A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nikie: Éppen ma írtam neked,hogy 42 napra jön meg a menstruációm. S eltelt a 43.nap és nem jött meg. Vettem egy tesztet és terhes vagyok. Viszont nagyon félek ,mert nem akarok úgy járni,mint az elõzõ esetben.

Tudsz valami tanácsot adni?

Puszi:julika
julika

JulikaKép
Látod? Gratula! Tehát volt tüszõrepedésedKép De az elõzmények(vetélés) miatt szerintem itt mindannyiunknak az a tanácsa hozzád, hogy írasd fel a dokiddal az Utrogestan, vagy Duphaston nevû természetes progeszteron-készítményeket, és szedjed azonnal!
Nem árt a babának, ez biztos!
Hivatkozz a vetélésre, ha nem akarja a dokid, akkor keress olyan orvost, aki felírja neked.

Kíváncsi lennék, hogy a dokid mit mondott a vetélésed okára? A hõdet sosem mérted? Sajnos az orvosokra nem lehet alapozni, utána kell saját magunknak járni a dolgoknak a biztonság kedvéért.

Nikie
nikie

Lányok Kép
nekem ma megjött... 36 napra... Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok Kép
Nekem még nem, de már nem magas a hõmKép hasonló sorsra jutok mint OrsiKép
Nyugi, majd a következõKép

Julika Kép Természetesen nem mindig kell utánajárni.., de a Te esetedben progikiegészítés kell, amit ugye a dokid eddig nem javasoltKép

Nikie
nikie

Lányok Kép
Nézzétek meg légyszi a hõadataimat. Már megint nyúlik a ciklus, én meg nem értek az elemzéséhez. Lehet, hogy a 18. napon volt a pé? Ha igen, akkor meg lehet adni, hogy a ciklus végének mikor kellene lennie?
5. 36,6
6. 36,95
7. 36,7
8. 36,7
9. 36,5
10. 36,4
11. 36,5
13. 36,5
14. 36,7
15. 36,4
16. 36,4
17. 37,3 (szerintem ez nem jó adat, valami gikszer lehetett)
18. 36,4
19. 36,5
20. 36,7
22. 36,6
24. 36,7
28. 37,2
29. 37
30. 37
31. 37
32. 37,2

Köszi, Tinka
tinka

Tinka Kép
ez a görbe elég szépnek tûnik. A 18. nap szerintem is elég valószínû. Hány napra szokott egyébként megjönni???

Nikie Kép
sajnálom, ha te is ugyanolyan sorsra jutsz, mint én, pedig én nagyon bíztam benne, hogy neked sikerül... jók voltak a kilátások Kép Nekem az, hogy megjött azt jelenti, hogy a következõ lehetõség májusban lesz Kép Kép Kép ami rettenetesen messzinek tûnik. Bár ezzel sokat nem foglalkozom, mert nincs idõm erre gondolni, hiszen holnap számvitel vizsgám lesz....

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép

Eddig 28-32 nap szokott lenni, de a legutóbb egy mensi teljesen kimaradt. Viszont most ittam cickafarkfû teát.

Tinka
tinka

Tinka!
Lehet a 18. napon a tüszõrepedés, ebben az esetben - ha nem jött létre terhesség - holnap v. holnapután várható a menses. Az értékelést nehezíti, hogy hiányos a mérés: elvileg lehetett a nem mért 21. vagy 23. napon is, sõt akár a 25.-en is. (Én lerajzoltam magamnak a görbédet, ebbõl lehet megállapítani jól a dolgokat). Így a várható menses akár a 39-40. napon is lehet. Pontosan értékelni csak a pontosan mért, teljes görbét lehet!

Üdvözlettel
Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Leone!
A Serophen valóban megbízhatóbb, sõt: kisebb dózisban el lehet vele érni ugyanazt a hatást (pl. Clostylbegyttel 2x2 tabletta naponta olyan hatású,mint Serophenbõl 2x1, illetve Clostylbegyttel adott eetben nem váltható ki ovuláció, Serophennel igen). Nikie-nek is igaza vanb azonban: ugyanaz a vegyület, sõt 1 tablettában ugyanaz a mennyiség van (50mg chlomiphen citrát), csak valószínûleg a Serophen tisztább, ezért hatásosabb és kevesebb a mellékhatása. Az alapára is magasabb, és a TB valóban nem támogatja. (Ez gyakori: a TB csak az un. generikumokat támogatja a legtöbb esetben.)

Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Leone!
A Serophen valóban megbízhatóbb, sõt: kisebb dózisban el lehet vele érni ugyanazt a hatást (pl. Clostylbegyttel 2x2 tabletta naponta olyan hatású,mint Serophenbõl 2x1, illetve Clostylbegyttel adott eetben nem váltható ki ovuláció, Serophennel igen). Nikie-nek is igaza vanb azonban: ugyanaz a vegyület, sõt 1 tablettában ugyanaz a mennyiség van (50mg chlomiphen citrát), csak valószínûleg a Serophen tisztább, ezért hatásosabb és kevesebb a mellékhatása. Az alapára is magasabb, és a TB valóban nem támogatja. (Ez gyakori: a TB csak az un. generikumokat támogatja a legtöbb esetben.)

Üdv. Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Köszönöm a választ.

Tinka
tinka

Tinka Kép

szerintem azért lehet bizakodni egy kicsit Kép Az elkövetkezendõ napokban sokminden kiderül, én nagyon drukkolok, hogy baba legyen ennek a szép magas hõnek az oka Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok! Lehet hogy a lombik során kapott gyógyszerek teljesen felboritották a hormonháztartásomat? Eddig mindig 28-30 napos ciklusaim voltak, nagyon bö vérzéssel. A sikertelen lombik után alig volt vérzés, majd a 15. naptól 2-3 napig pecsételö vérzésem volt, most meg már a ciklus 40. napján vagyok de csak most kezdem érezni hogy hamarosan megjön. (tegnap teszteltem, negativ) Ha a hormonjaim megbolondultak, akkor csuszni fog a lombik, lehet.
Tiszta ideg vagyok!

Lombikosok közül járt igy valaki? A köv. ciklusban magától helyreálltak a hormonok?

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Lehet olyan, hogy a ciklus elsõ felében minden mért napon (mert egy-két nap kimaradt) 36.7 a hõm? Eddig azért ingadozó volt. Iszom most a teát, kiváncsi vagyok, mit eredményez.
Holnap megyek dokihoz, talán megindul valami.
Julika! Írtad, hogy 42 naposak voltak a ciklusaid, és babás lettél. Neked mindig ilyen hosszú volt?

Nelli
nelli2

Sziasztok
Én teljesen elszámoltam a napjaimat. Ma már a 32. napon vagyok.
A hõm így alakult az elmúlt napokban 29. nap: 37 30. nap 36,9 31. nap 36,8 32. nap vagyis a mai pedig 36,9. Szerintetek ennyi ingadozás belefér és még reménykedhetek?
Cinci

Kép
cinci

LányokKép
Most voltam a dokinál. Jobb petefészkemben van egy 21mm-es tüszõ, a balban egy kis szerencsétlen 15mm-es a 11. ciklusnapon. Nyh.7mm. Erre azt mondta, hogy gyakorlatilag 1 tüszõm van. Miért, a 15mm-es az túl kicsi, vagy elnyomja majd a domináns ? Szerintem ehhez a Metrodin szurihoz is hozzászokott a szervezetem, és lassan már akkora tüszõim lesznek tõle, mint a Closty-tól, csak 10x annyiba kerül. A dokim szerint sokkal tisztább és jobb mint a Closty. Megkaptam a tüszõrepesztõ Profasit is, és vett nyálmintát, hogy eldöntse, hogy holnap vagy holnapután legyen az inszem.

Azt tudtátok, hogy január 1-tõl az inszem napjára szabadnap jár a kórház igazolásásval. Megkérdeztem, és nincs rajta, hogy inszem volt, tehát munkahely felé is teljesen jó. Csakhát ki kell találnom, hogy mit kezdtem egy anyavédelmi központban 1 napot.

OrsiKép
Sajnálom,hogy megjöttKép Dehát gondolj bele, hogy nem csoda ilyen matyi eredménnyel. De majd ha rendberakják...

CinciKép
Milyen az alaphõd ? Láthatnám a teljes hõgörbédet ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

sziasztok!

Cat! Nagy-nagy drukk az inszemhez! Kép És köszi az infót a szabiról. Síelni vasárnap indulunk! Már nagyon várom! Kép

Julika! Gratulálok! Kép Akkor már nem is válaszolok a cickafark-os kérdésedre! Vigyázz nagyon a babára! Kép

Rita, Lujza! Kép Jó tüszönövesztgetést! Kép

Kármen! Nyugi! Kép lehet, hogy kicsit több idõ kell szervezetednek, hogy visszaálljon! De azért tessék nem elkeseredni! Kép

Gittával mi lehet? Senki nem tud róla semmit?

Puszi!
Andi
andi28

Cat
Most ebben a hónapban nem minden nap mértem de az alaphõm úgy 36,3 tól indul és sokáig jó alacsonyan marad max. 36,7-re megy fel és a múlt hónapban is csak egy napra ment fel 37-re.
Cinci

Kép
cinci

Plusz még az is hozzátársul hogy pár napja hányingerem van, fájnak a melleim és valamelyik nap olyat éreztem mintha egy nagy golyó lenne benne és kemény. Meg folyton pisilnem kell mint aki fel van fázva. (lehet hogy csak beképzelem az egészet és nincs is semmi, már erre is gondoltam)
Cinci

Kép
cinci

Sziasztok Lányok!

Azért figyellek ám benneteket, és olyan jó, hogy sokan közületek már azóta hogy "elkültöztem" innen szintén babásak lettek. El sem hiszem, hogy Pöttömkével már a 30. hetet tapossuk.

Mindenkinek üzenem, hogy ne keseredjetek el, mert a szinte lehetetlen is lehetséges. Nézzetek csak ránk, mekkorák voltak az esélyeink. Ha valaki annak idején azt mondta volna, hogy Pöttömke nemsokára itt fog hancúrozni a pocimban, kinevettem volna. (Aki nem ismer... nekem is lombikom volt a párocskám problémája miatt. Az 1. lombiknál a 3 tüszõbõl sikerült produkálnom 1 petesejtet. Õ most is éppen mocorog. Kép Olyan volt mint a mesében, és még most is így érzem. Szóval nem feladni! Kép

Rita
Írtam neked a szegedi topicba. Olvastad? Ha valami gondod van dobj csak meg nyugodtan egy emillel.

Karmen
Én azért lehet hogy rákérdeznék erre a dokinál. Tudod milyen rendi. Max. megnyugtat, hogy ez egy normális dolog. Ne idegeskedj feleslegesen.

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

KarmenKép
Marcsitól kellene megkérdezned a lombik utáni cikluszavart. Hátha Õ többet tud a témában. De szerintem is kérdezd meg a dokit, aza a biztos.

AndiKép
Jó síelést, aztán épp bõrrel visszatérni !!!

CinciKép
Bármi lehet. Remélem nem pszichésen produkálod a tüneteket!!!!! Mikor tesztelsz ?

JulikaKép
Gratulálok, és sok boldogságot a picihez!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat,Andi,Edelweiss! Én is arra jutottam mindenképpen megemlitem a dokinak ezt a cikluszavart. Remélem nem azzal jár hogy a lombik csúszni fog emiatt. Már annyira várom a 3.-kat, most hiszem sikerül! Nem tudom ti hogy vagytok vele, nekem nagyon nagy eröt adott a Sejtjeink film.

Cinci! Drukkolok poz. legyen!

Karmen
karmen

SziasztokKép

Múlt héten alig voltam,mert nagyon beteg volt a kisfiam (gégegyulladás,középfülgyulladás...).Mostmár jobban van,úgyhogy van egy kis idõm benézni.Remélem mindenki jól van,és lettek babásaink is?!
Képzeljétek,nem akar leesni a hõm!Ma vagyok a 13.cn-on és 36,9 volt reggel.Eddig a 10. napra mindig leesett 36,5-36,6-ra.Most meg semmi.Íme az ehavi adatok:
1.cn 36.8
2.cn 36.8
3.cn 36.8
4.cn 36.65
5.cn 36.75
6.cn 36.7
7.cn 36.6 éjjel virrasztottam a fiammal
8.cn 37 éjje ismét alig aludtunk
9.cn 36.75
10.cn 36.75
11.cn 36.75
12.cn 36.7
13.cn 36.9
Szerintetek mitõl lehet,hogy nem alakul sehogy a hõmKép?Ja,az LH teszt sem mutatott idáig + eredményt.

krisztinkeKép
krisztinke

Sziasztok!Ahogy bóklásztam a neten rátok találtam.Úgy látom,hogy jó kis csapat van itt ,és mindenki babát szeretne ahogyan mi is a párommal.Most vagyunk 2. clostis hónapban a 15. napon.Sajnos a bal o. vezetõm elzáródott,így most a jobb oldalival próbáljuk meg összehozni a babócát.Ha a 3. ciklusban sem lesz siker akkor inszem és utánna lombik . Szeretnék hozzátok csatlakozni mert gondolom ti másként látjátok ezt a kérdést,mint azok akiknek nem kell nagyon megküzdeni a babócáért.
csucsis

CsucsisKép
Üdv. a topicban, de nem maradj itt sokáig, legyen babád mielõbbKép Mióta próbálkoztok ? Volt HSG-d, vagy laparod ? Hõdet méred ? Párod rendben van ? Mesélj magatokról ! Tényleg szupi kis csapat van itt, majd meglátod, hogy mennyi mindenben tudnak a lányok segíteni. Sok hasznos infót megtalálsz a felettünk lévõ topikban is.

KrisztinkeKép
Szedtél Clostyt ? Vagy nem mentél még dokihoz ? Lehet, hogy elnyúlik a ciklusod.

LányokKép
Holnap nem leszek. Hívtam a dokit, és tobzódik az ösztrogén a nyálamban, így délelõtt lesz az inszem. Majd utánna beszámolok.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKépNem voltam még dokinál,ezt a hónapot még spontán próbálkozásnak szántam.Így nem is szedek semmit.A ciklusom eddig is volt már elhúzódó,de soha nem ez a fázis,hanem a hõm leesése utáni.Szóval nem tudom mi lehet ez,de aggódomKép

krisztinkeKép
krisztinke

Cateye!Június óta próbálkozunk,de nekem 2 x volt endometriozisom ,így mi az idõvel is versenyt futunk.A HSG-n derült ki,hogy a jobb oldali vezetõ járható csak át.A páromat is kivizsgélták õsszel és minden oké,nekem a hormont is nézték az is jó.Most a 2. ciklusban vagyok a clostival és szépen vannak tüsszõk,van egy 26x20 amibõl a doki szerint babó is lehet,amit nagyon remélek.Ha a 3. clostis ciklusban sem lesz eredmény akkor inszem és utánna lombik,amit nagyon ki szeretnénk hagyni.
csucsis

Cat! hatalmas drukk!!!

Szia Csucsis! Neked is mielöbbi babavárást kivánok! Na az endoval én is pont igy jártam Kép

Karmen
karmen

CsucsisKép
Akkora nagy az endod, hogy UH-n is látszik ? Mibõl tudják, hogy már 2x volt ? Mitõl ment le ? Nem akarták laparral megmûteni ? Szuper, hogy a nép-Clostitól ilyen nagy tüszõid vannak. Nekem csak egy volt tõle mindig, az is max. 17-18mm-es. Biztos sikert hoz a 3 hónapKép

KrisztinkeKép
Neked nagyon el kellene menned orvoshoz ezzel az elnyúló ciklussal. Hamar rendbeteszik ne aggódj!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Holnap tuti megjön, kezdõdik a 3.Clostys hónap, amire mégjobban fogok ügyelni, lehet még táppénzre is megyek félidõtöl. Legalábbis nyugit akarok!

Mindenkinek mielõbbi babásodástKép majd jelentkezem valamikor. A mailcímemre írhattok, válaszolok mint mindig.

puszi
Nikie
nikie

Cateye!Uh-n is látszódott az endo és 2x volt lapar,és utánna 6 hónap szuris kezelés.Te is clostit kapsz?Látom sokan már az inszemnél tartanak?Ott milyen gyogyit adnak és mit csinálnak?
csucsis

Cat Kép
Nagyon szorítok neked holnap!Nagyon bízom benne, hogy sikerülni fog! Küldök sok-sok babatapasztó ++++++ energiát.
CsucsisKép
Üdv, de ne maradj sokáig, siess át a babás topicba Kép
Lujza
lujza

Sziasztok lányok!

Írtam nektek,hogy vettem terhességi tesztet és pozitív lett. Még aznap elmentem egy másik dokihoz akit ajánlottak és írt fel Utrogestant. De az ultrahangon csak a sárgatest volt látható !Ami valóban terhességre utal. De miért nem volt még más látható? Korai terhességem lehet?

Üdv.: Julika
julika

Sziasztok!

CATKép
nagyon drukkolok, holnap gondolok Rád!

KARMENKép
ne haragudj, de ma még nem tudtam irni, de igyexem pótolni! Szerintem is kérdezd meg a dokit a hormonjaiddal kapcsolatban.

LUJZAKép
pénteken irtam Neked, kérdeztem is, idemásolom: "megegyeztünk! Én jövõ pénteken kezdem a szurikat, szombaton kapom az elsõ Gonal-F-et. Ez Nálad úgy van, hogy a 3. napon kell kezdeni? Itt Szegeden olyan séma van, hogy most vasárnap kell bevennem az utolsó fogigátlót, jövõ héten valamikor megjön, de ettõl függetlenül pénteken kell kezdeni a Suprefact-ot, szombattól pedig mellé a Gonal-t. Te milyen 11 szurit adtál be magadnak? Nekem most annyira nem repülnek a napok, minden este megszámolom a hátralevõ bogyókat. Te nem akarsz táppénzre menni? Én megbeszéltem a házidokimmal, mert nem szeretnék az utolsó pillanatban elkapni valamit, pl. egy jó kis influt." Ez aktuálisan annyit jelent, hogy tegnap bevettem az utolsó bogyót, várom a mensit, péntektõl szurihegyek.

EDELWEISSKép
igen, olvastam a szegedi topikot is, csak irni nem volt idõm. Köszi, hogy drukkolsz, én nagyon bizom a sikerben!

Megyek, mert még meló van...

Puszi Mindenkinek!

Rita
knérita

LujzaKép
Drága vagy !KépKépKépAzt hiszem rám fér az energia.

CsucsisKép
Hát én Téged endóval meg elzáródott petevezetõvel simán lombikra küldenélek. Pesti vagy ? Melyik kórházba jársz ? Végig kelkl játszanod a 6 törvényes inszemet ?
Én is Clostiztam 8 hónapot, de nem lett eredményeKép Most Metrodin szurival stimulálnak, a ciklus 5. napjától a 10.-ig. De szerintem helyenként változó, hogy mivel, mert nálunk van olyan inszemes akit Clostival stimulálnak, mert attól is vannak szép tüszõi, és meg is repednek.(nekem 1 lett tõle, az sem repedt meg).

NikieKép
Jó pihenést majd, és növessz szép nagy babucit a pocidban otthonKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

RitaKép
Ezek szerint elszállt valahol a válaszom...Kép
Én a 21. naptól kaptam (adtam) Suprefact-ot 11 napon keresztül. Ez leállította a petefészek mûködését, hogy könnyebben lehessen majd stimulálni. Közben megjött a menzim, de én szúrtam tovább, amíg a 11 nap le nem telt. Másnap, ami a ciklusom 3. napja volt mentem UH-ra, ahol mindent rendben találtak és fel is írt a doki Gonal-F-et, amit már aznap be kellett adnom szintén hasba. Egyszerre 2 Gonal-F-et kell beszúrni(már olyan a hasam, mint egy tûpárna, és szép színes - kék, zöld,sárga). Szerdán reggel megyek UH-ra, ahol megnézik hogy növögetnek a tüszõcskék, utána 2 naponta UH, egészen addig amíg el nem érik a 18mm nagyságot. Ekkor ismét Suprefact, nehogy idõ elõtt megrepedjenek. Számításaim alapján jövõ hét elején lesz a punkció, a hét vége felé a visszaültetés. Velem nagyon repül az idõ. Igaz mindig a ciklus második fele ami nehezen telik. Járok akupunktúrára is. Tegnap voltam az elsõn, ma megyek a másodikra. Akitõl az akupunktúrás tippet kaptam most írt, hogy + lett a tesztje Kép. Olyan löketet tud adni egy-egy ilyen jó hír. Táppénzre én is megyek kb. a jövõ hét közepétõl. Szorítok Neked és vigyázz magadra!!
Lujza
lujza

Erazmusz! Kép
Köszi a választ a Serophene-nel kapcsolatban! Kép

Julika! Kép
Olvastam a kérdésed, csak nem tudok rá válaszolni, talán a többiek is így vannak ezzel.

OrsiKép, NikieKép, TinkaKép!
Nekem furcsának tûnik, hogy ennyi elhúzódó ciklus van. Bár lehet, hogy semmi furcsa nincs benne, csak nekem most tünik fel, ugyanis nekem is ez van, pedig még nem volt!
Tuti, hogy nem vagyok terhes, de már a 33. napon vagyok, és 28. napos szoktak lenni a ciklusaim a vetélésem óta, azelõtt meg 30-31 naposak voltak.

Laura! Kép
Hol vagy? Mi van veled? Babuci van a dologban?

Gittáról tud valaki valamit? Mikor jön vissza?

Leone

KépKép
leone

CAT:drukk ezerrel a "gyertyafényes fogantatáshoz", aztán ügyesek legyen a sejtecskék!KépFel is hívhatnál utána, hogy hogy érzed magad. Ja és szerintem feküdj szépen otthon!!! Az elsõ után én is vagánykodtam, aztán látod, nem lett semmi. És fájt is 3 napig. Most, hogy feküdtem egyáltalán nem fájt és nem is vérzett!
JULIKA: nem szabad aggódni, az nem tesz jót a babukának. A nagyon pici terhesség még nem látszik. Menj vissza pár nap múlva. A doki mit mondott??
CSUCSIS:üdv közöttünk, cél a másik topic, beelõzni ér!Kép
KARMEN:mikor lesz a következõ?
RITA:hatékony felkészülést Nektek és egy kis pozitív energiát:++++++++++++++++++++++++++++++
Virág
Virág

VIRÁGKép
köszi!!! Igyekezni fogok, megigérem!

LUJZAKép
köszike a felvilágositást! Milyen érdekes, itt Szegeden fogigátlóval állitják le a petefészket a mensi elõtt. Nekem a héten kell megjönnie, és pénteken kezdõdik a szuri-hadjárat. A doki a megadott naptól számolja a kezelést, tehát úgy, hogy vasárnap utolsó bogyó, köv. péntek elsõ szuri, köv. szerda UH, és igy tovább.

Na, mennem kell, párom elindult értem.

Puszi,

Rita
knérita

Lányok, kis segitséget kérnék. Mi vastagitja a nyálkahártyát?

köszönöm elõre is.

Kinga
Névtelen

Virág! Nem tudom, mert elöbb meg kellene jönnie, utána mehetek középidös Uh-ra. A köv. ciklus lenne a fogigátlód és csak utána lenne a 3. kisérlet. Talán márc.

Csucsis,Cat! Nekem is 2x volt endo és "csak" a bal oldal zárodott el teljesen (a jobb is majdnem) mégis a doki azt mondta ettöl nekem se jogos egyböl a lombik. A törvény valóban endo esetén megengedné de a doki dönti el milyen fokú az endo. Ez enyém nem volt olyan hogy egyböl lombik lehessen. Szerencse a szerencsétlenségben hogy a férjemnek olyan kevés a spermaszáma hogy mégis mehettünk egyböl lombikra. Csucsis ha neked az inszemet megköveteli az orvosod lehet hogy tényleg van neked is arra esélyed.
Csak azért irtam nehogy megijedj hogy a dokid nem jó.

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!!!!!!!!

A múlt hét óta újra dolgozom csak nem volt még gépem. Nagyon hiányoztatok már! Most 14 hetes vagyok és a babával minden rendben van. A 12 hetes UH-án sem találtak semmilyen rendellenességet így a doki visszaengedett dolgozni. Hála istennek a hányingerem is elmúlt már.
Veletek mi újság? Ki lett azóta babás?
Remélem hamarosan követtek engem ti is. Mindenkinek nagyon drukkolok!

Puszi

Andy
Andy

Legyen szíves valaki tájékoztasson arról, hogy mi az a Maca Vibe. Köszönöm.
Névtelen

Szia, Andy!!!!KépKép

De jó, hogy jelentkeztél! Most még eléggé dolgozom, de majd irok, ha még jó a régi cimed. Örülök, hogy minden rendben Veled! Tudod már, hogy kislány-e vagy fiúcska?

Puszi,

Rita
knérita

Sziasztok CsajokKép
AndyKép
Örülök, hogy jól vagy, és már hiányoztál Nekünk. Hogy-hogy dolgozol ? Úgy emlékszem, hogy Neked valami barom kolléganõd volt, akit nem szerettél, vagy nem jól emlékszem ?

CsajokKép
Megvolt a „gyertyafényes inszem”- fogantatás. Reggel behívott a doki, és UH-zott, és mondta, hogy nem repedt még meg a tüszõm, de 1 nap alatt 4 mm-t nõtt, tehát 21-rõl 25mm-re. Sajnos a bal petefészekben nem mozdul a 15mm-es, szóval arra vethetjük a keresztet. Készüljön aki inszemre megy, hogy borzasztó bürokrácia van, le kellett mennem az ambulanciára, a betegfelvételre, ahol 20 emberrel várakoztam (legalább 15 abortuszos volt sajnosKép)A sors iróniája volt, hogy volt egy másik olyan nevû csaj mint én, vezeték és keresztnév is egyezett, csak Õ abortuszra jött. Össze-vissza kevertek minket. Ha nem szólok Tõlem vesznek vizeletet stb. Aztán a katéterrel pikk-pakk feltették a matyikat, majd 1 órát kellett ott a rendelõben feküdnöm. Enyhe mensis görcsöket éreztem pár percig utána, aztán már semmit. Bezártak a rendelõbe egyedül, szóval jöhettetek volna Dr CatEye-hoz UH-ra a Schöribe KépKép Vett nyálmintát is, és velem nézette meg, hogy jó-e, és tiszta páfrány volt. Szuper jó fej. Maybe Baby-vel nézi, és az nagyon jó. A PG53-al reggel néztem semmit nem mutatott, így ma kidobom. Tegnap egy gyógyszertári LH tesztel is vettem, az is egycsíkos volt, tehát következésképpen ezek szart sem érnek, de egy vagyonba kerülnek.
Csütörtökön megint kell mennünk, mert a saját nyugalma érdekében megint inszemet csinál. Mondta, hogy mivel még nem repedt meg a tüszõm a mai inszem 2 napig jó, aztán csütörtökön nem hivatalosan megismétli, mert a páromnak bõven van anyaga. Azért azt mondta, hogy csak úgy szerelembõl este még rádolgozhatunkKép

Most megyek pihizni, hogy nehogy a fiúk visszacsússzanak!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

KingaKép
A nyh-t a bébi aspirin vastagítja, lombikon is ezt adják. Én egy Estrofem nevû gyogyit is kaptam rá, de ezt doki írja fel. Az Utrogestan is vastagítja a megtapadásig.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Névtelen!

Ha a Maca Vibe-rõl a lányok véleményét szeretnéd elolvasni, akkor az archívban a 2003.Jan.8. 18h 27-kor Bogu üzenetétõl kezdj olvasni, Jan.10. 10h 19-kor Bogár üzenetéig. Ha csak a macáról egy leírásra vagy kíváncsi, akkor az utóbbi üzenetben találsz egy linket.

Kinga!
Sajnos neked nem tudok hasznos választ adni, de biztos jön valaki aki jobban ért majd ehhez nálam.

Leone

KépKép
leone

Cat! Pihenj sokat, aztán várunk a jó hirrel! A PG53 nekem se mutatott még soha sem páfrányt, pedig tuti volt peteérés. Azt nem értem, amikor lombik alatt több petesejt is volt, akkor arra is neg. lett.

Cat! Nekem a lombikon azt mondta a doki hogy kb. transzfer után már nem vastagszik a nyh. Hiába kaptam onnantól Aspirint meg Utrogestant. Illetve nem hiába csak nem ez volt a cél. Én direkt rákérdeztem hogy meddig vastagszik és ettöl fog-e.

Karmen
karmen

Sziaszok!

Szép jó napot mindenkinek! BÚÉK!!!!!!!!! Kép

Kicsit régen jelentkeztem utoljára, de megvan az oka! Kép Sajnos itthon vagyok hörgõgyulladással, ki sem mehetek a lakásból! Kép De azért a napok jól telnek. Most épp azon gondolkodom, hogy jól tettem-e, hogy nem védekeztem a 14. napon. ? Kép Egy csomó antibiotikumot nyomtak belém, bár a doki azt mondta, amit eddig kaptam, azt terhesség alatt is lehet szedni, csak a mostanit nem. Kép Pont most volt a 14. nap a hétvégén. Nem tudom, remélem, azért gond nem lesz belõle. Amúgy sem volt az elmúlt idõszakban pé-m a 14. napon. Kép
Sokkal nyugodtabb vagyok, mióta nem jártam itt a babaneten, nem jár azóta az eszem állandóan a témán. Lehet, hogy kicsit ritkítani fogom a látogatásaim. Ha jó úgy nektek, akkor hetente csak 2x fogok jelentkezni. Ha sûrûbben szeretnétek tablicskut látni, akkor valakit megkérnék, hogy vegye át tõlem. Tényleg sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, hogy nem egész nap a témán rágódom!!! Kép

Kamilla, Orsoly!
Gratulálok a babóhoz! Kép

Bogu!
Gratulálok! Kép

Akkor a várva várt tablicsku:

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

HÉ CAT:sipirc azonnal visszafeküdni! Ez a mai rádolgozás+a csütörtöki inszem - hát alapos munka lesz! Biztos meg is lesz az eredménye!Kép
KINGA:A Maca Vibe is vastagítja. Infoka hasznosban (felettünk levõ topic!!
Virág
Virág

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: