A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

oké, én benne vagyok, bár most még nem menne, mondjuk 9 hónap múlva, okés? :lol:

Kép
cseka

Oké megegyeztünk. 9 hónap múlva bébi bumm lesz itt a topikon!! :-)
Ági28

oké, én benne vagyok :lol:

Kép
cseka

Na ha ezt ilyen jól megbeszéltük, én megyek akkor tévézni.

Pussz csajok.
Ági28

Sziasztok!

Teljesen egyetértek, bébibumm lesz! És remélem nemcsak kilenc hónap múlva, hanem jővőre is, mert én mostmár a nyári utolsó lombikomra gondolok, mert ez a mostani nem jött össze. Pirinéni sajnos délután meglepett. Valószínű hétfőn megyek Vass dokihoz, Gizmixxx is, jó lenne találkozni.

Babócák pedig ügyeskedjetek anyucitok pocijában! Anyucik pedig szorgalmasan beszélgessetek a babócákkal, érezzék mennyi szsretet ömlik feléjük.

Szpandi!
Már sosem írsz? :(
albi2000

Albi, nagyon sajnálom! De hidd el, minden oké lesz és hamarosan egy gyönyörű babóca boldog anyukája leszel :lol:

Csak ne add fel soha!!!

Kép
cseka

Na megyek, mert az rtl-en a Nicsak, ki beszél megy, amit nem lehet elégszer látni.

Ezer puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Albi, nagyon sajnálom én is! :( Majd legközelebb, tudod, csak pozitívan! :wink:

Hú, Cseka, de jó, hogy szólsz, én is nézni akartam a Nicsak ki beszélt, ha nem mondod, el is felejtem! Megyek is!
noczi

Aranyosak vagytok csajok. Köszi. Pozítiv vagyok, bár biztos fogunk ma sírdogálni picit, de lesz babánk és kész.
Nektek kitartást, hisz Nektek most jött el az öröm ideje, nekem meg nyáron:)
albi2000

Albi!

Én 9.30-ra megyek a Vass dokihoz.
Te hányra mész????
gizmixxx

Gizmixxx!

Majd csak reggel tudom meg, mert akkor hívom fel a dokibácsit. Te pedig felrakod majd az UH-s képet a fórumra? Olyan jó lenne:)
albi2000

Sziasztok lányok
Nagyjából felfrissítettem a táblicskut.
Ha valamit elrontottam, szóljatok.
(feltéve ha sikerül feltölteni)
grillázs

Sajna nem enged feltölteni, de azért folyamatosan próbálkozok
grillázs

Sziasztok!!

Albi nagyon sajnálom. De látom te is ugyanolyan optimista vagy,mint én!! Így is kell nekiálni a dolognak!!
EGYSZER MINDENKI IDELYE ELJÖN!
Ági28

Kép
Kép
grillázs

SZiasztok!! Grillázs csak sikerült!! Hurrá! :-)
Ági28

Igen, de szenvedtem vele vagy két órát megint, mert nem akart sikerülni :(
grillázs

Kedves Ági!

Köszönöm. A lényeg, hogy Gizmixxxet kövessük, most vagy nyáron.

Kedves Grillázs!

Köszönöm szépen, hogy betettél a táblázatba. Nagyon jó ez a táblázat, mindig tudjhatjuk, kivel mi van. Fel is tehetnéd egy ftp szerverre, akkor bármikor láthatnánk, leírom, ha akarod, hogy kell, vagy én is feltehetem, ha elküldöd nekem.

Ügyesek legyetek ma is kismamák, és a kis embriók is ügyeskedjenek pocitokban!
albi2000

ennek az ftp szervernek mi a lényege?
grillázs

Kedves Grillázs!

Ez az elején egy kis macera, aztán elfelejtheted a kétórás szenvedést a fölrakással, már csak 1-2 perc lesz. Az előnye ezenkívül az is, hogy bárki elérheti majd a táblát Neked csak a linket kell megadni, mi pedig szépen felvesszük a kedvencekbe és elérjük bármikor.
Lépések:
1. Regisztrálsz egy ingyenes tárhelyért. pl. www.uw.hu szerveren. Én most azt mutatom be, ha pl. grillazs lenne a felhasználói neved.
2. A táblázatot kimented index.html néven.
3. Ha el akarod érni a honlapodat, akkor először beállítod így a Total Commander programban:
Hálózat menü/ FTP kapcsolódás pont/ Új kapcsolat gomb, majd kitöltöd a képnek megfelelően.
Kép
Ha nem látod jól, nagyítsd ki. A jelszó: amit regisztrációkor megadtál.

A későbbiekben már csak Hálózat/ FTP kapcsolódás Pont (lombiktábla kiválasztása után)/Kapcsolódás gombot kell használni.
Ilyenkor a-O-s meghajtó a távoli gép, így arra rámásolhatsz bármit, amit akarsz, esetünkben az index.html fájlt. Ha változtatni akarsz a lapodon, akkor Az index.html-t kell átmásolni a saját gépedre. Majd megnyitni Excel progival, vagy avval amivel csináltad, és már szerkesztheted is.
Majd ha kész vagy, vissza kell másolni, vagyis ftp-zni Az uw szerverre a Totalcommanderrel. (Hálózat/ FTP kapcsolódás Pont /Kapcsolódás gombot )
Ezek után mi a www.grillazs.uw.hu címen láthatnánk a táblát.
albi2000

Most látom, hogy ilyen néven már regisztrált egy cukrász :) , így az biztos nem lenne jó. Ha túl bonyának találod, akkor nem kell vele foglakozni, így i sleget dolgozol vele, csak a felrakás lenne egyszerűbb.
Még egszer köszi a sok munkát!
albi2000

Grillázs!

Nagyon jó, hogy ilyen sürün felteszed a táblácskut :D :D

Már csak egyet kell aludnom és végre mehetek a dokihoz. Már azt hittem sose jön el ez az idő.
gizmixxx

Albi
Valóban bonyolultnak látszik, szerintem inkább pakolgatom, mert viszonylag sűrűn kell benn frissítgetni (szerencsére).

gizmixxx
Várunk a hírekkel. Már csak azért is, mert a sárga mező tovább duzzadna :)
grillázs

Én ma kaptam meg a 2. szurit és várom, hogy teljenek ezek a napok, az elmúlt napokban igaz néha szurkált a hasam, ez biztos a hiperstimutól van, de eszegetem a husit. Ma kivételesen rántott csibemellet ettem, mustárral és ketchuppal.

Albi! Én is sajnálom, hogy nem sikerült, de az potimizmusod és a kitartásod biztos meghozza a gyümölcsét. Most talán az a legjobb, hogy feltöltődj, az újabb nekifutás előtt. Én szurkolok Neked!
Nóczi
a főtt marhahús gyümölcsszósszal.
főtt marhahús=marhalábszárból készíted és húslvesnek megfőzöd
gyümölcsszósz=mirelit meggyet egy lábasba teszel feölöntöd vízzel, úgy hogy ellepje, hozzáadod a cukrot, ízlés szerint , mad párolod, ha kész akkor behabarod, de úgy hogy a meggy levéből tegyél a tejfölös-lisztes trutyihoz. Hideg vizet nem szabad használni, mert összecsomósodik. Szóval ezt hozzá öntöd a meggyhez és egy kis tejszínnl felöntöd. A cukor mennyiség attól függ, hogy ki hogyan szereti, édesen, vagy kissé savanyúan.Bármilyen gyümölccsel el tudod készíteni.Jó étvágyat hozzá.
Lányok van itt valaki? Kép

manoka
manoka71

Na jó majd később benézek!

manoka
manoka71

Én itt vagyok
grillázs

Kép

Ne fussatok el!

Egy Kép sincs itt hogy velem beszélgessen?
grillázs

Kép

Csajok. Ez a link már szerepelt egyszer ebben a fórumban, de gondoltam ismétlés a tudás... meg hátha hasznos mindenkinek.
Szóval: íme egy tápértéktáblázat, amelyből a fehérjemennyiség kiszámolható.
Én pl örömmel a konstatáltam, hogy a kaviárban egy halom fehérje van.
Jut eszembe... Dévisz tenyere mennyi fehérjének felel meg? :)

http://www.egeszsegesen.hu/pdf/tapanyagtablazat.pdf
grillázs

Élvezetesen elbeszélgetek magammal :(
Csak én nem élvezem :(

De azért nyomok egy viccet is:

Megérkezik az orvos a rendelőbe, kiküldi a férjet, amíg a feleséget megvizsgálja. Néhány perc múlva kijön az orvos és harapófogót kér az ápolónőtől. Az ápolónő megszerzi a harapófogót, az orvos pedig visszamegy a vizsgálóba. Öt perc múlva kijön és csavarhúzót kér. Amikor harmadszor is megjelenik, ezúttal kalapácsért, az aggódó férj türelmetlenül megkérdezi, hogy mi a baj a feleségével.
- Sejtelmem sincs. - feleli az orvos - Egyelőre nem tudom kinyitni a táskámat.
grillázs

Gizmixxx

Ezt neked találtam!
"Tudni kell, hogy az utolsó menstruáció első napjától számított 280 nap csak biológiai átlagérték és éppen ezért kisebb-nagyobb fokú ingadozást mutathat. Ez az ingadozás terhesség esetén kb. 4%, tehát durván 11 nap. A szülés várható terminusát úgy szokás kiszámítani, hogy az utolsó havivérzés első napjához 9 hónapot és 7 napot adunk. Például: ha az utolsó havivérzés március 1-jén volt, ehhez hozzászámítunk 9 hónapot és 7 napot, és így december 8. a szülés várható napja."
grillázs

Grillázs!

Felüdítenek a viccek, amit írsz! :lol:

Nagyon-nagyon jó a táblázat. Bár a stimuláció alatt legjobb nem számolgatni, hanem tömni-tömni befelé a szinhúst. Én így tettem, és semmi baj nem volt, még hasűri folyadék is csak néha volt látható.
Egyébként a húsevés továbbra is előírás!!!
Jó pihit még az estére!
szikra

Szikra!
Ha tetszett a vicc, íme még egy!

- Melyik a világon a leghatékonyabb születésszabályozó eszköz?
- A TV távirányító!

Ja, és csajok! Most elköszönök, nem tudom a héten be tudok-e nézni, de igyekszek. Ha nem sikerül, hét vége felé felbukkanok.

gizmixxx - nagyon szorítok és kérlek mond meg Szpandinak hogy már nagyon várjuk.

mindenkinek sok drukk
grillázs

sZIASZTOK ÉN ITTEN VAGYOK ÁM!!
Ági28

Sziasztok na mi az ma nem jön erre senki??
Ági28

Szia Ági!
Én itt vagyok, de elég sok dolgom volt de., csak átfutottam a hétvégi termést, aztán beletemetkeztem a munkába.
Holnap megyek vissza a Doktorbácsihoz, már napok óta tüszőkről, leszívásról, meg ilyenekről álmodom :)
Te hogy vagy?

f.
február

Sziasztok!

Hát nem tudok mondani semmit, mert az orvos sem tudott semmi konkrétat mondani. Elküldött HCG vizsgálatra Nyirőbe. Pénteken kell visszamennem, egy újabb UH vizsgálatra!
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Február köszike jól vagyok! Csak nagyon hiányzik apa!! De már csak két és fél nap,és itthon lesz.

Gizmixxxx meglásd olyan HCG szintet produkálsz,hogy csak na!!
Ági28

Ági!

Remélem én is. De péntegig ez a bizonytalanság ez ki készít teljesen. Azt gondoltam, hogyha megcsinálja az Uh-t konkrétat mond, de pont az ellenkezője történt totál elbizonytalanítot. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
gizmixxx

Ide figyelj te csaj! Semmi elbizonytalanodás!! Lehet, hogy a kis lurkó csak bújócskát játszik!! Úgyhogy csak pozitívan!! Oké!!

Különben megyek,és kiverem a segged!! Kép
Ági28

Viszont én megyek hamizni, meg lehet megnézek még egy filmet!! Majd még jelentkezem ám!! :-)
Ági28

Gizmixxx, nekem persze még nincs semmi tapasztalatom ezen a téren, de elég sokat olvastam össze, szerintem igaza van Áginak, még nincs veszve semmi. A doki sem mondott olyasmit, hogy fel kéne adni. Ha visszaolvasol, egy csomó hasonló esetet találsz, hogy az első UH-on nem láttak semmit. Aztán meg kettőt is :) Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Vérvételre mikor mégy?
február

Ági, jó étvágyat! :)
február

Február!
Már voltam vérvételen!
Pénteken ha megyek a dokihoz, megtudom mi van.
gizmixxx

Ja. és eredményt péntekig nem is mondanak? Azt hittem, az hamar megvan.
február

Február!

Hát igen először a doki is azt mondta, hogy kettő, aztá elbizonytalanodott.
A másik hogy látott valami folyadékot, a petevezetőmbe azt hiszem!
Kérdeztem van-e valami baj azt mondta nincsen.
26mm-es a méhnyálkahártyám az most jó vagy rossz???
A papíromra is azt írta hogy 10mm petezsáknak látható gyürü formályában...........
gizmixxx

Én is azt kérdeztem, mert úgy tudtam hogy délutánra meg lesz a lelet. De a doki azt mondta, hogy nekem nem adják ki. A másik pedig, hogy majd a pénteki Uh és HCG szint alapján tud majd többet mondani. Azt is mondta, hogy lehet hogy pénteken is elküld HCG-re, hogy lássa, hogy emelkedő, stagnáló vagy csökkenő tendenciát mutat a HCG szintem.
gizmixxx

Kellett vizitdíjat fizetnem. Viszont a vizsgálatért ma még nem kellett, de pénteken már azért is kell fizetnem.
gizmixxx

Hm. Ő tudja, hogy miért óvatos, de:
1. Azt mondta, nincs baj. Akkor nincs. (Vass doktorról beszélünk, ugye?)
2. 26 mm-es méhnyálkahártya szerintem nagyon jó.
3. Látott petezsákot.
Szerintem nagyon nem kéne aggódnod, bár maximálisan meg tudlak érteni!
Jöhetne már valaki, akinek több a tapasztalata, hogy jobban meg tudjon nyugtatni.
február

És nem lehet, hogy az ún. geszátciós gyűrűre gondolt? http://66.102.9.104/search?q=cache:tP0n ... =clnk&cd=6
február

Gizmixxx!

Csak semmi para. Én a Te helyedben azért megpróbálkoznék egy telefonnal az intézetbe, úgy három körül a HCG eredmény miatt.

A 26 mm nyálkahártya nagyon jó, a petezsák meg pláne!!!! :D Tessék örülni!!!! Ez parancs. A doki meg csak óvatos, ki akar zárni minden bajt, és az igazság az, hogy a sok hormontól a mi szervezetünk, a mi terhességeink nem úgy indulnak be ahogy a nagy könyvben meg van írva, és nagyon korán is van még, minden nehezebb most (mármint az UH-n), de ott van a baba, lehet hogy kettő, örülj neki és csak erre gondolj!!!! Ha nem vagy nagyon fáradt szívesen olvasnám itt a fórumon is, vagy priviben, mit is írt a papirodra a dokibácsink.
Mivel nincs vérzésed, teszt egyre pozítivabb, petezsák látható, mit is akarsz még? A dokik akkor állítják ki a terheskönyvecskét, ha már van szívhang, legközelebb, ha nem mondok nagy butaságot, már az is látszani fog. Akkor már zsebedben a terheskönyvvel, és szívedben az élménnyel, hogy láttad a kis pulzáló szívecské(ke)t, majd nagyon boldog leszel, de addig is, minden gondolatoddal, minden szereteteddel koncentrálj a kicsi zsákocská(k)ra!!! Minden OK lesz meglásd!
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: