagyon édes Tünde. Olyan békések az alvó bébik.:) Kitartás az alváshoz. Peti az első hónapokban napközben a hordozókendőben aludt rajtam, illetve levegőn tologatva, babakocsiban. Ez utóbbi kezdetben nem ment simán. Nálunk a levegő később is kulcstényező volt: alvás felöltöztetve a kiságyban nyitott ablaknál. 

Leni,
Nagyon helyes kis családod a képeken. :)

Jucus,
De szép Panna, és milyen nagylány, hogy már órája is van :)

Macs,
Extrémalvó Füli tüneményes. :)

Johi,
Jobbulást Fanninak.

Votiv,
Nem csodálom, hogy elfáradtál a vásárlásban. A Minimanó bababoltot ismered? Nagy L.kir.út. 110 vagy 112. Zuglóban. Mi ott vettünk annak idején ágyat.

Deni,
De jó, gratulálok!!! Bence és Andris nagyon édes nevek. :) Ikeás tárolódobozban furikázás nálunk is nagy kedvenc  Peti bármibe szeret belemászni, régebben képes volt kidobálni a lavórból a ruhákat, hogy ő ülhessen bele. Most viszont ez a gurulós doboz a kedvenc. :)

Zuzi,
már régóta akartam írni, hogy én egy kicsit irigyellek Bazsó porszívó imádatáért. :) Enyém gyerek utálja,keservesen sír, ha elővesszük. Csak úgy tudok takarítani, ha közben Apa foglalkozik vele.

Nektek hogy ébrednek a gyerekeitek a napközbeni alvásból? Peti az utóbbi időben rettentő nyűgösen. Nagyon nehéz megvígasztalni, képes félórát csak sírdogálni stb. a kezemben.

Mai történés még nálunk, hogy BS nem vállalt, elsődlegesen etikai okok miatt, mert ugye nem nála szültem az első gyermekemet.

Jó éjszakát mindenkinek.
nonni

Nonni!
Kinél szültél először? És miért vallottad be? :lol: :wink: És most hanyadik hétben vagy?
Szépek vagytok!!!
És porszívó :roll: Már kéri, hogy vegyük elő, pedig tudja, hogy akkor leszívom az orrát :shock: :x

Tinu!
Bazsó detto ilyen volt, nem tudtuk letenni, amikor egyszercsak nme bírtam tovább, és mikor elaludt rajtam, letettem a hasára (mert uyge a mellkasomon is hason volt. És csodák csodájára nem ébredt föl! Próbáld ki!!!!

Juc!
Nem Koos Réka hagyta ott a nem tudom kit???
zuzmo1

Indi!

Nekemmeg valami Okszána adott szájhigiénés tanácsot 2x is :shock: meg volt még valami ami gáz és nem is az a doki szedte ki az epekövemet akiről azt hittem :roll:
20170114224602

Nonni!

Enyén egyeske(becsületes nevén Soma) porszívó hangra aludt el másfél éves koráig.ÉS nem defektesebb az átlagosnál pedig akkoriban azt hittem.

Zuzi!

Nem tom pontosan ki kit hagyott ott,de ez is trauma miatt van :lol:
20170114224602

Figyi csajok! Ryliék akkor ezek szerint kórházban voltak? :shock: Én vagy lemaradtam valahol, vagy nem tudom..........

Moni! Én olyan jókat röhögök az írásaidon :D trolizás! Idegbajt kaptam volna :lol: Nálam mindig az volt az elv, hogy a gyerek itthon aludjon, hogy én is tudjak valamennyit pihenni. Na ez olyan extrém helyzetekhez vezetett, hoyg pl. hazáig dobáltam és csikiztem B-t, mert már teljesen félálomban volt. De mindenesetre ez egy tök jó megoldás, mert iylenkor legalább Peti alszik napközben! :wink:

Kép
Kép
zuzmo1

Lindi!
család gyógyul? És hogy megy a tejbiznisz?

Csajom teli pofával vigyorog az oroszlánjára, magasról tesz az alvásra :lol: :roll: :lol: És olyan édes, amikor hangosan kacarászik!

B első mondata, ma látta a tv-ben a coca-cola reklámot, erre teljesen ledöbbenve: auto, uppá (=hoppá), asasaaaaa (=halacska) :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Sziasztok, hétvégére engem is elkapott a nyavaj/lya, ültem, néztem kifelé a fejemből, de most már "csak" köhögök 8) Marci szegény vasárnapig 38 körüli hővel küzdött, nagy bágyadtság és elesettség volt :( aztán tegnap estére hirtelen (tényleg hirtelen, mert reggel még volt láza, dél körül meg már hőemelkedése sem) meggyógyult :) Dóci még nem kapta el, vagy nem tört ki rajta, de most már az egész család készen áll, hogy őt és csak őt ápolja, ha netán elkapná :lol:

Most is csak beugrottam:

Pannának nagyon boldog születésnapot!

Deni,
gratulálok a kispöcsöshöz, a nevek nagyon tetszenek :lol:

Aki beteg, annak gyógyulást!

Újaknak üdv!

vera
kisün

Kisün, jobbuljatok!!!

Zuz, Ryliék tényleg kórházban voltak! :( pénteken engedték haza őket, de bent elkaptak egy hányós-hasmenőst :evil:, most abból lábadoznak szegénykék.

Nonni, hát igen, Zugló :D nem a legközelebb Biatorbágyról :lol: de ha nem találok közelebbi lehetőséget, elmászom oda is.

Fibi, csír áp! :D én már csak nevetek mikor a drága dédikénk mondja Istinek, hogy ott a pocakban a Lili-Bili :shock: nagyszerű :D akkor basszus hogy fogják majd csúfolni? :lol:

Juc, jesszus, micsoda tragédia :shock:
és who the f. is szájhigiénés Okszána??
votiv

na de most lezúzom a topikot képekkel, és aztán legalább egy évre jegelem az Operabál témát, ok?

EZAZÚJHAJAM:
Kép

EZ MEG A BÁLI HAJ:
Kép MEG EZ: Kép

SMINK (már ha vmi látszik egyáltalán):

Kép RUHA: Kép
votiv

itt meg a világ legszebb Süsükéje
Kép

munkában:
Kép Kép

ennyi :D
votiv

Sziasztok jó reggelt!

Votiv :D :D :D legjobbkor jövök babanetezni. Ezek a fotók nagyon szuperek. Nagyon csini kismami vagy, báli haj és ruha csudaszép, Isti pedig nagyon édes. :lol: :lol: És evett is a spenótból (gondolom az), vagy csak magára kente? :lol: :lol:

Amúgy Bendinek is ma az első rosszasága az volt, hogy egy kis csészét megfogott ami elől maradt és a konyhában teljes erőből földhöz vágta. :? Ő is nagy pohártörő kisiparos.

Zsuzsáknak Boldog névnapot!

Pannikónak pedig Boldog másodikat!!

Betegek pedig buljatok, buljatok! +++++++

ruz
ruzicsky

Votivia!

Szépségesek vagytok Istivel együtt!
ÉS mit tudom én who is Okásza :lol: De 2x is oktatásban részesített :D a nyilvántartás szerint és nem is régen.De ez semmi Indi 2 császárához képest 8)
20170114224602

Votiv,
gyönyörüüü vagy!!!!!!!! és nagyon tetszik a hajad szine :) mi a neve a festéknek? mert hasonlot szeretnék, de nekem mindig sötétebbre sikerül :? és Isti egy nagy mokamester, zabálnivalo :D

nevek: azt hiszem, megfogadom az általad látott pszichomokus tanácsát, és kitalálunk vmi jo kis uj nevet, és senkinek nem mondjuk meg 8) :lol:

Zsan,
nekem a TAJ és adokártyámon még mindig a lánykori nevem szerepel, és több mint egy éve kapom a gyest. szoval no para!! :wink:

Curse,
gyomorbántalmak :( és mi az, amin ennyit idegeskedsz?

Kisün,
jobbulást!!++
fibi

Asszem benyaltunk egy jó kis hányós vírust vasárnap (szó szerint) mert 2-től idáig a program dajkálás, felmosás, átöltözés, ágyneműcsere(nincs is több tizsta lepedőnk :shock: ). Többit nem si részletezem, viszont msot mit adjak ennek a csemegének? nem kő neki a ropi, tejecske egy szekundum múltával vissza, inni csak úgy ő nemigen,vagy csak icipicit szokott, bár kamilla-édeskömény koktél készen várja a konyhában. Hasmenés nincs. És nekem is kezd bizseregni a gyomrom, úgyhogy ezen a héten nem talizunk senkivel asszem.

Rájöttem közben, hogy az első császár valószínűleg a kórházi bennfekvés, csak rossz kóddal vezették be. ű

Én ott tartottam, hgoy múlt hétfőn mentek pisivizsgálatra Rájliék, akkor bent is tartották őket? És honnan tudjuk? És akkor most hogy vannak?

indianyo

Szép jó reggelt!

Votiv, nagyon szép vagy. Sugárzó kismami vagy. :) Isti nagyon helyes kispasi, az ő huncutsága is átsüt. :)
Mi a napokban készülünk a Minimanóba. ha gondolod, szívesen felmérem neked az ágyválasztékot. Írj néhány paramétert (méret, anyag, ár), és megnézem, van-e egyáltalán.
nonni

Indi,
hánysos virus :( ++++++ Nektek!!

Nonni,
sajnálom, hogy nem vállalt BS. Most akkor kihez mész?

Deni,
fejvégü kisöcsi, dejooo :D nekem a tegnapi nézés alapján harántfekvésben nyomja a pocakbébi :? :)
fibi

Indi, Rylie írt tegnap este egy rövidke emilt, amiben az volt amit előbb leírtam. különben én se tudtam volna, hol vannak, úgy emlékszem utoljára csak mint lehetőség került szóba a H.

Szegény Dé! ha a kakijába kis fonalkaszerű bigyók vannak, és kénesen savanyú szaga van, akkor lehet hogy a rohadt rotát kaptátok be. sajnos ez a csúcsszezonja :evil: de Dominó nagyon erős és Te is, úgyhogy hamar ele fogjátok küzdeni, bármi is legyen!

Kipezsgetett hideg kóla hányingerre/hányás ellen nagyon jó (általában az is ami hideg, szóval ha bírjátok, szopogassatok jégkockát).
A kamillateát én most nem ajánlgatnám, mert hasmenést okozhat, ami most nagyon nem kell, ráadásul belülről szárít. De ha Domicsek eddig is azt iszogatta, lehet hogy semmi baja nem lenne tőle.

A lényeg most a sok folyadék lenne, pl. gyenge fekete tea egy csipet sóval (az elektrolit-pótlás miatt). Az evés majd jön magától, emiatt ne aggódj, ha Dé nem kér akkor biztos nem esik jól neki.
és ha van otthon, adj neki normafloret, és ha még komolyabbra fordulna a dolog akkor meg sodioral, daedalonetta hányáscsillapító kúp, meg van egy spéci diétás tápszer is ilyenkorra, amit dokinéni írhat fel.
ezer ++++++
votiv

Indi,
jobbulást kicsi Dominónak, téged meg el se kapjon a kórság, ha lehet! :)

Votiv,
gyöngyörűek voltatok-vagytok :lol: Mondjuk annak, hogy te sugárzol, szerintem kevés köze van a sminkhez-fodrászhoz-ruhához :D
A ruhád színösszeállítása mellett nagyon tetszett, hogy hordható anyagokból van (legalábbis úgy látszik), és olyan légiesen könnyű, egyáltalán nem konvencionális estélyi :)

Rylie-éknak +++++

Éjszaka kaki volt, most a változatosság kedvéért Dóci ébredt 3-kor, át hozzánk, persze forgolódott, egy ponton jól lefejelte karcsit :lol: (bocs), aztán mire elaludt, Marci kezdett el óbégatni, Karcsinak ma maratoni napja van az egyetemen, ezért ő 5-kor átment Dóci szobájába, Marcit meg odavettem mellénk, nehogy kimaradjon a csajbuliból... Dóci ekkor egyébként már aludt, Marci szunyókált-óbégatott-szunyókált, rámászott a nővére fejére, kapirgálta, brümmögött neki :mrgreen: És Dóci fel sem ébredt. Annyira aranyos volt a fiam, hogy voltak másodpercek, amikor nem is bosszankodtam :lol:
kisün

Votivia :) Ej, de nagyon szép vagy :) Istók spenótos képét el is mentettem magamnak rosszkedvű napokra :) Az új haj akkor nem új hosszúságot, hanem új színt jelent?

Vera :) remélerm Dóci nem akar a megkülönböztett ápolásban részesülni :)

indianyo

Fibi,a festék Wella, és a neve mogyoró :D
én is erre gondoltam, találjátok ki a nevet és titkoljátok el jól :D

Nonni, köszi, tanácsodra már a neten nézegettem a Minimanót, 140x70-es ágyat keresek, fehéret vagy natúrt+kókuszmatracot (de utóbbit megvehetem a kikában is akár). muszáj lenne személyesen megnézni, mert bár képen tetszik pár modell a Faktumok közül, a kikában/brendonban látott faktumok közelről nagyon gagyik voltak, csupa műanyag meg farostlemez :roll: szóval ezt sajna nem úszom meg személyes utánjárás nélkül :? de közben rájöttem, hogy amit tegnap a kikában néztem az ugyanaz volt mint Istijé. szóval végső esetben még azért visszamegyek, ahogy látom itt az árakat abszolút nem a drága kategóriába esik, és azért most 40e-nél többet nem adnék ki ágyra... :roll:
votiv

Votiv,
köszi :) Oké, már van is egy uj tippünk :wink:

Vera,
Marci és a brümmögés :lol:
fibi

Indi, vágtak is belőle, de nem igazán látványosan, mert kellett a kontyhoz a hossza. de azért hosszabb volt picivel :)

Ruzi, spenótból nem sok jutott a pocakjába :lol: a kispasijaink nagyon egy húron pendülő rosszcsontok :wink:

Kisün, hát kijut a jóból Nektek is! remélem Karcsinak megkegyelmeznek a diákok és laza napja lesz :) jobbuljatok!

megnéztem én is a TAJ szerinti betegútamat, és semmi gyanús nem volt :) csak azon röhögök, hogy az elmúlt 7 évben összesen 160 ezer ft-ba voltam az OEP-nek, ebből 83e volt a hüvelyi szülés. a maradék csip-csup laborvizsgálatok, uh-k, terhestorna alkalmanként egy ezresért Rákóczi proftól :shock: :lol:
és ha visszaszámolom, ennek sokszorosát sikerült befizetnem, szóval igazán nem vagyok egy pazarló állampolgár :wink: de persze mondhatjuk, hogy én állom a nagyim gyógyszerét is meg a fiam tb-jét is, és akkor már mindjárt nem olyan sok amit befizetek :P
votiv

Zuzi!
Lencse is aszonta a kólás reklámra, hogy: HOPPÁ AUTÓ! :D

Deni!
gratulálok a kukisodhoz!

Kisün!
gyógyulást nektek!!!!!!!!!!!! / kitartást neked!

Votiv!
nagyon szép voltál a bulin, különösen tetszik a hajad!!
a spenótos kép nagyon ....., hihetetlen idegrendszered van :). nálunk ma Lencse a kiságyból a fejemhez vágta az üres cumisüveget, ami a nyakamban landolt. :DDDDDD

Zsan!
állítólag a személyinél gáz, ha nincs átíratva az új névre, ezért még büntetnek is. (vagy legalábbis szivatnak)

Indi!
nálam, mikor császároztak, nem volt semmiféle kórházi bennfekvés, csak a császár ára. (hetvenvalamennyi) nem lehet, hogy mindkét kórházban elszámolták neked?
Votiv írt jó hányás elleni szereket, ezeket érdemes alkalmazni, ha többször hány a gyerek. nálam is volt, hogy hányás után kért vizet, ivott két kortyot és sutty ki is hányta. utána pár óráig semmit nem adtam, és szerencsére többet nem fordult elő.
ancsipancsi

sziasztok,
taj kártya parám még a kórházból jön, ott sorra b.sztak le mindenkit, akinek lánykori néven volt, sőt a SM-ben ki kell fizetned a vizsgálatot, ha a lánykori neveden van a taj... :?
de ha nem nézik, akkor nem lesz gond, mert akkor nem derül ki... :lol:
és pl a fehérvári úton is volt belőle gebasz, mert simán átirtak mostani nevemre, de másik helyen meg közölték, h ha lánykori nevemen van, akkor azon is kell maradnia, mert különben visszadobja az oep, és nem csak az sztk-t fogják cseszegetni, hanem engem is. De egyelőre még nem cseszegetnek ,csak ijesztegetnek innen-onnan.

Votiv,
nagyon nagyon szép vagy!!! És Isti meg királyság!!!!!!!!!!
és neked tényleg a Rákóczi tartott terhes tornát??????? 8) :lol: azt hű, de megnéztem volna!!!!!!!!!
holnap??? egy mosolyra??? :lol:

ÉLJENEK A HOJOMPÓK!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

én meg kaptam mindkétszer számlát, h mennyibe fájt a kórháznak,h én ott voltam.
Nos, mikor 4 napig voltam, és szurkáltak, az pont annyiba jött ki, mint, amikor 2 napig voltam, szurka nélkül. Ez sztetek most hogy van???? :roll:
mindkétszer 66.000 ft körül volt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó regg, vagy mi.. 8)

csak épp beugrok, mert rohannom köll intézkedni... :(

Votívia,
nekem a feketeruhás képed tetsz a legjobban :D Isti meg csúúúúúcsszuper a spenóttal :D Rengeteget változott az aca, mióta utoljára láttam!!!
Írtam mélt, ha van időd nézz rá! Hátha...

Deni,
naaagy grat az Öcsimanóhoz :D

Indike, meg minden maródi!
Gyógyuljatok!!! És INDIKE: ha hányós a baba, akkor evést nem erőltetni, de köménymagos leveskét lehet itatni, sót pótolja, a kömény nyugtatja a gyomrot és van antiszeptikus hatása is!! Általában szívesen megisszák és nem is hányják nagyon vissza!! Próbáld ki. A kamillát szerintem se, mert valóban hashajtó hatású és ez most nem a legszerencsésebb...

Ügyfélkapus sztorik :shock: :shock: :shock:

ááááá-rohannom kelllll..... :( pedig még , na mindegy...

szép napot!

csók

Macsek
macskanyu

Sziasztok!

Pannának utólag nagyon boldog születésnapot!:)

Votiv!

Jók a képek és nagyon jó a hajad rajtuk! Nem csodálom, hogy nem volt kedved megválni a frizurától!:)

Den!

Jobban vagytok?
Jól látom, hogy megtudtátok a picur nemét?:) Gratula!:)
Neurológus meg volt elégedve Timivel, javult a tartása! Korai fejlesztőbe kell majd még járnunk, kaptunk beutalót! Ugye Te kérdezted? :)

Indi!

Jobbulást nektek!:( Ti tavaly a rotán nem estetek már túl?

Zuz!

Igazad van a hozzászólásaimat illetően! :( Megpróbálom a pozitívumot nézni a dolgokban, de már olyan régóta vagyunk rossz szériában, hogy nem hiszek benne, hogy valaha kikerülünk belőle! Meg egyébként is pesszimista típus vagyok sajnos!

Többet nem tudtam most elolvasni!
Tegnap voltunk bölcsiben Timivel! Szinte végig kint voltam és egyáltalán nem hiányolt! Ebéd után jöttünk volna haza, mert az ottalvást hét közepétől terveztük gyakorolni, erre Timi elővett a szekrényből egy takarót, lefeküdt az egyik ágyra, ujja a szájába és 5 perc múlva aludt! :shock: Nem hittem a szememnek! Ahhoz képest, hogy 2 hete nem tudom elaltatni itthon...!
Aztán estére lázas lett 39,5 :( Úgy tűnik soha nem fejezzük már be ezt a bölcsődei beszoktatást! Most várjuk dokinénit! Úgy döntöttem nem viszem be a rendelőbe, inkább kihívom! Ugye ez nem nagy bunkóság? Végülis látszólag nincs semmi baja, most is jól elvan, de nem akarom, hogy más nyavaját is beszedjen! Mostmár több mint egy hónapja betegeskedik, eléggé le van gyengyülve az immunrendszere!

Majd jövök!

ILdi
ildi76

Indi,
mi arsenicum albumot szoktunk hányás-fosinál szedni...
JOBBULÁST!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

MAcs!

Már másodszor ovasom nálad a maródi kifejezést.Még nem hallottam!Pontosan mit jelent?
20170114224602

Indi

Jaj, szegény Domicsek, remélem hamar meggyógyul!++++ szerintem valami folyadékot kellene mindenképpen adni neki, mindegy milyen folyadék, lehet tea vagy forralt víz, amibe cukrot és sót érdemes tenni vagy amiket a többiek mondtak ezek a speckó porok is jók.

Kisün

Remélem a nappalotok jobb lesz, mint az éjszaka! Bendi is most alszik, mert 5-kor már fenn volt. Szerencsére apjuk pesztrálta fél 7-ig, amíg én még szundiztam. :D Nálunk apjuk korán kelős típus, úgyhogy ennyiből mázlim van vele, bár az éjjeli kelések az enyémek...

Ilyen ügyfélkapu kód nekem is kéne, csak ahhoz el kell mennem a hülye okmányirodába..., pedig esz a kíváncsiság, hogy miket számoltak el nekem, nagyon érdekes dolgok derültek ki majdnem mindenkinél!!! És jellemző, hogy nem oldották meg a gyermek kérdést, hát sztem a szülőknek csak meg kéne tudniuk nézni a gyermek adatait, gondolom előbb-utóbb meg lesz majd oldva ez is csak pár száz évet kell rá várni. :twisted:

Deni

Gratula a kis kukishoz! :) Szóval már mindenki lánykának könyvelte, hehe, jó kis huncut már most! :)

Ancsi

Dobálós Lencsi, édes lehet, neki sem kell huncutságért a szomszédba mennie! :wink:

ruz
ruzicsky

Jucom,
maródi = betegeskedő, kehes :)

Macsek L
macskanyu

Ja és Ancsi

Mondtad, hogy jó lenne a gyerekeknek egy táncolós bulit rendezni, mert Lencsi is szereti rázni a fenekét, úgyhogy rgtön eszembe jutott ez a kép. Bendi ezt szokta csinálni Tankcsapdára. :lol:

Kép

ruz
ruzicsky

Ja és Ancsi

Mondtad, hogy jó lenne a gyerekeknek egy táncolós bulit rendezni, mert Lencsi is szereti rázni a fenekét, úgyhogy rgtön eszembe jutott ez a kép. Bendi ezt szokta csinálni Tankcsapdára. :lol:

Kép

ruz
ruzicsky

Na ez a napom is jól indul :evil:
Annyira televan már a bugyrom az etnikai kisebbséggel. Átturták a kukánkat. Ezzel nem is lenne problémám, ha ő ezt élvezi. Ha nem azzal van a problémám, h a szemetet olyan szépen körüldobálták a kuka körül :evil: Mehettem megint összeszednia földről a cuccost, mert ugyebár, ami nem a kukába van, azt a szemétszállítók el sem viszik. Adél kakis pelenkái sem tarották őket vissza, pedig direkt azt tettem a szemét tetejére, csak a feeling kedvéért :twisted:

Kép Kép
curse

Curse,
etnikum :evil: :evil: érdekes, a tegnapi privizésünk eredményeképp én meg etnikummal álmodtam, hogy betörtek a nagyim régi házába, és követelték hogy adjak nekik enni :shock:
mondjuk a tegnapi nap miatt össze-vissza álmodtam egyéb baromságokat is :(

Ruzi,
Bendi a teniszütö gitárral csuuucs :lol:

Zsan,
holnap mentek relaxra?
fibi

Votiv,
Nagyon szép vagy a képeken, és csatlakozom Macshoz, nekem is a fekete rucis kép tetszik a legjobban :) Apa nagyon büszke lehet rád :) Isti képein pedig totálisan behaltam, annyira édes, bár biztos nem könnyű idegekkel bírni, amikor így eszik :? :)

Indi,
Ez a hányásos dolog nem hangzik vmi jól :( Jobbulást Nektek!!!

Ruz,
Bendi irtó édes a képen :) Lehet, h zenész lesz belőle :wink:

Kisün,
Jobbulást Nektek is!!!!

Fibi,
Mostanság elég sok minden összejött, anyuéknál is problémák vannak, nem tudunk most segíteni nekik, sajnos párom is totál kivan az új főnöke miatt, ami persze kihat itthon is. Nem sokat segít, ha hazajön, csak a gép előtt ül. Pedig jó lenne a segítség, mert Adél napközben nem alszik és szinte semmit sem tudok csinálni, pihenni meg pláne. Emiatt elég rendesen veszekszünk is. Aztán már azon is rettegek,h ha a gyedet fogom kapni, akkor h jövünk ki anyagilag. De nem is panaszkodom, másoknál sokkal nagyobb problémák vannak, csak én élem meg így a dolgokat, túlságosan magamra veszek mindent és túlságosan meg akarok minden elvárásnak felelni.

Kép Kép
curse

Fibi,
Lehet, h figyelmetlen voltam tegnap, de történt vmi, ami miatt ilyen rossz napod volt? Remélem ma már jobb kedved van?
Jó kis álmod lehetett :shock: velük álmodni soha sem jó :( De remélem azért nem tántorodtál el Érdtől? :wink: Egyébként fogalmam sincs, h ilyenkor mit keresnek? Kaja nincs, mert azért van a kutya és a macska. Ruhát, cipőt soha sem dobok a szemétbe. Szóval nem igazán értem, de valószínűleg az ő szintjükre kellene lesüllyednem, h megértsem :?
Egyébként név tekintetében én is nagyon sokáig titkoltam a választottat. Mindenki olyan kíváncsi volt, de tartottam magam. Aztán, amikor már biztos volt a nem, akkor árultam el :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tegnap csak olvasni volt lelki-erőm... Azért megpróbálom össze foglalni:

Pannát, Zsuzsákat Isten éltessen!

A kis és nagy betegeknek jobbulást!

Kiskukishoz gratula, úgy látszik, egyre több férj-jelült van a láthatáron! :lol: :lol: A nevek jók!

Votiv:
OB képek szuper-szépek, a fekete ruhás meg szuper-aranyos! Isti meg egyenesen tündér!!!

Indi:
2 császár 2 héten belül, szerintem értesítsd a Guiness bizottságot! :lol: :lol:
Dominónak jobbulást!

Deni:
Tankcsapda fan kisfiad cuki!

Curse:
Szerencsére nálunk rendes kukázók vannak, anyukám 1x megbeszélte velük, ha van valami használható/ehető, azt rárakja a kuka tetejére (tegyük hozzá, nem etnikum)

Új idegességet találtam magamnak: Honnan tudja az ember, ha szivárog a magzatvíz? A védőnőnél olvastam valamilyen tesztet, de a neten nem találtam róla semmit... Most ezen idegesítem magam, nem is aludtam valami jól, sőt, szarul aludtam, sőt szarul nem aludtam... Mindig parázok valamin...

nukada

Bocsánat, a kukis hozzászólás ment Deni-nek

Ruzicsky-nek pedig a tankcsapdás, látjátok, ennyire szét vagyok esve... :cry: :cry:

nukada

Nukada,
Nálam is ez volt, h azt hittem folyik a magzatviz. Mi akkor bementünk a kórházba, ahol a doki egy tesztcsíkot nyomott fel (már bocsánat a kifejezésért) és annak az eredménye alapján döntötte el, h az-e vagy sem.
A szülésznők előadásán is azt mondták, h ha úgy érzi egy kismama, akkor menjen be a kórházba és nézetesse meg magát.
Most így visszaolvasva elég ijesztő, nem annak szántam.
Sajna én sem tudtam eldönteni anno :roll: De hátha a többiek tudnak okosabbat mondani :?
A lényeg, h ne izgulj!!!!!!

Kép Kép
curse

Igazándiból én is azon vagyok, hogy menjek, ne menjek?!?!?! De beégni meg nem akarok, inkább megpróbálok egy olyan tesztet szerezni... Köszi az infót, nem igazán ijesztettél meg (kezdem azt hinni, hogy nem is vagyok annyira ijedős... :) , legalább is az ufók, meg a farkas ember lefoglalja a félelem agysejtjeimet)

nukada

Szerintem ne gondolj ilyenkre, h beégés. Senki nem nézne lököttnek, amiért megakarsz bizonyosodni arról, h minden rendben van. A kórházban tudják nagyon jól, h ha folyik a magzatviz, akkor azt komolyan kell venni, már csak azért is, mert a babákat az védi a fertőzések ellen.
Ha nem így lenne, akkor a szülésznők sem mondanák az előadásukon. Ja és engem sem néztek hülyének anno, teljesen természetes volt, h megvizsgáltak :)
És még kész szerencse, h nem ijedős :) Nem szeretek kismamákat ijesztgetni :lol: :wink:

Kép Kép
curse

Nukada!
én is ezen paráztam az utolsó napokban, mert mást már nem tudtam kitalálni. :) megkérdeztem a szülésznőt és ő azt mondta, hogy annak ellenére, hogy szivárog, előbb-utóbb tök eláztatja a bugyit, mintha pisis lenne. szóval mint egy nagyon erős folyás 3x-a! persze nem szivárgott a vizem :)
amúgy én még szülés előtt 1 órával is arra gondoltam, hogy nem merek bemenni, hátha ezek nem is fájások, és "beégek". aztán mikor már vért is láttam, uzsgyi :).

Curse!
kitartást a gondokhoz, előbb utóbb minden megoldódik. szerintem a tgyásnál nem olyan sokkal lesz kevesebb a gyeded, vagy igen? nekem csak annyival volt kevesebb, hogy a gyedből vontak nyugdíjat is, míg a tgyásból nem. pár ezer Ft mínusz.
ancsipancsi

Nukada,
nekem csak a kitolásnál folyt el a magzatviz, ugyhogy nem tudom, az milyen.

Curse,
dehogy olvastál figyelmetlenül, nem irtam erröl semmit. hát tegnap kiderült, hogy sogornömék bekavrnak rendesen a hétvégi családi programba, és emiatt férjemmel volt egy jo hosszu nem tul vidám beszélgetésünk :( ma már kicsit jobb, de még van mit emészteni....

Pároddal nem lehetne beszélni, hogy probáljon segiteni esténként legalább? mert érthetö hogy ö is fáradt meg minden, de ketten vállaltátok Adélt.
Kukások nem riasztanak el, föleg hogy olvasom, hogy T.bálinton is, meg mindenfelé vannak :?
fibi

Nonni,
Trolizás - felszállok a kettő troliból egyre és megyünk amerre soha nincs dolgunk. (Ezért ez roppant izgalmas út nekem is.)
De jó lenne, ha itt is lennének sorompók..

Zuzmó,
Otthon alvásos elveddel mélységesen egyetértek. Csak nálunk nem jött be :cry: ...

Votiv,
Nagyon szép voltál a bálon, de nekem az első képen még annál is jobban tetszel!
Én is a kika-ban vettem egy 140x70-es ágyat Petinek, kb annyiért. Baldachinnal és minden hülyeséggel. Szétszedhető. Viszont nekem gyenge az ágyrács. Én nem tudok ráülni - ez akkor nem volt szempont, de szétszedve már az!

Úgy szeretem a feltett kölök képeket. Csak hát kicsit hülyén érzem magam, hogy azt írom, milyen szépek. Isti a csíkosban, alvó kismacs... De ha nem is írom - gondolom és klassz mikor sok képet tesztek fel...

Fibi,
Marci is haránt és össze-vissza feküdt még korábban.

Kisün,
Tetszik, hogy azt írtad, voltak mp-ek, hogy nem is bosszankodtál. Mintha magamat hallanám-olvasnám... Hajnali 4-kor.

Ildi,
Sztem nagyon jól tetted, hogy dr-t kihívtad.

Curse,
Fog ám majd Adél aludni. Kis kitartás!!! (Barátnőm lánya is az első hónapokban csak rajta aludt. Peti bezzeg nem. Hát most H. akkorákat alszik 2 évesen - barátnőm tapintatos, nekem nem is mondja.)

Név- engem nem nagyon érdekel ki mit gondol a névválasztásról. Amikor engem Mónikának neveztek el még a jósok se mondták volna, hogy jön Moncsicsi... Nem mindegy ki mit gondol a mostani viszonyok alapján, mikor min. 80-100 évig azt a nevet viseli majd a gyerek?

Nukada,
Beégni biztos nem fogsz, legfeljebb magad előtt. A kórházban már mindenhez hozzá vannak szokva, ha nagyon izgulsz menj be inkább.
(Érdekes, én emiatt sose izgultam, majd ha te is és én is megszültem elmondhatom az én paráimat...Jókat fogunk röhögni. És amikor megnőnek a kölkök elmondhatom a csecsemős-kisgyerekes paráimat is...Addig inkább nem, mert esetleg ötleteket meríthetünk egymás fantáziájából.)

Móni
Kép
Kép
monisa

Nukada,
én is mindig ezen parázom,h nem néznek e hülyének. És jelentem, h DE, hülyének nézen egy csomószor, tehát legalább ez a parám nem légből kapott.
Én voltam bent a Hban, még a vérzés előtt görcsöléssel, ahol is majdnem a pofámba röhögtek, h miért nem megyek a bártfai utcába a rendelésre... :?
inkább hazamentem, és két nappal később vérzéssel visszamentem. :wink: Viszont, mikor másodszorra is bementem vérzéssel, az akkori ügyeletes szintén eléggé lesajnáló volt.

egyébként ÁLLITÓLAG lehet ilyen magzatviz szivárgás ellenőrző betétet kapni a gyógyszertárban, erről még előző terhességem idején hallottam. ELég drága, de kit érdekel??? :wink:
én 3x is meggondolnám a kórházba menést!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Már telefonáltam a gyógyszertárba és már nincs... Mindegy, úgy néz ki (szerintem), hogy a sok pisilést szenvedem meg... Szegény gyerekkel már szinte kiabálok, hogy szálljon le a hugyhólyagomról... :? :?
Amúgy a kölök is jól van, folytatja a partit bent, úgyhogy szetm még sincs semmi. Ha meg valami komoly lenne, akkor úgyis egyből tűz a H-ba :roll: :roll: :roll:

Monisa:
Hogy bírod?!?!?!?!? Én már most alig bírok magammal, bár lehet, neked könnyebb, van aki lefoglaljon... :D

Ja, és hogy teljes legyen az örömöm:
Márc 10-re esküvőre hívtak minket. Csak pici, polgári lesz, de mégsem mehetek melegítőben... :wink: :oops: :wink: :oops: :wink:

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: