A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

jó reggelt!

bettike: halk gratula :D :D :D én tudtam, tudtam, hogy csak + lehet. :D :D :D

cocánk merre van? eredmény?

katica
katica30

Hello!

Bettike! Hűűűűű..ez nagyon frankó! Én is hangosan (el-elcsukló hangon) könnyes szemmel mosolyogva olvastam Apának fel, amiket írtál! Szívből gratulálok!

Áfi drága! Mindig jókat mosolygunk a párommal a történeteiden. Tuti, hogy én is ilyen leszek..ha egyszer..talán...
Én így alapban is olyan elérzékenyülős fajta vagyok:-)

Katica, Melcsi! Az eredmény még odébb van. Majd ha megyek UH-ra, akkor rákérdezek, de még utána lesz egy vérvétel és egy átjárhatósági is.

babaimádó
Kép
babaimado

Caciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!Mi van már veled??? Tűkön ülünk!!

babaimádó
Kép
babaimado

Nagyon-nagyon köszi mindenkinek!
Azért nem ér ám ilyeneket írni nekem, mert elérzékenyültem! :oops:

Kata! Már apával egy órát szerencsétlenkedtünk, kismillió képet csináltunk, de ha felrakom a gépre egyszerűen nem látszik a képen a csík akár hogy is kuksizom, ezért mindig leellenőrzöm az eredetit, hogy azon látszik-e még! Lehet, hogy a gépünk nem jó hozzá eléggé! Ha meg még le is kicsinyítem ide, hogy felférjen a mérete, akkor meg már lassan a teszt sem látszik! Bocsika! Pedig úgy mutogatnám! Na de majd az erősebbet! :wink:

Gaby! Ez spontán hónap volt, amikor ugye lekattantam a témáról! :lol:
Egyébként szerintem hajrá E vitamin (mind a ketten 2 hónapja szedjük) és hajrá torna!
Meg az segített, hogy azt hittem 17. napon volt a pé, és mikor utána kekszeltünk az már teljesen felszabadult volt, mert úgy voltam vele, hogy már ha akart sikerült, most már úgy se sikerülhet! Nem a fenét!:wink:

Hű ki is kérdezte? Ez volt a 7 próbálkozós hónapunk!

Tényleg torna! Szerintetek még járhatok ugye? Vagy hagyjam abba?

Annyi öröm van most bennem, hogy szívesen küldök mindenkinek! :wink:

Kép
bettike
Eger

Caciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii= Cocaaaaaaaaaaaaaaaa???
Én is jókat mosolygok magamon. :) :wink:
Vendég

Áfi! Te szoktál olyan jó kis képet feltenni, hogy most hogy nézhet ki a babó! Megmutatnád az egyémet is?(3+4 nap)

Kép
bettike
Eger

hali.

betti en nem gratulalok.csak tovabbra is nagyon szoritok:)

Kép
monyo83

Yippppíííííí!

4+1 db, 11- és 17 mm-közötti mind!
Hát basszus, mind boszik vagytok! János vitéz nem keveredett ekkora boszorkánytanyára, mint én közétek!
Nagyon ügyesen szurkoltatok!!!
Köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, ! ...ja, és köszi, köszi, köszi, köszi.

Megyek, megetetem drága "Donorkámat", mert kopog a szeme az éhségtől.

Aztán jövök olvasni!

Azért Bettiboszit megnéztem ám! Pszt, de: Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi! Részletesebben is kérjük, ha már megetettél, hogy mi és hogyan tovább és mikor! :lol:

Szép nap úgy látom!

Kép
bettike
Eger

coca: :D :D :D várom a beszámolót!

katica
katica30

Coca,
a legapróbb részletekig kérjük a beszámolót!!!
Bettike,
a tied nagyjából így néz most ki: .
Sajnálom, bő egy hét és keresek neked képet megígérem! :wink:

Én már megint vérezgetek. Nem nagyon, de pisilés után piros a wc papír :(
Vendég

Áfi! Köszi!
Te meg pihengessél, amennyit csak lehet!+++++++++++++

Kép
bettike
Eger

Csajok! Szerintetek nyugodtan folytathatom a tornát?

Kép
bettike
Eger

Hahó!

El voltunk utazva, köszi, hogy kerestetek!

Most csak annyi, hogy Bettikének nagy halk óriási gratula :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, végre itt vagyok!

Bettike: végre jöhetnek az igazi kismami tünetek :lol: :lol: :lol: gratulálok! Kicsit el is érzékenyültem, mikor olvastam a hírt! :oops:

Coca: Engedd meg, hogy az Tüszőnövesztők Társasága (TT) nevében gratuláljak a nem mindennapi teljesítményedhez! :lol:

Áfi: gyógyulj meg, sajnálom, hogy a dátha az ujjaidra is ráhúzódott! Meglátod, nemsokára le tudod írni normálisan, hogy NEM! :lol: :lol: :lol: Megint jó volt a sírós sztorid!

Enikő: a kakis sztoridon, kész vagyok :lol:

Snufika: örülök, hogy annnyira de annyira jó volt Velencében :lol:

Zsuvika: nem biztos, hogy nagy gázok vannak veled, pénteken nekem is 2 tüszőt láttak, kb 3 mm eltérés volt köztük. Talán holnap el tudom intézni az UH-t és kiderül, mi történt a hétvégén. Örülök, hogy felvidítottalak! :lol:

Kata: rádgondolás indul a teszt miatt!!! :lol:

Rólam: ma vissza esett a hőm 36,7-re :shock: Kezd elegem lenni, hogy nem tudom, mi van. Nagyon remélem, hogy az UH-t holnap el tudom intézni, mert ki fogok borulni... :D

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Nos, végigolvastalak Benneteket, nem volt piskóta,... :lol:

Sonjus, igen gázos volt a kiskatona vizsgálatotok!

Tontica, :lol: + :lol: !

Szezso, jobbulást!

Robcsi és Áfi: pihenjetek!!!!

Lili, GRATU!!! :D

Panni, kívánom, hogy jóra forduljanak a dolgaid!!! :wink:

Gaby, mennek a drukkok inszemre!!!

Kata, hajrá!!!

Athiz, édes Öcsike!!!

Babim, most már egyenesben lesztek!!! Fő az optimizmus!!!

Coca, ölellek és hurrá!!!

Bettike: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!!!
És mindenki, akinek nem írtam külön: drukkok mennek, kinek mire!!!

Élménybeszámoló ezte vagy holnap,.... nem marad el ígérem...

Pusssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi! Köszi, azóta már kutya bajom! :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Na, hála az Istennek!!!! :wink:

snufi

Coca, gratula a tüszőkhöz, de mesélj már részleteket is légyszi-légyszi! Vagy még mindig etetsz? :D

Áfi, keddig amíg orvoshoz nem mész ki ne kellj az ágyból! Pihenj sokat!

Kata remélem a jövő héten a te pozitívodnak fogunk örülni :D

Bettike ki fogod bírni teszt nélkül szerdáig? :wink: A hasizomgyakorlatokat szerintem hagyd ki és csak addig csináld amig jól esik, de igazából a 12. hétig még a kismamatornát sem ajánlják. Inkább sétáljatok apával nagyokat torna helyett, vagy hívjad fel a dokid, hogy ő mit mond.

Szirom, hova voltatok elutazva?

Snufika, várom a beszámolót és sajnálom a mensit. De hát valakinek márciusban is kell +-at tesztelni nem?

Szezso, holnap mindenképpen menj uh-ra, ott kiderül mi a helyzet.

Kép
Kép
robcsi03

Helló!

Bettike, hát én sem találnék neked képet ennyire pöttömkéről, de nézegesd meg, bár lehet, hogy ismered:
http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Amúgy a rázkódós, erőltetős tornát én sem javaslom, meg a biciklizést sem nagyon, inkább a nyugisabbat, vagy tényleg séta, lazító mocorgás! Persze ez az én véleményem!

Szezso, remélem, nem sikerül elintézni az UH-t!

Coca, örülök a jó híreknek!

Amúgy köszönöm mindenkinek a bébim dícséretét, arik vagytok!

Hát ennyi, remélem, nincs harag többiek, mindenkit ölelek!
Vendég

Sziasztok!

Bettike!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira örülök!! A beágyazódási esés után már nem is volt kétséges. És az apás sztori nagyon tetszik. :lol: Lesz ez még erősebb zebra is.

Snufi!
Köszönöm szépen! Sajnálom a mensit! :cry: :cry:

Zöldi!
Gratulálok a tüszőkhöz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magamról csak annyit, hogy reggel nem tudtam kiszállni az ágyból olyan rosszul voltam. Aludtam délig majd elkapott a róka, utána ismét aludtam idáig. :shock: de már álmos vagyok ismét.
Nem tudok most visszaolvasni, holnap jövök.
Jó éjszakát!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lily: Gyógyuljál, basszus, minden kismamit (és jövendőbeli kismamit) ledönt valami nyavalya?????????? :shock: :evil: :cry: Pihenjél és jobbulást+++++++++++++++++

Coca: Juhhééééééééééééééééééééééééééj :) Hajrá tüszők +++++++++++++++

Athiz: Sztem is nagyon szépen látszik a kicsifiad az UH képen, olyan szép kis formás. Mondjuk én nem tudtam a kukit kisilabizálni :oops: de elhiszem neked, hogy ott van :lol:

Violám ma nagyon rossz :evil: Egész nap pakol, hisztizik, ordít....áááááááááááááááááááááááááááááááá már teljesen K.O. vagyok tőle.........Ördögfióka :lol: Szartartály, ahogy apája hívja :lol: :lol: :oops: :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni, nálunk szargombóc a kölök "beceneve" :lol: . Szili is teljesen meg van kergülve, kb. úgy 2 hete. Mintha kicserélték volna! :shock: Lehet, hogy valami rosszcsont nevű betegség szállta meg őket? :lol:

Az kukis képnél először én sem láttam, hogy is vannak a dolgok, csak amikor az UH-os nőci elemezte. Szóval amit láttok az a kép kissé bal oldalán a medence csontja, lefelé ugye a lábacskájának a csontja látszik, és a medencecsont részéből egy icipici valami kiáll, olyan törpevirsliszerű fürjtojással. :lol: Na, hát ez lenne a kis kakeca. :lol:

Lili, nincs más választásod, pihenj annyit, amennyit csak bírsz! Ez most ilyen lesz egy jó darabig! :wink:

Puszka
Vendég

Robcsi! Ki fogom bírni szerdáig! (Ezt mondogatom!) :lol:

Athiz! Köszi! Tanulmányozni fogom az oldalt! :lol:

Akkor torna elhalasztva!

Lili! Jó alvást akkor még egyenlőre helyettem is!

Én most lettem kész a határidős munkámmal! :lol: :lol:
És már bújok is apához!

Zöldi! Nem kaptam meg a részletes beszámolót! Nincs vége az etetésnek? :roll: :lol:

Szirom! Köszi! Te sem vagy bőbeszédű! Miért?

Snufi! Képek?

Szezso! Jelentkezem, ha megvan az első tünet! :lol:
Holnap UH-ra ++++++++++++++!

Kép
bettike
Eger

Nem, azért ennyit nem eszik a drága kis donorom. De hát kényeztetést írt fel a doktorbácsi! :oops: :oops: :oops:
Sajnos be kell vennem a következő adag kényeztetésemet! Csak bekukkantottam, mert nem bírtam nélkületek!!!

Holnap mesélek!

Pusz!

Kép
zölddisznó

hali
valamivel már jobban vagyok végre :) holnap be kell mennem melóhelyre leadni a könyvelésnek ezt-azt, azért még csak fog látszani rajtam, hogy beteg vagyok, jövőhéten sem megyek be gályázni :wink: igaz nem betegállományba mentem, hanem tanulmányin vagyok :lol:
na, coca csak nem jön azzal az élménybeszámolóval :(

Lily
hát téged korán megtalált róka koma :? pihenj sokat :)

Bettike
sétára fel :D hasizmos dolgokat elfelejteni, a többiről kérdezd a dokit :wink:

Snufi
várom az élménybeszámolót :)

Athiz
a macskám meg szőrgombóc :lol: :lol: és szarzsák :lol: :lol:

Kép
gaby25

coca felmentést kap a mai nap alól, apázik :)

Kép
gaby25

Sziasztok lányok!

Nemrég értem haza apácskával Fehérvárról, a szüleinél voltunk, meg hazafele bementünk az én szüleimhez is....ne haragudjatok, de már három napja annyira fáj a pocim, ezek a rohadt frontok, hogy most nincs lelkierőm visszaolvasni, de holnaptól azért majd követem az eseményeket újra!

Remélem mindenki jól van, Gaby mesélte, mert rákérdeztem, hogy Bettikével mizújság, és mondta, hogy halvány + lett a tesztje...., úgyhogy gratula...és kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!

Millió puszi mindenkinek holnap majd jövök!

Kép
elizabeth25

Íme, az ígért képek:

Kép Szt. Márk tér- Bazilika előtt férjem eteti a galambokat:

Kép Álarcban:

Kép
Gondolázás:

Kép

Kép

Kép

Kép A Dózse Palota:

Lenne még vagy 250,.... remélem valamennyire átmegy a képeken keresztül, milyen csodálatos város a maga hangulatával. Aki teheti, egyszer legalább el kell menni Velencébe!!!!

snufi

Sziasztok,
csak bekukk, mert megyek is alukálni.
Bettinek gratula!
Zöldinek is a tüszökhöz.

Snufi, gyönyörűek a képek! a galambos nekem kicsit horrorisztikus azért :)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!
újabb korán kelés. épp gondolkodok, hogy menjek-e dolgozni, mert még mindig eléggé köhögök, és alig aludtam a non-stop köhögéstől. pedig itthon voltam egy hetet. :roll:

katica
katica30

Katica! NE menj! Visszaeshetsz. Nagyon taknyos-köhögősek a kölkök.

Coca mától itthon. (De csak du. leszek, még ügyintéznünk kell el kicsit; bank, biztosító, anyagbeszerzés...)

Pusza minden ébredőnek!

Kép
zölddisznó

coca: maradok itthon. ma reggel annyira köhögtem, hogy a végén már a gyomromat is annyira ingerelte, hogy meglátogatott róka kóma. :(
csak azt nem tudom, hogy mondom meg a főnökeimnek, hogy szerintem e héten se számítsanak rám.
élménybeszámolót mikor hallunk?

katica
katica30

jó reggelt
én is beléptem a köhögős stádiumba, az orrom már nem folyik annyira. Mai hőm 36,9

Snufi
na majd egyszer én is elmegyek oda :) nagy tömeg volt? a karnevált szivesen megnézném, de nem szeretem a tömeget :?

Kép
gaby25

Majd helyettesítenek, ne aggódj. És gyógyulgass szépen a paplan alatt.

Mindjárt indulunk itthonról, délután mesélek, ígérem.

Kép
zölddisznó

Jó reggelt és jobbulást a korán kelő sorstársaknak.

Snufi! Gyönyörűek a képek. :D

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Bettike hatalmas gratula!
Mondhatnám, hogy tudtam én :) de hát tudtam én!Tutihiperszuper :)

Coca!
Pirospontokat a tüszőidnek :)
sonjus

Szép jó reggelt mindenkinek!
katica, gaby
További sok-sok pihenést.
A kölykök egyébként nálunk már kb. 2 hete egyfolytában rosszak. Valamit biztos éreznek, csak azt nem tudom mit.
coca
Gratula a tüszőkhöz!
snufi
Velence biztos nagyon szép volt. Ott még nem jártam. Róma viszont magával ragadott. Kívánom, hogy márciusban mindketten 3 teszteljünk!
áfi
Szorítok neked, múljon már el az a vérezgetés és élvezhesd a babucit!
bettike
Várom a szerdai eredményed! Hátha akkor már láthatunk valamit mi is.

vhencsi
Kép
vhencsi

Áfi! Helyzetjelentést kérek!!

babaimádó
Kép
babaimado

Valaki segítsen, hogy lesz itt a tickeres léc!
Köszi

vhencsi
Kép
vhencsi

Drágák vagytok!!!
Akkor a helyzetjelentés: Köszönöm jól vagyunk! A borzalmas gondolatokat meg rémképeket leszámítva jól vagyunk, nincs se görcs se barna. Én nem tudom miért csinálja velem ezt ez a kölök, de hamarosan árván marad ha így folytatja, anyukája szívszélhüdésben elhuny.
Snufi,
tényleg fantasztikusak a képek!!! Nagyon szívesen elmennék én is egyszer! :)
Katica,
gyógyulgass!!!!
Vendég

Áfi! nyugalom! Minden rendben lesz!Örülök a jó híreknek! Pihenj sokat! pussszszsszsz

babaimádó
Kép
babaimado

vhencsi: a tickered bbcode-ját bemásolod a profilodba az aláírás helyére. csak ha nincs bekapcsolva a bbcode, akkor kapcsold be.

áfi: örülök, hogy jól vagytok. :D

snufi: a képek nagyon szépek, a többi sokat nem rakod fel vhova?

katica
katica30

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen szép hétfőre virradunk. :lol:
Bettike, nagyon halk gratu!!! Majd szerdán, ha erősebb lesz a csíkod, kapsz hangosat is. :lol: :lol:
Coca, éljenek a szép tüszőid! Most hogyan tovább??
Képzeljétek, megvolt a pé-m pénteken, pont a 14. napon, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Mióta szedem az E vitamint (2. ciklus), azóta szabályos a ciklusom, 28 napos.
Kép

Kép
szilcsi

Jó reggelt!

Áfi! Klassz, hogy rendben van minden! Holnap mész?

Robcsi! A szüleimnél voltunk Szekszárdon.

Bettike! Háát, tényleg nem vagyok bőbeszédű. De úgy láttam, nem nagyon van értelme. Tudom, már sokan érezték így, sokszor megbeszéltük, most én vagyok így vele.
Ne húzd szerdáig azt a tesztet szerintem, nyugodtan tesztelj holnap :wink:

Teszek egy görbét, aztán megyünk a gyerekorvoshoz, Miksa nem javul:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hello Lányok!

Snufi: nagyon jók a képek! Gyönyörű időtök volt, ugye? :lol:

Áfi: vigyázz Magatokra!

Katica: nagyon helyes, hogy otthon maradtál! Lehet, ha visszamész dolgozni, még csúnyább nyavajával esel ágynak!

Coca: alig várom a részleteket!

Babaimi és Sonjus: nagyon szűkszavúak vagytok!!!!

Na, felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy egyszerűen a pénteki UH leletemmel állítsak vissza az UH-ra. Kicsit megnyugodtam, de majd akkor fogok teljesen, ha túlvagyok rajta. Nagyon kell ez az UH, mert ebből aztán kihámozni bármit is, lehetetlen:

Kép

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom, te vonalzóra gyúrsz? :lol: Sajnálom Miksát, remélem, gyorsan meggyógyul.

Katica, dolgozol már? Vagy még táppénzen vagy?

Enikő, jobban vagy?
És a többi betegünk?

Kép
szilcsi

Szilcsi: látom, el is kaptátok a pé-t! :lol:

Szirom: nagyon stabilan áll ott 37,1-en, lehet, hogy a progitól? Miksának jobbulást!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Igazad van, hogy szűkszavú vagyok, de nincs jó kedvem napok óta és olyan fáradt is vagyok...Tele vagyok rossz gondolatokkal...
Érdekes a görbe..Kíváncsi leszek az UH-ra.

Szirmikém! Hiányoztál, csak én most nagyon passzív vagyok. Ha nem írok, az nem jelenti azt, hogy bunkó vagyok, vagy nem érdekel a másik..csak nincs kedvem.

Zöldi! Nagyon szorítok!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziromka,
mérges vagyok rád (mint egyik kedvencemre). Sokkal sokkal értelmesebbnek hittelek annál minthogy te is elkezd ezt az "engem nem szeret senki" műsort.
Ha kell én ezentúl minden áldott nap hiányollak és minden áldott hozzászólásodra reagálok csak ne csináld te is!
Amúgy megyek holnap, várom is nagyon, remélem ez a doki hajlandó normálisan megnézni a csöppemet, már biztos ver a szíve. Sőt reggel védőnőhöz is megyek, gondolom kiskönyvet is kapok.
Miksának jobbulást!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: