A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Lidikoka: gratula a kisfiadhoz.

Tényleg bele kellene húzni a lányoknak :!: :!:

Kép
szücsi

most kaptam meg:

0,62 MOM
AFP 20,62 U/ML ez miiii?

felhívtam dokibát, holnap megyek de. uh-ra! és azt mondta jó ez az eredmény! azért uh után majd jobban elhiszem!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

nenoke: ez jó duma :!: Te el is hiszed :lol: :?:

Kép
szücsi

Szerintem, ne aggódjatok, lesznek itt még fodrosbugyis copfosok, csak hát a teremtés koronái mindig is büszkék a férfiasságukra, aztán nagyon mutogatják. Mi nők, szelídebbek, visszafogottabbak vagyunk. Igazi úrinők vannak a pocijainkban, nem magamutogatósok. :wink:

Kép
nenoke

Baba
Nekünk már a babakocsi is megvan 8) Ruciból ez a 3 kombidressz, meg van 2 rugi, amit anyós vett még karácsonyra.
Csajok
lehet el kellene indítanunk örökbefogadást kislány ügyben :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

köszi lányok a gratulációt!

Kép
lidikoka

Szücsi, marketinges vagyok: rossz számok kozmetikázása, ideológiagyártás, kommunikáció a feladatom. :wink: De azt nem mondanám, hogy mindig minden szövegemet el szoktam hinni. :lol:

Kép
nenoke

Várjunk még azzal az örökbefogadással, Nenokenek hátha igaza van :!:

De jó h mindeni ilyen optimista, én még semmit nem mertem venni a babonák miatt. Vagy az csak vidéken van :?:
Bár már van 4 nagy doboz gyerekruhám, kicsi és nagyobb is , de azokat kaptam.

Kép
szücsi

Szücsi, én sem vettem még semmit. De nekem is van egy csomó örökölt ruhám. Szerintem a babona nem vidék, hanem személyfüggő. :wink: És - sajnos tegyük hozzá - előzményfüggő. :cry:

Kép
nenoke

Nenoke: azért csak majszod a konyakmeggyet :!:
Nekem is futkos a nyál a számban ha rá gondolok :!:

Kép
szücsi

Jaj, most meg a kolleganők sütézesre invitáltak szülinapjuk alkalmából. A végén olyan dundi lesz a kis tündérkém, hgy nem fog kiférni a hasamon. :oops:
nenoke

nenoke gondolj ránk is a sok finom falat evése közben :!:
A dundi kisbabák a legszebbek, ugyhogy hajrá :!:

Kép
szücsi

Lidikóka, ckat, frissítettem a táblázatunkat.

Még mi sem vettünk semmit. Még csak most vagyok a félidőnél, van rengeteg időm. Majd április-májusban.

Szerdára megy a drukk.

kétfiús anyuka
babdorka

Nenoke! Elfelejtettem írni, olyan édes vagy a képen!!!! Ès jó étvágyat!

Lidikóka! Nagy gratula a fiacskádhoz!!!

Emi! Ìrtam privit!
molkata

Kép

Kép
zsuzsi**

Lányok!

Ha csak fiúk születnek, akkor hogyan szeretnétek örökbefogadni? Ez egy ilyen nyár lesz... :P :lol: :lol: :lol: Kis pöcsösök.

Á nem!
Aki itt a topikban kislányt szeretne, neki sikerül. Mivel megy a sok drukk... 8)
baba24

Lidikóka :D
Gratula a fütyishez

Lídia :D
Jó ez az AFP!

Szerintetek akinek most azt mondták, azok mind tutti fiúk "maradnak"? Csak mert most a férjem annyira a fellegekben jár, mondtam neki, hogy lehet ebből még kislány :D Most még nem mondjuk ám senkinek, hogy kukis! Ti újságoltátok a családban, hogy mire tippel a doki? Én még várni akarok...

Kép
Kép
emma1976

Remélem, nem lesz háború...

kétfiús anyuka
babdorka

Emma, nekem az uh-s azt mondta kétszer is, hogy 100%, hogy fiú, még külön a heréit is megmutatta az uh-n.

Ckat, még nem is mondtam, nekem Apu július 11-én született, és nagyon aranyos, türelmes, és nyugodt ember. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Valójában én úgy érzem eléggé konkrétan láttam hogy fiú. Nem csak a kukacát. Hanem úgy komplett... :lol: :lol: Meg mivel így éreztük, én biztos vagyok benne. A videókazira is ráírtam: Vazul 19. hetes :roll:
baba24

Jajj, Dorka ne is mondd.... :oops: :cry:

Kép
zsuzsi**

Háború majdcsak nem Dorka. :roll:
baba24

Én sem vettem semmit. Majd májusban, amikor már "nem baj", ha kijön. Mi májusban már nagyon öregek leszünk. (június 16-ra vagyunk kiírva)
Ha meglesz a lakás, akkor a következő nézelődés a gyerekruhák, -felszerelések lesznek. Abból lista, és májusban bevásárlás, meg barátnőknek, rokonoknak kívánságlista gyártás.

Jut eszembe, Párocsak múlthéten éppen telefonált, majd átkiabált a másik szobából: Borka, te mit csinálsz június 16-án? Én: Szülök, Édesem.
Ő zenész, és pont aznapra van egy koncert... Igazából nem tudjuk, elvállalja-e (ha ő nem, akkor vsz az egész zenekar nem menne, és az ciki, vagy nagy szervezés, hogy ki váltsa le). Merthát mennyi esélye van, hogy pont aznap pottyan ki őkelme, minthogy az orvostudomány megjósolja? Meg akkor inkább május 30 és június 25 között (38-41.hetek) nem kéne vállalnia semmit, nehogy a szülés idejébe essen... Végül elvállalta, azzal a feltétellel, hogy ha menni kell, akkor lejön akár a színpadról is. Már elképzeltem, ahogy bejelenti: Bocs, Skacok, az Asszony éppen most szül, úgyhogy nekem mennem kell. De nektek további jó bulit!
Vendég

:lol: :lol: :lol: Bori!

Ez jó lesz... Mókás!
baba24

Bori, és legalább közel van az a koncert? Vagy vidéken? De akkor tuti elénekelnének csak Neked egy dalt mielőtt lelépne, és az egész koncertező tömeg Érted szorítana! :wink:

Kép
nenoke

És mi mindenkinek mondtuk, hogy fiú. Vastag Ádám küldte a köremilt a legújabb UH képpel, és mindenki Ádámnak hívja nem Babának, vagy Pocaklakónak (stb.) Esetleg Tökfejnek ;)

Nekem Párom duplarák, és imádom érte, úgyhogy én nagyon hajtok a 41. hétre, hogy csak akkor szüljek.... Ikrek pasi nem egy leányálom! De a rák pasi, az szuper: jó szerető, családcentrikus, figyelmes.
A rák nő, nemtom, milyen.
Vendég

Megyek lányok! HOlnap talizunk! Beszéljetek meg sok fontos dolgot! :lol:
baba24

Neno, Baba ;)
igen, közel van a koncert (zp, petőfi híd budai hídfő - istván kh, nagyvárad tér), és szerencsére a fesztiválok csak június végén indulnak be. csak vsz akkor egyedül kéne bemennem a kórházba :shock:
Már múltkor kapott egy freestyle-t Ádám! Párocskának elszakadt a húrja, és valamivel ki kellett tölteni az időt, amíg újat tett fel. Mivel ez egy hiphop zenekar, volt néhány freestyle barát a színpadon ;) Benne volt, hogy a kicsi a pocakban, még nem tudja, milyen az apukája, hogy eltépi a húrt, meg ilyenek. Én ÚGY meghatódtam!
Vendég

Kép
Mindjárt kész a túrós muffin...

KépKép

KépKép
szivvi

Bori

A rák nők is imádnivalók! /- > én!!/ :D
Ha nem lesz otthon apuci, akkor biztos nem jön a baba!

Lányok,

Lehet hogy érzem a babucit, mintha valaki kopogtatna alul a jobb oldalon :D

Kép
gabi
blur

Blur, az igaz, biztos éjjel fog jönni, mikor már mindketten lefeküdnénk!
Végre Te is érzed? Hurrá! Jó mocorgás-figyelést!
Vendég

Az idén született bébiknek könnyű és szerencsés élete lesz. A kínai naptár szerint, ugyanis ez a disznó éve, ráadásul aranydisznó, ami csak 600 évenként van!!

KépKép

KépKép
szivvi

végeztem el sem hiszem!
nálunk annyi rák jegyű van a családban.leendő apuka és a nagyi 2.-i
nagypapi 3.-a egy néhai dédnagyi 4.-i volt.
igy ha Lurkó előbb érkezik nagyjából tudni fogom milyen lesz a természete. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

Kipp-kopp, ki kopog, találd ki, hogy ki vagyok! Kovács Pötty vagyok!!!! :lol:

Szivvi, ez a túrós muffin ugyan kísértetiesen emlékeztet egy bolognai spgettire, de azért irigykedünk ám!

Kép
nenoke

Szivvi én is hallottam az idén születetteknek könnyű és gazdag életük lesz!

babakocsit már mi is vehettünk volna de ezek is nagyon határozott szinekben voltak az ismerősünknél.kék illetve bordó alapszinűek.
holnap én is megyek ügyetintézni ahogy magamat ismerem körül is nézek 1-2 helyen megint.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó van na, amikor letöltöttem nem láttam... :oops: Csak büszke vagyok magamra, hogy tudtam leszedni ilyen francokat...

KépKép

KépKép
szivvi

Bocsi, bocsi, Blur, elnéztem, szóval GUmimaci vagyok!!! :lol:

Kép
nenoke

:D Jó lenne, ha már Kovács Pötty is kipikopizna:)

Kép
zsuzsi**

Lidikoka!!!
Nagy gratu a kiskukishoz!! :lol:
Még egy kisfiúcska..nem semmi

Zsuzsi!
Cuki a kis képecske..ringatós..

Bizony, aranydisznó éve van, szerencsés év..és én a disznó jegyében születtem és a férjecském is..hejj
Kép

éhes vagyok, nagyon
torolve_20131003125716

Ja, én is szeretném, ha a mienk is végre határozottan kipikopizna, hoyg biztos legyek benne, tényleg azt érzem, és nem mást. De majd este megnézem, hogy az én méhlepényem hol tapad, mert lehet, hogy nekem is elöl, és azért vagyok ilyen bizonytalan.

Kép
nenoke

Nenoke
hogy nézed meg a méhlepényedet??

Zsuzsi,

Én akkor érzem határozottan, hogyha sokat ülök v. sokat izgek-mozgok. Lehet hogy Kovács Pötty békésebb természet :D

Kép
gabi
blur

Gurgula
És szerencsések vagytok???

KépKép

KépKép
szivvi

Blur, van egy speciális izotópos villanykörtém, amivel ha rávilágítok a hasamra, akkor lehet látni nagyjából a méhem körvonalát, és ahol a méhlepény van, ott sötétebb, mert vastagabb. :lol: Komolyra fordítva a szót, megnézem a leleteimet, valahol rajta volt, csak már elfelejtettem.

Szivvi, hogy lehet ilyet kérdezni, hát nem mindnyájan szerencsések vagyunk, hogy ott ücsörög egy-két kipikopizós a pocinkban? :wink:

Kép
nenoke

Szerintem én igen. Eddig akármilyen "bajom" volt az életben, nagyobb is, mindig jól jöttem ki belőle..
Na meg úgy áll a napom is a képletemben..de akadályokat tesz elém az élet..de ettől erősödöm Kép
torolve_20131003125716

Nenokeee!
Basszus ahogy olvastam ezt az izotópos lámpát, esküszöm elhittem egy pillanatra :oops: huu de hülye vagyok
torolve_20131003125716

Ne aggódj, Ritus, én is elhittem... de aztán rájöttem, hogy agycsökött vagyok :D

Kép
zsuzsi**

Kép Kép

gratulálok magunknak zsuzsiika
torolve_20131003125716

Nenoke
Teljesen igazad van! És idevilágítanál egy kicsit hozzám? :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nekem most kettesem lett a lottón 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok, azon kívül, hogy marketinges vagyok, még meséket, vagyis mindenféle kitalált történeteket is írok. Vigyázni kell azzal, amit mondok. :lol: De lehet, hogy pályát kéne módosítanom, és inkább értékesítőnek kéne mennem. Ezek szerint izotópos villanykörtét szupergyorsan el tudnék adni kismamáknak. :wink:

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: