Sziasztok Csajok!
Ezer köszönet a hiányolásért, az aggódásért, a drukkért, a segítségért, a tanácsért és azért hogy vagytok! KÖSZIIIIIII!
Tehát! Elmentem a dokimhoz! Vagy tíz percig kérdezz-feleleket játszottunk! (Mikor volt? Mit érez? Biztos? Milyen volt a teszt? Most mit érez? Mennyi a vérzés? MIt eszik? Mit kíván?) És még kismilló kérdés! De tényleg rendi volt nagyon!
Megjegyezte: Látom nagyon szeretné már azt a babát!

Hallottam a telefonban is a hangján!
Aztán mondta, hogy megvizsgál!
Végeredmény: Várni kell 2 hetet és utána visszamenni hozzá! Addig figyeljem magam ezerrel! (Eddig is azt tettem!) Mindent jegyezek fel! Ha megjönne rendesen (szerinte ez lesz) akkor is mindent jegyezzek meg, hogy milyen a vérzés, meg mindent! Most ő is csak annyit lát, hogy rózsaszínes váladék, meg a méh mérete, formája, alakja nem igazán utal terhességre!
De nagyon gyanús neki a halvány teszt és a cickóból a váladék!
Ezért kell 2 hét múlva menni addigra tisztázódnak a körülmények!
Vagyis ha bármit érzek, észreveszek és úgy gondolom hívjam, vagy menjek a kórházba be hozzá, vagy akár hogy is de ne resteljem felkutatni! Írtó rendes volt!
Azt mondta, hogy lehetett korai terhesség, vagy téves teszt, vagy akár mi is, de most így akkor sem lehet tenni semmit vagy megjön, vagy nem! UH-n sem látszana még semmi! (ezt tudtuk is)
A legfurább az, hogy nem vagyok letörve és apa sem!
Ha rossz volt a teszt, akkor is életem egyik legszebb napja volt a tegnapi, ha nem volt rossz a teszt (a beágyazódási esés miatt gondolom így), akkor örülhetünk, hogy azért össze tudjuk hozni azért ezt a babót! És valószínű meg van az oka, ha elmegy, meg ha netalántán (1% is százalék) megmarad annak is meg lesz az oka! Lehet, hogy késői pé miatt nem sikerült igazán!
2 hét múlva viszont megbeszélünk mindent, hőmérőzést, vérvételt, vizsgálatokat! Vagy ha még is itt marad, akkor a további teendőket!
Addig is falom a MagneB6-ot meg Elevitet! Azzal rosszat nem teszek!
Egyébként ma össz-vissz két kicsi fánkot ettem! Gondolhatjátok, hogy dolgoztam végig a mai napot? (Ez is megérne egy storyt!)
Ja még azt is akartam írni, hogy tegnap megjártam a mennyországot, délelőtt a poklot, most pedig a földön vagyok!
Köszi, hogy meghallgatattok és bocsi a szófosásért!
Most pedig visszaolvasok!