A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

BLUR :D
a 0,9 tökéletes! Gratulálok

Zsuzsi
Boldog névnapot!

Mindenki
Azért a kukijára mondták, hogy ilyenkor még lehet, hogy egy jó nagy klitorisz, de kevés rá az esély :D Jövő kedden megyek a saját dokimhoz genetikaira, majd csak ha ő is fiúnak látja, akkor nem foglalkozunk tovább a lánynevekkel :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Emma
Nagyon szuper!! Örülök nagyon!

Zsuzsi
Boldog névnapot!

KépKép

KépKép
szivvi

Baba,

Bocs 5x4x7 :D
mindig is a matek volt a gyengém :D

Kép
gabi
blur

Sziasztok Kismamik!!

Jovikának megy a szorítás!!

Emma!!
Gratula a jó eredményhez és a kiskukishoz..mennyi kisfiú lesz itt lányok.. :lol:

Marykiskacsa!!
Köszi a gratut Samuhoz

Blur!!
Gratu az AFP-hez..

Nenoke!!
Kisangyalka :lol:

Zsuzsinak!
Boldog Névnapot Kívánunk!

Mindenkinek szép hetet!!!

Mi jól vagyunk, babuci mocorog..mivel eléggé lent van még..és egyelőre mendecevégű fekvésben, szépen rugdossa a hólyagomat..
no de sebaj!
torolve_20131003125716

Kép

Csajok
Ezeket vettem a hétvégén...Tündériek, nem?
Plusz tudtam venni két jó cicifixet! A Sariana-nak van egy nagyon jó, merevitő és varrás nélkül!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!

Ezek a kis body-k, C&A-sak?? Mintha láttam volna őket a hétvégén..
Nagyon édesek.. :lol:
torolve_20131003125716

Blur és Emma gratula a jó eredményekhez!!!

Zsuzsi! Boldog névnapot!!!

Ckat!Üdv kötünk! Mesélj még magadról!!!!

Dorka! Gratula a félidööhöz!

Nálunk Babóca sokat mocorog és rúgkapál. Egyik éjjel olyan eröösen kalimpált, hogy teljesen hullámzott a hasam tööle. Nem is tudtam elaludni, amíg meg nem fordultam a másik oldalamra. Akkor azonnal abbahagyta :D ùgy látszik, ezt akarta vhogy közölni. :P
molkata

Gurgula
Igen ott vettük, az alsó kettő 890 a kettő együtt, a felső 590 volt. Ennyiért nem lehetett otthagyni!

KépKép

KépKép
szivvi

Emma!
Gratula a jó eredményhez és a kiskukishoz..mennyi kisfiú lesz itt, szerintem nálunk is két kis fütyis bulizik a pocakomban...

Blur!
Gratu az AFP-hez..

Zsuzsi!
Boldog Névnapot Kívánunk!

Az AFP eredményemet még nem tudom, sőt azt sem tudom, hogy ikres kismamikra milyen értékek vonatkoznak.... Én azt hittem ugyanolyanok, mivel azt hallottam, hogy ikreknél 90%, hogy rossz eredmény jön ki....

Mindenkinek szorítok aki a héten megy orvoshoz!
Én is SZERDÁN megyek 16.15-re, már nagyon várom!!!!!!

Kép
Kép
times

Baba, látod, van, aki már a 19. héten elsőbálozó. :lol:

Most kaptam egy doboz konyakmeggyet. Ehetünk mi konyakmeggyet? :?

Kép
nenoke

Nenoke

Csak ha belemártod n-be :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

CKAT!! Üdvözöllek, boldog babavárást!!

Nenoke!!
Konyakmeggyet, szerintem igeeeen..nyamii :lol:

Times!
Megy a szorítás szerdára!

Szivvi!!
Igen, mi is láttuk, nagyon kis cukorfalatok..majdnem vettem egy párost..890-ért..de azon gondolkodtam, hogy hányast?? :roll:
62-est néztem..
Na majd legközelebb..
torolve_20131003125716

Konyakmeggy? Mmmm, én megint a vilmos pálinkát kívánom, egy jó cigivel.... Nehéz ügy, még mindig legalább egy év... Na, de ha lerakom azt a kis tökfejűt, egyből nagyihoz utalom, és irány az éjszaka. :oops:
Bár, gyanítom, akkor már egyáltalán nem fogom tudni élvezni az életet Főni nélkül....

Mocorgás sztem is csak egy-egy alakolom van pát naponta az elején. Aztán, ha belejön Őkelme, vagy elfordul és lefelé rúg, akkor már lehet rimánkodni, hogy mi lenne, ha abbahagyná. Aztán miylen jó lesz, ha már befordul, és felfelé rúgdos a tüdő és gyomor tájékára.

Tényleg, helyileg hol érzitek e rúgdosást? Én ha a fejem felé van 12 óra, és balra a 3, jobbra a 9 óra (tehát szemből nézem az órát), akkor 6 és fél9 között mögött mozog Főni.
Vendég

Nálunk három db volt összesen, 56-ost vettem. Annyira picinek néz ki :roll: Hogy fog ebbe beleférni a gyerik, meg még a pelus is??

KépKép

KépKép
szivvi

Én nem érzek semmit :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

Párom tegnap nézte meg először a fórumot, és nagyon tetszett neki a vonalzóm. Tök jó, ez is biztos azt jelenti, hogy összeillünk... Ugyi? 8)
Vendég

Bori
Én gold tequilát akartam inni szombaton...

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!!
Ne ríjá, fog rúgni nemsokára! héló!

Na ez az, hogy én is néztem, hogy 56-os? nem lesz az kicsinyke..azért gondoltuk, hogy 62-est kéne venni nem baj ha egy picit nagyobb..
Mi viszonylag magasak vagyunk, bár ez nemtom mennyire befolyásolja, hogy mekkora lesz a baba...
A férjem 187cm én pedig 170-172cm vagyok..
:roll:

Bori!
tökfejűűűűűű...ez aranyos Kép

Én főleg lent középen érzem a mocorgást,nekem még lent van és farosan..
torolve_20131003125716

Sziasztok Csajszikák!

Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat! Nagyon-nagyon kedvesek vagytok! Kép

22-én megyek genetikaira, teljesen kivagyok, annyira várom máááá!

N-t akarok!

Kép
zsuzsi**

Szerintem 56-os ból is kell pár darab, max hamar kinövi. Viszont, ha túl nagy rá a ruci, összegyűrődik allatta és nyomja, kényelmetlen :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenoke! nekem az a kedvencem, de mióta babóca a hasamban nem eszem és semmilyen alkoholt nem iszom.

Szilvi! Nagyon édesek azok a kis rucik!

Times és Brigi! Megy a drukk szerdára!
molkata

Ühüm, köszi Brigi a jó tanácsot!! Te kis tapasztalt mamika :lol: Kitömöm a kisrugdit..na jó csak vicccelek..

Lesz még egy pár kérdésünk szerintem felétek gyerkőcös mamik.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
A "mellső fali lepény" tipp megnyugtatott, mert nekem az van.
Szívesen bekerülnék a táblázatotokba. Nenokével van esélyem együtt szülni (valamiért azt gondolom, hogy nem a II. nőin fog rockyzni megtanítani...).
29 éves vagyok, első gyermekem várom, fiú (elég határozottan annak tűnt :D ), Bors lesz a neve. Budapestiek vagyunk és a SOTE II. nőin fogok (remélem) szülni júl.11-én.
Még nem vettem semmi cuccot Borsnak... bementem itt egy bababoltba, de olyan fonnyadt menyecske volt az eladó, hogy még a napi kovászos ubimtól is elment a kedvem.
Ezektől az autós-házikós ruháktól elindult a fantáziám...
ckat

Milyen aranyos kis név a Bors..még sosem hallottam
kicsi bors :lol:
torolve_20131003125716

Ckat: nagyon szép nevet találtatok. Még én sem hallottam, de tetszik! :wink:
Még egy fiú! Mostmár tényleg jöhetnének a lányok is. Én válalom :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Ma azt álmodtam, hogy kislányom lesz!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!
Szerintem is kislányod lesz.. :)
torolve_20131003125716

Zsuzsi: akkor hátha :wink: Én már 2* álmodtam, hogy fiú :roll:

brigi73

Briginek is szorítunk a kislányhoz!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Hálás köszönet Kép

brigi73

Gurgi: De mindig fiút láttál nekem.... bááár, én annak is örülnék. Egy vagány kiccsákónak!

Kép
zsuzsi**

Zsuzsika!

Nálam úgy van felírva, hogy kislány és utána kisfiúúú, hejj, mármint a te neved mellett most ezt látom..
:roll:
torolve_20131003125716

Jaj már én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy fiúk, vagy lányok lubickolnak a pocimban???
De gondolom az még szerdán nem fog látszani, de ha készít UH-ot akkor meg fogom kérdezni, hogy látszik-e már???
Gergőnél nem voltam ilyen kivi, 32 heti UH-n kérdeztük meg, mert a párom már nem bírta tovább. A dokim azt mondta, hogy ő már régóta tudja, hogy kisfiú!!!!!

Kép
Kép
times

No. ugye írtad a november 3-at..az tuti fiú és a nov. 4 is..
szal vagy előtte vagy utána lehet kislány..
torolve_20131003125716

Ckat, de jó, hogy Te is a II. Nőin! Ki a dokid? Voltál már? Fogsz menni bejárásra? Mármint amikor megmutatják a dolgokat, szülőszobát, gyerekágyat stb.

Kép
nenoke

Jajj, Rituuúúú, annyira izgulok, de má csak csütiig kell kibírnom..

Kép
zsuzsi**

Bori :D
Szombaton én is voltam egy klassz buliban, hát bírtam volna cuppogni egy kis alkeszt. Cigizőknek meg mondtam, nyugodtan rámfújhatják, legalább megvan a feeling :D
Na egyik sem hiányzik nagyon, csak a csontjózan bulizáshoz hozzá kell szokni :D

Kép
Kép
emma1976

Jól van Zsuzsibaba, szorítok..

Emma!
Én már hozzászoktam a nemiváshoz.. :lol: egy ideje, na nem mintha akkora alkesz lennék de azért olykor mámoros állapotba kerültem.. :wink:
torolve_20131003125716

Én is bevállalok egy kislányt. Talán a holnapi Uh-n meglátjuk. Most ment el a védőnő, de semmi okosat nem tudott mondani a fájdalmaimra. Akkor minek van??? !!!

Zsuzsi: Sok boldog névnapot kívánok

Kép
szücsi

Szücsi: Kösziii:)

Szoriccsá is Gurgikám, me be vagyok má indulvaaaa...

Kép
zsuzsi**

hahó csajok!

Ebédidő van vagy hol vagytok?

Kép
szücsi

Én itt vagyok, Szücsi :)

Kép
zsuzsi**

Ebédidő???!! Én már nem is emlékszem, mit ebédeltem. Nálam szigorúan 12-kor van. :lol:

Kép
nenoke

Ebéd után volt nasi?

Szerintetek nagy baj ha még egy dekát sem híztam?

Kép
szücsi

üdv. Ckat közöttünk!

Gyűlünk már! :lol:

Nenoke! Ez jópofa! Első bálozó :lol: :lol:

Szivvi! Te már betáraztál ruhákkal nem? Múltkor is édi kis rucikat tettél fel...
baba24

Zsuzsi**: remélem ma nagykanállal "habzsolsz" :!:

Kép
szücsi

Rita! Nálam általában a Tökfej név szerepel. Legkevésbé jutnak eszembe a kedves, becéző szavak... Így lett a Főni név is (a kisfőnökből). Ha már Ádámnak hívom, nagyon romantikus vagyok. Volt már Pocok is, amíg pocok méretű volt. De a Szezámmagocska óta nem volt szép neve... Az meg igen régen volt!

Buli, pia: megtanultam én is józanul bulizni, és igazából könnyen meg tudom állni. De hiányzik. Egyértelműen, és állandóan. Az egyetlen dolog, amit teherbe esésem óta folyamatosan kívánok, az a vilmokörte pálnika...
Pedig azért nem vagyok nagy bulikirálynő... Sőt. Leginkább csendesülős. De a pálnikát azt szeretem. 8)
Vendég

Sziasztok Lányok,
mi is létezünk még, csak néha eltűnünk hosszabb-rövidebb időre...
Babdorka, kérlek, írjuk be a táblázatba, hogy kisfiú van a pocakomban, a jelenlegi elképzelés szerint Levente lesz a neve, szép magyaros név, remélem neki is tetszeni fog!!
Üdv Mindenkinek,
legszebbeket mindenkinek, Zsuzsanáknak boldog névnapot!
Ildi

Kép
lidikoka

Szücsi, szerintem nem baj, mondják, hoyg vannak, akik még fogynak is a sok rosszullét, hányás miatt.

Igen, van nasi. Eddig szemeztem a konyakmeggyes dobozzal, de csak idáig bírtam. Most bontottam fel. Végül is a konyak magnézium helyett jó izomlazító, a csoki általános közérzet javító, a meggy meg ugye gyümölcs, tehát azt amúgy is lehetne. :wink:

Kép
nenoke

Ildi!

Gratula a kiskukishoz! Tényleg szép a Levente! Itt mindenkinek fia lesz? Kivéve Papp Csenge Zeát....:D

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: