Lorcika, nem azért, mert keményedek, normálisak a keményedések ennyi hetes terhesen már, másnak is van gondolom! A lányok a másik várandós topicba is azt mondták, hogy ők a 30-32 héten összepakolták a cuccot, néha raktak még bele valamit, vagy vettek ki valamit....én úgy vagyok vele, hogy nyugodtabb vagyok, ha minden megvan...sosem lehet tudni! Meg szerintem a babám előbb is fog jönni, mint 05.25, de ez csak anyai megérzés...ettől még csalhat!
Anido, hozzám még nem jött ki, hála Istennek, de már múltkor faggatott meg kérdezősködött...stb....én utálok oda járni...meg az egész procedurát utálom, hogy ide jön egy vadidgen....és össze-vissza járkál, meg méricskéli, hogy mi hogy néz ki.....bezzeg a romákhoz nem mennek ki, meg ott nem fikáznak...akik sátrakban meg gusztustalan körülmények között laknak...
Sajnos erről a védőnő kimegy a házhoz sztoriról tudnék mesélni, de inkább nem venném el senkinek a kedvét és nem riogatnék senkit sem!
Bogyra, én már háromszor voltam, nagyon jó volt, csak ajánlani tudom, de igazából a nagyon nagy élmény most volt a 25. héten.
Amúgy az anyaságtól én is parázok néha, hogy hogy, mint fogom csinálni, hogy fogja megváltoztatni az én , párom illetve a közös életünket...de bízom benne, hogy minden csak jó irányban és úgy fog alakulni ahogy szeretnénk!
Úgy néz ki a babasarok csinálgatás szombatra marad..., mert párom hátikája még nincs a legjobban, de én már alig várom!

Majd ha kész leszünk (mert nem biztos, hogy szombaton mindent megcsinálunk, meg még hiányozni is fog egy-két dolog, amit az elkövetkező hetekben fogok kapni, ill. venni még), akkor rakok fel képet!