A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni,
hellooooo :D de jo, hogy elöbujtál, már vártalak :D és no para, talán megusszuk a juniusi szülésünkkel :wink:

Zuz,
frizkodra én is kiváncsi vagyok, enyém nagyon rövid lett, nem ilyet szerettem volna :( és igen, Bálinté vagány, fius. Most Zsolóé a leghosszabb a családban :lol:
Van Gogh milyen volt?? mi pénteken megyünk, ezt kapom szülinapomra 8)

Macs,
örülök, hogy pocakbabáddal minden rendben, és jo volt látni Benneteket :P

Indi,
ezt kérdezted egyik nap: "Ezek a Montessori építős-rakosgatós fajátékok hogyan illeszkednek a pedagógiába? És ovisok vagy isisek használják őket?" - öö, konkrétan melyik fajátékra gondolsz? mert rengeteg féle van az oviban is (fejlesztö eszközöknek hivják öket).
fibi

Deni,
jobban vagytok?

Zsan,
kaptál vmi jo ajándékot Iginek?
fibi

Na, akkor már nem csak Zuzmo, de a Fibi Van Gogh túráját is szívesen meghallgatnám, mert nekem meg az uram kapott 2 belépőt szülinapra, melyet márc. elején válthatunk be. Alaphangon vinném dedet is. Szóval rettentsetek el - vagy bíztassatok! :lol:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Szia Leni :) jó, hgoy jöttél :)

Deni :) Alma koncert nagyon klassz volt! Ellentétben a múlt heti koncerttel itt nagoyn sokan voltak és tomboló siker volt. Szó szerint. Kár, hogy nem siekrült eljönnötok. A kézműves programok is aranyosak voltak megint: ujjbábok filcből, árnyékszínház papírból, álarcok. Ma keveset játszottunk, emrt fáradtak voltak a skacok, de az nagyon jó volt - főleg a büfénél a piros szőnyegen incselkedés és a liftezés - állandó szerelmeink. A szülőkön mindig kiakadok, egy csomóan mennyire nem figyelnek a gyerekeikre :evil: Viszont sikerült némi lufikat szereznünk, skaok nagy örömére :) Van ugyanis minden héten egy lufihajtogató boszi, kígyózó sorokkal, nekem nincs türelmem kivárni, de ma az elhagyott lufidarabokat összeszedtük :lol:
Jobb fölső ketteske az illető rece :)

Fibi :) a Fakopáncsban külön szekció van a Montessori-játékoknak, ez a nevük: Montessori nagy, kicsi etc.

http://www.fakopancs.com/fakopancs.php? ... &count=15#

Azt értem, hogy fejlesztő, de mit fejleszternek velük (mármint melyik tantárgynál használják) és miylen életkorban?

Boldog szülinapot utólag (ha már volt)!!!

indianyo

Indi,
köszi, de még nem volt a szülinapom 8)

ez a fakopáncsos elnevezés nagyon gáz :( :( eleve kis M-mel irva, és dupla sz-szel a Montessori-t :( ugy tünik nekem, mintha az elnevezéssel felvágni vagy utánozni akarnának :roll: Az igazi Montessori torony teljesen más: egyre kisebb kockákbol áll, amit egymás tetejére tesznek a gyerekek, és érzékelést fejlesztö eszköz.

Leni,
a mi muzeumi turánk egyszerü lesz (remélem): csak ketten megyünk Zsolóval :) illetve hármacskán Lemente babával :P
fibi

Amugy egyszer már vittük Bálintot muzeumba, de akkor kenguruban nézelödött és aludt végig (7-8 hos volt). Most azért nem vállalnám be, ilyen rohangálos korban :?
fibi

Fibi :) na de mikor használják?

indianyo

Indi,
nekem nagyon bejöttek ezek a játékok! A múltkor néztem, akkor nem tetszett annyira, de most... :lol:
nekünk van montesszori hercegünk van, nem rossz, de nem is túl jó, első használat után letört a fapöcök, ami tartaná az egész herceget, és újra kellett ragasztani... :? ezeket mindig olyan rosszul élem meg.

Viszont lenne egy kérdésem: mi kell ahhoz,h vkit felvegyenek a solymári waldorf suliba (gyerek). Nagy a túljelentkezés? Azt tudom,h a felnőttet "felvételiztetik", de hogy??? mi alapján kerülhet be oda egy gyerek???
bném szeretné oda járatni a fiát 2 év múlva....
vmi jó tanács?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Indi,
mi sokszor használjuk! :wink:
egyébként gugli, és már ki is derült, nem??? :lol: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
igen, találtam jó ajándékot. Családi összefogással vettünk egy duplo vonatot sorompóval, mert most az a sláger. Valszeg elég lett volna csak a sorompó, és a többi pénzt meg elkocsmázhattuk volna, de legfejjebb majd B játszik vele... :lol:
azért is örültem meg,h a fakopáncsban találtam fa sorompót 500 ftért, tehát még ezért is elbumlizok a héten, asszem azzal fogom disziteni a tortáját... 8)

HOJOMPÓ RULEZ!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
ovis korban. ha nem erre vonatkozott a kérdésed, akkor nem teljesen értem...
fibi

Zuz! ++++++++++++++

Deni! +++++++++++++
Majd írok Katáról :wink:

Leni! Szia! Szintén BS. :lol: Milyen édes ez a Hanka becenév :lol: !

Fibi! Aaaaaaaanyira rövid, hogy Zsolóénál rövidebb? Izgi! De bizti csini!!! :D :wink:
Képzeld nálunk a sima oviban van egy Montessori csoport. Valami köze van az eredetihez, de merésznek érzem tőlük a nevet. (Azt hiszem elvégezte vmelyik ovisnéni, de ahogy az anyukáktól hallottam, nem merném azt hinni, hogy az eredeti dologról lenne szó)

Ancsi! Én is nagyon drukkolok neked suliügyben! Én úgy emlékszem már júniusban tudtam az eredményt. A felvi.hu – ról már korábban értesültem mint a sulitól.

Indi! Néha azért besegítenek a szüleid?
gödibarbi

Sziasztok

Halló itt mindenki költözködik, tök jóóóó.Csak a szomszédokat is nézzétek ne csak a kilátást!!!!!!

Csontok
Emberi csontok voltak, tele van vele a hegyoldal. HU HUUUUU temetőre épült házikonk van :twisted: Legalább nem vagyunk egyedül.Természetesen csak a jó szellemek lakhatnak nálunk mert sok jó szellem kis helyen is elfér :lol:
Egyébként már volt kint az önkormányzat de még a Dédike idejében és semmi izgit nem találtak :(

Képet késöbb rakok fel.
kókuszdió

Zsan,
hojompo :lol: :lol:

Barbi,
háát, én nem vagyok elégedett a fejemmel, tényleg kissé fius lettem :?
fibi

Zsan :) Ha a solymári w-oviba járna, az biztos előny lenne - nem azért, mert nem w-ovisokat nem vesznek fel, de természetesen a testvérek és w-ovisok automatikusan mennek w-suliba. Azt nem tudom, hogy most mekkora Solymáron a túljelentkezés, mikor végeztem (2002), akkor még ez nem volt jellemző.
A felvételit a leendő osztálytanár végzi tanárkollégák segítségével, van benne egy csoportos játékos képességfelmérés, egyéni képességfelmérés és szülőkkel beszélgetés. Az iskolaérettséget vizsgálják elsősorban, illetve azt, hogy a szülő mennyire képes együttműködni az iskolával - például Soma gyerekeit nem vették fel anno, mert ő riasztóan nem együttműködő típus, pedig akkor az osztálytanító meg van lőve, ha otthon ellene tréningezik a gyerekeket. Ha nincs nagy túljelentkezés, akkor igen ritka, hogy nem vesznek valakit.
Menjen el a barátnőd az iskolába, beszélgessen a tanárokkal, vannak nyílt napok és nyitott ünnepek meg bazárok, érdemes körülnézni.

indianyo

Fibi :) Szia! :) Olyan hirtelen tűntél el (vagy csak figyelmetlenül olvastam), hogy Barbi világosított fel, hol vagy :oops: A frizkód tuti jó lett, és nem hiszem, hogy Zsolonak van a leghosszabb haja a családban, vagy titokban megnövesztette és copfot hord? :lol: Biztos klassz lehetett Baján, mesélj majd bővebben! :wink: :D Apa meg én vagyunk már jobban, jó kis köhögőkórust alkotunk :mrgreen: Bálint szegény még nagyon vacakul van, lázas és nyügi és anyás, már 7-kor kidőlt, ma egy csomót aludt rajtam a hintaszékben (mert máshogy már nem bírtam dajkálni), remélem holnap már jobban lesz ő is. És étvágytalan is, nem is erőltetek neki semmit, eszik amit akar és akkor amikor akar, de leginkább kölesgolyót, sajtostallért és csokis mazsolát. De legalább inni hajlandó, ma 1 liter kakaót megivott! :o (úgyhogy elvek most mint a fing :lol: )

Indi :) Hű, nagyon jó progitok volt ma!! :D Remélem még lesz pár hétig ez a vasárnapi rendezvény és tényleg sikerül már eljutnunk oda! És Dominó ilyenkor már hazafelé kidől és rajtad alszik? Gondolom jó sok inger és történés ez neki?

Leni :) Hanka nagyon édes az avatarodban (és persze Te is) :D teszel majd fel róla mostani nagyobb képet?
denizsa

Zsanci :) igazad van, gugli és már tudom is a választ.

indianyo

Den :) Dé már odafelé kidől :lol: pont alvásidőben megyünk, úgyhogy a héven szépen elszunyókál - babakocsizunk, abban szépen alszik. Aztán délután megint alszik, és akkor jól hazajövünk :)

Barbi :) A szüleim nem segítenek, de én nem is igénylem. Teljesen önjárók vagyunk :wink:

indianyo

Zsan :) Gratula a hojompóhoz és a vonathoz! :D

Barbi :) Köszi! :D Angi hogy van? nyügi még?
denizsa

Indi :) Ez aztán a jó szervezés, ide-odafelé alvás :wink: :lol:
És tényleg nagyon klasszak ezek a fajátékok :D Másáéknál tökre beleszerettem ebbe a dróton formákat tologatós izébe 8)

Csók mindenkinek, megyek vízszintbe...
denizsa

Indi,
ezek szerint a gugli értelmesebb választ adott mint én? :mrgreen:

Deni,
szegény Bálint :( gyogypuszikat küldünk neki!!!++++
aha, azért tüntem el hirtelen, mert (ahogy irtam) hirtelen döntöttük el reggel az utazást :lol: (Barbi sms-ben kérdezte, hol vagyok, azért tudta :) ) a gyermek ugy látszik a spontaneitást erösitette bennem :P Baján minden szuper volt :) marha jo, ha mindig tele van a konyha finomságokkal, és én csak pihenhetek, meg néha tévézünk is :) és megismertük hugom hodoloját, tegnap este még egy pub-ba is beültünk velük sörözni, én elég furán éreztem magam a shake-emmel :lol:
és kaptam elöre home-made fekete-erdö tortát anyumtol, meg hugomtol egy specko ezüst medált, mindig ilyen egyedire vágytam, mint ez, nagyon örülök neki!!! :D
ja, és Zsolo valoban nem hord copfot, de eléggé megnött a haja :lol:
fibi

Fibi :) annyira nem volt központi kérdés, hogy rákeressek a gugliban, és különben is, itt vagy te M-kérdésekre :wink:

indianyo

Sziasztok!

Csak hogy meglegyen az eheti képes bejelentkezésem. :)
(Egyébként persze olvaslak benneteket, ahogy tudlak, csak írni nem mindig tudok.)
(És szóljatok, ha túl sok képet teszek fel... :oops:)
Kép

Kép
Kép
tinu

Lilláknak nagyon boldog névnapot utólag is :oops: :D

Jucus boldog szülinapot utólag :oops: :D

Kisün,
Jobbulást Nektek!!!

Mása,
Orsika akkor nagyon jól bírta a vendéglátást :)

Ancsi,
Hogy milyen kedves főnököd volt és ez csapvizes dolog :shock: Nagy drukk a suliba való bejutáshoz!!! :)

Barbi,
De jó, h már Angi javulgat. Akkor ezek szerint egy fránya fog miatt :( Bugyi pelusról még nem is hallottam, de gáz :oops: :)

Deni,
Akkor ezek szerint sajnos csütörtökön jól gondoltad ezt a nyavalyát. Jobbulást Nektek!!! A képek nagyon szuperek, főleg Indi és Dominó közös képe :) Megkérhetlek majd, hogy egyszer csak átküldöd nekem a képeket mailen is? :)

Votiv,
Csuklás :) Na nekem rendesen kijutott belőle, egy nap akár 4-5x is.

Leni,
Üdv itt :) Én is a Hanna névre adtam le a voksom :wink:

Tinu,
Örülök, h ti is már jobban vagytok. Sok kép, viccelsz??? :) Még-még!!! Nagyon édes ez a Tünde lány :) és már egy hónapos :shock: :)

Macs,
Olyan vicces lehetett, ahogy Füli vezényelt :lol:

Gabi,
Sok boldogságot az új házban!!! :)

Indi,
Gratula az 5. recéhez :)

Móni,
Mennyire a finishbe vagy már. És nyugi, bőven elegendő, ha csak bejelentkezel :) Én 41. héten szültem és addigra már mindenki a halálba idegesített, elsősorban a család, meg a barátok, már csak azért is, mert a doki azt mondta, h már a 36. héten meglesz a baba :roll:

Kép Kép
curse

Tinu!
Képeknek mindig örülünk!!! :D Gyönyörű a lánykád!!!

Kiállítás: mint más Ancsi is említette, nem épp gyerekbarát a hely, de végülis érthető. Mi anyukámtól kaptuk a jegyeket, és tudtam, hogy páromat érdekli, annak idején a képzőművészetire jelentkezett, ezért elmentünk. Neki jó volt, Pannus aludt rajta, én meg küzdöttem B-vel. NAgyon sötét van bent, és nagyon rosszul van megszervezve, mert nincs kordon a képek előtt, és mindenki ott nyomul a kép előtt, nem lehet semmit sem látni, és sokan vannak. A csúcspont az volt, amikor B már a karomban volt, és nyúlkálni kezdett a blúzomba és hangosan kiabálta, hogy cici :oops: :lol: :lol: :lol:
Gyerekkel semmiképp nem ajánlom, ha valaki tényleg részletesen meg akarja nézni.

fakopáncs játékok nekem annyira tetszenek!!!!

Nukada!
Én is csak viccöltem ám :wink:

Leni!
Én is BS és Molnár Gabi :D :D :D

Deni!
Gyógyuljatok!!!! Nálunk B van alegjobban, néha köhint egyet, Pannusra néha rájön a köhögőroham, általában este, de mi eléggé kivagyunk, Tomit meg is fűztem, hogy menjen táppénzre!

Fibi!
De jól tettétek, hogy leléptetek kényeztető hétvégére!!!

Rylie?????????

Kisherczegről tudtok valamit??? Véda ugye jobban van???

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Most leptem a hatodik honapba, kisfiam lesz. :D

A korhaz, ahol szultem volna bezar, raadasul a dokim is elmegy apr.1-tol nyugdijba.... Nem valami kellemes helyzet... Tegnap voltam a Szent Imre korhazban, nagyon tetszett, illetve mar elotte is sokat olvastam errol a helyrol, itt nalatok is ebben a topikban. Egy aranyos szuleszno korbevezetett minket, csak a szuloszobakat nem tudtuk megnezni, mert mind foglalt volt :)

Mar csak dokit kell felkeresnem. Ajanljatok nekem legy szives! Balint doktorokrol hallottam, viszont szeretnem tudni a "tarifajukat" is, egyaltalan ok kozlik mennyit kernek a szulesert, vagy annyit adtatok, amennyit gondoltatok? Ha valaki jar maganrendelesukre, ott mennyit kernek egy kismamas vizsgalatert?

Ha valaki esetleg mas dokit ajanl ebben a korhazban, azt is nagyon szivesen veszem. Elkel most minden segitseg.

Elore is nagyon koszonom!!! :)

ui: ma reggel be kell meg fekudnom a Scopf-Mereibe, mert ossze kell varrni a mehszajamat, ugyhogy csak hetvegen tudok reagalni, koszoneteket mondani!

Sziasztok! Niki

Niki
ninna26

Köszönjük az érdeklődést! :D

Minden kedves ráérő érdeklődő itt tekintheti meg az első:
http://foto.c3d.hu/cgi-bin/yaweg?DrawGa ... elso_felev

itt pedig a második félévünknet, ill az azóta eltelt időt:
http://foto.c3d.hu/cgi-bin/yaweg?DrawGa ... fo_Johanna

Jó mulatást hozzá! :P
leni

Zuzánka :) Nagyon bódog névnapot!

Gabika :) Nektek pedig sok örömet kívánok az új házikóban, remélem, hamarosan lesz újra net és jössz megint

indianyo

Zuzi!
boldog névnapot kívánunk!

Úgy tűnik az eddigi kupakgyűjtő akció hoax volt :)
http://index.hu/tech/hoax/2007/01/09/va ... yujto_hoax
mi is lelkesen gyűjtöttük persze. most viszont tényleg lehet gyűjteni a cikkben megadott nagy áruházak dobozaiba, hogy aztán egy kisgyerek őssejtbeültetést kapjon. (habár nem hiszek benne, hogy ez a Kínában és Ukrajnában beültetett őssejt dolog a tudomány mai állása szerint nem kamu, de szívesen segítek,ha ez az utolsó kapaszkodójuk.)
ancsipancsi

Ninna26!
hatodik hónap felé nem igazán vállal már el senki, főleg, hogy eddig máshol kezeltek (varrnak, stb.). ha mindenképp ragaszkodsz a kórházhoz, akkor mielőbb környékezz meg egy szülésznőt, és maximum ügyeletesnél szülsz. amúgy is, minap mondták a tévében, hogy a régóta élő törvényt most már be fogják tartani, vagyis, ha nem ide tartozik az ember, akkor fizetnie kell a beavatkozás 30%-át, és ha nem az ügyeletesnél szül (ez nem csak a dokira, de a szülésznőre is vonatkozik), akkor még plusz díjat kell fizetnie a kórház felé, és erre jön még rá a doki tiszteletdíja...

Denizsa!
jobbulást nektek!

Zuzi!
kafa lehetett Van Gogh! ;-)
ancsipancsi

Drága Zuzi, meg Denizsa, (meg az összes Zsuzsákok, akik lappanganak, és én nem tudom hogy ők Zsuzsák)

Boldogságos Névnapot Kívánok Nektek! Kép

Tinu!
Gyönyörű, tündér lánykád van! Remélem mind jobban vagytok és nem lesz újabb izgulnivalótok!

Kicsi Védának ovábbra is mennek a Kép -ok szekérszámra!!!

Indike!
ezeket a játékokat, amitket belinkeltél, Füles imádja. Koncentrált figyelemmel rakosgatja, bár nem mindig úgy, ahogy kéne, de roppant elégedett a végeredménnyel.
Ez a fő-fő kedvenc Kép ezt karácsonyra kapta, de a golyóvezető már 7 hónapos kora óta rulez!!! A különféle karikák és formák, amelyeket egy rúdra kell visszafűzni, kb. -9 hónapos kora óta kedvelt játékok. Nekünk van egy "kinőtt" békás golyóvezetőnk, Kép
ha tudnád használni, szívesen odaadom.
Most a másik kedvenc foglalatosság, hogy mazsola szemeket önt ki és rakosgat bele egyenként, egy normál, használt gyógyszeresdobozba (mármint egy rubofenes-papírdobozba).

Zsána,
itt van mellettünk a Fakopáncs, vegyek neked hojompót?? :mrgreen:
macskanyu

Denizsa, Bogárka!
boldog Zsuzsinapot kívánok! :)

ezt Zuzinak, Denizsának és Bogárkának (+rejtőzködő Zsuzsiknak):

Kép
ancsipancsi

Nahát! Deni is Zsuzsanna! Hiába, ezek az internetes nevek :)

Deni! NEked is nagyon bódógat :)

Macsinkó :) Kérjük a békás golyóvezetőt köszönettel! Zsömle imádja. Mazsola egyelőre nem játszik, mert egy laza mozdulattal zuttyintaná be maga mögé a sarokba a tányér tartalmát - a tányér sokkal érdekesebb :lol:

De jó ez a torony! Ez is Fakopáncs-darab? Fizetéskor (:lol:) megyek is körül nézni.

indianyo

DRÁGA PANNÁNAK BOLDOG MÁSODIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZSUZSIKNAK, ZSUZSÁKNAK, ZSUZSANNÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Indi,
köszi a választ!!! :wink:

Macs,
aranyos vagy, de el kell mennem oda mindenképp, mert B ovijának is szeretnék venni vmit karácsonyra....lehet,h ma el is visz oda a sofőröm.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi: lehet, hogy én vettem meg abból a szárítóból az utolsót? Szerintem nekünk olyan van. Fekete és falra lehet szerelni. Kafa nagyon.

Zuz: jobbulást nektek. Holnap megyünk doktornénitekhez, egyenlőre csak magán alapon. gyermek újra beteg, máááár nem hiszem el. :-(

Képek szuperek, Domino már mekkora. Orsika és Adélbaba pedig gyönyörűséges. Bálint pedig igazi nagyfickóóóóóóóó.

Den: nektek is jobbulást kívánunk.

Leni: üdv. köztünk. Szép neve van a lányodnak. :-)

Macs: ti már kinőttétek a golyóvezetőt? Fanni az ikeással csak most ismerkedik.

Nuk: köszi a felajánlást. Lehet, hogy fogunk vele élni, mert mint említettem, rengeteg dolgunk van onnan. Nagyon rendes vagy ám.

Van Gogh: hááááááááát tényleg extrém, nagyon sokan voltak, én is rosszul viseltem, hátmég a ded.

Jaj, ennyit hagyott a ded... szólít a kötelesség.

J
johanna1975

Zsuzsáknak boldog névnapot kívánunk.

Pannának ezek szerint ma van szülinapja... nagyon nagyon boldog szülinapot Neki.

J. és Fanni
johanna1975

Johi,
csak a békásat, mert az amolyan "kezdő" játék. A naaagy ikeás még mindig kedvelt darab :)
Fannikának gyóóógyulást!!!!!
Meg Denizsáéknak is, meg az összes maródinak...!!!

ez meg egy újabb nevezés, az extrém-alvás kategóriában, á la Füles:

Kép
macskanyu

Ancsi,
gyönyörű torta...hol lehet ilyet kapni???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Drága Pannikó! Nagyon boldog 2. születésnapot kívánunk!!!

Kép

indianyo

Johi!
mikor vetted? ezüst (alumínium) vastag tálca van alatta? nem jön le róla? TÖKMÉRGES VAGYOK! :)

Zsanci!
hát a googliban vettem :)

Jucus!
Pannát Isten éltesse sokáig. tortás képet kérünk! :) (táblába nem akarsz adni vmi képet? vagy jó az így?)
ancsipancsi

Zsuzsáknak (és Zsancinak?) nagyon boldog névnapot!!! :)

Niki, így a 6. hónapban nem mernélek bíztatni, hogy elvállal valaki, de azért csak beszélj pár dokival, és hátha bejön, semmi sem lehetetlen, ha kitartó vagy és van egy kis szerencséd :)
próbáld meg az én dokimat is, dr. Faludi Pál (a a magánrendelése számát sajna nem tudom, én sztk-ba járok hozzá), neki talán többször megesik a szíve a hozzá fordulókon :)
ezek szerint Te a Söfibe tartozol? és ott volt választott dokid? ő mit mond a bezárásra? mit tegyen ilyenkor egy kismama?
varráshoz +++, remélem a végégig ez már kibírja :wink:

asszem ma útrakelek Istipókkal és legalább kinézzük a hugi kiságyát, ha már megvenni és hazacipelni egyedül nem fogom tudni úgyse. meg hát régi prodzsektünk a lepedővásárlás (Isti nagy lepedőnyűvő, és már vagy tizet szétcincált, így folyton újabbakkal próbálkozunk) de valahogy olyan nehéznek érzem mindenem... (asszem csak elindulni "fáj", ha már úton vagyunk, jobb lesz)

Zsanci, holnap relax? (ha holnap van)

votiv 8)
votiv

Pannának nagyon boldog szülinapot!
Kép

votiv 8)
votiv

IKEA:

MEGTALÁLTAM! újra fenn van,remélem újra lehet is kapni :)
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/s ... r=70019794
ancsipancsi

Pannának, mi is Boldogságos Szülinapot kívánunk!!!

Kép
macskanyu

Van esetleg valakinek kidobásra ítélt babakocsija, amiből a kereket és a tolókart át tudná rám ruházni? Járássegítő szerkentyűt építenék a Zsömlémnek szülinapjára, a doboz már megvan, de a kerekeket véletlenül kilomtalanították a tesómék.

indianyo

Ja, még egy kérdés: az ikejás alagutat nem találom, lehet, hogy nem is ikejás?

indianyo

köszönöm a köszöntéseket!!!!

És Én is kívánok minden Zsuzsának, Zsuzsannának Boldog Névnapot!!! Deni, Bogárka, Isten éltessen!

Zsána! Lehet Te is ma tartod? Zsána, Zsuzsána..... :?: Mert akkor nagy-nagy puszikák!!!
zuzmo1

Panna!!!!! Nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!!!!
zuzmo1

Lányok,
aranyosak vagytok, az én nevem a Johanna név orosz változata, igy március 31-én tartom! 8)

Votiv,
SZERDA, 9-től!!!! :wink:
jó ágyikóvásárlást!!!

erről jut eszembe, nincs valakinek kölcsönbe egy kiságya május vége és szeptember között????Mert erre a pár hónapra már nem vennék, a másikat meg botor fejjel eladtam anno... :roll:
és még egy kölcsön dolog, aki vezetett terhesség alatt...nincs véletlenül övfeszitő, szintén kölcsibe, de ez május végéig??? :roll:
erre sem tuháznék be 10ezer forintokat.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nagyon szépen köszönöm Panna nevében a jó kívánságokat!
ÉS akkor ő:
Kép
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: