Lehet, hogy jobb lenne a jövõ héten talizni. Akkora a hó a mellékutcákban, hogy félek elakadok valahol az autóval és nem szeretnék valahol ásogatni míg a gyerek ordít az autóban...
Emikének nagyon tetszett az Árkád, észre sem vette, hogy nagyi felpróbált vagy 10 kabátot,vagy 6 boltban, csak játszott vagy nézelõdött, vagy az eladókkal koketált..
Egyébként Emike is ugyanezt csinálja a kisruhákban, a szoknya szélét rágcsálja.
Mi az összes kisruháját kaptuk, én addig nem akartam ruhát venni neki amig legalább ülni nem tud, mert úgysem látszik jól a ruhácska fektében. De ha már kapta õket csak hordjuk nem igaz?
Egyébként az a vicces a rágcsálásra visszatérve, hogy a Manó minden plüssjátékon a címkét keresi meg és azt szopogatja...
Le fogom vágni õket, nehogy baja legyen tõlük. Beszti
Emlékszel, mikor arról elmélkedtünk kb. másfél hónapja, hogy mikor vált ki a püré egy egész szopit? Na ma fordult elõ elõször, hogy Emília 11-kor alma-banán pürével telerakta a hasát és bírta egész fél háromig.
Most nem kapott utána szopit, mert ki akartam próbálni, hogy keresi-e. Szóval ez bõven több volt mint két hét. És õ is ezt csinálta a kanállal elõször.Illetve nem összeszorította a száját,hanem kitologatta a kaját a szájából eleinte, vagy két kanál után vonaglani kezdett az ölemben hogy õ cicit akar.Persze biztos én is fejlõdtem benne,hogyan etessem.
Egy jó nagy adag türelem kell hozzá.
Bera
Én kérdeztem a meggyevésrõl..
azért várom továbbra is a beszámolót!
Szerintem nem sok amit a lánykád evett, Emília is van hogy egyszerre megeszik egy 190g-os üveges bébiételt.
..és utána még szopizik egy kicsit...
Mi még csak most kezdtük el a gyerekgyártást
, pedig már 33 éves vagyok.Szerinted ez öreg? Persze nem lesz túl nagy körkülönbség köztük, mert azért 40 évesen talán már nem kéne szülni. De mi szeretnénk vagy hármat.
Ilke
Múltkor kérdezted, hogy mikor lesz kistesó, valszeg olyan 1-1,5 éves korában elkezdünk próbálkozni...Jézusom, az júliusban lesz...

Nátha
Minden náthás babának-mamának jobbulást!

ALig merem leírni, de mi még nem voltunk náthásak egyszer sem, pedig mindjárt 6 hónaposak leszünk.kop...kop
Gumicukor
Megpróbálom letölteni ezt a programot a netrõl...
Kicsit megdöbbentem, mikor írtad, hogy már több ezer képetek van Dani babáról, de ha jobban belegondolok még sosem számoltam össze, de mi is folyamatosan töltjük a kamerából a számítógépbe...
Nyuszika és Emília 25 hetes

Hanem 3 doboz HA tapszer kerul 4000-be, igy, hogy 50%os tamogatas van rajta. Nem rossz. Mondjuk azt nem ertem, hogy a sima tapszer tamogatasa miert szunik meg 6 honap felett. Akkor mit kene adni nekik, ha nincs valakinek teje?!
Latszik megint a hasmenesen, a mindentragason es az ok nelkuli keserves sirasokon. valahogy most minden jobban faj neki