Sziasztok,
elöször is, nagyon nagyon sajnálom, ami történt, Little, Eszter, fel a fejjel! Lesz másik babuci, talán valamiért így kellett lennie. Talán tényleg nem voltak életképesek, vagy valami fatális nagy hibával jöttek volna világra, ezért a természet így döntött. Tudom, könnyü ezt mondani, de nem könnyü.´Nagyon sajnálom.
Eszter, talán tényleg nem veled volt a gond, hanem egyszerüen a baba nem volt életképes, szerintem nem biztos, hogy ki kel magad vizsgáltatni. Pihenj sokat és vágjatok bele az újabb terhességbe bátran!
Egyébként én is már csak azt várom, hogy minél elöbb leteljen az elsö 12 hét, tudom, utánna is bármi elöfordulhat, de akkor talán az ember egy icipicit megnyugszik.
Én is barnázgattam szerdán, mentem is dokihoz, de szerencsére csak egy vérömleny volt, ami lassan ürült, egészen tegnapig. Remélem ma már nem lesz semmi. Persze vigyáok én is.
Babó jól van, vert a pici szívecskéje, meg mocorgott, kalimpált az apró kezecskéjével meg lábacskájával, olyan jó volt látni!
Hányinger megvan még, de nem olyan erös, mint kb egy hete volt.
Va valaki, akinek szintén múlóban van, vagy nem olyan erös, mint eddig? Normális ez? Nahát, mindig van min aggódni!
Hajni, beírnád a táblába, baba neve: Áron/Emma, kórház: Stuttgart, aktuális: 3.6. uh
köszi!
Mindenkinek napsütéses szép vasárnapot kívánok, minden gond és baj nélkül!