A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Melcsi,
van itthon vagy 40 darab Kismama magazinom, több mint 3 éve olvasom, ha tehetném kölcsönadnám mind, lenne mit olvasgatnod. Úgy gondoltam most tavasszal már nem fizetem elő, de meggondoltam magam :D :wink:
Robcsi,
én is kíváncsi leszek nagyon!!! Remélem épp olyan nemű amilyet szeretnél. Mi épp tegnap beszéltük hogy mégegy lányt csináltunk (reméljük) :)
Kata,
tényleg szép történet lenne a nászbaba :) Nekem anno már pocakom volt (nem is jött rám a díszmagyar, pedig azt akartam menyecskeruhának, így egy bordó estélyi lett helyette :( )
Vendég

sziasztok.
jo reggelt.

eselyem sincs visszaolvasni.

zsuvi.Az en ferjem Sasa:)orulok hogy talatal egy dokit:)

Kép
monyo83

Áfi, nekem olyan megható lenne mint neked a csodababa! :wink:

Kép
kata05

Megyek piacra," lövök vmi ebédnek valót", majd jövök!

Kép
kata05

jó reggelt
no ferty betette a pé-t 12. napra, circle is áttette ma oda, megjött az esze :) Ebben a ciklusban értem nem kell izgulni :wink: de eljön még az az idő is :wink:

Szezso
igen, több mint egy éve volt átjárhatóságim, szóval kell új :? Hát ha eddig nem volt magas hőd a betegség miatt, akkor szerintem most sem attól ment fel, nem? :roll: igazság szerint én sem tudom, hogy most a betegség miatt magas a hőm 3 napja, vagy tényleg pé volt :? :roll: de napközben nem éreztem magam lázasnak kivéve tegnap, szóval gondolom pé :wink:

Melcsi
romantikus, ketten az ágyban két laptoppal :lol: mi egymásnak háttal ülünk a két számítógépnél :? Vágod már a centit, nincs sok hátra :) Ja, apa most haladt a cigicsökkentéssel, bizti elgondolkozott, hogy hát most sem volt rózsás az eredménye :wink:

Zsuvi
te még nem voltál itt, mikor panaszkodtam a páromra a cigi miatt, mivel pont az elhatározása hiányzott :? Mostani kiskatona vizsgálatnál jobb lett az ereménye a mennyiségre vonatkozóan, de a mozgékonyság nem jó, és úgy néz ki magába szállt, és elgondolkodott a dolgokon :) én is úgy gondolom, hogy ha baba sem motiválja, akkor semmi, ill. súlyos betegésg, de odáig azért ne jussunk el :wink: szülei akkor tették le :? :(

Bettike???

Katica
köszi :) igyekszem :) mostanában én is nyugodtabb vagyok, nem ingerülten kérem a dolgokat, és elég szépen haladunk :) jó tett az elhatározás, hogy inszemre megyünk.

Kata
közeledik a nagy nap :)

Áfi
lassan én is belefulladok a ta..nyomba :? tegnap du. óta nem érzem az ízeket és szagokat :? este jól behagymáztam, az tisztít, de még mindig taknyos vagyok :(

Kép
gaby25

Coca felébredt. Ráz a hideg, és mint akit agyonvertek volna...
Fasza lenne még egy kis influenza is a tüszőtlenség tetejébe!

Mindenkinek jó reggelt!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Szarakodik a gépünk. De a várva várt képek:

Kép Kép Kép Kép

Na, szóval az egyik képen csicsikál, a másikon mosolyog, aztán a keresztbe tett lábait is láthatjátok, és a kíváncsibbak azt is észlelhetik a képen, hogy bizony fütyköse van. Öcsike a drága.

372 gramm, sajna nem hízott valami sokat, de olyan kis virgonc volt. Ásított, vakarta a fejecskéjét, ivott a magzatvízből, még integetett is. Olyan cuki.

Remélem, tetszenek, pusza
Vendég

Coca
jaj ne, csak nem te is lebetegszel? :? meleg tea , c vitamin, két paplan, sipirc az ágyba :) nekem ez kezd hatni talán :wink:

Athiz
szuper képek :D most tudtátok meg hogy Kép

Kép
gaby25

Athiz itt is gratula az újabb fiúhoz!

Áfi, én ha választhatnék akkor inkább lány legyen megint. Ronda dolog, de a ruházkodást teljesen meg tudnánk oldani egy darabig a Réka volt ruhácskáival. Meg egyáltalán mit csinálnék egy fiúval? Ez a kukihuzogatás stb. :shock:
Persze ha fiú lesz se fog ott maradni a kórházban :D
Rékánál egyébként az elejétől éreztem, hogy lány lesz. Aztán elkezdett nőni a pocakom és a kedves kollégák belém beszélték, hogy fiú (ingáztak, minden hülyeséget csináltak). Persze amikor 4D-sre mentünk rögtön kiderült, hogy lány.
Az első gyereknél szerintem még nincsenek elvárásai az embernek, hogy fiú legyen, vagy lány (legalábbis a nagy többségnek). Tőlem is sokszor kérdezték, hogy mit szeretnék, én mindig azt mondtam, gyereket.

na, ezt jól kiboncoltam :D

coca, ne csináld, gyógyulj meg!

Kép
Kép
robcsi03

Ne, Coca, Te is beteg?! :(

Gaby: szerintem a holnap-holnaputáni hőm nekem is döntő lesz...ha neked viszont 3 napja fenn van, akkor biza az pé volt :lol: görbét nem teszel?

Athiz: hát ez bizony fiú, és ha jól látom az utolsó képen középen premier plánban ott a bizonyíték :lol: nagyon édi a mosolygós kép!!!!!!!!!

Bettike: ?!?!??!?!

Robcsi, Áfi: van egy ismerős házaspár, akiknek már az első gyereknél is határozott elvárásaik voltak. Mindenképpen fiút akartak. A gyerekszobát már akkor kékre festették, amikor még alig volt terhes a csaj. Aztán jött a csalódás: kislány. Nem tudom, hogy ezért-e, de a gyerek már 3,5 éves, és akárhányszor összefutottunk velük a városban vagy akárhol, a kislány sosem volt velük...Mindenesetre elég furák...

SzezsoKép
KépKép
szezso

görbe
Kép

Kép
gaby25

Gaby, ez marha jól néz ki :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Én is hülyécske voltam ám ami a nemet illeti... én is esküdöztem hogy nekem csak fiam lehet. Egész a 24. hétig. Ott 4d-sen megtudtam hogy kislány. Tutultam hogy nekem biztosan nem is lesz fiam (én terhesen minedenen tutultam). De volt időm szülésig elfogadni hogy kislány, és utána nem cseréltem volna el 100 fiúra sem! Most meg már újra lányban reménykedünk. Ki érti ezt?
Vendég

Szezso
lehet jól néz ki, de pont pé napján volt kiskatona vizsgálat :? :lol: és azóta is betegek vagyunk :( csütörtök délelőtt még rágyúrhattunk volna, hátha... de a hátam közepére sem kívántam a kekszet :oops: :?

Kép
gaby25

Gaby, akkor nem volt túl szerencsés ez a hónap ebből a szempontból :? mindegy, pé-d tuti van, volt és lesz, inszemig még rágyúrhattok spontán is... :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megköszönve gyogyulásom elősegítésére irányuló bíztatást, egy kicsit bővebben:

....a tüszőtlenséghez még bekaptam valami kórságot is. Tegnap éjfélkor még semmi bajom nem volt, ma meg alig tudtam kikelni az ágyból. Igazából azon kívül, hogy MINDEN izületem és izmom fáj, és 38 fokos vagyok, semmi bajom. Se takony, se torokfájás...Mondjuk, ha az ember lányának még a nyaktekerő izma is fáj, magával rántva a nyirokcsomókat is, akkor úgysem érzi a torokfájást.
Azért azt nem titkolom, hogy van egy "egynaposfrászbetegség"-em (ne keressétek, nem írta még le egy tudós sem), ami akkor tör rám, ha valamit nem akarok csinálni, vagy búbánat hasogatja szívemet. Asszem ezt a hisztirohamok és a kiborulás, stb. helyett csinálja a szervezetem. Mert megérdemlem. De mivel csak 2 tányérkészletem van, és ha ordítok, az csak a szomszédjózsit bosszantja, és nem azért iszom 3 l vizet, hogy utána kibőgjem, ezt alkalmazza feszültséglevezetésre ez a nem kevés kiló cocahús.
...szerintetek rámférne még egy emelt adag szurok?
ÁÁÁnnnnyyi!

Athiz! Örülni fognak a lányok!

Gaby! Értem én, hogy a hátad közepére sem kívánod...abból úgysem lenne baba! :wink: :oops: ...meg amúgy is. Nem elég egyszerre egy?

Kép
zölddisznó

Sziasztok! Szép jó reggelt, vagy napot! :oops:

A tegnap este után esélyem sem volt reggel rendeset mérni! Elfelejtettem, hogy farsangi ünnepségre megyünk! Ahol este 7-kor megszavazta a társaság, hogy hozzánk jönnek fel! :shock: Tehát ennyi! Így reggel bár mértem, de nem veszem 100-asnak, bár 37, de ha visszaszámolom a tizedeket a szokásoshoz, akkor igen csak alacsony lenne! :cry: Szóval húzom még a saját és a ti idegeiteket is! Bocsi!

Athiz! Nagyon édes képek, de jó, annyira szép arcú! :lol:

Én az előző ciklusig fiút akartam csak, aztán most meg már inkább kislányt, de mikor melyiket! :lol:

Gaby! Látom sárgíthatlak! :lol:

Babaimado vérvétel???

Ja tényleg táblák! El vagyok maradva! :?

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Bocsi Gaby! De tényleg besárgítalak most! :P

Kép
bettike
Eger

Bocsika! Mfpan! Téged is átsárgítottalak ma reggel!

Katica, Szilcsi? Titeket még nem kell!

Hű szét vagyok esve még! :oops:

Jaj! Meg láttam a World Trade Center filmet! Végig bőgtem, ha nézitek min. egy 100-as zsepit vigyetek!

Kép
bettike
Eger

Bettike
eseménynaptárba ill. az aktualitásba: február 26 - Nyírő konzultáció
ja, és apa már nem szed gyogyit, csak vitaminokat :)

Kép
gaby25

Bettyke! Amíg te tesztelsz, addig én megyek a 2, UH-ra. Emelt adagos stimu miatti tüszőkukkra.
...de megbocsátok, bár érik az az intő! :wink:

Kép
zölddisznó

hy.

cocam,de aze lesz lombik ugyi?egy tuszo is tuszo.na meg ha meg adsz magadnak szurit akkor lehet meg.

gaby,gratu a ferjednek hogy csokentette a cigit.
sajnalom hogy lemaradtatoka pe-rol.

baba?

bettike akkor holnap teszt?nagyon drukkolok.

szezso,jok ezek az ertekek szerintem.
nekem penteken volt a tuszom 17mm hetfon 22,csak nem akar a vacakja repedni.

lanyok en nagyon szeretnek egy kisfiut,nagyon.feltem is hogy mi lesz ha lanyom lesz,de gondolom akkor meg azt fogom szeretni.
ha almodozom a babarol,mindig kek ruha van rajat :shock:

Kép
monyo83

Monyó!
Hogy lesz-e lombik ebben a hónapban, az majd holnal körvonalazódik. Addig van remény.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!

Coca: na azért nem lebetegedni ám.... Amúgy tesóm is tanár és kb 1,5 hónapja folyamatosan beteg :( De az egész tanári kar le van robbanva, mert a gyerekektől visszafertőződnek. Pedig tesóm sem ilyen beteges tipus. 8 éve dolgozik ebbe a suliba és még egyszer sem volt táppénzen, egészen mostanáig. Nem bírt kikelni az ágyból :( Most van a 4. lázas hulláma.... Úgyhogy sztem a kölköktől faszául visszakapjátok Ti tanarak..... :cry: Az osciococculumizékét szeded még????

Bettike: Hát akkor holnapra mennek a szurkok, majd értesítem Szilcsit smsbe a fejleményekről, úgyhogy tessék holnap korán kelni és nyomatni a tesztet, hogy minél előbb megtudjuk az eredményt :)

Gaby: Hát mostanában én is gyengélkedek és én se vagyok toppon kekszelés terén lol: . Eszembe se jut, örülök, hogy nap végén még élek :lol: De azé apa néha eszembe juttatja :oops: :wink: Gyógyulást +++++++++++

Monyó: Én is mindig fiút szerettem volna, aztán amikor mondták az UH-án, hogy lány (Bogi) akkor el sem akartam hinni, ááááá mondom kizárt, hogy nekem lányom legyen :lol: Hát lány lett akárhogy is néztük :lol: És most már a 3.-nak is lányt szeretnék, úgy megszoktam és megszerettem, olyan kis tündérek, pedig nem vagyok ilyen rózsanszínes, habos babos ruhás, kopogós cipősbe öltöztetős anyuka ám :wink: :lol: Imádni fogod akkor is ha lányod lesz garantálom neked :wink:

Áfi: Jobban vagy? Voltál dokinál? Én ott csesztem el, hogy nem mentem el, mert felülfertőződtem. Javaslom, hogy nézesd meg magad, nehogy komolyabb bajod legyen, mint nekem :( Már a 2. doboz antibiotikumot fogyasztom, ezt megelőzhettem volna, a háziorvosom hajlandó időpontra fogadni :evil: Az egész arc és homloküreggyulladást megúszhettem volna, ha az influenzakor, nem hagyom annyiban a dolgot.... Gyógyulást+++++++++++++++++

Mindenkinek drukkolok továbbra is :)++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

úúúúúúúúúúúúúúú bepusziltam egy egész nagydoboz családi kiszerelésű joghurtot :lol: Asszem kezd visszajönni az étvágyam :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő! Persze, oszcillálok. De szerintem nem influenza. Pszichés.
Egészségedre a családi!

Kép
zölddisznó

Enikő,
köszi!!! Sajna a háziorvosommal akkor se megyek sokra ha épp nem vagyok terhes és azt szedhetek amit akarok. :? Nyugdíjas pasas, nagy falat volna neki olyan antibigyót keresni amit koraterhesen is szedni lehet. :evil: Így döglődöm magamban forró teával ölelkezve, orrspray-t szorongatva, hámló, vörös orrcimpáimat kenegetve. :( És persze Bioparox pipa. Csak megúszom...
Te meg jól is teszed ha nekiállsz extrán enni, nagy lemaradást kell behoznod! Most hogy beteg voltál ilyen sokáig nem tudsz elmenni egy extra UHra hogy korának megfelelő-e a baba? Ha te fogytál 9 kilót lehet hogy szegény is megsínylette. Persze biztos szépen átvészelte és semmi komoly baja, csak mégis úgy megnyugvásképp...
Bettike,
nagyon figyelmes vagy, köszi hogy betettél az eseménytáblába!
Vendég

Sziasztok!
Dolgozom, dolgozok, mert egy házirobot vagyok! :D De azért olvastalak Titeket. Majdnem 1 órámba telt visszaolvasni!:-)

A 3.napi vérvétel megtörtént! Végre elindultunk a megfelelő úton, aminek a végén már ott vár a kisbabánk!!

Bettike: a tábládba még beírhatsz nekem egy 26-ai Uh-ot is.

Katica! Aranyos vagy, de nekem a vérvétel semmiség! Én az átjárhatóságitól ezerszer jobban félek. 9 éve laparos volt, akkor eleltattak, után afájt a hasam. Most állítólag ambuláns módszerrel lesz, ami UH-os és állítólag nem fáj!
Tapasztalatok a témában valakiktől??

Bettike! Ne táncolj az idegeimen! Tezstet akarunk!Tesztet akarunk!!! :D

Áfi!Örülök, hogy rendes dokit találtál! Jobbulást!

Zsuvi! Hol dolgozol?

Athiz! Nagyon édes a baba! MI lesz a neve? Eldőlt már?

Gaby! Micsoda görbe....őrület..csak ámulok!!

Snufi????

Klarissza????

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike, én a táblában egy nappal le vagyok maradva!

Ceni, Áfi jobbulást!

Kép
kata05

Amúgy érzel vmit Bettike?

Kép
kata05

Kata! Az ég világon semmit, de semmit nem érzek (se pro, se kontra)!
Bocsi! A DPO-d is le van maradva, vagy csak a ciklusnap?

Babaimado! Teszt az a holnap reggeli hőmtől függ! :roll: Neked mit mondtak erről mikor lesz eredmény?

Ceni! Micsoda láncot indítottam el, de még nem vagyok benne biztos, hogy lesz teszt! :oops: Neked jobbulást!

Zöldi! Szerintem, ha ez lelki, akkor a holnapi nap után, majd kicsattansz az egészségtől a hír hallatán, amit a dokid mond! :wink: +++++++++++++++++

Szirom?

Snufi a hétvégén jön haza?

Áfi, Kata, Babaimado, Gaby beírtam és javítottam!

Minden betegnek gyors gyógyulást!

Én meg úgy jártam mint Szilcsi! Régi pasival álom! :oops:

Kép
bettike
Eger

Hello Lányok!
Ezt le kell írnom!
Egyik netes doktornőnek feltettem a kérdést, hogy lehetséges-e, hogy a pénteki 17mm-es tüsző mára a 10.napra megrepedjen. Erre azt írta, hogy:
"Kizárt, hogy 10.napovuláljon, az emberi egyedfejlődésnél a pete érésének is fix ideje van, ami két hét. Persze ez elcsuszhat, de nem rövidülhet le, az UH azt mutatta, hogy ciklusszaknak megfelelő az állapot. Még egy hét hőmérés megmutatja, valós volt e az emelkedés, szerintem nem. 20 felett reped a tüsző." :shock: :shock: :shock:

Nem tudom, mit szólna, az előző UH leletemhez, amikor a 12.napon csak a tüsző hűlt helye volt...Meg aztán, ha 20mm felett reped, akkor nekem holnapra elérte volna a 21-et és akkor is még csak a 11.napon lennék...Kész vagyok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, a ma megint megjött-be az egyik csaj azt írta, hogy a tüszők naponta 2 mm-t nőnek!
Én nem értem ezt a tüsző növekedési dolgot!

Kép
kata05

Kata, igen én is úgy tudtam, hogy 2mm/nap. Most már én sem értem...Majd megkérdezem a dokim...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az origó babázón van egy nagyon jó doki, hétköznap szinte 1-2 órán belül válaszol, hétvégén nem tudom.

Bettike, remélem a holnapi hőd nagyon jó lesz és tesztelsz :D Egyébként én is le vagyok maradva kemény 1 nappal a táblában :)

Kép
Kép
robcsi03

Szerintetek hány hónap sikertelenség után érdemes dokihoz fordulni?

Kép
kata05

Sziasztok!
A mai reggel megerősödött a pozitív teszt. Remélem minden rendben lesz. Március 2-án megyek dokihoz, mert azt mondta akkor már látszik és a szívdobogást is hallani.

Zöldi!
Gyógyulj meg gyorsan! Pihenj sokat! A másodi tüszőkukkon már több lesz, és jöhet a lombik. Nagyon drukkolok!! :lol:

Szezso!
Ez a doki csak az irodalmat tudja, a gyakorlatot nem, ami szinte mindig eltér. :shock:

Athiz!
Gratulálok a kisfiúhoz. Nagyon aranyos! :lol: Nekem mindegy mi lesz. Nem tudom mennyire lehet hinni a kínai fogamzásnaptárnak, de ez azt mutatja, hogy fiú lesz.

Snufi??? Mikor jön már haza??

Bettike!
Holnap nagyon drukkolok Neked!! :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Baba kell, hogy legyen a dologban!! Reggel itt kezdek!! :lol:

Most megyek ha valakinek nem írtam ne haragudjon csak gyorsan benéztem. Este bálba megyünk, és még el kell készülnöm, bár nem tudom, hogy viselem elég korán elfáradok. A babás görbémet feltettem a másik hőmérős topikba.

Jobbulást a betegeknek! Pihenjetek sokat! Mennek a drukkok mindenkinek!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kata én személy szerint 6 hónap után már tuti nem várnék tovább. Mondjuk dokinak tuti 1 évet mondanék mert ahogy olvasom itt-ott az 1 év alatt nem igazán foglalkoznak még az emberrel.

Kép
Kép
robcsi03

Kata még valamit: a tesóméknak most közel 1 éves próbálkozás után jött össze. Volt neki closty szedés, repesztés, amit akarsz. Ebben a hónapban középidőben férjének kiskatonavizsi, neki HSG, teljesen esélytelen hónap. Erre fel 1 hete + lett a tesztje.

Kép
Kép
robcsi03

Kata: mi 1 év után mentünk dokihoz. Az én dokim azt mondta, hogy ennyi időt kell adni a természetnek...Szerintem akkor érdemes korábban menni, ha valami nyilványvaló gond van, pl. rendszertelen ciklus.

Lili: gratula az erősebb csíkokhoz!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi csajok...37,6. És tuti nőnek a tüszők is!

Bújok vissza ágyamba!

Kép
zölddisznó

Jót ebédeltünk anyósékná, háromkor már hazajöttünk, és alukáltunk két óra hosszát :) még mindig taknyos vagyok :(
apa tegnap összesen 10 szál cigit szívott, ma eddig 7. szálnál tart, és ma tapasz sincs :)

Szezso
érdekes, hogy így látatlanban ilyet kijelent a doki :shock: mi az hogy nem rövidülhet le az idő, másnak is van korai péje, pl. most nekem is :wink: halvány gőzöm sincs hány centis tüszőim vannak :? de szerintem hamarosan nézegetni fogják őket :)

Lili
szupi, hogy izmosodott a zebra :)

Coca
pihengess, aztán holnap óriási tőszők legyenek, drukk+++++++++

Robcsi
miért volt esélytelen a hónap tesódéknak? aza mégsem :wink: gratula neki :D

Ceniko
pihengess sokat, már amennyit hagynak lányaid :wink: babónak már tudni a nemét?

Kép
gaby25

Tudtok nekem olyan oldalt ajánlani, ahol jó esküvői frizurák vannak?

Kép
kata05

Bettike! Nem kérdeztem, mikorra lesz eredmény, mert úgyis menni kell 26-án UH-ra és akkor majd megkérdezem.Addigra Apa eredményei is meglesznek.

babaimádó
Kép
babaimado

Kata! A www.hajam.hu lapon tudsz keresgetni szín, hossz, stílus alapján! Remélem találsz valami csinit!
Vendég

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszett öcsibébi, sajna a névvel még hadilábon állunk. Na de mire megszületik, csak lesz neve! :lol:
Viszont ma vettem édi kisruhákat, fehér+kék színben, van egy Disney-s szett is, kis rugi, body, kiscipő, picisapi, partedli. Annyira cuki. Meg egy 5 db-os ujjatlan body szettet.

Remélem, nem haragszik meg érte, de most olvastam a Hőmérősök babásaiban, hogy Tontika vérzik. Nem tudom, mi lesz szegénykémmel. Ha gondoljátok, írjatok neki drukkokat, hátha használnak!

Pusza, és holnapra is drukkolok, kinek mihez kell, ha jól tudom, Bettikének a teszthez (többek között!), meg talán Cocánknak a tüszővizsihez!
Vendég

Áfi, jobban vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

DEEEB!!!
Szerintem elhunyok. Na jó a torkom néha már-már nem fáj, ám hihetetlen, a Niagarát megszégyenítően hatalmas mennyiségben ömlik az orromból ami onnan ömleni szokott, még orrspray mellett is!
Szezso,
amit mondtak neked az hülyeség.
Ha igaz lenne a világon senkinek nem lenne a 14. nap elött ovulációja. :shock:
Kata,
ha gyanúd van hogy valami bajod lehet vagy pl a korod miatt nem dúskálsz az időben szerintem akár néhány hónap múlva érdemes orvoshoz menni. Ha fiatal vagy és valószínűleg minden rendben csak pont nincs szerencsétek akkor érdemes kivárni az egy évet.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: