A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

KARMENKép
mél ment!

CATEYEKép
köszi a drukkot!

BOGU-MÓNIKép
boldog babavárást kivánok, minél több örömöd teljen benne! Neked is köszi a drukkot! Remélem, sikerülni fog, nagyon bizunk benne!

NÉVTELENKép
sajna azóta Cipómama nem irt, nem tudunk róla

na, hiv a kötelesség

KnéRita
knérita

ADÉL:tökéletes a nyálkahártyád, a 12 mm az nagyon jó - emiatt nem kell neked Maca.
Én szedem, és szép vastag lett tõle a nyh-m (12 mm) és semmi bajom tõle (eddig). A zöld dobozost szedem (maca Vibe) és nem tudok róla hogy volna uniszex - a másik fajta másra való!
BEA:igen, ezek a gyogyik kitolhatják - és általában ki is tolják - a ciklust.
CATEYE:holnap nem leszek, de ezerrel drukkolok nektek a keddihez, hétfõn írd meg mi volt az UH-n!!!!
ORSI:igen legyen TALI JANUÁR 20-ÁN!!!! Jelentkezzetek be, akinek jó. Idõpont és helyszín változatlan: VISTA CAFÉ 17-órától.
Virág
Virág

Virág Kép
én mindenképpen megyek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adél

Nekem a 12. napon 6-8 mm volt a nyálkahártyám. Azóta nézegették, amióta elvetéltem, mert azóta volt sárgatest elégtelenségem. Ebben a ciklusban nem mérték. Csak akkor voltam UH-n, amikor már az 5. hétben jártunk és akkor mondta a doki, hogy most extra vastag, de nem mondta, hogy az menni, de azt hozzátette, hogy az átlag jóval vékonyabb szokott lenni ilyenkor is.
Szerintem is vannak cisztásodásra hajlamos nõk, nekem semmi bajom nem lett tõle. Volt 3 stimulációs hónapom, Serophenet szedtem és akkor 6-10 tüszõm érett a két oldalon, és akkor se lett semmi bajom.

Hermi
Hermi

Ja és még valami, ebben az egy ciklusban észleltem életemben elõször nyákot.

Hermi
Hermi

Virág Kép
Én iiiis!

BeaKép A vezeték átjárhatósági gondnak szinte mindig van valami elõjele? És mi? Erre mit mondott?
A gyógyik(én is ugyanazokat szedem) nekem rendbe tették a ciklusom, és meg is reped szépen....

A nyák megjelente után még három napig termékenyek vagyunk. Ez tényleg így van. Én is már tapasztalom, dejóKép

na, megyek Kép

Nikie
nikie

CsajokKép

Köszi a drukkot az inszemhez, nagyon kedvesek vagytok. Nem lesz túl romantikus fogantatás, de remélem annál inkább sikeres.

A január 20-i tali nekem is jó, stabil pont vagyokKép

NikieKép
Nálatok nem lesz inszem ? Korábban mintha említetted volna. Ha már ilyen szép a görbéd akár lehet isKép

AdélKép
Nekem is a 12. napon 6-8 mm szokott lenni a nyh-m. A 12mm az egyszerûen szuper.

BeaKép
Jó, hogy itt vagy megint, illetve nem jó, mert a Friss-be jobb lenne, de én örülök Neked. Nekem az Utro úgy kitolja a ciklusomat, hogy 38. napnál sem jött meg a mensim. Utánna nem tudom, hogy megjött volna-e, mert abbahagytam a szedését. A Closty nem hosszabbított a ciklusomon. A hõmet viszont ugyanígy megnyomták ezek mint Neked. Na végre Nálad is beindulhattak a cél-kezelések, biztos hamar itt lesz az eredmény is.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Nikie

Nekem is szép lett tõle, bár nekem korábban sem a görbémmel volt a legnagyobb gond, nekem pé is van mindig. (görbe,LH teszt és orvos szerint is)
A petevezeték átjárhatóságnak rosszul fogalmaztam, nem jele, hanem "elõtörténete" van, vagyis bizonyos esetekben gyakrabban fordul elõ: korábbi gyulladások esetén, terh. megszakítás. Ezeket mondta így gyorsan, de nem kérdeztem rá alaposabban.

Bea
Bea

Nikie, Virág,
Igen, az lehet. Viszont a 23. napon vett vér alapján a progi tökéletes. Utána történhet valami, amitõl a vérzés van. Ma megyek egy jó fej dokihoz, majd kikérdezem.
Az lehet, hogy a 14. napon a 12 mm ideális, de mi van a beágyazódás idején és után (19-28. nap).
Végülis én örülnék, ha kiderülne, hogy mi az igazi oka a pecsételgetésnek, mert rengeteg más oka is lehet. A dokim szerint kell egy olyan ciklus, melyben nem Clostizok és végig mindent figyelünk és kiderült. A régi dokim meg adta látatlanba (szinte) a Bromót, az Utrogestant és amikor csak rosszabb lett a helyzet, akkor jött a Clostival, de nem vizsgált semmit újra, nem nézett havi többször UH-on, tehát az igazi okot nem tudjuk...

Maca Vibe leírás: www.hazipatika.hu.

üdv
Adél
adél

Cateye

A clostyt az elején szedtem (2-6.napig), a Bromot 2-26-ig, és az Utro-t 17-26.napig. Nekem a Bromot, és az Utro-is abbahagyatta a 26.napon. Te a 38.napig szedted, jól értettem?
Csak a rohadt Bromot nehezen bírtam, ma a 30.napon vagyok, a 26.-on hagytam abba, de azóta is u.úgy fáj a fejem tõle (illetve gondolom, attól, hogy hirtelen abbahagytam), mint az elején. Persze hiába a fokozatosság, én bizony az elsõ napon igencsak ölelgettem a wc csészét tõle.

Bea
Bea

Beus Kép Köszike.

Cateye Kép Megvárom a 3-4 hónapot a gyógyikkal, mert ennyi a teherbeeési idõ velük. Aztán majd inszem, lehet, de spontán össze fog jönni, mint itt mindannyiunknakKép

Adél Kép Mikor van a pecsételgetés, és piros-e, mert ha piros: nem baj! A barna pedig csak a vérzés után. A 23.napi vérvétel után mikor jött meg a mensi, és mennyi volt az értéke?

Nikie
nikie

Hermi! Kép

Hanyadik naptól kellett szedned a Serphene-t?
A harmadik stimulációs hónapban lettél babás?

Leone

KépKép
leone

Leone

Nem mostanában szedtem, hanem egy éve. Akkor mindig a 3. naptól kellett szednem, azt hiszem 2*1-et??? És a 3. hónapban sem sikerült, ezért csináltak további vizsgálatokat... Ami után csodálkoztak, hogy elõször elsõ hónapban spontán összejött a sövény+hátrahajló méh miatt. Most spontán jöttKép

Hermi
Hermi

Hermi! Kép
Én most kezdem a Serophene-t, már kezdtem reménykedni, hogy láthatok magam elõtt egy jó példát! Kép

Lányok! Kép
Van más is olyan aki Serophene-t szed vagy szedett?
És aki mellette terhes is lett?

Leone

KépKép
leone

Leone

Ha nincs más probléma 3 hónap alatt sikerülni kell a gyógyszerrel (orvos véleménye), csak ne stresszeld magadat, az sokat segít!!!

Hermi
Hermi

Hermi! Kép

Köszi a bíztatást, majd próbálok nyugodt maradni.
Pedig nem indul jól, tavaly májusi vetélésem óta pontosan 28 napos a ciklusom, ma kellett volna megjönnie, de híre-hamva sincs, pedig 100%, hogy nem vagyok babás!

Leone

KépKép
leone

NikieKép
Én is jobban bízok a spontánban, mint az inszembenKépSzerintem az az érzelmi töltet ami megvan a spontánnál az sokat számít. Csak azért akarok inszemet, mert a lombikhoz közelebb vagyok vele. Ez a 2. vagy 3. már rendezett ciklusod ?

BeaKép
Azért volt 38 napos az elsõ Utro-s hónapom, mert akkor még egy seggfej orvoshoz jártam, aki nem óhajtott csak egyszer egy hónapban látni. Szedette a gyogyikat UH nélkül velem. Amikor nem jött meg a 31. napra mint mindig akkor vártam pár napot és megcsináltam 2 tesztet ami negatív lett, és azután a 38. napon abbahagytam a gyogyit. A mostani dokim a 24. napon minden hónapban csinál HCG vérvételt, és ha negatív akkor abbahagyatja az Utro-t, hogy meg tudjon jönni.

Cat
Kép
cateye

NikieKép
Én is jobban bízok a spontánban, mint az inszembenKépSzerintem az az érzelmi töltet ami megvan a spontánnál az sokat számít. Csak azért akarok inszemet, mert a lombikhoz közelebb vagyok vele. Ez a 2. vagy 3. már rendezett ciklusod ?

BeaKép
Azért volt 38 napos az elsõ Utro-s hónapom, mert akkor még egy seggfej orvoshoz jártam, aki nem óhajtott csak egyszer egy hónapban látni. Szedette a gyogyikat UH nélkül velem. Amikor nem jött meg a 31. napra mint mindig akkor vártam pár napot és megcsináltam 2 tesztet ami negatív lett, és azután a 38. napon abbahagytam a gyogyit. A mostani dokim a 24. napon minden hónapban csinál HCG vérvételt, és ha negatív akkor abbahagyatja az Utro-t, hogy meg tudjon jönni.

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nekem 5 éve volt egy elhalt terhességem. 2 és fél évig szedtem mindent, hogy rendesen megjöjjön. De mindig csak a gyógyszerekre jött meg. 2 és fél év után úgy döntöttem, hogy nem csinálom tovább. S most kb 4 hónapja 38-42 nap között jön meg. Szerintetek ennek mi az oka?
Ettõl tervezhetek újabb terhességet?
S ha igen mikor érdemes terhességi tesztet csinálni?

Elõre is köszi:Julika
julika

CateyeKép
Az inszem is sikerülhet. És sikerülni is fog NekedKép
A 2. rendezett ciklus végén vagyok.

JulikaKép
Lehet, hogy Neked is kevés a sárgatest hormonod, de ne izgulj, mert kezelhetõ könnyen. Nekem is pont ilyen ciklusaim voltak vagy 3 éve. Szerintem elõször egy jó orvos kell. A hõdet pedig mérdd! Nagyon fontos!
Cikluszavarod van, csúnya szó, de a megoldást rá megtalálhatod az efeletti topicban.
És ami fontos, hogy nagyvalószínûséggel nem reped meg a tüszõd, és babu nemlehet ezesetben. De még most se izgulj, de feltétlenül kezelni kell!!!!!

Nikie
nikie

Cat,
Nahát, 6-8 mm? És hányadik napon van pé-d?
Nekem a 13. napon inszeminált eddig a doki, és akkor
9 és 10 mm vastag volt a nyhártya, a tüszõ pedig 23
ill 20 mm-es volt.
Én azt hittem a 10-es nyh. vékony.
Bár biztos nem ez számít.Majd írd meg nálad hogy zajlik az inszem, neked olyan jól elmagyarázza az orvosod a dolgokat, hátha megokosodunk mi is.

bubi
Névtelen

Bubi! A lombikon azt mondta a dokim a 10-es nyh jó. A túl vastag sem jó.

Rita! 4 körül olvastam a leveledet, de nincs már otthon net, igy nem tudtam irni. Illetve még azért sem, mert nem megy a levelezõ szerver, tegnap reggel irták hogy le kell állitsák hardver bövités miatt. Most is próbáltam, nem tudom mikor tudom elolvasni. Napközben meg sok a melo, valoszinü ma már nem tudok rá válaszolni. Sajnálom.

Mindenkinek jó hétvégét kivánok, menjetek sielni!
(én sajna itt az Alföldön nem tudok)

Karmen
karmen

Rita! Bocs, az SMS-t olvastam, a levelet nem tudtam ma reggel.

Karmen
karmen

Sziasztok
Most nagyon örülök és reménykedem. Ma reggel 37 volt a hõm, ma vagyok a 27. napon. Na a továbbiakat majd meglátjuk.
Cinci
A babásoknak nagy-nagy gratula.

Kép
cinci

Sziasztok!

Itt még mindig esik a hó Kép vagy inkább Kép?

KARMENKép
semmi gond, hogy nem tudsz irni, ezek szerint mindenhol melóhegyek vannak. Ami lényeges lett volna számomra a levélben, azaz, hogy Te milyen injekciókat kaptál és hova? Barátnõm szerint a hasfalba adott szuri után gyönyörû véraláfutásaim lesznek, ez Nálad is igy volt? Én Suprefact-ot kapok 1/2 ml-t, és Gonal-F-bõl 2 ampullát, a S.fac-ot 17-én kezdem, a Gonal-t pedig 18-án, és 21-én kell elõször UH-ra mennem. Már nagyon várom, hogy õszinte legyek. Hétfõn, mikor ott voltunk a Kaáliban, olyan nagyüzem volt, hogy alig fértünk a váróban, 8 punkció volt, többeket hivtak be beültetésre, szóval nem unatkoztak. Ettõl függetlenül a doki részletesen elmagyarázott mindent, észre sem lehetett venni rajta, hogy ezer a dolga, nem úgy, mint egyesek, hogy 3 perc alatt kidobják az embert.

Na, megyek, mert ismét munka van, hát ennek már sosem lesz vége??? Tele a púpom!!!

Pusszancs Mindenkinek!

Rita
knérita

Julika! Próbáld ki a cickafark cseppeket. Nekem egy gyógyszer sem tette rendbe a mensimet, a cseppek viszont már az elsõ hónapban. Kép És azóta peteérésem is mindig van gyógyik nélkül is. Kép

Cat! Akkor most rajtad van a sor, hogy jó példát mutass!!! Kép

Orsi! Nálatok a férjed 25 mill/ml-re azt mondták, hogy nem jó? Vagy más gondotok is volt? Vagy én értettem valamit félre?

Andi
andi28

Sziasztok!

Hihi, képzeld Cinci én is a 27.napon vagyok, és tegnap ugye leesett a hõm, már vártam is a mensit, de ma reggel meg: 37,1. Nahát, nekem alapján is alacsony, és ugye az ív számít, nem a magasság, szóval ez a 37,1 csúcs, de a tiéd is, lehet együtt megyünk szülni, hihiKép
AZért ne éljük bele magunkat, még bármi lehet, sajna, de azért bíztatóKép Ja, és a jobb cickóm, és úgy fájt reggel, belenyilalt, és gombóc is van a torkomban, úgyhogy...Kép

Nikie
nikie

Nikie
neked hány napra szokott megjönni?
Nekem a jövõ hét keddig kb. addig lesz izgi utánna ha semmi akkor még izgibb a helyzet.
Cinci

Kép
cinci

Nikie Kép
drukkolok nektek Kép

Cinie Kép
neked is

Andi Kép
a férjem száma az alsó határt súrolja. De a fõ problémát egy gyulladás okozza, amit nem kezeltek ki rendesen eddig. A gyulladás okozza a számcsökkenést is.

Lányok, és a 35. napon vagyok mensi sehol, reggeli hõ 36,4 vagyis a béka s***e alatt... nem értem, hogy miért nem jön meg Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nikie
neked hány napra szokott megjönni?
Nekem a jövõ hét keddig kb. addig lesz izgi utánna ha semmi akkor még izgibb a helyzet.
Cinci

Kép
cinci

NikieKép
Szuper a hõd ! Lehet, hogy már a 3. fázis indult el ?KépKépKép

BubiKép
Nekem a 12. napon 6-8 mm, és 14-es repeszt a doki. Azt mondja, hogy a megtapadásig még sokat vastagodik. Az sem jó ha túl vastag. A 10 mm az optimális. Az én dokim fontosabbnak tartja a rétegezését, hogy 3 szintû legyen (valamiért ez a jó, de ne kérdezzétek miért). Aki még Utro-t is szed a ciklus 2. felében az is vastagítja még megtapadásig. De erre nekem mindig az jut az eszembe, hogy a méhenkívüli terhességnél petevezetõben is megtapad a zigóta, ahol még nyálkahártya sincs. Érdekes !

Andi28Kép
Mikor mentek síelni ?

RitaKép
Mennyibe kerültek a stimuláló gyógyszereid ? Egy vagyon volt ? Én is mondtam a dokimnak, hogy a karácsonyfa alá majd beteszem a Metrodin szurit, pedig az csak 15.000 Ft.
Lassan bekerül a standard rezsiköltségbe a gyógyszer+nõgyógyász a villanyszámla mellé.Kép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép köszi a drukkot, még megjöhet, de lehet, hogy neked is felugrikKép

Cinci Kép
27-29-re mostanában, a dokimmal most beszéltem, mondta, hogy várjak még néhány napot, azaz a mensi idejét várjam meg, aztán teszt. A cickófeszülés, és a magas hõ: Kép

Nikie
nikie

Sziasztok!

NIKIEKép
drukkolok!!!

CATEYEKép
Neked is szurkolok, hogy sikerüljön az inszem. A gyógyszerek árát le sem merem irni: majdnem 39.000,- Ft volt, a Gonal-F ilyen drága, de nem lepõdtem meg, mert egyrészt a doki megkérdezte, hogy felirhatja-e a drága gyógyszert, másrészt a férjem is ilyen szurit kapott (2x ennyit Kép), tehát már tudtam az árát.

Cupp,

Rita
knérita

Sziasztok csajszik!
Már jó régen jártam erre, de nem is kellett, mert a fürjöm átvette az én szerepemet és most õ olvasgat Benneteket (ezúton is dobom feléd a puszikat, ha netalántán olvasnád).

Tegnap pl. szólt nekem, hogy tegyem fel a lányoknak ezt a címet, amely leírást tartalmaz a Maca Vibe-ról. Szóval, akit esetleg érdekel:

[url=http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=390" TARGET="_top]http://www.hazipatika.hu/store/product?pid=390[/url]

Ma pedig rákérdezett a Serophen-re (apuci nagyon képzett lesz így nemsokára. Ha így halad felülmúlhatja az enyémet KépKépKép). Szóval még válaszolnom kellene, de honnan veszi ezt a sok infót?!KépKépKép

A babásoknak szeretnék gratulálni és még boldogabb 9 hónapot, most már csak 8-at kívánni, a most esedékeseknek pedig nagy-nagy drukk Kép
Nikie
Ez a hõ nagyon jó. Kb a tüszõrepedéstõl számítva a 12. napon lesz 3. fázisú a görbe. Joggal reménykedhetsz, pláne, hogy cicifeszülés meg minden ... KépKép

Cat Kép, Virág Kép
Nagyon köszi a folyamatos infókat. Nagyon édik vagytokKép Nektek is nagy-nagy drukk.

Cateye
A 3 szintû rétegezés azért kell, mert a 3. szint segíti még jobban elõ a baba beágyazódását.

OrsiKép
Nem lehet, hogy késett a tüszõrepid és azért húzódik el ennyire? Mondjuk, ha késik, akkor sm értem a 36,4-es hõt? a doki mit mondott?

KnéRitaKép
végre sínen vagytok. Remélem jó sok tüszõd lesz és annyi petesejtecskédKépKépKép Neked is nagy drukk.

BubiKép
A 10-es nyh telejesen optimális középidõbenKép

JulikaKép
Cickafark tea, meg talán javasolnék újra egy hormonszint-nézést.

Lányok:
Ezen a héten kb. 2 újabb babást hírrõl hallottam a környezetemben. Beindult a babaesõ...KépKépKép Úgyhogy mindent bele.
Mi most egy kis szünetet tartunk. Kell egy kis pihi, de majd ígérem néha benézek, de Catnak és Virágnak köszönhetõen a fontosabb hírekrõl mindig informált vagyok.

pussza
bogár
bogár

andi 28: Ez a cickafark csepp a patikában kapható vagy gyógynövény boltban. Én soha nem hallottam még róla csak a teáról.
Mennyit kell szedni belõle?

Nikie: Attól, hogy 42 napra jön meg, volt peteérésem. A váladékból észlelhetõ volt. Én csak attól félek, hogy újra elhal a terhességem ha terhes leszek. A dokim is azt mondta, hogy ettõl még próbálkozhatunk.S egy kérdés én soha nem mértem a hõmet. Mikor kell elkezdeni és mit kell tudni a mért adatokról? Hol a legjobb mérni, mert sok változatot hallottam?

Mindenkinek köszönöm a segítséget! Úgy érzem a sok tapasztalat többet ér ,mint az orvos.

Üdv: Julika
julika

JulikaKép
sajnos a váladék megléte nem mutatja biztosan, hogy volt-e tüszõrepid.
A legbiztosabb eszköz az uh-val való nyomonkövetés.
Hõmérõzni is jó, mert akkor legalább a hormonok mûködését látod. A legjobb, ha hüvelyben méred higanyos hõmérõvel, bármikor elkezdheted. Reggel kell mérni, mindig ugyanabban az idõpontban és azonnal mikor felébredsz.
Az e feletti Hasznos topicban találsz még errõl infót (Nikie tette fel, a vége felé van és ez egy német nyelvû oldal, azon az oldalon keress rá).
Bemutatott görbék is vannak még a hasznosban. Viszont, ha így sem megy, dobd fel majd ide az 1 havi görbéd, aztán majd biztosan lesz itt valaki, aki kielemzi Kép

bogár
bogár

Sziasztok!

Ezt az elõbb kaptam, és annyira meghatódtam rajta, hogy bemásolom ide Nektek.

"A világon sok van, mi csodálatos, de az életnél nincs csodálatosabb!
Ez az egyik legfantasztikusabb fénykép, amit az ismert univerzumban valaha is készítettek. Egy amerikai fényképész készítette egy operáció alatt, amin egy súlyos gerinc-rendellenességet próbáltak helyrehozni egy magzaton az anyaméhen belül a terhesség 23. hetében.
A fényképész akkor meg nem gondolta, hogy élete egyik legfontosabb képe lesz ez, hiszen a cél csupán a méhen belüli gerincmûtét fényképeken is történõ dokumentálása volt. Miközben Paul Harris fotós az Egyesült Államok-beli Tenesse állam Nashville városának Vanderbilt egyetemén a sebészeti klinika mûtõjében fényképeket készített a mûtét folyamatáról, megörökítette azt a pillanatot is, amikor a baba az anyai méhbõl kiemelte a kis kezét, és az õt operáló orvos ujjat megfogta. Ez a hihetetlen fénykép a világ rengeteg újságjában megjelent, s Írországban az egyik "legerõsebb zászlója" lett az abortusz legalizációja ellen küzdõknek. Az ici-pici kéz, ami meghódította a világot, Samuel Alexanderé, aki tavaly december 28-án megszületett (amikor a fénykép készült, alig több mint 5 hónapja volt a mamája hasában).
Ha komolyabban elgondolkodunk, megértjük, hogy az élet tényleg csak egy hajszálon múlik. Az orvosok biztosak voltak benne, hogy nem tudták volna életben tartani a kisfiút a méhen kívül, így a méhen
belül mûtéttel kellett megoldani azt a rendellenességet, amit nem tudott volna túlélni. A méhet bevarrták, hogy a baba normálisan fejlõdhessen tovább. Ezért is ezt a képet nyilvánítják napjaink egyik legfontosabb orvosi fényképének. Samuel a legfiatalabb paciens, aki ilyen operáción túlesett. Valószínû, hogy Samuel Alexander Armsnak megszoríthatja majd egyszer Dr. Brunner sebészprofesszor kezét - most már az anyai méhen kívül. Justine McCarthy tévé-bemondónõ megjegyezte, hogy képtelenség nem elérzékenyülni a pici kéz hatalmas erejét látva, amint egy operáló sebész ujját szorítja, és lehetetlenség nem elgondolkodni azon, hogyan tud egy kéz életet menteni..."
Kép

Rita
knérita

Julika
Ja és a ciklus 1. napja mindig a mensi 1. napja. Onnan kezdõdik az idõszámításunk Kép
Mintatáblát is találsz a hasznosban :9

Na most már tényleg megyek. remélem nem felejtettem ki semmitKép
bogár

Julika Kép
Ne ess abba a hiába, mint én anno, nekem is pont ezt mondta a dokim, (inkább így: "doki") hogy lehet ám próbálkozni, szültek már ilyen hosszú ciklussal is. Majdnem szó szerint ezt mondta, pedig már nem is tudom, hány év telt el azóta.
Igen lehet, hogy nincs baj, kitudja? SZóval hõmérõzz, vagyis inkább megírom a dokim adatait neked, és kérdezz rá tõle, õ mit mond! Nem biztos, hogy megfelelõ a dokid!
A peteérés pedig egy dolog, a tüszõ megrepedése a lényeg!
Ja, és hogy már elhalt a terhességed + 42 napos a ciklusod, ez alátámasztja azt, hogy valszeg hormonális gonjaid vannak!!! Fogadni mernék, hogy a 6-10 hét között volt a vetélés, igaz?
A hõmérés:
minden reggel felkelés nélkül hüvelyben, (készítsd ki a hõmérõt) ugyanabban az idõben, digitálissal, feljegyzed az értékeket, vagy inkább csinálj belõle grafikont, elküldöd a dokimnak és õ megmondja van-e gond hormonálisan. De írd meg nekünk is, kb. mi is látjuk azért a bibit.

Nikie
nikie

Rita Kép
Hú...ez nagyon súlyos, de tényleg gyönyörû kép.
bogár

Sziasztok,
azt csicseregték a madarak, hogy ürült a topik, nagy gratula a babásoknak!
Nikie nagyon szorítok, hogy igaz legyen amit érzel,
Cat szorítok, hogy sikerüljön az inszem
Rita hajrá hajrá, nemsokára lombik, sikerülni fog!!
Gitta légyszi vegyél ki a táblázatból!
visszaváltottam a végi freemail-es email címemre, arra írjatok a profilban is visszaváltoztattam.
Virág, a talira megyek én is,remélem halad a felújítás, azt a juharsziruposdiós recept meg majdcsak elõkerül!

Puszi Hurki
hurki

Rita! Végre tudtam neked irni.

Karmen
karmen

Sziasztok lányokKép

Emlékeztek még rám? KépKép Én azért továbbra is olvasgatlak benneteket, és szorítok mindenkinek.
Egy kicsit el vagyok tünve, mert sok a munka, és a pocaklakómmal is kell foglalkoznom.Kép

Nagy-nagy gratula minden kismamának, a többieknek pedig kitartásKépKép Sikerülni fog mindenkinek hamarosan, mint ahogy nekünk is. Nem volt egyszerû, de nem szabad feladni.

Én most a 18. hét 5. napon vagyok, és már mocorog a Picur. Fantasztikus érzés.

Puszi MindenkinekKép

Edith
Edith

Szia Hurki Kép
Jó síelést! De addig még úgyis találkozunk a talin.

Lányok!
"A Serophene és a Clostilbegyt azonos gyógyszerek, csak ez utóbbi olcsó, mert a TB támogatja!"

Ami még fontos, hogy UH-val csak a tüszõk nézhetõk meg, és az elváltozások, de az, hogy milyen a hormonszint, milyen a sárgatestfázis nem állapítható meg!

Rita Kép Köszi!
Hát igen, az abortusz, az nagyon szörnyû! Akár spontán, akár mûvi.

Juli Kép Mégegyszer átolvasva biztos vagyok benne, hogy a dokid nem jó! Amelyik azt mondja, hogy nyugodtan próbálkozz 42 napos ciklussal és nem kell tenned semmit, csak próbálkozni azért, hogy hátha, esetleg összejön? Az ilyen orvos el van ásva, de nemcsak az én szemem elõttKép Kép
Feltétlenül nézd meg a hasznos topicot felettünk, ahogy BogárKép írta és MINDENT olvass el, tanulmányozd! A terhesség elõtti vizsgálatokat ki ne hagyd!!!

Nikie
nikie

Nikie! Kép

Az én dokim azt mondta, hogy a Seropene megbízhatóbb a Clostinál. Akkor ez lehet, hogy nem igaz?
Kitõl/honnan idéztél?
Valami különbségnek kell lennie, különben nem két különbözõ gyogyiról lenne szó!

Leone

KépKép
leone

Bogár Kép
a hõm 3 napja esik. A 31.napon, amikor meg kellett volna jönnie még 37,0 volt, aminek nagyon megörültem, mert ekkor már mindig vagy megjött, vagy 36,4 körül volt. 32. napon még 36,9... gondoltam ennyi ingadozás belefér. Viszont az utolsó három napon már 36,6 36,6 és 36,4 volt... Ami gondolom azt jelenti, hogy meg fog jönni, csak nem tudom mikor. Doki megvizsgált még szerdán, azt mondta, nem tudja mitõl lehet, akkor babát nem lát, nem is érez erre utaló jelet, de ha volt valamikor egy kései (esetleges második) peteérésem, akkor akár baba is lehet. A terv: jövõ csütürtükig várunk, ha akkor sem jön meg és nem vagyok babás, akkor gyógyszerrel meghozzuk. (Jövõ csütörtök a 42. nap, állítólag biztosan a terhességet a 6.hét környékén lehet kimutatni, vagy ekkor lehet kijelenteni, hogy biztosan nem terhesség miatt késik)

Nikie Kép
szerinted ilyen hõ után van arra esély, hogy felugrik (3 nap alacsony hõ után??). Attól félek, hogy nincs... pedig annyira bíztam az elején Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Na, beadogattam magamnak a 11db szurit, idõközben meg is jött szépen idõben. Ma vagyok a 3.napon, ma kezdem a napi 1X2 ampulla Gonal-F-et. Jövõ szerdán UH, utána 2 naponta egészen addig, amíg el nem érik a tüszõcskéim a megfelelõ méretet. Bõ egy hét és meglesz a leszívás. Nagyon izgulok márKép. Most vasárnap megyek akupunktúrára (Lombik-akupunktúra topicban olvastam róla nagyon bíztató dolgokat. Úgy repülnek a napok! RitaKépMi most nagyon egymás mellett haladunk. Ugye húzzuk majd egymást a babásodás felé???!!!
CatKép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön az inszemed!!
Lujza
lujza

OrsiKép
Sajna én is valószínûnek tartom, hogy megjön, vagyis 36,6-os értékkel babás görbét még nem láttam, ahol az alaphõ lehet kb. ennyi. Lehet, hogy a vizsgadrukk miatt késõbb volt a tüszõérésed/repedésed, ha egyébként a hormonprobléma kizárt a görbéd alapján.
Bocsi, de én nem tartom valószínûnek, hogy felugrik 3 nap után (persze az sem mindegy, hogy mennyi ideig volt a 37-es második fázisod). Esetlegesen egy újabb növekvõ tüszõt nem látott az uh-n?
pussza
bogár
bogár

LUJZAKép
megegyeztünkKép! Én jövõ pénteken kezdem a szurikat, szombaton kapom az elsõ Gonal-F-et. Ez Nálad úgy van, hogy a 3. napon kell kezdeni? Itt Szegeden olyan séma van, hogy most vasárnap kell bevennem az utolsó fogigátlót, jövõ héten valamikor megjön, de ettõl függetlenül pénteken kell kezdeni a Suprefact-ot, szombattól pedig mellé a Gonal-t. Te milyen 11 szurit adtál be magadnak? Nekem most annyira nem repülnek a napok, minden megszámolom a hátralevõ bogyókatKép Te nem akarsz táppénzre menni? Én megbeszéltem a házidokimmal, mert nem szeretnék az utolsó pillanatban elkapni valamit, pl. egy jó kis influt.

KARMENKép
köszi a levélkéd, meg az infókat, sokat segitettél! Hétfõn válaszolok.

Ha már nem jönnék, akkor mindenkinek kellemes hétvégét!

Puszi,

Rita
knérita

LujzaKép
Az akupunktúrát én is nagyon tudom javasolni. Biztosan jót fog tenni és lesz egy csomó szép tüszõd, meg biztosan a beágyazódást is elõsegíti majd.
Kiváncsi vagyok majd az akupunktúrás tapasztalatodra és kívánom, hogy járj sikerrel a lombikkalKép (persze uezt kívánom Ritának is).
pussza
bogár

na most már tényleg megyek, mert még a fejemre koppintanak
(tudom-tudom Hurki)
bogár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: