A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc :) Isten éltesse Pannát a második szülinapján!! :D :D
Nagyon szépséges a kétéves nagylányod (és persze bátyó is nagyon aranyos) és a torta is igazán különleges!!

Zuzmónak, Bogárkának és a többi druszámnak is nagyon boldog névnapot!!!
Köszönöm a köszöntéseket!! :D :D

Ancsi :) Torta nagyon ínycsiklandóóóó 8) :D

Zuz :) Bulást Nektek továbbra is! +++++++ Jól tetted, hogy rávetted Tomit a tp-re!!
Kerested Ryliet: már kijöttek a Heim Pálból és Kamilla jól van :D elvileg ma kapják a zárót.

Fibi :) Shake a pub-ban :lol: De jó, hogy így hat Rád a baba, és ilyen klassz "wellness-hétvégétek" volt! :wink: :D Febr. hányadika is a nagy nap?

Tinu :) Tünde baba nagyon éééédes! :D Jöhetnek még a képek, van hely bőven! :wink: :lol:

Niki :) üdv! 6.hóban már nem is olyan könnyű dokit találni, de én is tudom ajánlani Faludi Pált, akiről már Votiv is írt, nála már volt példa ilyen késői "bevállalásra". És gratula a pocaklakó kisfiadhoz! :D

Leni :) Fotók nagyon jók, szépek vagytok!!

Johi :) Hogy-hogy megint beteg Fannika??? Mi a baj?? Sok +++++

Votiv :) Drukk, hogy találjatok kiságyat és lepedőt!!

Curse :) Akkor Ti is megúsztátok a betegséget? Jaj de jó, akkora kő esett le a szívemről (ez már a harmadik volt, mert Indiék és Másáék miatt is izgultam, de ők se betegedtek le szerencsére!)... Persze, szívesen küldök képeket, mennyi byte-ot tudsz fogadni egyszerre?

Kép
Kép
denizsa

Macs :) Nagyon édes extrém-alvó Fülid! :D :D tátott szájjal :D
denizsa

Panna,

Boldog születésnapot. :)

Zuzi, Deni

Vidám névnapot. :)

Képek rólunk.

Kép Kép Kép Kép
nonni

Juc: Panna egy kész höly már. És mennyire hasolít rád. Soma is jó nagy fiú lett, mióta nem láttuk.

Nonni: jók a képek.

Zsanci: tényleg a Johannából van? nem is gondoltam. :-)
Következő lányomnál már nem engedek majd és tényleg Johi lesz. Most még ellenállás volt, na de legközelebb. Ha fiú lesz akkor is megkapja, nekem annyira tetszik. :roll:

Macs: extrémalvásnaojó.jaj f nem enged ínrialfsdf
johanna1975

Johi! Csak bíztatni tudlak! Én sem bántam meg a névválasztást, anyósom hiába húzta a száját 8)

Mi is boldogságos, vidám, gondtalan és még sok-sok Zsuzsánna napokat kívánunk minden érintettnek! :D

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni, Macs, Nonni, Jucus: a képek nagyon tutik!!! Imádok babás képeket nézegetni. :D Meg másmilyeneket is. Fényképnézegetés imádó vagyok.
Macs: jól vagyunk, ma vettem azért cseppentőt, meg egy csomó pénzt elköltöttem a DM-ben. :o Kipróbálom azt a Gripe Watert vagy, mit, hátha Tündi végre többet tud aludni napközben - és végre én is lélegzethez jutok. :? Olyan jó lenne néha egy-két szabad óra, mikor a gyerek elég mélyen alszik ahhoz, hogy le merjem rakni az ágyába a felébredés veszélye nélkül. :shock:

Kép
Kép
tinu

Johanna szerintem is nagyon szép név, de a férjem rendkívül kevéssé vállalkozószellem a névválasztás terén. :D Az Emma volt az egyetlen, amelyet még hajlandó volt megfontolni, de aztán mégis maradtunk a Tündénél. Nem baj, majd a következő kislányomnál...

Kép
Kép
tinu

[quote="johanna1975"]
írta:
johanna1975Következő lányomnál már nem engedek majd és tényleg Johi lesz. Ha fiú lesz akkor is megkapja, nekem annyira tetszik. :roll:

csak akkor "a" nélkül és Johann lesz.
ancsipancsi

Zsuzsáknak, Zsuzsannáknak nagyon boldog névnapot kívánok!!! :lol:

Pannának nagyon boldog születésnapot!!! :lol:

Zuzi,
B és a cici :lol:

Bótika,
Sajnos doki ügyben nem tudok segíteni, nem ismerem.

Ninna26,
Előttem már elég jól leírták a doki választást. Gratula a pocaklakóhoz! :)

Leni,
Megnéztem néhány képet nagyon édesek vagytok!!! :)

Johi,
Jobbulást Nektek!!!

Ancsi,
Nagyon megfájdítottad a szívemet a tortával :)

Macs,
Füles alvása :lol: Nálunk Apa szokott volt régen így aludni, amikor egy kicsit beivott :lol:

Zsanci,
Hogy hogy ilyen rövid időre kell, csak nem mentek Íroszágba?

Deni,
Igen mi is megúsztuk, nagyon aranyos vagy hogy emiatt aggódtál, de igazán nem kellett volna magad emiatt terhelni :) Csak azért nem jöttem, mert a gyomrom miatt viszont elég vacakul voltam a hétvégén és még mielőtt Mása is kétségbeesne, nem a nálunk elfogyasztott kajcsi után, mert az valóban finom volt, hanem szerintem megint kezd kiújulni a gyomorfekélyem. Ha tényleg az, akkor vicces lesz a gyógyszerszedés miatt. Szerintem azokat nem szedhetem szoptatás alatt. Na mindegy, majd csak túlleszek rajta vhogy.
Levélméretezés, öööö izé fogalmam sincs, megkérdem majd Apát és priviben átdobom a mail címemet is, h ne a bneten keresztül menjen :)

Nonni,
Nagyon édesek vagytok a képeken! :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!
BOLDOG NÉVNAPOT, ZSUZSANNÁK!!!!

Pannának boldog másodikat!!! :) Nagyon helyes kiscsaj ;)

Indi,
az a kép, ahol elől hátúl egy ded az én gépemen van. Majd átkűldöm ;)

Deni,
nem lettünk betegek!:) Aranyos vagy hogy így aggódtál. Annyi pozitív energiát kűldtél, hogy nem kaptuk el ;)

Macsek,
a következő alvós képen Fülicsek egy kötélen fejjel lefelé fog aludni? ;) :lol: :lol: :lol:

Leni,NOnni,
üdv. itt ;) Gyerkőcök édesek :)

Remélem Véda-baba már jól van.... :roll:

Zsan,
nem is tudtam hogy magyarosítva Johanna vagy :shock: :) :) Nekem olyan természetes a Zsánocska ;)

:!: KÉRDÉS:
Megvan a beutalóm a cukorterhelésre. Csak nem kérdeztem meg a dokitól, hogy hová kell mennem :oops: :oops: Az Orsival valahová a mester utca környékére kellet mennem. Most is oda kell, vagy megcsinálják a Fehérvári úton is??? :roll:

Mása
szmagdi

Course,

Gyomor :cry: . Húúú, az nagyon rossz lehet :( Remélem mégsem újul ki a fekélyed... :roll: ++++++++++++ Neked

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szia Mása :) Jó volt otthon? Köszi a képecskét előre is - ezzel fogom reklámozni a kendőbizniszt :lol:

Curse :) óóóh, az nagyon fájdalmas :( ha hiszel az ilyesmiben, ez segítség lehet (én igen)

http://www.centralnet.hu/ezoterika/gyomorfekely.htm

Én is szeretek képeket nézegetni :)

Ügyfélkapu: elméletileg a gyerek adatait meg tudom nézni az én kódommal. Még csak elmélet, mert nem tudom megváltoztatni a jelszavamat, állandóan kivág a dög - sikertelen bejelentkezés :evil:

189-es telefonszámon lehet mindenféle hivatali ügyekben érdeklődni - már ha felveszik, emrt két órája foglalt...

indianyo

Deni, Zuzi,
Nagyon boldog névnapot Nektek!!

Pannát Isten éltesse sokáig!

Lányok,
egy gyors kérdés: a 18. heti UH után a következö a 26-28. heti, ugye? (Nem értem, miért mondta ma BS, hogy a 30. héten kell majd mennem legközelebb...) Ti mikor voltatok??

KépKép
fibi

háháááááá! megvan a turpisság: ÜK új jelszó nem tartalmazhat egyetlen betűt sem a bejelentkező névből - persze ez nincs odaírva így :evil:

indianyo

Indike!

Ügyfélkapu:ha arra gondolsz,hogy Domino TAJ számát beírod és megnézed a hozzátartozó ellátásokat,hát nem fog menni ha már a sajátodat használtad egyszer.
És és és,nekem talán van anyumnál egy babacsokim,kerekeit biztos tudnád használni,a karját nem tom.Megnézem és elviszem majd neked ha jó így.
20170114224602

Sziasztok lányok!

Csak azért jöttem, hogy elújságoljam, voltam BB-nál a kórházban és elvállalt! :D :D :D Mekkora mázli! Végtelenül szimpi, most majd kiugrom a bőrömből! Amikor mondtam, hogy még szoptatok, a válasza ez volt: "Abba ne hagyja!" Végre valaki, aki pozitívan áll ehhez (is) hozzá :)
Ezúton köszönöm a segítséget nektek is. Később még biztos benézek ide, de sajna most nincs időm az állandó tagságra. További jó beszélgetést kívánok nektek. :)

KépKép
KépKép
safrany

Tinu! Dehogy sok a kép!!! Az sosem elég! Gyönyörű a lányod!!!!!!!! :lol:

Curse! Dehogy gáz hogy nem hallottál még bugyispelusról!!!
Gyomorfekély? Ajaj! Drukk hogy ne legyen!

Ninna! Drukkolok hogy megtaláld amit keresel.

NAGYON BOLDOG ZSUZSANNA NAPOT A ZSUZSANNÁKNAK!!!

Fanninak ++++++++ és szüleinek is +++++++++++++

Votív! Tök jó vásárolgatni a pocaklakónak. :D

BOLDOG SZÜLINAPOT AZ ÉDES PANNÁNAK!

Zsan! Johanna??? No megint volt egy félretippem. :mrgreen:

Sáfrány! Éljen! Éljen! Ez remek hír!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Jucus,
Én meg annyira zizi vagyok, hogy felköszöntöm Pannádat és közben elfelejtem írni, hogy ennivaló a képen lánykád :)

Indi,
Köszi a linket :) A lelki oldalt totálisan el tudom hinni, h az egyik okozója :( Mostanság nem ér minket sok szerencse :(

Köszi lányok a drukkot és +-kat, remélem nem az lesz, bár már kezdem úgy érezni, h sajnos az, túlságosan fáj, most már mindennap :(

Mása,
Ez most már valóban egy jó kérdés. Én a fehérvárin voltam anno, de most, h változtatták azt a nyamvadt törvényt, ki tudja, h hova mehetsz, de én a lakhely szerintinre tippelnék :?

Fibi,
Megnéztem az uh-imat. Én voltam a 25. héten, de azért, mert akkor volt nálam vérzés. Tehát nem tudom, h egyébként is kellett volna menni vagy sem. Viszont úgy dereg, h amikor én is megkérdeztem vki írta, h van egy szakasz, amikor nagyon sokára kell menni a következőre. Na most azt hiszem, nem sokat segítettem :roll:

Sáfrány,
Ez nagyon jó hír, ügyes vagy :) Jó pocakodást Neked!!! :)

Kép Kép
curse

Sáfrány, hurrá!!! :)
Látod, Niki, ha valaki nagyon elszánt.. :wink: bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy Sáfránynak még igen pici a pocaklakója...

Barbi, nem vettem semmit :D vagyis csak szalonnát a mai túróscsuszánkhoz a teszkóban :lol:

de voltam Kikában, és nincs most nekik az az ágy, amit Istijé, és egy hozzá hasonló de kisebb van 26e+13 a matrac. még talán meg is vettem volna, mert számítok rá, hogy még egyszer nem kapok olyan szuper olcsón jó ágyat, mint anno Istijét (a 140x70-es átalakítható, masszív fenyőfa kiságy 28e volt tokkal vonóval, kókuszmatraccal, fejvédővel, komplett ágyneműgarnitúrával és baldachinnal - mondjuk a két utóbbit nem használjuk/tuk de ez mellékes), de valahogy ez annyira mégsem nyerte meg a tetszésem, úgyhogy tovább kell nézegetnem.
utána átmentem a Brendonba is, ott még csúnyább farostlemez-ágyak voltak csak százezres kategóriában :lol: meg láttam az új Peg Perego travel systemet vmi 140 ezerért :lol:
viszont se olyan lepedőt, ami nem az ócska kínai trikóanyag, se sima műanyag gyerekpoharat nem találtam sehol :?
ja és még electroworldben vettem egy memóriakártya-leolvasót, ha már mini usb-csatlakozós kábelt nem tudtak adni a fotómasinámhoz. újabb idióta kütyü, amit sűrűn fogok használni :twisted:
EW-ben iszonyú forróság volt, kivert a víz és totál leesett a cukrom is és majdnem elájultam :roll: asszem többet nem is megyek apa nélkül ilyen maratonokra...
votiv

Fibi, a védőnőmtől kapott Terhesgondozási terv c. dokumentum szerint a 18. heti után 28-30 héten van a köv. UH.
aztán 36. és 38. héten.

Indike, sikerült belépned?

Curse, gyomorfekély :(
még mielőtt komolyra fordulna, igyál napi 1-2 bögre kamillateát. Ez gyulladásgátló, görcsoldó, nyugtató és bélfertőtlenítő hatású. Kúraszerűen lehet alkalmazni a gyomorfekély ellen, mert megnyugtatja és fertőtleníti az emésztőrendszert! Hátha segít, és hát ez legalább nem befolyásolná a szoptatást :)
votiv

Votiv :) Ikejában vannak aranyos műanyag pohárkák. Fizetéskor (mrgreen:) tervezem Nukada ajánlatát kihasználni és venni egy komódot, akkor szívesen beszerzek egy adag pohárkát, ha az tetszik neked.
Jól teszed, hogy nem mész egyedül iylen helyekre.

Jucus :) pedig direkt megkérdeztem az okmányirodában :evil:
Babacsokiért hálás köszecs :)

indianyo

Tinu, Tünde nagyon szép név! pont olyan szépséges, mint a viselője, és nekem mindig a tündér jut eszembe róla és ez olyan jóóó :)
ráadásul nincs benne annyira a kollektív tudatalattiban, mint pl az Anna vagy a Lili :lol:

tegnap Spektrumon a Little Things-ben (terhességgel/szüléssel/gyerekneveléssel kapcs. ausztrál műsor) épp a névadásról volt szó, és vagy húsz embert megkérdeztek, miről/kiről/hogy nevezte ela gyerekét, és állati vicceseket mondtak :D az egyik nő a barátnője macskájáról nevezte el a lányát. a másik az Elfújta a szél-ből választott stbstb.
a pszichológusnő tanácsa az volt, ha már kitaláltuk a nevet, ne áruljuk el senkinek, mert az ember igen nehezen vonatkoztat el a negatív véleményektől :wink: márpedig bárinek elmondod, mindenkinek lesz egy gázos ismerőse, haragosa, kutyája stbstb akit pont úgy hívnak :twisted:
votiv

Nonni, nagyon helyes és huncut a fiad! :D

alvó Fülicsek zabálnivaló :D képzelem mit fognak rendezni az öcsivel :wink:

Zanzával mi a helyzet? ezer éve nem is írt már! Indi, nem találkoztatok?

Indike, ok, köszi a tippet, elvileg a héten megyek arra is, könyvespolcért (tesómmal :)), akkor megnézem a pohárkákat is. Az üvegpoharakat Istipók úgy eltöri mint a sicc és ez nem tréfa. Aki poharat dobál az csak műanyagot kap :wink:
votiv

Nonni :) Nagyon szépek vagytok! :D :D És nekünk is ilyen ikeás tárolódobozunk van, Bálint nagyon szereti, pláne benne ülve furikázni :lol:

Johi :) Mi van Fannikával? Nem írtad!! :(

Curse :) Jaj, ez a gyomorfekély rosszul hangzik :( esetleg aloe vera nem jó rá? persze nem értek hozzá... sok ++++ Méled megkaptam, majd küldöm!

Mása :) Nem tudom a rendelőt (én ott csináltattam, de ugye oda is tartozom), de esetleg kérdezd meg a rendelőt: 279-2158 (vagy 56 véggel).

Fibi :) Én is úgy tudom, hogy 28-30.hét, én ma voltam (29 hetesen), szóval nem csúszol ki az időből!

Votiv :) Még jó, hogy nem ájultál el!! Tudom, hogy stramm csaj vagy, de azért vigyázz magadra!! mindenesetre drukk, hogy találjatok ágyat!
denizsa

Indike!

AZ a gond,hogy ha már a saját TAj számodat egyszer leellenőrizted akkor hiába írsz be mást,nem fogadja el.Mert ez egy darab egyénre szól.Sajnos én is megkérdeztem és azt mondta néni,hogy nem tudja,próbáljam meg.És ugye gyereknek nem lehet ügyfélkaput csináltatni.Miylen hülyeség!
Kocsit megkérdezem,megnézem.

Curse!

Ne viccelj már!
20170114224602

Fibi és Zsan :)
Csatlakozom a klubhoz :lol:
Ma voltunk a Bártfaiban uh-on, ééééés úgy néz ki, hogy kisöcsije lesz Bálintnak :D :D :D

Azt hiszem ez közérdekű :!: :
Kaptam egy vizit- és egyébdíjas tájékoztatót ott, amiben ez (is) áll:
"Vizitdíj, illetve kórházi napidíj megfizetése nélkül igénybe vehető ellátások:
terhesgondozás, szülés, szülészeti ellátás és gyermekágyas anya gondozása"
Szóval nem kell fizetni a kórh.-i uh-ért (ha már állományba vett kismamáról van szó), ill. a kórházi ágyért sem ezekszerint!
denizsa

Deni,
juhéééééj, gratula a kisöcsihez :D éreztem különben 8)
köszi az infot, nem az idö kicsuszás miatt kérdezem, hanem mert pont a 30. héten leszünk egy hetet Baján, mert Zsolo elutazik. Igy akkor a 29. héten megyek, az pont jo lesz :)

Votiv,
köszi Neked is :)

Bocs, h most a többieknek nem reagálok, mennem kell...
fibi

Deni, hát ez csodás hír!!! :) gratulálok!!! éljen éljen!

Másenyka, nekem is a Fehérváriban csinálták a cukorterhelést, de én is oda tartozom, szóval asszem ezzel se segítettem :?
votiv

Jucus :) Hát ezek milyen barmok, most komolyan! Egyre kíváncsibb vagyok arra, hgoy a gyerekeknek mit számítanak fel, nekem például volt egy császármetszésem 78 ezerért (no erre nem emlékszem) és egy 98600-ért (erre igen, ezt az én doktorbácsim nevével regisztrálták) Ja, a kettő 2 héten belül :shock:

Votiv :) Taliztunk Zanzával vasárnap, igen. Réka most sokáig beteg volt, de már jól van.

Deni :) De klassz!!! De jó dolga lesz a kisöcsinek! Bálint majd mindenre jól megtanítja :wink:

indianyo

Deni!
Gratula a kisöcsihez!!!!! :D :D :D :D

Indi!
És lehet valahová jelenteni, ha az ember tudomást szerez arról, hogy a tajszámára elszámoltak olyan beavatkozást, amit el sem végeztek? Mert különben semmi értelme ennek........

Sáfrány!
Mondtam én, hogy érdemes kispocakkal próbálkozni! Gratulálok!!!!!!

Votiv!
Kicsit vegyél vissza a tempóból, és legyen nálad mindig valami kaja!

Juc!
Pannád milyen sokat változott!!! Egyre szebb! És most már nagyon hasonlít Somára és Rád is! Apjukat még nem láttam 8)
zuzmo1

Indi!

Én meg egy doki nevet sem találtamm de most jobban át fogom nézni mert nekem is volt olyan amire nem emlékszem :)
De ez a két császár azért csúcs! :lol:
20170114224602

Zuz :) igen, felkínálnak egy jelentést, amiben megerősíted, hgoy valósak az adatok, vagy jelzed, hogy ez-és-ez az adat nem fedi a tényállást. Nekem tetszik ez így, talán lesz foganatja, persze ahhoz okosabban kéne az előzményeket szervezni. Msot komolyan: én egy átlagosan értelmes ember vagyok és 2 órámba került, mire aktiválni tudtam magam, mert nincs minden odaírva a jelszóval kapcsolatban. Mi van akkor, ha nem jut eszembe telefonálni, vagy nincs türelmem próbálkozni vagy fogalmam sincs, hová lehet fordulni? Szóval a rendszer még nem tökéletes, és pont az ilyen kis butaságokon lehet elcsúszni. De biztató azért. És az külön tetszik, hgoy megnézhetem, hogy bejelentetten dolgozom, vagy tudtom nélkül feketén. Például a fordítós számítógépes cégnél, ahol kétszer is dolgoztam, először 4 hónapig, majd 1 hónapig, az elsőnél nem jelentettek be - mint azt msot megtudtam.

indianyo

Jucus :) jobbra kell lapozni a nyíllal, akkor látod a kezeléseket kiíró orvos nevét.

indianyo

Den,
én is gratula a kisöcsihez, és én is ezt tippeltem volna! :wink:

Votiv,
holnap megyek gyes ügyben, te még viszonylag benne vagy a dologban:
erről mit tudsz?
magánnyugdíjpénztári belépési nyilatkozat záradékolt példánya
(ezt is vinni kell magammal, és én nem tom mi ez, bár mnyugdijas vagyok)

és hát megőrjit, h gyak. csak az ükanyám halotti anyakönyvijét nem kell vinnem, minden egyebet prezentálnom kell... :?

és van egy ilyen "útmutató" is a 2. számú mellékleten :? , hogy aszongya:
* Ha az ellátást kiskorú szülő gyermekének gyámja igényli, a franciabekezdés áthúzandó!
ez meg mi a francos francot jelent???? :roll: honnan kéne nekem tisztába lennem mindenféle szövegszerkesztési szakzsargonnal?????????
ez egy eldöntendő kérdés magyarázataként szolgálna...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

na jó,
hülye Zsanci megtalálta a választ a másodikra...bocsi. :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
én hallottam olyat, h az illető kétszer megszületett az elmúlt pár évben. És az illető felnőtt volt...na, most ilyenkor mi van???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSanci :) a m.ny.p. belépési nyilatkozatod fénymásolata tökéletesen megfelel - nekem annak idején faxon küldtek egy ilyet és simán elfogadták, mikor gyest intéztem.

indianyo

Szrekuc???

Votív! Vigyázz jobban magadra!

Curse! Bizti van vmi homeobogyó :idea: , vagy normaflore-t nem lehetne :idea: ? Ez egyébként azért van mert ideges vagy or ez másmilyen típusú?

Fibi! Deni! Akartam írni, hogy egyfelé jár a kerekünk, mert én is elképzeltem Zsolót copfosan :mrgreen:

Deni! ÉLJEN! ÉLJEN A KISÖCSI! :lol: :lol: :lol: S mi lesz a neve? Lemente? :mrgreen:

Angi ma azt mondta "aba", s közben az apjára nézett. (Lehet hogy ABBA-t kért? Mamma-mia, nincs itthon :mrgreen: )
Én mondtam, hogy szerintem ez még korai, de ő olyan büszkén feszített, s erősködött, hogy feltétlenül írjam bele a naplójába. :D
Ezután Angi az ablakpárkányon ugrált (persze hátulról még tartani kell), s a kertbe is "aba-abázott". Szóval...
Egyébként nem csodálkoznék ha az lenne az első szava, mert az apja itthonlétének második napjától azzal hülyül, hogy mondja neki :"mondd szépen apa" :mrgreen: :lol:
gödibarbi

most már csak egy dolog és lelövöm magam:
szóval, attól félek,h holnap odacsámpázok a MÁKba, és szépen kiteritem a kártyáimat, és meglátják,h a taj kártyám, meg az adókártyám még a lánykori nevemen fut, és jól elhajtanak a búsba...van rá esély???????? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi,
bocs, de szerintem ez most nagyon nem volt jo poén. (Lemente)
fibi

Zsan! pocakos mamival csaknem tesznek ilyet! 8)
gödibarbi

Fibi! BOCSÁNAT! :(
gödibarbi

Zsanci: csak nem csinálnak ilyet, bár amilyen marhákok. De szerintem nem lesz gáz ebből. Csak lásssssssssák majdan, hogy Te Te vagy. :-)

Barbi: Apa csak legyen is büszke leánykájára. Vagy tényleg Abba rajongó.

Deni: gratula a kispasihoz. Én lányra tippeltem. Apának mondtam a hírt, erre mondja, nekünk lányunk lesz ugye másodikra is. :-)
Fanni sokkal jobban van.... kapja a csodaszereket ezerrel. Holnap azért elmegyünk T.I.hez. Kiváncsi vagyok reá. Most apa van dögröváson. Úgy látszik valami van a levegőben és az nem láv.... :lol:
johanna1975

Csajok, köszi a gratulációt! :D :D És nem is írtam, hogy már fejvégű fekvésben van a pocaklakó, meg I-es a méhlepény... lehet, hogy ebből egyszer szülés lesz? :lol:

Indi :) 2 császár :shock: :lol:

Barbi :) Ne hozd a frászt Fibire! :mrgreen: :lol: :lol: Egyébként a Bence és Andris az esélyes jelöltek. Nagy gratula Anginak az "aba"-hoz!! :D és ha már van naplója Anginak, akkor ennek is benne a helye, igaza van a csajnak! :wink:
denizsa

Zsanci: én anno ezt úgy oldottam meg, mivel lövésem sem volt, hogy hol van a belépési nyilatkozat, hogy írtam nekik, hogy küldjék el és küldték is két napon belül. Emilt küldtem és már meg is kaptam. De persze ez holnapig esélytelen.... :-) Melyiknél vagy? Mert ha mondjuk Budapestnél, akkor lehet, hogy tudunk segíteni.
johanna1975

Johi :) Apának bulást!! és szuper, hogy Fannika már javul :D :D
Mi most nagyon örülünk apával a fiúnak, mert a család már elkezdte a "kombinálást", már "megálmodták" hogy lányunk lesz és el is nevezték! :shock: sőt már gratuláltak is pl. a leendő nagypapának a lányunokához, ami kisebb félreértéshez vezetett... :roll: szóval ezekután márcsakazértis fiú lesz megint! :mrgreen: :lol:

Zsan :) Egy kalappal Neked holnapra az ügyintézéshez!
denizsa

Bocs, lányok, ma nem vagyok humoromnál, inkább el is teszem magam mára.
fibi

Deni,
Nagyon nagy GRATULA a kisöcsihez :lol: Mail átjött és a képek is megnyithatóak :)

Indi,
Két császárszülés két héten belül :shock: :lol: Csak még annak nem látom a lényegét, h ha vki visszajelez, h már pedig neki ilyen meg olyan műtétje nem volt, akkor mit csinál az OEP? Visszakéri az összegeket a kórházaktól. Eddig sem volt sok pénzünk? Vagy mi?

Votiv,
Tessék szépen lassítani, inkább Apával együtt!!! :) És köszönöm a kamilla teás tippet, majd befogom az orrom és úgy iszom meg :) Annyira úúúúúútálom a kamillás teát!!! illetve a szagát nem bírom, izre még nem kóstoltam :)

Barbi,
Igen, még a homeós dolog is eszembe jutott, hogy hátha van vmi gyógyír, mert segítség nélkül nem fogom bírni ezeket a fájdalmakat :( És sajna az idegeskedés miatt van :(

Zsanci,
Szerintem a taj-és adókártya miatt nem fognak beléd kötni :) Nekem is mondták anno, hogy ha el kezdem a terhesgondozást, addigra csináltassam meg az új taj kártyámat. Gondolhatod, h mennyire foglalkoztam vele, oszt mégis elláttak :)
Sok sikert a holnapi ügyintézéshez!!! Hajrá magyar bürokrácia!!! :)

Kép Kép
curse

Fibi!
Fel a fejjel! :wink: :lol:

Deni!
Tök szép nevek!
zuzmo1

Zsanci, ahogy Indi is írta, a nyugdíjpénztári belépési nyilatkozat fénymásolata kell. Én ezt nem vittem, nem is szóltak, csak utólag bekérték, akkor postáztam, emiatt is csúszik a manim még vagy 3 hetet :evil: nemmintha olyan bazi sok pénz lenne :evil:
Az adókártyád fizikailag nem kell (nem ellenőrzik), csak a száma, szóval nem is lesz érdekes, hogy milyen név van rajta. Taj dettó. úgyhogy megúszhatod lebukás nélkül :D

Indike, előfordulhat, hogy ugyanazon a kódon mást számoltak ám el, csak a technikai számuk azonos. az indexen ez nagy téma volt, akkor sok ilyen duplázásról meg furi dologról kiderült, hogy valójában elvégezték, csak a szám alapján vmi más nevet kapott. na de persze sok beavatkozásról kiderült az is hogy kamuki...
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: