A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Gaby, te meg még egy-két ember néha igen! :) DE tényleg semmi gáz, még jó, hogy msn-en tartjuk majd a kapcsolatot! :)
Olvastam, hogy ti is a Nyírőbe mentek konzira, ahol mi voltunk először....nem rossz hely, sokan dicsérték! Remélem nektek bejön!

Kép
elizabeth25

Jóóóóóóóó reggggggggggelt!

Úgyanmár Eliza!
Van, hogy engem 2 napig meg sem említ senki, de hát nem is történik velem semmi extra. Írni sem tudok mindenkinek, mert követhetetlen, meg nem is tudok mindenhez hozzászólni, van olyan is, hogy nem is akarok! Lehet, hogy durva leszek, de van olyan is, hogy én csak olvasgatok és annyira idegesít valaki, hogy pofákat vágok hozzá, de hát azért van ez a fórum, hogy az ember kiírja magából, ha olyanja van, vagy kérdezzen, vagy ha tud tanácsot adjon! Esetedben tényleg csak annyit tudunk tenni, hogy várjuk, hogy megírd minden ok, és akkor örülünk! Tudom, hogy nem sértődtél meg, de szerintem te is hőmérőztél és babás lettél, és igenis követni szeretnénk, hogy mi van, úgyhogy én, a táblában maradásra szavazok! :)

Szezso!
Rémálmok - én is álmodtam egy időben azt, hogy gyerekem születik de nem etetem, és olyan picike, hogy a vasalódeszkán alszik :shock: Egy kineziológus mondta, hogy az a baba lehet a bennem lévő gyerek, és azért éhezik, mert elfelejtek gyerek maradni, pedig játszani kell, nevetni kell. Lehet, hogy a témára való rákattanás miatt van, hogy az ember komolyabban akarja venni a dolgokat mint kellene. :?:

Szirom!
Én már írtam egyszer, hogy mindig attól tartok, hogy terhes vagyok, csak nem tudok róla, hát ez mostanában párosult ám olyanokkal, hogy érzékeny vagyok szagokra, nem jó a gyomrom, mindeközben persze menstruálok. Nem hiszem, hogy tüneteket kreálnék, mert mikor megjön, akkor belenyugszom, hogy megint nem sikerült, de azért fura :)

Szilcsi főszerkesztő asszony!
Gratulálok :)

Csigaverseny lesz? Hol lehet nevezni? :) A vízicsiga is ér?

Áfi!
Dokizásról tájákoztatást kérünk!

Baba!
Apavizsgálat eredmény is meglesz ma?

Zöldi!
Szóval ma megint megmutogatod a nagyra nőtt tüszőket!
Te kis mutogatós :)
drukkkkolok ám, nem csak ezerrel, kicsivel többel!!!!

Bettike!
Kicsit morbid, ez a nem lehet gyerek :? de tényleg nehéz leállítani az embereket! Itt a munkahelyen már a tulaj is nekünk drukkol :? Kicsit gáz, szerintem anno a párom volt olyan lepcses száju, hogy elmesélte, hogy dokihoz járunk :) Ezek a pletykás pasik!
Én régebben, ha úgy éreztem megemeltem magam, mindig mondtam, anyukáméknak, hogy ha ezt így folytatom, akkor olyan unokát választanak maguknak amilyet szeretnének :) Akkor persze nem volt pasi a képben, most azért nem engedném át a választás jogát! :)
Jól bírod és jól csinálod!!!!

Klarissza!
A fura mensihez csak annyit, hogy én, az elmúlt hónapokban a mensik összes tárházát felvonultattam. Néha idegesített, néha letudtam azzal, hogy bonyolult az emberi szervezet, minek mennék dokihoz, úgysem tudja megmondani, hogy mi van, csak esetleg vérvételek újtán, de hát nem lehet állandóan vérvételre járni!Volt, hogy barnáztam az elején, aztán abbahagyta, majd egy nap múlva megjött, de mintha disznóvágáson lennék (bocsi Coca), ez csak 2 napig tartott, aztán mintha elvágták volna. Volt, hogy barna nélkül jött és ment, a mostani is barnázással indult, végig a mensi alatt nagyon sötét volt, szinte fekete, meg is ilyedtem, mert szokatlan volt, de nem tudom mi lehet! Ami most nagyon fura, hogy még mindig barnázgatok, pedig a 10. napon vagyok :shock:
Ha ezt végiggondolom, most is kitör a frász, hogy tuti valami nagy gebasz van nálam, és ilyenkor mindig meg is beszélem magammal, hogy nem foglalkozom a témával :) /ja, csak oldalakat írok róla :) /
Nagyon sokat várok a holnapi dokis konzultációtól, mert ugye most 4x vettek vért, terheléses vérvizsgálat is volt, mostmár ki kell derülnie valaminek! Punktum!

Nem voltam szűkszavú! :)
sonjus

Liza
én is remélem :) igaz most olvastam, hogy a fránya cigi a mesterséges megtermékenyítés esélyeit is rontja :? főleg ha én passzívan szívom :twisted:

Kép
gaby25

megpróbálom rávenni apát a biorezonanciára :wink: egyik ismerősünknek sikerült vele, pedig nem akart leszokni, azért ment el, hogy megmutassa a férjének, hogy nem ér semmit. :wink:

Kép
gaby25

Gaby, majd leszoktok róla idővel! :)

Sonja, aranyos vagy....köszi!

Kép
elizabeth25

Liza,
jelezném hogy én pl külön megkérdeztem hogy vagy... én nem értem mi ez a hülyeség (már bocsánat) ha az emberrel nem történik szinte semmi (hála Istennek, ez várandósságban jó hír!) akkor max örülni lehet, vagy egy "hogy vagy" és aztán azoknak írni akiknek gondjuk van (lásd Sziromka meg a bogyógond, vagy ha valakinek kérdése van...) én már sírni tudnék ettől a butaságtól!
Sonjus,
este jövök ígérem a hírekkel (már én is nagyon várom!)
És szorítok hogy minden rendben legyen nálad! Én meg arra leszek kíváncsi ennyi csapolásból mit hámoztak ki.
Szilcsi,
gratulálok a kinevezésedhez!!!
Coca,
ha először 1 volt, aztán 4, akkor most a minimum elvárás 16!!! :shock: :P
Vendég

eli.sajnos nagyon sok mindent nem tudunk aterezni ami veled tortenik.csak max tudunk veled orulni.

gabi,mibol all ez a bioize?

sonjus.akkor holnap lesz a nagy nap.gondolom hogy izgulsz.nagyon sok minden kiderul holnap.
ez csak most zarojelben,nem erzed ugy hogy jo lenne egy kis hormonproblema?nem vagyok tok hulye.csak mikor nekem volt hormonom abban remenykedtem hogy van valami elteres amit helyre lehet hozni,es megvan a bibi.
mert ha jok lettek volna a hormonjaim akkor talan mashol bvan a baj es tovabb kell kutakodni.

lanyok tiszta feszko vagyok.SEMMIT nem erzek,semmi megerzes meg ilyesmi.

Kép
monyo83

Monyo
A Bicom 2000 készülék egy rezgéseket elemző, illetve rezgéseket keltő berendezés. Analizálja a problémát okozó méreganyag – a mi esetünkben a cigaretta – jellemző elektromágneses rezgését, majd ezeket invertálja, azaz pontosan fordított és felerősített formában visszajuttatja a szervezetbe, ezáltal segíti a nikotin megkötő pontok normális rezgésképeinek helyreállítását. A nikotin kémiailag 48 óra alatt lebomlik a szervezetben, és ha eközben töröljük a deformáltan rögzült rezgésmintákat is, akkor igen nagy az esélyünk a teljes sikerre! Egy hasonlattal élve olyan egyszerű ez, mint egy rádiót áthangolni egy másik állomásra, csak itt a páciens szervezete az érzékeny, világvevő készülék.

Kép
gaby25

Monyóka!
De így gondolom én is, bár tényleg fura, hogy szeretném, hogy legyen valami bajom, gyógyuljak meg, aztán nyomás :)
A várakozás felőről :(
Márciusban lesz 2 éve, hogy várunk :(
Én nem vagyok egy türelmes tipus! :)
Visszagondolva egyébként annyi minden történt és mégsem történt semmi! Lapar, HSG, UH-k, vérvételek, tüszőrepis szuri, gyogyibogyó, elkeseredés, újabb lendület stb de hát ezt ti is tudjátok!
sonjus

Sziasztok!

Monyo, én sem érzek semmit, de nem parázok emiatt. Vagy ott van, vagy nem. Azzal, hogy idegeskedek, nem használok vele.

Sonjus, kíváncsi vagyok, mi lesz az eredményed! Hányra mész holnap? Amennyi vért levettek tőled, annyiból simán kiderülhet valami.
++++++++++

Áfi, te ma mész uh-ra? :oops: Nem emlékszem, bocsi.

Gabíy, azért haladás, hogy egyáltalán volt olyan nap, amikor kevesebbet szívott. Nem reménytelen a dolog! A doki nem próbált vele beszélni? Vagy akár a te nőgyógyid. Az én dokim azt mondta, szednie kéne apának is az E vitamint, mondtam neki, és azóta szedi.

Liza, én tegnap is kérdeztem tőled, de nem válaszoltál rá. :( Vigyázz, mert megsértődök! :wink:

Klarissza, tegnap leírtam, de akkor leírom még egyszer. Az átlagosnál erősebb, szokatlanabb színű-állagú mensi utalhat a biokémiai terhességre, ami nekem is volt (és valszeg Bettikének is). Vagyis megtermékenyült a petesejt, de vagy genetikai, vagy más ok miatt nem tudott megmaradni. Ha megnézed, Bettikének és nekem is szép szabályos görbe és beágyazódási esés után, ja és + teszt után mégis megjött. Lehet, hogy nálad is ez történt. A nőgyógyi szerint a terhességek 60-70 %-a ilyen biokémiai terhesség. De ha megnyugtat, akkor keress fel egy dokit és kérj vérvizsgálatot.

Kép
szilcsi

Monyo, erről van szó! :) Úgyhogy úgy gondolom, hogy a babásoknak, mármint nekem a babásban a helyem, ettől függetlenül érdekel továbbra is, hogy kivel mitörténik!

Áfi, nem rád gondoltam, amikor írtam, amit írtam, meg nem Gaby-ra....de vannak akiknek írtam és le sem sajnáltak! :cry:

Tényleg nincs részemről sértődés meg ilyen hülyeségek, csak logikus, hogy a babásak a babásakkal tudnak jobban összhangban lenni, több a közös téma biztos....amikor még én is hőmérőztem más volt a helyzet! Én ettől függetlenül mindenkinek nagyon drukkolok! :)) Hajrá lányok, babára fel! :)

Kép
elizabeth25

Tényleg, Bettike, mizujs????? Hőd hogy áll????

Ja, Sonjus, tőlem mehet a csigaverseny, egye fene, a vízibiga is jöhet. :wink: Bár a tiéd már a célegyenesben van... :lol:

Kép
szilcsi

Halihó!
Szép napot mindenkinek!
bettike
Szorítok neked! Volt már itt más is, aki vérezgetet és aztán mégis babás lett.
athiz
Jobbulást!
gaby
Apának is mondd el, hogy ront az esélyeken a cigi, hátha nagyobb erőt vesz magán!

vhencsi
Kép
vhencsi

druszam koszi hogy leirtad,mostmar tom micsodi.

sonyji.akkor nem csak en gondolom igy.en sem vagyok a turelem mintapeldanya.nekunk majusban lenne 2 eve :cry:
ha terhes leszel nem fog ennyinek latszani ez az ido.mikor terhes voltam szinte semmisegnek tunt hogy mar miota varunk.
hu akkor neked mar sokminden volt.
tegnap azon gondolkodtam hogy milyen jo hogy en mar voltam terhes,egy csomo dolgot tudok ami nincs bajom.
nem vagyok elzarodva,nem olom meg a spermakat,kivancsi leszek ha netalan nem jon ossze gyogyival a baba,mi lesz a kovetkezo lepes :?

szilcsi :lol: asszem mostmar van bekepzelt cicifajasom :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok Lányok!

Megpróbálom leírni ami történt velem tegnap és ma reggel. :cry: nagyon nehéz mert folyamatosan sírok. Tegnap elkezdtem barnázgatni. Felhívtam a dokimat rögtön fogadott és megnézett hüvelyultrahanggal. Ott is volt 11 mm méhnyálkahártya benne 3x3 mm-es gyűrű. Kaptunk sztárfotót. (bárcsak ne adott volna :cry: ) Felírt Utrogestan nevű hüvelykapszulát napi 2x kellett volna szednem. De ma reggelre........ elment a baba. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Én ezt nem bírom ki. Bocs Lányok de le kellett írnom. Nem akartam senki kedvét elvenni csak hát.....

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tonticával mizujs????????????????????????????? Remélem, nincs baj a picurkákkal. :?

Monyo, akkor jó. :lol: :lol: Megnyugodtál??? :D

Én perpill csak simán éhes vagyok... :roll:

Hencsi, ez a ticker nem nagyon megy neked, be van kapcsolva a profilodban a BbCode???

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Köszi nagyon a drukkolást, meg az érdeklődést nagyon jól esik!
Mivel vér és piros volt tegnap, ezért mégis úgy döntöttem, hogy ma 2. cn már!
És gyártottam magamnak egy rakást tickert!

Hőmet néztem még ma reggel! Utoljára (hát??)! 36,8! Azt a tartalék tesztemet reggel azért előttem, hát persze, hogy full negatív, de nem is vártam mást! Most rá vagyok izgulva a két hét múlva dokitalálkozásra! És figyelem magam ezerrel, ahogy kérte!

Liza! A táblából kivevést megtagadom!

Zöldi! Nagyon jó kép és akkor hajrá, drukk +++++++++++++!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!!!
Húúúúúúú, de sokat kellett visszaolvasnom!!!!!
Kicsit le vagyok törve..... Nem lehet mindig mindenkinek írni.....
Na mindegy... vannak az embernek nehéz napjai, amikor rosszabbúl esik minden....

eliza,
Azért sajnálom hogy nem jössz többet...!! Millió puszi!!!

szirmi, akko Nálad is minden OK?!! Miksa hogy van?? Drukkolok a ++++-hoz!!!!!

babaimádó,
Rosszkedved eltünőben, remélem!!!!

áfi,
Már biztosan lesz szívhngocska!!!! Nagyon drukkkkkolok és várjuk a képeket!!!!

coca,
Tüszők hajrá!!!! Hurrá! A laza szöveget még csak-csak értettem, de a végére elveszítettem a fonalat..... :oops:
Akkor ez most jó???!! Remélem!!!!

szilcsi,
Drukk márc. 2-re!!!
Hatalmas GRATULÁCIÓmat fogadd a főszerkesztő kinevezésedhez!!!!!!

ancsa,
Remélem Marci kimarad a betegségből..... legfeljebb egyedül játszik majd a kis drága az oviban..... :wink:

judis,
De régen láttalak!!! Mondjuk én is régen voltam... :oops:
Nagyon szorítok az UH-hoz!!! Minden rendben lesz, meglátod!!!!!+++

monyó,
Akkor már jobb kedved van???

kata,
Drukkolok, hogy az álmod valóra váljon!!!!++++

ceniko,
Picurka érzi, ha anyukája nincs túl jól, ezért mocorgott kevesebbet!!! GRATULÁLOK a Kis Manócskához!!!!!!

athiz,
Csak nem tudtál még kilábalni ebből a fránya betegségből!!! Tessék többet pihenni, irgum-burgum!!! Nagyon vigyázz Magatokra!!!

robcsi,
Javulgatsz!!??

sonjus,
Drukkolok a szerdára!!!!! De akkor most tuti "lekattanóban" vagytok a 'témáról'??!!

katica,
Látod, hogy pihenned kellett volna!!!! Irgum-burgum Neked is!!!
Ez a sok minden, amit a Lányok írtak, mind jó!!!!!Remélem használnak is!!!

szezsó,
Akkor a megrepedt tüszőre és a gömbölyödőre ráhajtottatok??!! Nagyon drukkolok!!! Hajrá!!!!

bettike,
Hát...... :( Nagyon sajnálom.... Ha már azt mondod 1. cn......
De annyira pozitívan állsz/ álltok a dolgokhoz!!!! Kis poéngyárosok!!! Imádlak!!!! millió ölelés és pusszancska!!!!

szilva,
Akkor csak nyugaloma továbbiakban is!!!! Hajrá szurik!!!! Semmi stressz!!!!
mfpan

Lili :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom. Igazán nem is tudok semmi vigasztalót mondani. Együttérzünk veled!
Próbálj arra gondolni, hogy talán nem volt egészséges, azért döntött úgy, hogy nem marad veletek. Sírd csak ki magad, azt hiszem, most az segít a legtöbbet. És pucolás mensi után a dokihoz, vagy akár most azonnal, lehet, egy egyszerű vérvétellel meg tudják állapítani, ha esetleg hormonális oka volt.
Nagyonnagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szilcsi

lili. :cry: sajnalom nagyon.adj idot magadnak,tulleszel rajta bar msot ezt ugy sem hiszed el.
simizlek+++

szilcsi,megnyugodtam???aaaa dehogy,tudom hogy csak bekepzelem,azert mert erezni akarok valamit.

panni.a kedvem valtozo.a repdeso boldog lanykatol az idegbeteg banyaig minden elofordul most nalam.
most epp jo kedvem van:)

Kép
monyo83

Szia Panni! :D Szeded a gyógyit? Meddig kell szedned?
Következő hónapban bepótoltok mindent!!!! Hajrá Panni! Hajrá Panni!

Bettike, basszamegamaci. :( De örülök, hogy jó a kedved!!! :D

Athiz, hogy vagy??? Katica, köhögésed múlik a fincsi gyógyitól? Ja, ma megint sütnöm kell sütit, apa megszavazta... :roll:

Szezso, hosszú volt az éjszaka? :wink:

Kép
szilcsi

((((((((((((((((((Lili))))))))))))))))))))))))))))))))

Kép
bettike
Eger

Na igen, volt már minden, valamiért mégsem érzem, hogy kiderülhetne bármi! :? Talán inkább félek tőle, hogy nem derül ki semmi és ettől per pill sík ideg vagyok :)
Van köztetek pszihológus, ez valami tagadásos izé? :)
Ez lehet hülyén hangzik, de valahol mélyen, legbelül, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azt szeretném, ha spontán menne a dolog. Kicsit iszonyodom attól, hogy orvosilag, "műileg" gyerekünk legyen, közben meg azt hiszem, hogy ha doki segít, akkor pikk-pakk meglesz a bébi! Próbálom előre felkészíteni magam, hogy mi lesz, ha nem jön össze úgy sem! Nem lehet, igaz? Próbálom előre lejátszani a meccset, hogy kevésbé legyen rossz. Néha megijedek, ha valaki + tesztet csinál és mégsem jön össze, néha attól félek, hogy olyan hírt kapok, hogy x hetesen elmegy egy baba! Igen, talán homokba dugnám a fejem, nem is jönnék írni és olvasni :) hogy ne kelljen tudnom semmiről!
Már egy ideje érzem, hogy változik bennem valami, az elmúlt 3 hónapban 26 napos ciklusaim voltak, pedig korábban 30-32-35, voltak ugyan pattanásaim, de most iszonyúan néz ki a hátam 3 napja, meg a nyakam. Néha arra gondolok hormon probléma, aztán arra, hogy hát pl a pattanások csak most vannak, akkor a vérvételből lehet megint pont nem derül ki semmi. Nagy piros izék, sárga izék vannak rajtam, nem valami szép látvány :?
Miért van, hogy az egyik ciklus normálisan zajlik, a másik nem? Azt hiszem az a fázis van, hogy most félek és kész.
Bizonytalanságban lenni nagyon nehéz. Ezért is írtam, hogy nem történik semmi velem, mert én már csak a konkrét dolgokat tudom szem előtt tartani! Holnap doki 9-kor, de ennél előbbre nem látok sajnos.
Nem vagyok valami bíztatós hangulatban :?
sonjus

Lili Drága,
Nagyon sajnálom.... :cry: :cry: :cry:
Ez borzasztó!!!! nagyon sok erőt kívánok és sok-sok ölelést küldök Nektek!!!! :cry: :cry:
mfpan

Lili!
Nagyon sajnálom ami történt! :cry:

Én teljesen kiakadtam :( bocsi
sonjus

Pont ilyesmiről írtam, erre tessék :(
sonjus

Sonjus, az tök normális, hogy összevissza érzel és ingadozik a hangulatod, és nem bízol. Már egy csomó ideje próbálkoztok. Bár nem vagyok pszichomókus, de azért sztem annyi görcs van már benned ettől a sikertelenségtől, hogy az simán gátolhatja pszihésen a babásodást. Sztem nem is kell előre tekinteni hosszabb távra, elég az, hogy ha a következő dologra összpontosítasz.
A pattanások hormonizére utalnak sztem, de akkor a véreredmények mutatni fogják, ne aggódj.
Sztem senkinek nincs két egyforma ciklusa, a stressz, az életmód állandóan befolyásolja-változtatja a dolgot. No para, holnap mindenre választ kapsz! Teljesen normális, hogy most éppen hullámvölgyben vagy. Az a jó itt, hogy mindig másvalaki van fent és másvalaki lent. Egyszer engem kell biztatni, másnap én biztatok valakit. Az a jó, hogy ez kölcsönös, és reményt tudunk adni egymásnak. Most te vagy egy kicsit lent, na meg Lili szegény, holnapra lehet, én leszek vagy valaki más.

Monyo, te banya!!! :lol: Én is szoktam idegbeteg hisztikriszti lenni, főleg reggel felkeléskor... :roll:

Kép
szilcsi

Apa is ezt küldi neked:
(((((((((((((((((Lili)))))))))))))))))))))
Teljesen sokkolva érzem magam! :cry:

Kép
bettike
Eger

Most már tényleg BASSSSZAAA meg az élet! :cry:
Ilyen nincs és hihetetlen!

Lili! Kérlek jelentkezz! Dokidat hívtad?

Kép
bettike
Eger

Lily
a francba :( olyan igazságtalan az élet :( Kép

Kép
gaby25

Jó reggelt!

Lili! Nagyon-nagyon sajnálom Kép

Bettike! Szintén :( . Nem hiszem el, hogy ez már hányadszor fordul elő... De örülök, hogy jól állsz hozzá.

Szilcsi! Gratulálok!

Monyó! nekem nem lett több a váladék. De nekem például a terhesség alatt végig nem volt, pedig azt írják, hogy akkor megnövekszik a mennyisége. Akkor kb. nullára csökkent.
Most hányiger jelentkezett, amit írtam, de olyan gyengén, hogy ne is tudjam eldönteni, hogy van-e vagy nincs. És az a furcsa hányiger, mint amikor terhes az ember, amikor hányiger közben valamilyen ismeretlen szagokat is érez, méghozzá idegesítőeket. Ja, és a mellem fáj iszonyúan. Máskor is szokott, de ez most erősebb.

Áfi! Ugye ma mész? Majd írd ám le, mi volt?
Tegnap bőgtem egy elég nagyot, mert akármeddig gondolkodtam, még inkább kiborultam ettől a helyzettől, hogy ti mást írtok, a neten százfélét találtok, a dokim megint mást mond. Többen is írtatok, és a lényege majdnem úgy hangzott, hogy ha nem szegem meg a doktor utasításait, akkor elősegítem, hogy ha van baba, akkor ő ne maradjon meg. Iszonyat teher. Végül úgy döntöttünk a párommal, hogy a doktor utasításait követjük. Illetve ő beszélt rá, hogy ha eddig bíztam benne, akkor most is bízzak, mert tudja mit csinál. És ha ez most nem így csinálnám, akkor minek járok hozzá? meg hát végülis találtam a fertin olyan babás görbéket akik így szedték.

Többen kérdeztétek Miksát, én meg rájöttem, hogy ebbe a topikba nem írtam le: naszóval megint ráment a fülére a takonykór, és bár még nem vészes (nem is fájlalta), kapott rá antibigyót. Igazából azért mentünk vissza, mert napok óta lázas volt esténként, és a takija egyre több és sűrűbb lett, nem hogy inkább fogyott volna. Kötőhártyagyulladása is van szövődményként. Most már jobban van, mondjuk az ab-nál ez mindig így van. A héten még biztos nem megy oviba, csütörtökön kell visszavinnem őt.

Eliza! Most én ugye épp olyan helyzetben vagyok, hogy nehezen szólok ehhez hozzá (lehet, hogy nem is kéne), de az az igazság, hogy tényleg az marad a te esetedben, hogy megdicsérem a pocidat, az uh-s képen a babátokat vagy jobbulást kívánok.

Ancsa! Marci nem kapott el semmi nyavalyát?
Tényleg aranyos vagy, hogy kerestél mindenhol :wink: Ilyenkor csak privit szoktam írni, mert nem jó, ha az ember kiírja a netre, hogy 3 napig üresen hagyja a házat... Most viszont még arra sem volt idő, mert siettünk. De ebben a nagy topikban nem is menne.

Gabi! Az uram a kollégáival elment erre a bioizére, együtt, hogy akkor együtt szokjanak le, ha már együtt is füstölnek, hisz úgy az igazi. Népgyből kettőnek simán ment asszem. Az én uram két nap múlva olyan volt, hogy én mondtam neki, hogy inkább gyújtson rá. De elég jók az arányok, érdemes megpróbálni szerintem is.

Zöldi! mennek a drukkjaim a tüszőidhez!

Sonjus! Tényleg a hormonoktól lehetnek ezek az érzések.
Igaz, hogy Bettikének írtad, de én annyira nem értem azt a mondatot, hogy: amikor megemelted magad, akkor mondtad, hogy anyukádék olyan unokát választanak... nem értem :oops:

Lányok, biztos nem írtam mindenkinek, de a gyerek még pizsiben van, muszáj rendezni... :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom
neked mennyit szív 1 nap? kiskatonavizsgálat nála volt már, nem emlékszem :oops: kedves megint elkezdi magyarázni, hogy nem a cigi a probléma, hanem a stressz :evil: persze, biztos az is, de az legalább az egyiket kiiktathatnánk :wink: a lényeg, képtelen lemondani róla, és ilyenkor mond ám mindent :twisted:

Kép
gaby25

Köszönöm Lányok! Ne haragudjatok, hogy elb...sztam a napotokat. Nagyon jó, hogy vagytok. Hívtam a dokit. 11-re kell bemennem. megnézi, hogy még ott van-e, vagy mi van vele. Lehet, hogy ki kell tisztítani. :(

Bettike!
Sajnálom! Te tényleg fasza csaj vagy! Pozitívan fogod fel a dolgot. Próbálok én is erőt meríteni.

Ha haza értem jelentkezem. Köszönöm még egyszer!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili! Szorítok, hogy a lehetőségekhez-helyzethez képest minden rendben legyen.

Gabi! Nem egyforma, mert nálunk nincs cigi a lakásban, ki kell menni a teraszra, nincs cigi a kocsiban, mert annál jobban semmi sem veszi be a szagot, és az irodában is csak kint bagóznak, úgyhogy szerintem télen fél doboz. Nyáron inkább egy, amikor a teraszon élünk.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
Úgy értettem, hogy ha megemelem magam, nem lehet gyerekem és örökbe kell fogadni majd! Ezt akkor viccesnek találtam :?
(akkoriban bútorokkal foglalkoztam és pakoltam jobbra-balra)

Lili!
Jelentkezz a doki után!
sonjus

Sziasztok!

Szomorú dolgokra jövök, ejnye!

Lili, rettenetesen sajnálom a dolgot! Most biztosan hülyének fogsz/fogtok tartani, de biztosan elment a baba? Ne haragudj, ha marhaságot kérdezek! :cry:

Eliza, kb. igazad lehet, a babás-nem babás kérdésben, de eddig mindig te írtad nekem, hogy te jössz szorgalmasan, akár írnak neked, akár nem. Most elfogyott a cérna? Mellesleg azért én is írtam neked, csak nem feleltél. Én sem sértődtem meg, ha nem szóltak felém, csak végtelenül sz@rul esett. Remélem, jól vagytok, és pocisimi.

Bettike, akkor hajrá doki és katica. :D Ha gondolod, írd be a táblába, hogy 27-én vizsgázok, márc. 1-jén meg megyek a nődokihoz. Köszike!

Szilcsi, neked még nem gratuláltam, most ezt megteszem: Gratulálok!

A csigaverseny nagyon kedves ötlet csigás versenyzők, akkor vigyázz, kész, baba... :wink:

Sonjus, csak ne ess depibe, a kismértékű hangulatingadozás elfogadott tény. Sajna én túlzottan átesem mindig a ló túloldalára, de ilyen vagyok.

Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök a hogylétem felől, mondjuk, hogy jobban. Torkom legalábbis már nem fáj annyira, de néha a köhögés rajtam van. Szedem a Stodal szirupot, de most azon agyalok, hogy szedjem-e tovább az antibiotikumot. Nem tudom, mennyire ártok vele a picúrnak. Nagyon féltem!
Közben Szilinek is reggelre megfájdult a torka! Na most már olyan elegem van ebből a hülye baciból! Nem szoktam ilyen sokáig betegeskedni! A fene!

Most aztán többre nem emlékszem, elnézést a többiektől! De ölelés, puszi, gyógypusszancs, pocisimi, tüszőhajrá, hődrukk, stb.
Osszátok már be légyszi! :wink:
Vendég

Lili! Remény hal meg utoljára, hátha még kapaszkodik!
Nem bas...tad el a napot, ne hülyéskedj már és ne írj ilyeneket! :twisted:

És most marhára pozitív vagyok tudom, de azért biztos előjön majd ez mélyről, csak most tartom magam, mert erős vagyok és bátor! És inkább bátor, mint erős! És egyébként is fasza csaj! :wink:

Kép
bettike
Eger

Lily: most olvasom! BORZASZTOAN SAJNALOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

En pentek ota verezgetek, egyszer piros ver, egyszer barna, a babak szombaton jol voltak, mindkettonek dobogott a szive de en nagyon felek hogy megint elvetelek. Szornyu ez a bizonytalansag. Feudnom kell, megyek is, puszi!

Bettike sajnalom hogy megjott!!! Nagyon drukkoltam!!! :cry:

Remelem tobbiek jol vagytok! Nem tudtam rendesen visszaolvasni.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Hát szomorúan olvastam ma a tegnapi és mai hozzászólásokat!

Bettike, Lili nagyon sajnálom! :(

kispiskóta

Sziasztok!
Egy időre eltüntem ebből a topicból de most újra bekapcsolódnék ha lehet...

Bettike,Lili
Sajnálom nagyon :cry: (de azért még szorítok hátha...)
Kép

Áfonya,
Neked meg szeretnék gratulálni a csoda babádhoz :lol:
Vendég

Szilcsi: köszönöm a hozzászólást, de én nem voltam terhes (ugyanis lekéstük a pé.-t, viszont a görbém gyönyörű volt, a teszt negatív) ezért vagyok ideges. valamikor elég nagy cisztám volt 5*4 cm-es, félek, hogy megint van főleg miután rendszerint fáj a bal petefészkem, na mindegy ma megtudom.

Lili nagyon sajnálom, szerintem legjobb, hogy leírtad, sírd ki magad, és ha van hozzá erőd sétálj egy nagyot (nekem az segített).

Kép
klarissza32

Védőnőnél voltam eddig, és csak most olvasom!
Lili,
borzasztóan sajnálom!!! Bármit mondanék is kevés lenne! Tényleg végtelenül sajnálom!
(((((((((((((((((((((LILI))))))))))))))))))))))))
Sziromka,
félreértettél, dehogy akartam én sugallni hogy ha a dokidra hallgatsz akkor elősegíted a vetélést! Jól teszed hogy az orvosodra hallgatsz!!! Ha bízol benne csináld úgy ahogy ő mondta! Én igazából csak kicsit azért nem értem, mert ha mégis a 14. napig szeded mi veszítenivalód van? Semmi bajod nem lesz tőle, és talán biztonságosabb egy esetleges babának... de mégegyszer mondom, jól tetted hogy a dokidra hallgattál, neki van diplomája, lehet hogy ért is hozzá.
Szilcsi,
igen, ma este megyek de 7 után, biztos lesze este 8-fél9 mire jövök a hírrel.

Van kiskönyvem!!! :D :P :D
Vendég

Áfi jól megvárakoztatsz minket a hírekkel! :wink:

Kép
klarissza32

Klarisszima-mia
ugye nem az UHom hírére vagy kíváncsi? 19:20-ra van időpontom, és utána haza is kell érnem, szerintem fél 9 elött ne keresd :wink:
Vendég

Sziasztok!

Lili,F.CS!
:( :( :( :(

Szirom!
Szegeny Miksa!Remelem hamar rendbe jon!
Mi most a Broncho-vaxom immunerositot kaptuk!Eddig ugy tunik hogy tenyleg jo!Mar 11napja nem volt beteg!!!!!!! :D (kopp,kopp,kopp)Ez nalunk nagy dolog! :D
Tenyleg csak megijedtem hogy miert nem jelentkezel! :oops:

Kata!
Hogy all a mai hod?

Szilcsi!
GRATULALOK a kinevezesedhez!!!!! :D :D :D

Pan!
Hat ma tenyleg azt hittem hogy haza hozom az ovibol!Harom gyerek volt bent amikor mentunk! :shock: Abbol ketto 'fustos"! :roll: Aztan jottek meg 3-an meg maradni akart ugy hogy hagytam!Mai letszam 7!

Sonjus!
Tegnap mar bennem is felment a pumpa,amikor Eniko irta hogy nem mozog a baboca!Nagyon besz@rtam en is!De hal Isten minden ok!Aztan ma meg Bettike es Lili! :( Nem epp kedves szavak hagytak el a szamat! :evil: En sem ertem hogy miert ilyen rohadt es kegyetlen az elet!
Nekem is van ilyen kimondatlan erzesem!Nagyon nehez elfogadnom ezt a tenyt hogy csak lombikkal lehet kisbabank! :cry: Az agyam egyszeruen elutasitja meg a gondolatot is!Mire sorra kerulunk mar majd 4eve lesz a sikertelensegnek! :cry: Es nem tudom elkepzelni sem hogy esetleg sikerulhet is!Igy menjek??
Erzem azt is hogy nem kellett volna ennyire kiokosodnom a temaban!Amikor Marci bekoltozott a pocakomban meg szinte semmit nem tudtam!Es tok nyugodt voltam hogy nem lesz semmi problema!Most viszont ahogy lesz egy pozitiv tesztem(ha lesz :? )biztos hogy halara fogom aggodni magam! :(
Nektek viszont nagyon drukkolok hogy holnap kideruljon hogy mi a bibi,amit gyorsan kikezelnek es mar jon is a bebike! :D

Zoldi!
Drukk a kukkolashoz!!!!

Afi!
Nagyon varom a beszamolod!!! :D

Szezso!
Koszi a bokot! :D :D :D :oops:

A farsangi cowboyom aki inkabb sheriff a jelvenye szerint:
Kép
Kép

Vasarnap voltunk a maci otthonban:
Kép
Kép Kép
Kép Kicsit kenyelmes a lelkem! :lol:

A csiga versenyre azt hiszem en nem nevezek,mert ugy is en lennek az utolso! :wink:

Hosszu lettem,bocsanat! :oops:

Kép
Kép
ancsa81

Szerinted? Mi másra lennék kíváncsi? Ha igaz lenne a mondás, hogy aki kíváncsi hamar megöregszik szerintem már legalább 100 éves lennék hihihi!

Kép
klarissza32

afi gratula a kiskonyvhoz.

most ugy gondoltam kimegyek mert gyonyoruen sut a nap:)
mar ki istalaltam hogy szedek egy kis rözset hogy legyen telen gyujtos.eddig nem szedtem de az iden tobbet kell tuzelni majd a baba miatt igy jol jon egy kis plusz.
megyek elvezem a napsutest:)

Kép
monyo83

sonjus,
Egyem a kicsi szívedet!!!! Elhiszem, hogy most Magad alatt vagy, és az tuti, hogy nem szabad ennyire előre nézni, tervezni stb.....
Kicsit ki kell 'puculnod' a fejecskédet, teljesen elvonatkoztatni a babadologról!!! Ne legyen stresszes akarás, mert ez is gátolja, sajnos....! Ezt könnyű mondani, holott mindannyian ugyanígy állunk a dologhoz... Próbálj kikapcsolni, valahogy foglaljátok le egymást a Kedveseddel...!!!
Meglátod egy-két nap és jobb kedved lesz!!! Dokika is segít!!!
Nálunk pedig mindig számíthasz egy-két, sok, nagy ((((()))))-re, csupa melengető szavakra, meg ha olyanunk van és helye van bohóckodásra!!!
Millió puszi!!!

monyó,
Akkor most éppen nem vagy banyás.....! Húúúúúú! Szerencsénk van!!! :shock: :lol:

szirom,
Millió gyógyulást segítő puszika Miksa babának!!!

athiz,
Akkor további gyógyulást Nektek!!

tontica,
Nyugalom és feküdj!!! Orvos mit mondott erre??

klarissza,
Drukk mára!!! Remélem semmi ciszta!!!!+++
mfpan

ancsa,
A kis cowboy-sheriff nagyon szívtipró!!! Cuki a rojtos kis nacija, meg a paripájáról ne is beszéljünk.... Biztos Ő szelidítette meg, a macikkal együtt a gyönyőrű szemeivel!!!
Akkor most szűk kis társaságban játszanak.....

Hőm:
1171965647.19.doc
mfpan

Ancsa!
Na igen én is úgy vagyok néha, hogy jobban tenném ha nem jönnék, mert túl sok infóm van és még a végén túlbonyolítom a dolgokat! Helyes ez a seriff :)

Panni!
Köszi, kedves tőled és a többiektől is, hogy megértitek és írtok egy két jó szót, de hát tudom, hogy mind ugyanazt szeretnénk, így azért nehéz nem erről beszélni :wink: lekattani a témáról stb. Nem tudjuk elfoglalni magunkat a párommal, mert a héten spec éjszakás, hazamegyek akkor kicsit együtt pihizünk, aztán a jövőhéten délutános, akkor alig látom, és ilyenkor meg depis leszek és semmihez nincs kedvem :(
Ha legközelebb ilyen depis leszek, csak szóljatok rám, hogy már megint nincs otthon a párod, nyugigumizz :)

Tontika!
Szóval mindkettőnek dobogott a szivecskéje? Jaj de jó!
Pihengess sokat. Nem egyszer hallottam, hogy vérezgetett valaki, de nem lett baj! Szorítok!!!!

Athiz!
Ez a fránya baci :twisted:

Monyó!
Rőzsegyűjtés? Gyanús vagy! Boszi vagy te hallod :lol:

Áfi!
Kiskönyv gratu :) Várjuk az esti híreket!
Mondom én, aki hétkor aludt tegnap :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: